stefano23 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Είμαι κοντά στο να το πάρω αλλά δεν έχω βρει ακόμα αν έχει κάποιο θέμα το κινητό. Σας έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ή δεν είναι τόσο δυνατό σε κάποια σημεία; Πχ θέμα με gms ή wifi, λαγκάρει καθόλου, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κτλ Επίσης όσοι έχετε βάλει custom rom έχετε δει κάποια μεγάλη διαφορά με την stock; Να το παρεις χτες... Για lag δεν θα αναφερθουμε καν, ασ'το..Αυτο το θεμα δεν θα σε απασχολησει ποτε..Η συσκευη ειναι αψογη.. Και δεν εχει κανενα θεμα, λεγοντας θεμα εννοω κατι με το hardware, bootloops κλπ. οπως εχουν παρατηρηθει σε αλλες συσκευες... Με την αυτονομια δεν τα παω και τοσο καλα εγω προσωπικα, αλλα με αποζημιωνει το dash charge... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Είχε γράψει κάποιος κάποτε για το GPS. Όντως έχεις θέμα σε μεγάλες διαδρομές χάνει το σήμα και δεν το ξαναβρίσκει, σαν να κολλάει. Το Oneplus One που είχα δίπλα έπιανε κανονικά σήμα. Έχει διαβάσει κανείς να αναφέρεται ως πρόβλημα ή τίποτα για fix; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Είχε γράψει κάποιος κάποτε για το GPS. Όντως έχεις θέμα σε μεγάλες διαδρομές χάνει το σήμα και δεν το ξαναβρίσκει, σαν να κολλάει. Το Oneplus One που είχα δίπλα έπιανε κανονικά σήμα. Έχει διαβάσει κανείς να αναφέρεται ως πρόβλημα ή τίποτα για fix; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα θέμα Εγώ με το gps, και ρώτησα έναν φίλο στο xda και μου είπε να κατεβάσω από το play store to fastergps μετά μπαίνεις ρυθμίσεις και στο ntp server βάζεις Europe και στο country Greece , exit ...Το δοκίμασα φίλε και χωρίς καμία άλλη αλλαγή δεν ξανά αντιμετώπισα πρόβλημα.Τι να σου πω δοκίμασε το και εσύ.πάντως αυτό μου δείχνει ότι ήταν θέμα software και σίγουρα όχι hardware.)Το gps το χρησιμοποιώ πολύ, είναι σφαίρα και κλειδώνει πιο γρήγορα από note3 και lg g4 που είχα πριν.Αυτα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Είχα θέμα Εγώ με το gps, και ρώτησα έναν φίλο στο xda και μου είπε να κατεβάσω από το play store to fastergps μετά μπαίνεις ρυθμίσεις και στο ntp server βάζεις Europe και στο country Greece , exit ...Το δοκίμασα φίλε και χωρίς καμία άλλη αλλαγή δεν ξανά αντιμετώπισα πρόβλημα.Τι να σου πω δοκίμασε το και εσύ.πάντως αυτό μου δείχνει ότι ήταν θέμα software και σίγουρα όχι hardware.)Το gps το χρησιμοποιώ πολύ, είναι σφαίρα και κλειδώνει πιο γρήγορα από note3 και lg g4 που είχα πριν.Αυτα... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέλει root και δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ. Εξάλλου το πρόγραμμα σε βοηθάει να πιάσει σήμα στην αρχή πιο γρήγορα το GPS, δε νομίζω να έχει σχέση με το να το διατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Θέλει root και δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ. Εξάλλου το πρόγραμμα σε βοηθάει να πιάσει σήμα στην αρχή πιο γρήγορα το GPS, δε νομίζω να έχει σχέση με το να το διατηρήσει. Λογικά αυτή εφαρμογή εφόσον πιάνει στην αρχή γρήγορα το gps λογικά και όταν χαθεί θα προσπαθήσει να το πιάσει γρήγορα και όχι καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ χάνει το σήμα, δεν το ξαναβρίσκει σε λίγο. Δηλαδή σαν να μπλοκάρει και να θέλει να το επανεκκινήσεις το πρόγραμμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Συγγνώμη κιόλας, Με κάθε καλή διάθεση, γιατί δεν ανοίγετε ένα ξεχωριστό θέμα για αξεσουάρ, προκειμένου να συζητούνται εκεί θήκες, γυαλιά κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 To faster GPS το κρατάμε μετά η το πετάμε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά άκυρο. Θέλει root και δε θέλω να ασχοληθώ τώρα. Πάντως θεματακια με το GPS έχω και εγώ. Και το βλέπω και στο pokemon go. Μιας και διαδρομή ακόμα δε χρειάστηκε να κάνω με GPS. Γιατί ρε ****το σε ένα κατά αλλά άρτιο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εγώ πιστεύω θα φτιάξει σε καμία αναβάθμιση λογισμικού. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εχω κάνει τόσα χιλιόμετρα με το GPS και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα είναι άψογο,εχω την 3.2.4 και δεν ειμαι ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Και εγώ 3.2.4 είμαι χωρίς root Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Παιδιά χρησιμοποιεί κάνεις bluetooth για να μιλάει? Έχω το Marque 2 της Plantronics και με έχει πεθάνει στις αποσυνδέσεις. Και μιλάμε να το έχω στο χέρι το κινητό, όχι σε απόσταση. Και το χειρότερο είναι ότι μετά δεν συνδέεται κατευθείαν. Πρέπει να ξανακάνω pair. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Παιδιά χρησιμοποιεί κάνεις bluetooth για να μιλάει? Έχω το Marque 2 της Plantronics και με έχει πεθάνει στις αποσυνδέσεις. Και μιλάμε να το έχω στο χέρι το κινητό, όχι σε απόσταση. Και το χειρότερο είναι ότι μετά δεν συνδέεται κατευθείαν. Πρέπει να ξανακάνω pair. Εγώ έχω το Plantronics M90 εδώ και λίγες μέρες και δεν μου κάνει αποσυνδεσεις καθόλου. Απλώς μετά τα 5 μέτρα αρχίζει και κάνει νερά. Μήπως φταίει το Bluetooth? Δοκίμασε και κανένα άλλο. Και εγώ 3.2.4 είμαι χωρίς root Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Παιδιά χρησιμοποιεί κάνεις bluetooth για να μιλάει? Έχω το Marque 2 της Plantronics και με έχει πεθάνει στις αποσυνδέσεις. Και μιλάμε να το έχω στο χέρι το κινητό, όχι σε απόσταση. Και το χειρότερο είναι ότι μετά δεν συνδέεται κατευθείαν. Πρέπει να ξανακάνω pair. Έχω 3 Bluetooth, 2 Plantronics, 1 Samsung κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εγώ έχω το Plantronics M90 εδώ και λίγες μέρες και δεν μου κάνει αποσυνδεσεις καθόλου. Απλώς μετά τα 5 μέτρα αρχίζει και κάνει νερά. Μήπως φταίει το Bluetooth? Δοκίμασε και κανένα άλλο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω 3 Bluetooth, 2 Plantronics, 1 Samsung κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ παιδιά. Θα δοκιμάσω να περάσω τη 3.2.4, αυτή που έβγαλαν μετά, μήπως βελτιωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Το τηλέφωνο είναι στην κατοχή μου από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Έχω βάλει όλες τίς επίσημες rom μέσω adb και χρησιμοποιώ τά Hear & google maps καθημερινά . Ποτέ δεν αντιμετώπισα ούτε μία φορά Αποσύνδεση. Ή συσκευή είναι χαμηλά στο σημείο του λεβιέ ταχυτήτων και κάνει την δουλειά της χωρίς προβλήματα. Μήπως κάποιοι χρησιμοποιούν custom rom οι έχουν περάσει kernel με αλλαγές στο σύστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Το τηλέφωνο είναι στην κατοχή μου από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Έχω βάλει όλες τίς επίσημες rom μέσω adb και χρησιμοποιώ τά Hear & google maps καθημερινά . Ποτέ δεν αντιμετώπισα ούτε μία φορά Αποσύνδεση. Ή συσκευή είναι χαμηλά στο σημείο του λεβιέ ταχυτήτων και κάνει την δουλειά της χωρίς προβλήματα. Μήπως κάποιοι χρησιμοποιούν custom rom οι έχουν περάσει kernel με αλλαγές στο σύστημα? Όχι, εγώ είμαι 100% stock. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Και'γω απροβληματιστος στο θέμα gps με πολλά χιλιόμετρα δοκιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Το ίδιο και εγω σε 3.2.4 Και'γω απροβληματιστος στο θέμα gps με πολλά χιλιόμετρα δοκιμή! Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest philliako Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Εχω απο την πρωτη μερα που ειναι διαθεσιμη την 3.2.4 και περιπου την τελευταια βδομαδα προσεξα πως και παλι το bug για τις ειδοποιησεις δεν φτιαχτηκε δηλαδη ενω μου εχουν στειλει μηνυμα δεν παιρνω καποια ειδοποιηση μονο οταν ανοιξω την εφαρμογη και το δω απο μονος μου! Επισης αρεα και που εμφανιζεται το notification music bar παρολο που η μουσικη ειναι κλειστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Έμενα το μονο που με χαλάει λίγο στο κινητό μπορώ να πω ειναι το θέμα με την ρύθμιση της φωτεινώτητας..κανει κατι σκαμπανεβασματα Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Υπάρχει ενδεδειγμένος τρόπος για να φορτιζω την μπαταρία του op3 Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Υπάρχει ενδεδειγμένος τρόπος για να φορτιζω την μπαταρία του op3 Ναι με τον προτεινόμενο φόρτιση και καλώδιο που σου παρέχει η εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ότι υπάρχει θέμα με το GPS δεν είναι ιδέα μου πάντως... http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/help/gps-issues-t3416544 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ναι σιγουρα με αυτά..Εννοώ καθε πότε πρεπει να το φορτιζουμε κτλ..αν πειραζει να μενει παραπανω με τον dash charger κτλ Ναι με τον προτεινόμενο φόρτιση και καλώδιο που σου παρέχει η εταιρία. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts