Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφαρμογή δεν είναι τίποτα που χρειάζεσαι... Το messenger είναι το απαραίτητο, τα voice messages βασικά που δεν τα έχει άλλη 3rd party εφαρμογή

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

1+7 Pro

Προς το παρον απεγκατεστησα φατσοβιβλιο και μεσεντζερ και βλεπουμε...

Διαβάζοντας σε άλλα νήματα είδα οτι και σε άλλες συσκευές ειχαν το ίδιο πρόβλημα

Ναι πρέπει να υπάρχει γενικό πρόβλημα από χθες... Με το που ξύπνησα το πρωί μου άρχισε και μένα τα τρελά... Με μία απεγκατάσταση των δύο, clear cache μόλις τις ξαναέβαλα συμπεριφέρονται φυσιολογικά....
Powerd by OnePlus 7 Pro

Σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα. Το ελέγχω από το πρωί και δεν βλέπω περίεργη συμπεριφορά όπως χθες.

Ολα καλά προς το παρόν

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Ψιλοαπορω που έχετε αυτές τις εφαρμογές ακόμα στο τηλέφωνο. Την έχω πάθει άσχημα με nexus5 όπου δεν προλάβαινε πρακτικά να φορτίσει από το drain. Μόνο browser πια.

Sent from my OP3

Ψιλοαπορω που έχετε αυτές τις εφαρμογές ακόμα στο τηλέφωνο. Την έχω πάθει άσχημα με nexus5 όπου δεν προλάβαινε πρακτικά να φορτίσει από το drain. Μόνο browser πια.

Sent from my OP3

Για λόγους επικοινωνίας. Είναι πρακτικό αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι κάνει περίεργα κολπα κατά καιρούς.

Μιλάω για το messenger.

Fb Δεν έχω, κσι ούτε πρόκειται να βάλω, (μόνο Chrome), αλλά για το messenger δεν υπάρχει άλλος τρόπος, μιας και από Chrome, σε στέλνει πάλι μεσω του app.

Omicron Technics

Fb Δεν έχω, κσι ούτε πρόκειται να βάλω, (μόνο Chrome), αλλά για το messenger δεν υπάρχει άλλος τρόπος, μιας και από Chrome, σε στέλνει πάλι μεσω του app.

Omicron Technics

επαναλαμβάνω ...υπάρχουν τα : https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/lite/lite-25-0-0-7-145-release/ και https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger-lite/messenger-lite-3-1-release/facebook-messenger-lite-3-1-android-apk-download/ πανάλαφρα και κάνουν την δουλίτσα τους

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι αλλα μονο με την απλή λειτουργία του να στείλει μήνυμα. Όταν σου στέλνουν ή θες να στείλεις voice...Δεν

1+7 Pro

Σήμερα έβαλα αυτήν ειναι πλήρες,όμορφη αλλάζει θεμα-χρώμα,έχει ad block ενσωματωμένο και το σημαντικότερο δεν ξοδεύει καθόλου μπαταρία.

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.friendly

Ναι και γω αυτή έχω. Αρκετά καλή. Το ad block θέλει 1€..

Το αξίζει νομίζω είναι η καλύτερη κατα την άποψη μου.

Κατεβάζω και εγώ να κάνω μια δοκιμή. Από την εφαρμογή του fb, οποιαδήποτε άλλη είναι καλύτερη.

Το πρόβλημα που είχαν ορισμένοι με τις εν λόγω εφαρμογές φαίνεται ότι έχει λυθεί πλέον.

EDIT 11.01.2016 10:00 AM: FB said it's indeed their fault, probably solved by now...:*https://twitter.com/davidmarcus/status/818908229585420288

Omicron Technics

Παιδιά σκέφτομαι για αλλαγή να πάω σε oneplus 3 αλλά φοβάμαι μην το μετάνιωσω.. Με κάνει πίσω η έλλειψη sd και η υποδεέστερη καμερα.

Εσεις τι λέτε?

Send from my awesome LG G5 leather black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παιδιά σκέφτομαι για αλλαγή να πάω σε oneplus 3 αλλά φοβάμαι μην το μετάνιωσω.. Με κάνει πίσω η έλλειψη sd και η υποδεέστερη καμερα.

Εσεις τι λέτε?

Άμα σε ενδιαφέρει πιο πολύ η παραμετροποίηση ρομ κτλ, πάρε το oneplus, αν σε ενδιαφέρει πιο πολύ η κάμερα κάτσε στο g5, είναι ανάλογα τις ανάγκες σου..

Αυτό ακριβώς.Το κινητό είναι διαμάντι στο 100% αλλά σε κάμερα το δικό σου υπερτερεί.Εξαρταται ποοοοσο την χρειάζεσαι.Γιατι το αλλάζεις;

Ειμαι υπο σκεψη δεν το αλλαζω ακομη!!χαχα!!Η καμερα με ενδιαφερει πολυ ναι αλλα μου λειπει και το ροοταρισμα..

Καποιος που ειχε και τα 2 να πεις τι γινεται στο τομεα της καμερας?? Ειδικα στις βραδινες και εσωτερικες ληψεις

Επειδή δεν θέλω να ταλαιπωρηθεις αν θες πες μου τι να τραβήξω με πμ και το σηκώνω φλικρ

Στέλνω pm

Επειδή δεν θέλω να ταλαιπωρηθεις αν θες πες μου τι να τραβήξω με πμ και το σηκώνω φλικρ

Από περιέργεια για βγάλε καμία βραδινή να δούμε