PAPAKITOU Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Η εφαρμογή δεν είναι τίποτα που χρειάζεσαι... Το messenger είναι το απαραίτητο, τα voice messages βασικά που δεν τα έχει άλλη 3rd party εφαρμογή Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Προς το παρον απεγκατεστησα φατσοβιβλιο και μεσεντζερ και βλεπουμε... Διαβάζοντας σε άλλα νήματα είδα οτι και σε άλλες συσκευές ειχαν το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ναι πρέπει να υπάρχει γενικό πρόβλημα από χθες... Με το που ξύπνησα το πρωί μου άρχισε και μένα τα τρελά... Με μία απεγκατάσταση των δύο, clear cache μόλις τις ξαναέβαλα συμπεριφέρονται φυσιολογικά.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα. Το ελέγχω από το πρωί και δεν βλέπω περίεργη συμπεριφορά όπως χθες. Ολα καλά προς το παρόν Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 http://www.androidauthority.com/facebook-messenger-battery-drain-issue-742402/ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ψιλοαπορω που έχετε αυτές τις εφαρμογές ακόμα στο τηλέφωνο. Την έχω πάθει άσχημα με nexus5 όπου δεν προλάβαινε πρακτικά να φορτίσει από το drain. Μόνο browser πια. Sent from my OP3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ψιλοαπορω που έχετε αυτές τις εφαρμογές ακόμα στο τηλέφωνο. Την έχω πάθει άσχημα με nexus5 όπου δεν προλάβαινε πρακτικά να φορτίσει από το drain. Μόνο browser πια. Sent from my OP3 Για λόγους επικοινωνίας. Είναι πρακτικό αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι κάνει περίεργα κολπα κατά καιρούς. Μιλάω για το messenger. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Fb Δεν έχω, κσι ούτε πρόκειται να βάλω, (μόνο Chrome), αλλά για το messenger δεν υπάρχει άλλος τρόπος, μιας και από Chrome, σε στέλνει πάλι μεσω του app. Omicron Technics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Fb Δεν έχω, κσι ούτε πρόκειται να βάλω, (μόνο Chrome), αλλά για το messenger δεν υπάρχει άλλος τρόπος, μιας και από Chrome, σε στέλνει πάλι μεσω του app. Omicron Technics επαναλαμβάνω ...υπάρχουν τα : https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/lite/lite-25-0-0-7-145-release/ και https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger-lite/messenger-lite-3-1-release/facebook-messenger-lite-3-1-android-apk-download/ πανάλαφρα και κάνουν την δουλίτσα τους Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ναι αλλα μονο με την απλή λειτουργία του να στείλει μήνυμα. Όταν σου στέλνουν ή θες να στείλεις voice...Δεν Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Και γενικά αρχεία δεν μπορείς να στείλεις με το messenger-lite, photo και video δηλαδή. Το fb-lite είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Σήμερα έβαλα αυτήν ειναι πλήρες,όμορφη αλλάζει θεμα-χρώμα,έχει ad block ενσωματωμένο και το σημαντικότερο δεν ξοδεύει καθόλου μπαταρία. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.friendly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ναι και γω αυτή έχω. Αρκετά καλή. Το ad block θέλει 1€.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ναι και γω αυτή έχω. Αρκετά καλή. Το ad block θέλει 1€.. Το αξίζει νομίζω είναι η καλύτερη κατα την άποψη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Κατεβάζω και εγώ να κάνω μια δοκιμή. Από την εφαρμογή του fb, οποιαδήποτε άλλη είναι καλύτερη. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopet26 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Την εφαρμογή την πετάς και μπαίνεις από browser. Το δύσκολο είναι να βρεις αντικατάσταση στο messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Το πρόβλημα που είχαν ορισμένοι με τις εν λόγω εφαρμογές φαίνεται ότι έχει λυθεί πλέον. EDIT 11.01.2016 10:00 AM: FB said it's indeed their fault, probably solved by now...:*https://twitter.com/davidmarcus/status/818908229585420288 Omicron Technics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά σκέφτομαι για αλλαγή να πάω σε oneplus 3 αλλά φοβάμαι μην το μετάνιωσω.. Με κάνει πίσω η έλλειψη sd και η υποδεέστερη καμερα. Εσεις τι λέτε? Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά σκέφτομαι για αλλαγή να πάω σε oneplus 3 αλλά φοβάμαι μην το μετάνιωσω.. Με κάνει πίσω η έλλειψη sd και η υποδεέστερη καμερα. Εσεις τι λέτε? Send from my awesome LG G5 leather black Άμα σε ενδιαφέρει πιο πολύ η παραμετροποίηση ρομ κτλ, πάρε το oneplus, αν σε ενδιαφέρει πιο πολύ η κάμερα κάτσε στο g5, είναι ανάλογα τις ανάγκες σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Αυτό ακριβώς.Το κινητό είναι διαμάντι στο 100% αλλά σε κάμερα το δικό σου υπερτερεί.Εξαρταται ποοοοσο την χρειάζεσαι.Γιατι το αλλάζεις; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Ειμαι υπο σκεψη δεν το αλλαζω ακομη!!χαχα!!Η καμερα με ενδιαφερει πολυ ναι αλλα μου λειπει και το ροοταρισμα.. Καποιος που ειχε και τα 2 να πεις τι γινεται στο τομεα της καμερας?? Ειδικα στις βραδινες και εσωτερικες ληψεις Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Επειδή δεν θέλω να ταλαιπωρηθεις αν θες πες μου τι να τραβήξω με πμ και το σηκώνω φλικρ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Στέλνω pm Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Επειδή δεν θέλω να ταλαιπωρηθεις αν θες πες μου τι να τραβήξω με πμ και το σηκώνω φλικρ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Από περιέργεια για βγάλε καμία βραδινή να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Εξωτερική με HQ mode Εσωτερική ομοίως Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts