manpil Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 πρώτα το έκανα ρουτ και μετά το άνοιξα :lol::lol::lol: Στα settings του nova πας advanced και στο screen lock επιλέγεις το root Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Στα settings του nova πας advanced και στο screen lock επιλέγεις το root Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ωραίος σε ευχαριστώ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Σε εσάς κάνει πέφτει η φωτεινότητα στο άκυρο; Το δικό μου το κάνει συχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Σε εσάς κάνει πέφτει η φωτεινότητα στο άκυρο; Το δικό μου το κάνει συχνα. Και σε εμένα το ίδιο κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 ήρθε ο πύραυλος σήμερα.ωραίο το χρυσο λευκό, μετράει πολύ.Αυτό με τις αναβαθμίσεις καλό θα είναι αν και προσωπικά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα μιας και είμαι καστομ φαν. υπάρχει λύση όταν κλειδώνει με nova και double tap μετά να μην ζητάει κωδικό για να ξεκλειδώσει? φιλε απο που το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 από το επίσημο site της oneplus. και σε μένα ρίχνει την φωτεινότητα στα καλά καθούμενα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Εσείς που έχετε πρόβλημα με την φωτεινότητα, έχετε βάλει κάρτα sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ναι, κανονικά με sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 από το επίσημο site της oneplus. και σε μένα ρίχνει την φωτεινότητα στα καλά καθούμενα. πηρες το χρυσο απο το σιτε https://oneplus.net/gr αφου ολο out of stock λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 για γερμανία και αγγλία είναι διαθέσιμο το χρυσό.το έστειλα γερμανία στο mailboxde και μου το στείλανε.Αλλά τώρα δεν αξίζει, απο δευτέρα θα ανοίξουν οι παραγγελίες. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) Στα settings του nova πας advanced και στο screen lock επιλέγεις το root εχω το nova prime 4.3.1 και δεν το βρίσκω αυτό στο advanced...Έχει μόνο 3 επιλογές εμένα εκεί, το error & usage reporting, το restart launcher και aggressive desktop...ειμαι root παρεμπιπτόντως Άκυρο, το βρήκα!!! Edited September 8, 2016 by panos7440 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Στα settings του nova πας advanced και στο screen lock επιλέγεις το root εχω το nova prime 4.3.1 και δεν το βρίσκω αυτό στο advanced...Έχει μόνο 3 επιλογές εμένα εκεί, το error & usage reporting, το restart launcher και aggressive desktop...ειμαι root παρεμπιπτόντως Άκυρο, το βρήκα!!! Σε μένα το έχει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160908/a303504b228c7aa00c08b2453dd1726e.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ψάχνοντας το βρήκα και εγώ, σε ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Παιδιά καλό άγιο το κινητάκι αλλά έχω ξενερώσει άγρια με την αυξομείωση της φωτεινότητας αλλά κυρίως με την εμβέλεια του Wi-Fi. Αποφάσισα να το πουλήσω και να πάω προς s7 edge μεριά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Τι εννοείται ρε παιδιά αυξομείωση; Στο χειροκίνητο ή στο αυτόματο; Βασικά επειδή έχει ή γυναίκα s7 edge να σου πω οτι μάλλον έχει χειρότερο σημα wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 στο αυτόματο. το wifi πάντως είναι εξαιρετικό, δεν έχω κανένα θέμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) να ενημερωσω οτι και σε μενα στο αυτοματο κανει αυξομειωσεις η φωτεινοτητα https://forums.oneplus.net/threads/adaptive-brightness-issue.452348/ Edited September 9, 2016 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Λογικό δεν είναι αυτό? Sent from my SM-J320FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) σκοτεινιάζει πολύ απότομα αντί για λίγο, αντι πχ να κατέβει ένα 5% αυτό πάει στο 30% υγ δοκιμάζω μια εφαρμογή για την αυτόματη φωτεινότητα, φαίνεται να το κάνει πιο ομαλά, αν δουλέψει θα σας πω. Edited September 9, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Στα settings του nova πας advanced και στο screen lock επιλέγεις το root Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Σωραιαιαιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 σκοτεινιάζει πολύ απότομα αντί για λίγο, αντι πχ να κατέβει ένα 5% αυτό πάει στο 30% υγ δοκιμάζω μια εφαρμογή για την αυτόματη φωτεινότητα, φαίνεται να το κάνει πιο ομαλά, αν δουλέψει θα σας πω. Και απότομα σκοτεινιάζει και μετά αν το ανεβάσεις ενώ στην αρχή δεν κάνει τίποτα μετά από λίγο ανεβαίνει απότομα. Κάνε την δοκιμή σου και πες μας αν και φαντάζομαι ότι θα πρέπει να βγάλει update η Oneplus... Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τη Δευτερα ανοίγουν μάλλον οι παραγγελίες και θα το παραγγείλω. Να πάρω θήκη ,tempered glass apo to site της Οne? Ποια προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τη Δευτερα ανοίγουν μάλλον οι παραγγελίες και θα το παραγγείλω. Να πάρω θήκη ,tempered glass apo to site της Οne? Ποια προτείνετε? Θήκη sandstone. Tempered αν πάρεις πάρε το ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) με αυτό δείχνει να δουλεύει σωστά η φωτεινότητα αν και εγώ προτιμώ την χειροκίνητη https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.gyrus.yaab Edited September 10, 2016 by johny_pl johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τη Δευτερα ανοίγουν μάλλον οι παραγγελίες και θα το παραγγείλω. Να πάρω θήκη ,tempered glass apo to site της Οne? Ποια προτείνετε? Θα σου πρότεινα να πάρεις μία θήκη σιλικόνης από κάνα ebay.co.uk και το curved tempered glass από το σάιτ της Oneplus ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την φωτεινότητα επίσης καλό είναι και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.brightnesslevel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts