Jump to content

Lenovo ZUK Z2

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλύτερα αργότερα αρκεί να γίνει σωστή δουλειά, λες και δε θα τρέχει κάτι με την marshmallow

Και στα android jelly bean τρέχουν τα πάντα, αλλά δεν το κλεισαν το μαγαζί στη google να σταματήσουν εκεί... Κάθε νέα version έχει και νέα features, διάφορα καλούδια και βελτιώσεις.. Συν την οπτική ανανέωση... (π.χ νομίζω ο google assistant του pixel μπαίνει μόνο σε nogut συσκευές..)

Η αλήθεια είναι πως είναι περισσότερο ζήτημα ανυπομονησίας μου, αλλά είναι κρίμα κινητό με τέτοιες δυνατότες να μένει πίσω, ενώ όλοι εχουν πάει στο επόμενο level...

ε και συγκεκριμένα το z2 κάποιες διορθωσούλες στο λογισμικό του τις θέλει...

Edited by Mamar11

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://mega.nz/#!VtcS2Y4R!1QVHYke2mvi-01QhFDTRcOtdyDaUxRnJX 2.5.141 Multilanguage nougat από τον Francko, δεν την πέρασα ακόμη

http://zukfans.eu/community/threads/miui8-16-12-1.1717/ και MIUI 8 (6.11.23) και λογικά έχει και ελληνικά αφού είναι η beta

Edited by leo06

https://mega.nz/#!VtcS2Y4R!1QVHYke2mvi-01QhFDTRcOtdyDaUxRnJX 2.5.141 Multilanguage nougat από τον Francko, δεν την πέρασα ακόμη

http://zukfans.eu/community/threads/miui8-16-12-1.1717/ και MIUI 8 (6.11.23) και λογικά έχει και ελληνικά αφού είναι η beta

Με έχει κουράσει πολύ αυτό το κινητό.

Αν δεν είχα δώσει της γυναίκας το Mi4C θα το πούλαγα.

Επιτέλους μια ROM της προκοπής πότε θα δούμε? Είναι κανείς ευχαριστημένος με καμία? Από ότι διάβασα ακόμα και η ΜIUI δεν παίζει καλά.

Έχει κανείς κανένα ΜI5 να το ανταλλάξουμε?

Αν δεν είχα δώσει της γυναίκας το Mi4C θα το πούλαγα.

Επιτέλους μια ROM της προκοπής πότε θα δούμε? Είναι κανείς ευχαριστημένος με καμία? Από ότι διάβασα ακόμα και η ΜIUI δεν παίζει καλά.

Έχει κανείς κανένα ΜI5 να το ανταλλάξουμε?

το ZUI με τα τελευταία updates (2.0.133) εμένα μου φαίνεται μια χαρά σε όλα... το έβαλα στην αρχή και δεν ξανασχολήθηκα...

Πάντως το MIUI δεν είναι φτιαγμένο για το Z2, είναι της xiaomi... Κάποιος έκανε την customιά του για να το περάσει... οπότε αν δεν το παραμετροποίησε σωστά είναι λογικό να μην τρέχει και σωστά... όπως και να 'χει ωραίο και το Mi5 δε λέω... :p

Απορώ τι κάνετε με τα κινητά και σας έχουν κουράσει. Αν κάνετε ότι και στο person of interest τότε ίσως θέλετε κάτι άλλο. Εγώ μετά την προτροπή του mamar να περάσω official rom δε ξανά ασχολήθηκα. Δεν με έχει κουράσει καθόλου το κινητό. Μάλιστα πάει και αίμα... Πιστεύω ότι αν δε βγάλει κάποιο πρόβλημα και η zuk βελτιώσει κανά δυο πράγματα όπως notifications και μπαταρία, τότε πάλι zuk θα πάρω λόγω ότι τέτοια specifications δε τα βρίσκεις σε τέτοια τιμή. Οταν αποφασίζετε να πάρετε κινητό των 200 ευρώ τότε πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Αυτή είναι η άποψη μου. Από κει και πέρα γούστα είναι

Edited by NikosVsL

Εγω εχω αλλαξει 4 κινητα σε 4 μηνες και με αυτο θα μεινω μεχρι να χαλασει. Χαιρομαι που εχω ενα galaxy S7 σε πακετο των 200€ (φωτογραφιες δε βγαζω) και με τη CM13 LRteam δεν εχω κανενα προβλημα.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

το ZUI με τα τελευταία updates (2.0.133) εμένα μου φαίνεται μια χαρά σε όλα... το έβαλα στην αρχή και δεν ξανασχολήθηκα...

Πάντως το MIUI δεν είναι φτιαγμένο για το Z2, είναι της xiaomi... Κάποιος έκανε την customιά του για να το περάσει... οπότε αν δεν το παραμετροποίησε σωστά είναι λογικό να μην τρέχει και σωστά... όπως και να 'χει ωραίο και το Mi5 δε λέω... :p

Λες φίλε να βάλω αυτή που έχεις? Είναι η international 2.0.133 ή η indi? Υπάρχει κάπου ένας αναλυτικός οδηγός?

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απορώ τι κάνετε με τα κινητά και σας έχουν κουράσει. Αν κάνετε ότι και στο person of interest τότε ίσως θέλετε κάτι άλλο. Εγώ μετά την προτροπή του mamar να περάσω official rom δε ξανά ασχολήθηκα. Δεν με έχει κουράσει καθόλου το κινητό. Μάλιστα πάει και αίμα... Πιστεύω ότι αν δε βγάλει κάποιο πρόβλημα και η zuk βελτιώσει κανά δυο πράγματα όπως notifications και μπαταρία, τότε πάλι zuk θα πάρω λόγω ότι τέτοια specifications δε τα βρίσκεις σε τέτοια τιμή. Οταν αποφασίζετε να πάρετε κινητό των 200 ευρώ τότε πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Αυτή είναι η άποψη μου. Από κει και πέρα γούστα είναι

Σε κάθε κινητό που αγόραζα, αναγκαζόμουν να αλλάξω την ROM για διαφορετικούς λόγους. Μόνο με το Mi4C δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ. Όταν αγοράζεις νέο κινητό, και με το καλημέρα δεν δουλεύει καλά πχ το Playstore, είναι πολύ σπαστικό. Όταν διαβάζεις σε φορουμ ότι σχεδόν κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τόσες rom, τότε δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Σαν λύση σκέφτηκα να το δώσω να πάρω το Mi5 να τελειώνω, να μην ασχοληθώ ξανά. Ο λόγος που δεν το έκανα είναι διότι είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία του ZUK αλλά και την δύναμη του.

Και όλα τα παραπάνω όταν πλέον δεν έχεις τόσο χρόνο είναι αναμενόμενα...

Και για να σου λύσω την απορία τι κάνω με το κινητό.

1ον, παίρνω τηλέφωνα (1ο σπαστικό, μου βγάζει για άγνωστα μερικά ήδη υπάρχοντα τηλ του καταλόγου)

2ον, το δουλεύω για αναζήτηση στο internet, επειδή δεν είμαι συνεχεία στο πισι

3ον, διαχείριση πωλησεων-αγορων ebay,

4ον, πληρωμές

5ον, φωτογραφίες-βίντεο

6ον, διαχείριση obd αυτοκίνητου, 2ο σπαστικό που πλέον δεν μπορώ να βάζω εύκολα ότι εφαρμογή θέλω

7ον, καμιά ταινία, κάνα 9gag

και διαφορες άλλες εφαρμογές αλλά όχι συχνά.

Edited by fotisaxy
συμπληρωματικη

Λες φίλε να βάλω αυτή που έχεις? Είναι η international 2.0.133 ή η indi? Υπάρχει κάπου ένας αναλυτικός οδηγός?

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ε δεν ξέρω.. μπορείς να την δοκιμάσεις σαν ύστατη προσπάθεια μήπως σ' αρέσει... Την ινδίκή έχω..

Εγώ φλάσαρα την 2.0.093 και στην συνέχεια έκανα OTA update στην 2.0.111 και μετά στην 2.0.133.. με ειδοποίησε κανονικά με notifiation..

Κατεβάζεις ότι έχει εδώ:

http://zukfans.eu/community/threads/indian-z2-plus-qpst-official-firmware-zui_2-0-093_st.587/

(+το adb από εδώ αν σου χρειαστει) και ακολουθείς κατά γράμμα αυτό τον οδηγό:

http://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-z2131-only.104/

Ε δεν ξέρω.. μπορείς να την δοκιμάσεις σαν ύστατη προσπάθεια μήπως σ' αρέσει... Την ινδίκή έχω..

Εγώ φλάσαρα την 2.0.093 και στην συνέχεια έκανα OTA update στην 2.0.111 και μετά στην 2.0.133.. με ειδοποίησε κανονικά με notifiation..

Κατεβάζεις ότι έχει εδώ:

http://zukfans.eu/community/threads/indian-z2-plus-qpst-official-firmware-zui_2-0-093_st.587/

(+το adb από εδώ αν σου χρειαστει) και ακολουθείς κατά γράμμα αυτό τον οδηγό:

http://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-z2131-only.104/

Από που κατεβάζεις το adb?

Από GPS πυξίδα πως πάει; Επίσης με την φόρτιση έχει θέματα όταν ζεστενεται;

Sent from my Pixel using Tapatalk

Από GPS πυξίδα πως πάει; Επίσης με την φόρτιση έχει θέματα όταν ζεστενεται;

Sent from my Pixel using Tapatalk

Μια χαρά όλα.. δεν έχει κάποιο θέμα..

Πως κανω ροοτ ?

http://rootoreviews.com/root-Lenovo-ZUK-Z2-install-twrp-custom-recovery

Και η 2.0.069st ειναι custom?

όχι.. η κινέζικη stable της ZUK

καλημέρα.. μολις παρελαβα απο banggood. η official indian αξιζει? υπαρχει καποια καλύτερη?αν ναι ποια προτεινετε? δεν με ενδιαφέρουν τοσο τα ελληνικα..

Πότε είχες κάνει παραγγελία; Το τράκινγκ τι σου έλεγε; Μου έχει κολλήσει εδώ και ένα μήνα και δε ξέρω τι να κάνω!

το παρηγγειλα απο banggood στις 21/11..ηρθε σημερα (Κυπρο ομως). το tracking:

2016-12-20 09:45 CYNCPP, Delivery attempt

2016-12-19 18:35 CY, Handover to domestic sorting

2016-12-19 08:26 CYLCAA, Arrival at border point in the destination country

2016-12-08 15:27 Asendia SCL Germany, Arrived in transit country

2016-11-26 17:12 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point

2016-11-26 17:12 Asendia Hong Kong, Arrival at origin border point

2016-11-26 17:12 Asendia Hong Kong, Mailed

ηρθε με 2.0.069 ρομ με ελληνικα και playstore και φαινεται να δουλευει κανονικα ως τωρα..εγινε και update στα google services και εφαρμογες κατεβαινουν κανονικα και ο συγχρονισμος ειναι οκ.

Καμία ελπίδα, με βλέπω απο νέο έτος... :-(

Origin Country - Cache Time: 2016-12-20 14:50

2016-11-26 17:20 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point

2016-11-26 17:20 Asendia Hong Kong, Arrival at origin border point

2016-11-26 17:20 Asendia Hong Kong, Mailed

καλημέρα.. μολις παρελαβα απο banggood. η official indian αξιζει? υπαρχει καποια καλύτερη?αν ναι ποια προτεινετε? δεν με ενδιαφέρουν τοσο τα ελληνικα..

Αν δεν θες να ξεκλειδώσεις bootloader η ινδική είναι η καλύτερη λύση. Αν τον κλειδώσεις, η πιο απροβλημάτιστη αυτή τη στιγμή είναι η mokee που είναι cm13 based.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν δεν θες να ξεκλειδώσεις bootloader η ινδική είναι η καλύτερη λύση. Αν τον κλειδώσεις, η πιο απροβλημάτιστη αυτή τη στιγμή είναι η mokee που είναι cm13 based.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ηρθε με την 2.0.069 με playstore και ελληνικα..μεχρι στιγμης δεν εχω θεματα..

Έχει κανένας πρόβλημα με την εφαρμογή booking.com (τρεμοπαίζει η οθόνη) ή το android auto (η εφαρμογή ανοίγει αλλά με πετάει έξω ;

Έχω φλάσαρει την ινδική ρομ και έχω κάνει το τελευταίο update.

Γενικά δεν το έχω χρησιμοποιήσω ακόμη και δεν ξέρω αν θα έχει προβλήματα και με άλλες εφαρμογές.

EDIT: Νομίζω πως έλυσα το θέμα της οθόνης με το booking.com. Αν από το μενού του U-touch ενεργοποιήσεις τα capacitive πλήκτρα του android και μετά τα απενεργοποιήσεις τότε η οθόνη δεν τρεμοπαίζει.

Μου ηρθε με την 2.0.069 με playstore και ελληνικα..μεχρι στιγμης δεν εχω θεματα..

Δεν θυμάμαι: αυτή είναι ινδική ή κινεζικη?

Έχω την ινδική ZUI, αλλά δεν μπορώ να βρω πως αλλάζω την κωδικοποίηση στο πληκτρολόγιο ώστε να γράφει μόνο με κεφαλαία ελληνικά και να χωράει παραπάνω χαρακτήρες το sms... Ξέρεις κανείς που είναι αυτή η ρύθμιση..?? (αν υπάρχει...)

πφφφ... αυτά είναι τα θέματα όταν το λογισμικό σου είναι αρκετά αλλαγμένο από το στοκ android.... ψάχνεις διάφορα πράγματα εδώ κι εκεί..

Edited by Mamar11

• The title was changed to Lenovo ZUK Z2