michkal91 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Παιδιά ψάχνω ένα dual sim. Πιστεύετε ότι στα λεφτά αυτά υπάρχει κάτι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Παιδιά ψάχνω ένα dual sim. Πιστεύετε ότι στα λεφτά αυτά υπάρχει κάτι καλύτερο; Εννοείται πως όχι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλημέρα. Ξέρετε κάποιο μαγαζί Αθήνα να έχει θήκες για O+3? Θέλω μια για σήμερα, οπότε δε με εξυπηρετεί να παραγγείλω online. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Δες ΕΔΩ ποια θέλεις και διάλεξε ένα κατάστημα από Αθήνα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Πήγα και πήρα σήμερα από το κατάστημα στην Γιαννιτσών το τζάμι για το κινητό. Νομίζω ότι καθησε πολύ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Φίλε μου που είναι αυτό το κατάστημα? Πήγα και πήρα σήμερα από το κατάστημα στην Γιαννιτσών το τζάμι για το κινητό. Νομίζω ότι καθησε πολύ καλα Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Φίλε μου που είναι αυτό το κατάστημα? Θεσσαλονίκη.εκεί αν δε κάνω λάθος,στην οδό πού υπάρχει το κατάστημά υπάρχουν και αρκετά αλλά κινέζικά καταστήματά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Θεσσαλονίκη είναι το αναφέρει ένα παιδί μερικά ποστ ποιο πίσω. Κάθετε καλα αλλά θέλει σκουπίσμα συνέχεια με τις δαχτυλίες που φαινονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Θεσσαλονίκη είναι το αναφέρει ένα παιδί μερικά ποστ ποιο πίσω. Κάθετε καλα αλλά θέλει σκουπίσμα συνέχεια με τις δαχτυλίες που φαινονται Εγώ το είχα αναφέρει για το συγκεκριμένο μαγαζί πριν μέρες, αφήνει δαχτυλιές ναι απλά είναι το μόνο που κάθεται σωστά... Και η αφή του είναι βούτυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) για πείτε πως λέγεται το μαγαζί ή αν δεν έχει όνομα που είναι και πως θα το βρούμε. υγ και την τιμή, πόσο το πήρατε? Edited September 1, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 για πείτε πως λέγεται το μαγαζί ή αν δεν έχει όνομα που είναι και πως θα το βρούμε. υγ και την τιμή, πόσο το πήρατε? estation gr στο Facebook θα βρεις την σελίδα... Γιαννιτσών 76 νομίζω Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 estation gr στο Facebook θα βρεις την σελίδα... Γιαννιτσών 76 νομίζω Θεσσαλονίκη οκ σε ευχαριστώ. κάτι άλλο όποιος ξέρει.τα σκιν από το dbrand έχουν όλα την ίδια υφή ή αλλάζει ανάλογα με το κάθε ένα? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Έχεις δίκιο πολύ καλή αίσθηση νομίζεις ότι δεν έχει προστασία οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Παρήγγειλα την TPU της Nillkin σε Dark Grey χρώμα.Την έχει πάρει κανένας να μου πεις πει αν είναι καλή? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Παρήγγειλα την TPU της Nillkin σε Dark Grey χρώμα.Την έχει πάρει κανένας να μου πεις πει αν είναι καλή? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ καλή εφαρμογή ακόμα και με την tempered της Orzly. Στα πλαϊνά είναι σαγρέ η υφή για να μη γλυστράει, το μόνο μείον είναι ότι γύρω από την κάμερα έχει κενό, μισό ένα χιλιοστό περίπου, δεν εφάπτεται δλδ η θήκη πάνω στην κάμερα... άνετα χωράει άμμος δλδ κτλ... Η παρακάτω που έχω έχει καλύτερη εφαρμογή στην κάμερα, εφάπτεται κανονικά http://www.ebay.co.uk/itm/112046111520?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniozark Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Παρήγγειλα την TPU της Nillkin σε Dark Grey χρώμα.Την έχει πάρει κανένας να μου πεις πει αν είναι καλή? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδη και γω την ζαχαρωνα αν δεν σε βολεψει λεω εγω στην αγοραζω αμεσα !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Σας στέλνω φωτογραφιες με το κινητό με την θήκη της Spigen που παρέλαβα! https://postimg.org/gallery/eufh4fei/4bead0b4/ Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanderVagos Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Είμαι κοντά στο να το πάρω αλλά δεν έχω βρει ακόμα αν έχει κάποιο θέμα το κινητό. Σας έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ή δεν είναι τόσο δυνατό σε κάποια σημεία; Πχ θέμα με gms ή wifi, λαγκάρει καθόλου, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κτλ Επίσης όσοι έχετε βάλει custom rom έχετε δει κάποια μεγάλη διαφορά με την stock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ειναι φυσιολογικό αυτο που συμβαινει με την ram managment?? https://postimg.org/image/uwr42s99z/ Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuruKom Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ειναι φυσιολογικό αυτο που συμβαινει με την ram managment?? https://postimg.org/image/uwr42s99z/ Όχι. Κάποια εφαρμογή κάτι σου τρώει. Εμένα ειναι 2GB average memory use, total memory 5.6Gb, Average used 36% Memory used by apps: 34apps Παράθεση Ο.Φ.Η. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ειναι φυσιολογικό αυτο που συμβαινει με την ram managment?? https://postimg.org/image/uwr42s99z/ Κάτι τρέχει με εσένα σίγουρα... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160902/41b59e779b163737da51b7e2e22f33ff.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Tωρα που το ξανακοιταξα ειχε πεσει στα 2gb και μενα...Πριν ειδα ετρωγε σχεδον 2gb το messenger του FB Όχι. Κάποια εφαρμογή κάτι σου τρώει. Εμένα ειναι 2GB average memory use, total memory 5.6Gb, Average used 36% Memory used by apps: 34apps Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Είμαι κοντά στο να το πάρω αλλά δεν έχω βρει ακόμα αν έχει κάποιο θέμα το κινητό. Σας έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ή δεν είναι τόσο δυνατό σε κάποια σημεία; Πχ θέμα με gms ή wifi, λαγκάρει καθόλου, μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας κτλ Επίσης όσοι έχετε βάλει custom rom έχετε δει κάποια μεγάλη διαφορά με την stock; Εγω το έχω ενάμιση μήνα δεν το εχω πειράξει καθολου.Απλώς είναι κινητάρα.Η κατανάλωση μπαταρίας εχει να κανει με τον χρηστη. Μια μερα μου βγαζει ανετα εμενα με πολυ χρηση.Λαγκαρισμα δεν κανει ουτε για πλακα. Wifi ειναι καλο.Δεν εχει παρουσιασει καποιο θεμα και εχει καλη εμβελια. Ειχα διαβασει για καποια θεματα στο gps αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα.Σημερα που θα το χρησιμοποιησω κανενα 2ωρο συνεχομενο θα γραψω αν εχει καποιο θεμα. Ειχα κι εγω καποιους ενδιασμους αλλα με το που το επιασα στα χερια μου ενθουσιαστηκα.Η αποψη μου ειναι να το παρεις με κλειστα ματια. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Η παρακάτω που έχω έχει καλύτερη εφαρμογή στην κάμερα, εφάπτεται κανονικά http://www.ebay.co.uk/itm/112046111520?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αυτή κάθεται εξίσου καλά και με το tempered της orzly; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Αυτή κάθεται εξίσου καλά και με το tempered της orzly; Καλά κάθεται, λίγο στη μια γωνία δεν την αγκαλιαζε εντελώς, αλλά θέμα δεν δημιουργούσε Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edit, έχω και φωτό κάμποσες σελίδες πιο πίσω με την παραπάνω θήκη Edited September 2, 2016 by Raven6681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts