so93 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 To fiberglass όπως γράφετε είναι πολυμερική θερμοπλαστική ρητίνη ενισχυμένη με ίνες γυαλιού. Το σύνθετο αυτό υλικό (composite materials) έχει όντως ενισχυμένες μηχανικές ιδιότητες όπως αντοχή θραύσης, μέτρο ελαστικότητας σε σχέση με συμβατικά υλικά όπως τα μέταλλα αλλά και τα απλά πολυμερή. Παρόλα αυτά όμως θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής: 1. Δεν είναι τόσο ακριβό όπως γράφετε. Το fiberglass είναι το πρώτο composite material το οποίο δημιουργήθηκε και η παραγωγή του αλλά και κατασκευή του είναι πολύ φθηνότερη σε σχέση με τα carbon fibers ή αλλιώς CFRP. Εν πάσει περιπτώσει υπάρχουνε και πανάκριβα υαλουφάσματα αλλά επειδή είναι τεράστεια κουβέντα τα συγκεκριμένα υλικά απλά περιοριστείτε στο εξής. Υπάρχουνε και φθηνά υαλουφάσματα αλλά και ακριβά. Αμφιβάλω σε κάθε περίπτωση να έχουνε βάλει ακριβές ίνες γυαλιού στο σασί του κινητού. 2. Οι εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες είναι πράγμα που επίσης ισχύει αλλά ανάλογα με την χρήση τους. Το fiberglass χρησιμοποιείται χρόνια στην κατασκευή στις καρίνες των μικρών πλοίων αλλά και σε ορισμένα δομικά εξαρτήματα των αεροσκαφών γεγονός που υπάρχει ανάγκη χρήσης των εξαιρετικών μηχανικών ιδιοτήτων. Τώρα πώς μπορεί αυτό να αξιοποιηθεί σε ένα κινητό, δεν το γνωρίζω αλλά και δεν πιστεύω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κάτω κάτω. 3. Σε ένα κινητό αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η σκληρότητα και όχι άλλες μηχανικές ιδιότητες. Άλλο σκληρότητα και άλλο αντοχή. Καμιά φόρα έχουνε κάποια σχέση μεταξύ τους αλλά γενικά αυτό που εννοούμε σαν σκληρότητα εννοούμε την αντίσταση που έχει ένα υλικό όταν κάποιο άλλο σκληρότερο τείνει να διεισδύσει σ'αυτό. Όπως καταλαβαίνετε τα φορτία αυτά θεωρούνται κρουστικά για αυτό και τα λεγομενα crash tests που αναφέρετε πιο πάνω. Ουσιαστικά όμως τα φορτία αυτά τα κρουστικά τα παραλαμβάνει η πολυμερική ρήτινη και όχι οι ίνες. Εν τέλει δεν ξέρω κατά πόσο έχει όντως ουσία η χρήση fiberglass σε ένα κινητό. Πιστεύω ότι είναι κυρίως θέμα εντυπωσιασμού παρά ουσιώδες. Όλες αυτές τις πληροφορίες που σας είπα είναι επειδή ειμαι μηχανολόγος μηχανικός και έχω χρόνια σχέση με την αντοχή των υλικών και με διπλωματική πάνω στα σύνθετα υλικά για αυτό και ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω.. Αναμένω και εγώ το κινητό να σας πω τις εντυπώσεις μου.. Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Φαντάσου και να ήσουν επιστήμης υλικών.. :lol: Στην τελική δεν έχουμε ιδέα.. Πάντως εγώ το ΥΠΕΡπροσέχω και το πίσω μέρος έχει κάνει μικρογρατζουνιτσες, αυτές που είναι τελείως επιφανειακές και όχι από σύγκρουση ή πτώση κλπ αλλά από χρήση.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Φαντάσου και να ήσουν επιστήμης υλικών.. :lol: Στην τελική δεν έχουμε ιδέα.. Πάντως εγώ το ΥΠΕΡπροσέχω και το πίσω μέρος έχει κάνει μικρογρατζουνιτσες, αυτές που είναι τελείως επιφανειακές και όχι από σύγκρουση ή πτώση κλπ αλλά από χρήση.. Αγόρασα από άλιεξπρες μια θήκη πολύ όμορφη που το καλύπτει όλο το κινητό και θα την δω την Δευτέρα που θα την έχω παραλάβει αν και το κινητό το περιμενω ακόμα ... https://www.aliexpress.com/item/Zuk-z2-Pro-case-original-full-coverage-silicone-cases-for-Lenovo-Zuk-z2-Pro-Super-frosted/32677041664.html?spm=2114.13010608.0.81.4GbozJ Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Πράγματι, φαίνεται καλή και το καλύπτει όλο, ενώ συνήθως αφήνουν κενη την πάνω και κάτω πλευρα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ενώ συνήθως αφήνουν κενη την πάνω και κάτω πλευρα Κάτι το οποίο με εκνευρίζει απίστευτα! Την τσίμπησα κι εγώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) Αν και δεν αποκλείεται να την πάρω και γω, δε θελω να χοντρυνει ακόμα περισσότερο το κινητό και θέλω και να το βλέπω, πήρα αυτή https://m.aliexpress.com/item/32694480264.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32694480264&productSubject=0-3mm-Super-Slim-Transparent-Plastic-Hard-Case-for-Lenovo-Zuk-Z2-5-inch-Clear-Cover&shortkey=aYzEnYve&addresstype=600 Edited September 11, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 http://www.ebay.com/itm/291818578361 Κι εγώ επειδή ήθελα να το βλέπω πήρα αυτο. Ωραίο είναι και ποιοτικό. Μονο μειονέκτημα ότι θέλει κατσαβίδι για να βγει... Στάλθηκε από το zuk z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Πράγματι, φαίνεται καλή και το καλύπτει όλο, ενώ συνήθως αφήνουν κενη την πάνω και κάτω πλευρα η σιλικόνης ολο το καλύπτουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Οι σιλικονης κάνουν το κινητό μπιφτέκι και δε φαίνεται κιόλας. Για τις frosted λέμε που όλες για κάποιο λόγο δεν καλύπτουν τα πάνω κάτω.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) Οι σιλικονης κάνουν το κινητό μπιφτέκι και δε φαίνεται κιόλας. Για τις frosted λέμε που όλες για κάποιο λόγο δεν καλύπτουν τα πάνω κάτω.. στο λινκ του φίλου που απάντησες ειναι σιλικόνης έχει δοκιμάσει κάποιος ακουστικά με type c connector? Edited September 11, 2016 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ναι εντάξει, γι'αυτο λέω μπορεί και να την πάρω παρ'όλα αυτά. Και φαίνεται λεπτότερη από τη συνηθισμένη σιλικόνης. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 "Πάτησε" Ελλάδα σήμερα το δικό μου, πολύ γρήγορα, δεν το περίμενα, μιας και το Banggood το έστειλε 1η Σεπτέμβρη. Για να δούμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 "Πάτησε" Ελλάδα σήμερα το δικό μου, πολύ γρήγορα, δεν το περίμενα, μιας και το Banggood το έστειλε 1η Σεπτέμβρη. Για να δούμε :) πότε το είδες στο tracking? με Swiss post το έστειλαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 πότε το είδες στο tracking? με Swiss post το έστειλαν? http://i68.tinypic.com/sxglkx.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 http://i68.tinypic.com/sxglkx.jpg thanks, το δικο μου φάνηκε 9/9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Ο ταχυδρομάρας μου το έφερε σήμερα το πρωί και το τσεκάρω :) Φίλε Roid_rage έχεις κανένα link εύκαιρο με οδηγίες για πέρασμα της CM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Unlock bootloader http://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-bootloader-unlock.62/ Περασμα CM http://zukfans.eu/community/threads/rom-lr-team-zuk-z2-unofficial-cm13.174/ Eγω εμεινα στην 8.24, καθως οι 9.1 ειχαν προβληματα, δεν ξερω τωρα αν εχουν διορθωθει Σε περιπτωση που δεν αναγνωριζεται το τηλεφωνο οταν το κανει reboot σε bootloader ειναι επειδη θελει τους drivers, οχι του παραπανω link αλλα αυτους που ειναι στο τηλεφωνο που φαινεται σαν D: drive στον υπολογιστη. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Unlock bootloader http://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-bootloader-unlock.62/ Περασμα CM http://zukfans.eu/community/threads/rom-lr-team-zuk-z2-unofficial-cm13.174/ Eγω εμεινα στην 8.24, καθως οι 9.1 ειχαν προβληματα, δεν ξερω τωρα αν εχουν διορθωθει Σε περιπτωση που δεν αναγνωριζεται το τηλεφωνο οταν το κανει reboot σε bootloader ειναι επειδη θελει τους drivers, οχι του παραπανω link αλλα αυτους που ειναι στο τηλεφωνο που φαινεται σαν D: drive στον υπολογιστη. Είσαι ωραίος, σ'ευχαριστώ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Eπειδή παρέλαβα την θήκη που πόσταρα στην προγούμενη σελίδα έχω να πω το εξής. Δεν μου φαίνεται πολύ χοντρή αν και ακόμα το περιμένω το κινητό.. Από κει και πέρα η αίσθηση που σου αφηνει είναι σαν γυαλόχαρτο δηλαδή είναι κάπως τραχιά. Εμένα μ αρέσει αυτό γιατί τουλάχιστον νιώθεις ότι δεν θα γλυστρίσει εύκολα το κινητό.. Νιώθεις λες και πιάνεις πέτρα :lol::lol: Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Ναι φαίνεται αυτό.. Και μένα μ'αρέσει. Το κινητό γλιστράει σα χέλι να ξέρετε :) Σε τραπέζι γλιστράει ακόμα και σε φαινομενικά επίπεδο, πρέπει να είναι απόλυτο επίπεδο για να μη γλιστράει, να αφήνεις νερό και να μένει στη θέση του.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Επίσης ξέχασα να το αναφέρω μαζί με την θήκη είχε δώρο και screen protector. Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημέρα, Μόλις παρέλαβα το κινητό και είναι με το κινέζικο το λογισμικό. Επειδή δεν προλαβαίνω να το αλλάξω σήμερα και θα κάτσω να ασχοληθώ αύριο με αυτό ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Όταν το κλείνω το κινητό και πατάω το power button για να το ξεκλειδώσω φαίνεται να μην ανταποκρίνεται. Ξέρει κανείς γιατί συμβάίνει αυτό? Το έχει δει κανένας άλλος? Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημέρα, Μόλις παρέλαβα το κινητό και είναι με το κινέζικο το λογισμικό. Επειδή δεν προλαβαίνω να το αλλάξω σήμερα και θα κάτσω να ασχοληθώ αύριο με αυτό ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Όταν το κλείνω το κινητό και πατάω το power button για να το ξεκλειδώσω φαίνεται να μην ανταποκρίνεται. Ξέρει κανείς γιατί συμβάίνει αυτό? Το έχει δει κανένας άλλος? Δηλαδή γενικα δεν πιάνει; Κατά την πρώτη έναρξη μετά από reboot εμένα απλά δεν πιάνει το δακτυλικό και θέλει να βάλω τον κωδικό-μοτιβο, σε όλες τις επόμενες οκ, μήπως είναι τίποτα τέτοιο; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Δηλαδή γενικα δεν πιάνει; Κατά την πρώτη έναρξη μετά από reboot εμένα απλά δεν πιάνει το δακτυλικό και θέλει να βάλω τον κωδικό-μοτιβο, σε όλες τις επόμενες οκ, μήπως είναι τίποτα τέτοιο; Μάλλον κάτι τέτοιο ήτανε.. Έβαλα μοτίβο και δακτυλικό αποτύπωμα και έστρωσε... Απλά τώρα πρέπει να κόψω την sim σε Nano από micro :angry:και τρελαίνομαι... :angry: Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 (edited) Kαλησπέρα, Να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ξεκλειδώσατε τον bootloader από τα 8 ψηφία ουσιαστικά βάλατε τα πρώτα 6 στο site της zuk και μετά 2 μηδενικά? Πώς εγγραφήκατε στο site? Μου βγάζει ένα σωρό κινέζικα :wacko::wacko: EDIT:Έχω βάλει την προτελευταία εντολή από τον οδηγό για το ξεκλείδωμα του bootloader και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Έχει ξεκλειδώσει τώρα?? Edited September 17, 2016 by so93 Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts