takaros31 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Νομιζω εχει ρυθμισει rgb καπου στο μενου.Απο αποψη ποιοτητας κατασκευης σε σχεση με το g5 πως σου φενεται? Λοιπόν τώρα κατέβηκε και έκανα έγκατασταση. Μια χαρά τα χρώματα. Εντυπώσεις σαν αρχή πολύ γρήγορο αλλά δεν προλάβει να τεστάρω πολλά πράγματα. Θα σου στείλω prive μόλις σεταρω Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Eγινε τακη!!Περιμενω!Καλοριζικο και καλοδουλευτο να ειναι!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Νομιζω εχει ρυθμισει rgb καπου στο μενου.Απο αποψη ποιοτητας κατασκευης σε σχεση με το g5 πως σου φενεται? Το sRGB μόνο σε εμένα μου φαίνεται εντελώς ξεθωριασμένα τα χρώματα; Κοντεύει να πάει στο ασπρόμαυρο όταν επιλέγω sRGB. Πολύ χάλια ρύθμιση για τις δικές μου προτιμήσεις. Πριν είχα το samsung galaxy note 2 και είχε πολύ ωραία χρώματα. Στο oneplus για να το φέρω περίπου στα ίδια επιλέγω στη Βαθμονόμηση Οθόνης - Προσαρμογή - και το ρυθμίζω τέρμα στο αριστερά στο Ζεστό και πάλι δεν με ικανοποιεί τελείως. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που δε έχω βρεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Το sRGB μόνο σε εμένα μου φαίνεται εντελώς ξεθωριασμένα τα χρώματα; Κοντεύει να πάει στο ασπρόμαυρο όταν επιλέγω sRGB. Πολύ χάλια ρύθμιση για τις δικές μου προτιμήσεις. Πριν είχα το samsung galaxy note 2 και είχε πολύ ωραία χρώματα. Στο oneplus για να το φέρω περίπου στα ίδια επιλέγω στη Βαθμονόμηση Οθόνης - Προσαρμογή - και το ρυθμίζω τέρμα στο αριστερά στο Ζεστό και πάλι δεν με ικανοποιεί τελείως. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που δε έχω βρεί; Και εμένα ετσι μου φαίνεται τώρα έχω βάλει την πρώτη επιλογή και είναι μια χαρά. Ερώτηση split screen πως γίνεται στη nougat? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Μια χαρά είναι τα χρώματα. Όπως πρέπει. Τα Samsung το έχουν ξεφτιλίσει με τα χρώματα, είναι πολύ ψεύτικα.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Γενικά εχει πολύ όμορφα χρώματα σαν οθόνη και πολύ φωτεινή,οχι με το sRGB στο χειροκίνητο είναι άψογα,βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά σε γενικές γραμμές έχει πολυ ζωντανά χρώματα. Συμφωνώ ότι στα Samsung είναι υπερκορεσμένα τα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Και εμένα ετσι μου φαίνεται τώρα έχω βάλει την πρώτη επιλογή και είναι μια χαρά. Ερώτηση split screen πως γίνεται στη nougat? Από το multitasking, επιλέγεις τις εφαρμογές που θέλεις και είσαι έτοιμος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Μια χαρά είναι τα χρώματα. Όπως πρέπει. Τα Samsung το έχουν ξεφτιλίσει με τα χρώματα, είναι πολύ ψεύτικα.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Γενικά εχει πολύ όμορφα χρώματα σαν οθόνη και πολύ φωτεινή,οχι με το sRGB στο χειροκίνητο είναι άψογα,βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά σε γενικές γραμμές έχει πολυ ζωντανά χρώματα. Συμφωνώ ότι στα Samsung είναι υπερκορεσμένα τα χρώματα. Παιδιά στην αρχή που το πήρα ξενέρωσα. Μου φάνηκαν πολύ χειρότερα απο το G5 αλλά μετά το update που άλλαξα την ρύθμιση είναι άψογο. Ίσως έφταιγε στην αρχή η έκδοση και ίσως να έκανα και κάτι εγώ λάθος. Γενικά σαν πρώτη εντύπωση είμαι ενθουσιασμένος, πάει πολύ καλά το τηλέφωνο στα πάντα Από το multitasking, επιλέγεις τις εφαρμογές που θέλεις και είσαι έτοιμος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) Με το vpn Γερμανίας δεν αλλάζει κάτι στο κινητό,Πχ να μην εχει ελληνικά ή να κάνει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.. :wacko: Edited January 18, 2017 by RENESISS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Με το vpn Γερμανίας δεν αλλάζει κάτι στο κινητό,Πχ να μην εχει ελληνικά ή να κάνει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.. :wacko: Άσχετο τελείως. Απλά σου δίνει IP address Γερμανίας για να σου έρθει η αναβάθμιση OTA. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Άσχετο τελείως. Απλά σου δίνει IP address Γερμανίας για να σου έρθει η αναβάθμιση OTA. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Α,οκ ,σε ευχαριστω πολυ ..ελεγα μηπως υπηρχε καμια "παρενεργεια". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170118/9bb117aa788ea2356dcc19269f75f02b.jpg Not bad .... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τις τεράστιες εικόνες που ξεχειλώνουν τις σελίδες Edited January 18, 2017 by alex_gate_7 Αφαίρεση μεγάλης εικόνας Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ρε παιδιά σας έχει τύχει ποτέ να σας καλούν και να μην μπορείτε να απαντήσετε; να σερνετε το δάχτυλο από το κέντρο στα δεξιά δηλαδή και να μην γίνεται τίποτα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ποτέ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 ούτε σε μενα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Το 2010 όταν πειραματιζόμουν με custom rom στο HTC Desire. Πέρα από την πλάκα (αν και έχει συνέβη), όχι, ποτέ στο OnePlus. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Στο oneplus ποτέ. Σε iPhone μου συνέβαινε πριν από 4 χρόνια βέβαια, αλλά είναι πολύ σπαστικό... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Ήρθε η nougat OTA στην Ελλάδα.Για θυμειστε μου πώς κάνουμε factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Ρυθμίσεις, αντίγραφα και επαναφορά. Με vpn Καναδά την πέρασα, για Ελλάδα δεν ξέρω. Αν θέλεις να αλλάξεις και το file system σε f2fs πρέπει να διαγράψεις και όλα τα δεδομένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλους, fyi, ήρθε η 4.0.2 και για Ελλάδα... Edit: Επειδή ψήνομαι να αλλάξω κι εγώ το filesystem σε f2fs, με ποια σειρά προτείνεται να γίνει η διαδικασία? Πρώτα πέρασμα της 7.0, και μετά format και αλλαγή του fs? Ή κάπως αλλιώς? Edited January 20, 2017 by hsigma Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Αφού ήρθε, το γράφω. Είναι καλύτερα να κάνω το factory reset με το συνδυασμό πλήκτρων? Αυτό δε θυμόμουν πώς γίνετε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Αφού ήρθε, το γράφω. Είναι καλύτερα να κάνω το factory reset με το συνδυασμό πλήκτρων? Αυτό δε θυμόμουν πώς γίνετε. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεν έχει σημασία αν θα το κάνεις απο τις ρυθμίσεις ή από recovery. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 παίδες το fingerprint scanning σας δουλεύει απροβλημάτιστα πάντα; Εμένα πολύ συχνά δεν ανταποκρίνεται και είναι εξόχως σπαστικό. Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Όσο το δοκίμασα με 7αρα νουγκα είναι διαολεμενα γρήγορο και δουλεψε πάντα Sent from my OP3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Η παραμετροποίηση του Oneplus launcher είναι ποιο φτωχή έχω την εντύπωση. Υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του συρταριού εφαρμογών; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts