tsiftsism Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Νομίζω ότι είσαι σαν airplane mode και τηλέφωνο να σε καλούν δε σε ενοχλεί-σταματαει από την εργασία-ωρα που του έχεις βάλει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μ' έχουν καλέσει την ώρα που έπαιζα το παιχνίδι (κι ενώ είχα ενεργοποιήσει την λειτουργία) και χτύπησε κανονικά το τηλέφωνο. Γι' αυτό και ρώτησα. Είτε κάνει κάτι άλλο, ή δεν λειτουργεί σωστά σ' εμένα.... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Μ' έχουν καλέσει την ώρα που έπαιζα το παιχνίδι (κι ενώ είχα ενεργοποιήσει την λειτουργία) και χτύπησε κανονικά το τηλέφωνο. Γι' αυτό και ρώτησα. Είτε κάνει κάτι άλλο, ή δεν λειτουργεί σωστά σ' εμένα.... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Στο δικό μου με Beta, γράφει εξαιρούνται οι κλήσεις και οι αφυπνισεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Πήρα ένα tempered της nillkin και είναι σκέτη απογοήτευση.Δεν εφαρμόζει καθόλου καλά στα άκρα.... Κρίμα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Πάντως παιδιά μιλάμε για ασύλληπτο κινητό. Πάνω από 16 μήνες από την ημερομηνία διαθεσιμότητας του και το κινητό πάει μπόμπα και κάθε άλλο παρά περσινό κινητό δείχνει από θέμα λειτουργίας χρήσης. Ούτε στη μπαταρία έχω θέμα εκτός και αν φταίει το γεγονός ότι φορτίζει τόσο γρήγορα που απλά το αγνοω. Απίστευτο bargain. Δε νομίζω να μη το κρατήσω ώσπου να δούμε κάνα κινητό άλλο vfm(1+6 ελπίζουμε). Μου έχει σβήσει το αίσθημα της κατανάλωσης να πάω να αγοράσω κινητό. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 +1000 Zidane 72003 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Πήρα ένα tempered της nillkin και είναι σκέτη απογοήτευση.Δεν εφαρμόζει καθόλου καλά στα άκρα.... Κρίμα Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΔε θα βρείς κάποιο να ταιριάζει απόλυτα. Εγώ το έχω αφήσει με το εργοστασιακό. Είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Πάντως παιδιά μιλάμε για ασύλληπτο κινητό. Πάνω από 16 μήνες από την ημερομηνία διαθεσιμότητας του και το κινητό πάει μπόμπα και κάθε άλλο παρά περσινό κινητό δείχνει από θέμα λειτουργίας χρήσης. Ούτε στη μπαταρία έχω θέμα εκτός και αν φταίει το γεγονός ότι φορτίζει τόσο γρήγορα που απλά το αγνοω. Απίστευτο bargain. Δε νομίζω να μη το κρατήσω ώσπου να δούμε κάνα κινητό άλλο vfm(1+6 ελπίζουμε). Μου έχει σβήσει το αίσθημα της κατανάλωσης να πάω να αγοράσω κινητό. +1000 Zidane 72003 +2000 και από μένα! Δε θα βρείς κάποιο να ταιριάζει απόλυτα. Εγώ το έχω αφήσει με το εργοστασιακό. Είναι μια χαρά. Συμφωνω. Και γω εχω το ίδιο (Nillkin), αφήνει 1+ χιλιοστό δεξια και αριστερά αλλα "καθησε" και λίιιγο καλύτερα με το πέρασμα του χρόνου. Σε τετοιες οθόνες (2.5D) ειναι αναγκαιο κακό δυστυχώς... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Πήρα ένα tempered της nillkin και είναι σκέτη απογοήτευση.Δεν εφαρμόζει καθόλου καλά στα άκρα.... Κρίμα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Το καλυτερο screen protector ειναι, δεν θα βρεις καλυτερο πουθενα. Ειτε αυτο, ειτε full screen glass με τετραπαχο γυαλι και dot matrix + rainbow effect + 1mm στενοτερη οθονη αριστερα-δεξια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Πάντως παιδιά μιλάμε για ασύλληπτο κινητό. Πάνω από 16 μήνες από την ημερομηνία διαθεσιμότητας του και το κινητό πάει μπόμπα και κάθε άλλο παρά περσινό κινητό δείχνει από θέμα λειτουργίας χρήσης. Ούτε στη μπαταρία έχω θέμα εκτός και αν φταίει το γεγονός ότι φορτίζει τόσο γρήγορα που απλά το αγνοω. Απίστευτο bargain. Δε νομίζω να μη το κρατήσω ώσπου να δούμε κάνα κινητό άλλο vfm(1+6 ελπίζουμε). Μου έχει σβήσει το αίσθημα της κατανάλωσης να πάω να αγοράσω κινητό. http://www.desismileys.com/smileys/desismileys_3335.gifhttp://www.desismileys.com/smileys/desismileys_3335.gif Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Και εγώ έχω κλείσει χρόνο.Απολυτα ικανοποιημένος. Σα τη πρώτη μέρα σε όλα! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Android O. Πηγή: http://www.androidpolice.com/2017/10/14/oneplus-3-3t-oreo-open-beta/ Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ναι μόλις μου ήρθε στη ΒΕΤΑ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Για πείτε εντυπώσεις όσοι την περάσετε. οι τελευταίες μπετα ήταν τραγικές στην μπαταρία, έχανα 30% κάθε νύχτα και το bbs δεν έδειχνε τίποτα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Διαβάζω ανάμικτες εντυπώσεις. Θα περιμένω μερικές μέρες Sent from my ONEPLUS 3 H2Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Συμβαίνει τώρα. Beta 25 με Android 8.0! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμβαίνει τώρα. Beta 25 με Android 8.0! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Πάντως παιδιά μιλάμε για ασύλληπτο κινητό. Πάνω από 16 μήνες από την ημερομηνία διαθεσιμότητας του και το κινητό πάει μπόμπα και κάθε άλλο παρά περσινό κινητό δείχνει από θέμα λειτουργίας χρήσης. Ούτε στη μπαταρία έχω θέμα εκτός και αν φταίει το γεγονός ότι φορτίζει τόσο γρήγορα που απλά το αγνοω. Απίστευτο bargain. Δε νομίζω να μη το κρατήσω ώσπου να δούμε κάνα κινητό άλλο vfm(1+6 ελπίζουμε). Μου έχει σβήσει το αίσθημα της κατανάλωσης να πάω να αγοράσω κινητό. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalkαυτό ακριβώς Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Γράψτε εντυπώσεις παιδιά όσοι την περάσατε Sent from my ONEPLUS 3 H2Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ένα 24ωρο με την 8αρα δεν υπάρχει καμμια αλλαγή φοβερή σε θέμα λειτουργίας.καποοες αλλαγές στις ρυθμίσεις σε γραφικά και λοιπά και πάνω στα εικονίδιο στην αρχική οθόνη.αυτο που είναι τρομακτικό είναι το κατά πόσο πέφτει η μπαταρία. Δύο φορτίσεις ήδη από χθες και από τις 4,30-5,30 ώρες οθόνη που έπαιζα πλέον στις δύο πρώτες φορτίσεις με την 8 έπεσα στις 3 και μετά βίας 3,30.και δεν νομίζω να στρώσει απλά έτσι θα είναι. Αλλαγές και πάλι στα χρώματα και επίσης αρνητικό τουλάχιστον σε εμένα μειώθηκε η ταχύτητα απόκρισης του κινητού. Πολύ αργό. Πέρασε να πω την 8 όπως όλες τις beta μόνο με clean cache. Επειδή δεν είμαι ρουτ βαριέμαι να κάνω Hard reset αλλά κάποια στιγμή δεν θ την γλιτώσω. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Γενικά καλά. Χωρίς hard reset, νομίζω ότι μετά από χθες που το δούλεψα υπερβολικά πολύ πάει φυσιολογικά. Μπαταρία δεν μπορώ να πω ακόμη... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Πιστεύω ότι τα θέματα με την μπαταρία και την ταχύτητα οφείλονται στο ότι δεν έγινε hard reset. Επειδή είναι καινούργια βάση το παραπάνω επιβάλλεται για την ομαλή λειτουργία. Θα την περάσω και εγώ τις επόμενες μέρες, όταν βρω χρόνο. Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις :) Sent from my ONEPLUS 3 H2Os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Γιατί μετά από επαναφορά εργοστασιακών δεν μπορώ να αλλάξω ήχο στο Gmail; Ρυθμίσεις, ειδοποίηση αλλά δεν έχει ήχο πουθενά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Γιατί μετά από επαναφορά εργοστασιακών δεν μπορώ να αλλάξω ήχο στο Gmail; Ρυθμίσεις, ειδοποίηση αλλά δεν έχει ήχο πουθενά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk θεμα δικαιωματων μου κανει, πηγαινες στις Εφαρμογες-> gmail και δωσε δικαωματα storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Το βρήκα... Πρέπει να μπεις και να δώσεις υψηλή προτεραιότητα μόνο και εκεί σου δίνει δυνατότητα να αλλάξεις. Λαβύρινθο το έκαναν... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Βγήκε η beta 26 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasus28 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Παίδες χρειάζομαι καθοδήγηση επειγόντως Χθες δυστυχώς μου έπεσε το κινητό και χτύπησε τέλεια με όλη την επιφάνεια της οθόνης στο πάτωμα. Στην αρχή απλά είχε ένα πράσινο πεδίο στη βάση της οθόνης, αλλά λειτουργούσε κανονικότατα, αποκρινόταν κανονικά σε όλο το το πεδίο, ακόμα και σε αυτό με τη χρωματική αλλοίωση και το κρύσταλλο δεν έσπασε πουθενά. Όμως όσο περνούσε η ώρα, τόσο αλλοιωνόντουσαν και χανόντουσαν τα χρώματα, μέχρι που το βράδυ, δεν μπορούσες να διακρίνεις τίποτα. Παρόλα αυτά, το κινητό αποκρινόταν τέλεια (και ακόμα αποκρίνεται, απλά δεν μπορείς να δεις τίποτα) στις εντολές του δαχτύλου και ξαναλέω, δεν είχε κανένα σπάσιμο το κρύσταλλο. Από αυτά που έχω διαβάσει έχω καταλάβει ότι άλλο είναι η οθόνη και άλλο ο digitizer. Με αυτά που σας είπα, μπορείτε να καταλάβετε ποιό ανταλλακτικό χρειάζομαι; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Υ.Γ. Γιατί στα sites με ανταλλακτικά λένε όλα για LCD display + digitizer, ενώ ξέρω ότι το oneplus3 έχει AMOLED; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts