Jump to content

OnePlus 3

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με rr kernel.κάμερα αν βάλεις την στοκ που έγινε πορτ για cm και rr δεν έχει καμία διαφορά, μα καμία εντελώς.δοκιμασμένο.

http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/themes/port-oxygenos-stock-camera-cm-t3451721

Ευχαριστώ αλλά διάβασα στο νήμα ότι χρήστες έχουν πρόβλημα με αδύνατο WiFi, δεν ξέρω λέω να μείνω με την Freedom

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παναγιωτης

Πως παει απο ποιοτητα ηχου με ακουστικα; Εδω δε λεει και τα καλυτερα παντως..

http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p7.php

Καποιο σοβαρο μειονεκτημα του κινητου;

Σε ποιό σημείο βλέπουμε την θερμοκρασία της μπαταρίας?

Κατεβαζεις την εφαρμογή CPU-Z

Mi 9 128gb :shoot:

η καθαρή ραμ πόσο είναι? 5735 μου την βγάζει αντί 6, είναι νορμάλ?
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Πως παει απο ποιοτητα ηχου με ακουστικα; Εδω δε λεει και τα καλυτερα παντως..

http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p7.php

Καποιο σοβαρο μειονεκτημα του κινητου;

Εγώ δουλεύω τα xiaomi pistons είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Κανένα πρόβλημα κ μπάσο κ ένταση κ πρίμα κ ολα

Ρε παιδια εχετε βρει τροπο να στελνετε αρχεια με wifi direct? Ενργοποιειται, κανει pair με την αλλη συσκευη με την οποια θελεις να ανταλλαξεις αρχεια, αλλα ποτε δεν στελνει το αρχειο και λεει αποστολη απετυχε.. ξερετε τι παιζει;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η καθαρή ραμ πόσο είναι? 5735 μου την βγάζει αντί 6, είναι νορμάλ?

Σου απαντησαν ήδη στο XDA στο τοπικ της RR αναλυτικά. ;)

Ρε παιδια εχετε βρει τροπο να στελνετε αρχεια με wifi direct? Ενργοποιειται, κανει pair με την αλλη συσκευη με την οποια θελεις να ανταλλαξεις αρχεια, αλλα ποτε δεν στελνει το αρχειο και λεει αποστολη απετυχε.. ξερετε τι παιζει;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρησιμοποίησε καλύτερα κάποια εφαρμογή που στέλνεις μέσω WiFi όπως SuperBeam, Xender..

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Σου απαντησαν ήδη στο XDA στο τοπικ της RR αναλυτικά. ;)

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ναι το είδα, απλά μου είχε κάνει εντύπωση πως δεν αναφέρθηκε πουθενά.

Παρακαλώ για τα θέματα των custom roms να απευθύνεστε στο κατάλληλο τοπικ:

OnePlus 3: Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

Powerd by OnePlus 7 Pro

Παιδια το κινητο ετσι οπως διαβασα τα χαρακτηριστικα του εχει 2 μειονεκτηματα..

Πρωτο και σημαντικοτερο, δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια. Εχει γρηγορη φορτιση. Που σημαινει οτι σε λιγοτερο απο 2 χρονια θα θελει αλλαγη η μπαταρια.. Οπως εγινει και με το oppo find 7a που εχω, αλλα για καλη τυχη ειχα αγορασει και 2η μπαταρια με την αγορα του κινητου και βεβαιως ειναι αποσπωμενη..

Δευτερο, οχι τοσο σοβαρο, ειναι τα PPI. Δε ξερω αν ειναι ικανοποιητικα σε σχεση πχ με τα 500+ που εχουν τα G5 και S7.

Flip Cover θηκη ειναι καλη;

Κλεινω 2 χρονια με το Oppo Find 7a και ψαχνω για καινουριο κινητο.

Όπως έχει αναφερθεί και παλιότερα εάν θέλεις καστομιές επιλέγεις op3.Αν θες κάμερα μπαταρία και την! Οθόνη επιλέγεις s7....εγώ προερχόμενος από g4 έπαθα πλάκα με την μπαταρία του από 5 ώρες minimum μέχρι 9 και μισή έχω δει...
Konakis.

Καλησπέρα...

Θα παραγγείλω το τηλέφωνο τις επόμενες μέρες και θέλω να προετοιμαστώ!

Υπάρχει κανένα δοκιμασμένο C USB to micro USB adapter να προτείνετε; Καμια καλή διαφανη θήκη;

Αυτά για την ώρα!

Sent from my iPad using Tapatalk

adapter πήρα ένα του κιλού φτηνιάρικο για αν χρειαστεί ποτέ.θήκη μου ήρθε σήμερα η pelosi και είναι εξαιρετική.

adapter πήρα ένα του κιλού φτηνιάρικο για αν χρειαστεί ποτέ.θήκη μου ήρθε σήμερα η pelosi και είναι εξαιρετική.

Το adapter το δοκίμασες; Λειτουργεί η μεταφορά δεδομένων ;

Αυτή λες; http://www.ebay.com/itm/Pelosi-Sandstone-Protection-Back-Skin-Case-Cover-For-Oneplus-Three-OnePlus-3-/252425471086?var=&hash=item3ac5bb046e:m:mhrW5ovpnv4YOGb9wHQtrnQ

Καμιά διάφανη;

Φιλαράκια καλή η συσκευή; Την συστήνετε; Με ενδιαφέρει αρκετά και η κάμερα. Δεν το πολύ έχω ψάξει σαν κινητό. Τώρα έπεσα πάνω του. Βοηθήστε παρακαλώ. Επίσης επειδή θέλω να το κρατήσω 2χρονια θέλω κ καλή κάμερα και custom roms

Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το adapter το δοκίμασες; Λειτουργεί η μεταφορά δεδομένων ;

Αυτή λες; http://www.ebay.com/itm/Pelosi-Sandstone-Protection-Back-Skin-Case-Cover-For-Oneplus-Three-OnePlus-3-/252425471086?var=&hash=item3ac5bb046e:m:mhrW5ovpnv4YOGb9wHQtrnQ

Καμιά διάφανη;

δεν ήρθε ακόμα αλλά δεν σκοπεύω να κάνω μεταφορά δεδομένων ή να το χρησιμοποιώ συχνα.για μια στο τόσο το πήρα αν χρειαστεί.

θήκη πήρα αυτή http://www.ebay.com/itm/311651563363?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=610572218418&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Παιδιά καμία σιλικόνης πολύ λεπτή παίζει; είχα πάρει μια διαφανή αλλά κάνει το κινητό κουμουτσα. Πήρε ένας φίλο για το iPhone του μια πολύ λεπτή. ΔΕ πιάνει μέχρι πάνω στη οθόνη. Ίσα ίσα από πίσω και τα γύρο γύρο μόνο. Με αποτέλεσμα να παραμένει σε σωστό μέγεθος το τηλέφωνο.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου

Όπως έχει αναφερθεί και παλιότερα εάν θέλεις καστομιές επιλέγεις op3.Αν θες κάμερα μπαταρία και την! Οθόνη επιλέγεις s7....εγώ προερχόμενος από g4 έπαθα πλάκα με την μπαταρία του από 5 ώρες minimum μέχρι 9 και μισή έχω δει...
Ετσι οπως εχω συνηθισει δε μπορω να πεσω κατω απ τις 5.5". Επισης ποτε ξανα Samsung και LG.

Αλλα καποια απαντηση σχετικα με την φθορα της μπαταριας και το fast charge θα ηθελα να μαθω.. Γιατι στο Oppo 7a δε κρατησε η μπαταρια πανω απο 15 μηνες.. Και εκει οπως ειπα και πριν, η μπαταρια ειναι αποσπωμενη.. Τι γινεται με το OnePlus3; Πισω στη Αγγλια για αλλαγη μπαταριας; Εκτος αν παιρνουμε κινητα μονο για 1,5-2 χρονια πλεον.. Μαλλον το τελευταιο.

Από κάμερα πως πάει; Έχουν βγει προβλήματα γενικά ?

Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχετε χρειαστεί εγγύηση και σέρβις ?

Και εγώ όταν σκεφτόμουν να το πάρω είχα έναν ενδοιασμό με την μπαταρία που δεν είναι αποσπώμενη.Βέβαια δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε αυτό το θέμα.Εγώ που μπορώ να την αλλάξω και μόνος μου όταν θα περάσει η εγγύηση και αν το έχω ακόμα θα το κάνω μόνος μου.2 χρόνια θα βγάλει η μπαταρία έστω και αν έχει χάσει ενα 20-30%

η κάμερα του μια χαρά είναι.πρόβλημα εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει και μάλλον κανείς για να υπάρχει τόση ησυχία.

Αλλα καποια απαντηση σχετικα με την φθορα της μπαταριας και το fast charge θα ηθελα να μαθω.. Γιατι στο Oppo 7a δε κρατησε η μπαταρια πανω απο 15 μηνες.. Και εκει οπως ειπα και πριν, η μπαταρια ειναι αποσπωμενη.. Τι γινεται με το OnePlus3; Πισω στη Αγγλια για αλλαγη μπαταριας; Εκτος αν παιρνουμε κινητα μονο για 1,5-2 χρονια πλεον.. Μαλλον το τελευταιο.

Υπάρχουν λύσεις και στην αλλαγή μπαταρίας σε "μη αποσπώμενη" (πχ αλλαξα προσφατα την μπαταρια σε OnePlus ONE)

Θυμίζω οτι ΚΑΙ η μπαταρια έχει 24 μήνες εγγύηση...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

δεν ξέρω αν η 1+ έχει 24 μήνες εγγύηση αλλά οι υπόλοιπες εταιρίες δεν έχουν.6 μήνες είναι για την μπαταρία είτε είναι για κινητό λαπτοπ ταμπλετ κλπ