leo06 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 μου φαινεται καπως αυτο το cm based rom...!:( θα διαβασω παλι το νημα καλυτερα να δω αλλα σε γενικες γραμμες για καποιον που δεν εχει ασχοληθει ειναι ευκολο?υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα 'η θα μπλεξω με ξενα φορουμ..? εδώ http://zukfans.eu/community/forums/zuk-z2.5/ έχει ότι θα χρειαστείς, cm based= cyanongenmod, resurrection remix, mokee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmlrs Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 σε ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Εβαλα τη Global του Francko. Εκτος οτι δεν εχει ελληνικα, δεν εχει τιποτα! Καμία παραμετροποιηση, ουτε στο μενου του Power, ουτε στη notificiation screen, ουτε στα πλαϊνα πληκτρα να ανοιγει η οθονη, να αυξανει η ενταση απο σβηστη, ουτε σε lockscreen, ουτε στο Utouch, τιποτα πουθενα. Σε ram ισως καλυτερη, σε μπαταρια μαλλον ιδια (με CM13), δεν την αντεξα και καλυτερη να ειναι να μη μπορω να κανω τιποτα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Εβαλα τη Global του Francko. Εκτος οτι δεν εχει ελληνικα, δεν εχει τιποτα! Καμία παραμετροποιηση, ουτε στο μενου του Power, ουτε στη notificiation screen, ουτε στα πλαϊνα πληκτρα να ανοιγει η οθονη, να αυξανει η ενταση απο σβηστη, ουτε σε lockscreen, ουτε στο Utouch, τιποτα πουθενα. Σε ram ισως καλυτερη, σε μπαταρια μαλλον ιδια (με CM13), δεν την αντεξα και καλυτερη να ειναι να μη μπορω να κανω τιποτα.. σε μπαταρία όχι μόνο δεν είναι ίδια αλλά η διαφορά υπέρ της global είναι μεγάλη, τουλάχιστον στην v4 που έχω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Το παρήγγειλα κι εγώ από το gearbest. Ανυπομονώ να μου έρθει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Καλησπέρα και από εμένα και πάλι. Επειδή με κούρασε το κινητάκι όσον αφορά τις ρομ το έδωσα εν τέλει επομένως ευελπιστώ να τα ξαναπούμε από κάποια άλλη μεριά του φόρουμ. Καλή συνέχεια και ελπίζω όποια προβλήματα υπάρχουνε στις ρομ να λυθούνε. Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 βγήκε η global v6 του francko με ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 μετά από καιρό βγήκε και νέο update για την ινδική ρομ, το 2.0.133... δεν το εχω περάσει ακόμα για να σας πω στη πράξη τι αλλάζει... άντε να δούμε πότε θα έρθει και το nogut... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 για να περασω την ινδικη πρεπει υποχρεωτικα να ξεκλειδωσω τον bootloader πρωτα? Το τηλεφωνο το βλεπει το QFIL σωστα (9008) αλλα βγαζει σφαλμα (windows API readfile failed). To ειχα κανει παλιοτερα αλλα με ξεκλειδωτο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 για να περασω την ινδικη πρεπει υποχρεωτικα να ξεκλειδωσω τον bootloader πρωτα? Το τηλεφωνο το βλεπει το QFIL σωστα (9008) αλλα βγαζει σφαλμα (windows API readfile failed). To ειχα κανει παλιοτερα αλλα με ξεκλειδωτο bootloader. όχι δεν είναι απαραίτητο να τον ξεκλειδώσεις.. κι εγώ με κλειδωμένο bootloader την πέρασα... δοκίμασε να βάλεις σε άλλο directory την rom (πιο μικρή, με μόνο λατινικούς χαρακτήρες και χωρίς κενά στο όνομα)... δοκίμασε επίσης άλλη usb θύρα στο πισί σου... σε κάποιους που είχαν αντίστοιχο πρόβλημα νομίζω δούλεψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 όχι δεν είναι απαραίτητο να τον ξεκλειδώσεις.. κι εγώ με κλειδωμένο bootloader την πέρασα... δοκίμασε να βάλεις σε άλλο directory την rom (πιο μικρή, με μόνο λατινικούς χαρακτήρες και χωρίς κενά στο όνομα)... δοκίμασε επίσης άλλη usb θύρα στο πισί σου... σε κάποιους που είχαν αντίστοιχο πρόβλημα νομίζω δούλεψε... οκ, μαλλον ηθελε να το τρεξω σαν administrator. Μπηκε μια χαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μπήκε το 2.0.133... Υποτίθεται οτι τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα εξείς: - Αναβάθμιση στο security patch του Νοέμβρη - Λύνει τα θέματα με τα missed notifications - Λύνει τo θέμα με τα missed alarms Το τρίτο που το τσέκαρα όντως ισχύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Έχω παραγγείλει το κινητό από το gearbest. Μου εμφανίζει ως tracking message ότι the item is pre-advised. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Έχω παραγγείλει το κινητό από το gearbest. Μου εμφανίζει ως tracking message ότι the item is pre-advised. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω το κινητό από gearbest αλλά γραφει ότι η μπαταρία είναι 3000ma Και όχι 3500ma Τι παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω το κινητό από gearbest αλλά γραφει ότι η μπαταρία είναι 3000ma Και όχι 3500ma Τι παίζει ? Δυο που έχουν περάσει απο τα χέρια μου 3500mAh είχαν. [ATTACH]66311[/ATTACH] Στάλθηκε από το ZUK Z2132 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpyr Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς την 2.3.042ST ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Το κινητάκι έρχεται απο κίνα, πάνω σε μια χελώνα, κουτση που έχει χάσει και το δρόμο. Εχει 13 μέρες να ενημερωθεί το στάτους του τράκινγκ. Αντε να δούμε πια. Έχει κανα νέο κανένας άλλος; Έτσι όπως πάμε, με το που θα το πάρουμε θα φλασάρουμε νούγκατ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Το κινητάκι έρχεται απο κίνα, πάνω σε μια χελώνα, κουτση που έχει χάσει και το δρόμο. Εχει 13 μέρες να ενημερωθεί το στάτους του τράκινγκ. Αντε να δούμε πια. Έχει κανα νέο κανένας άλλος; Έτσι όπως πάμε, με το που θα το πάρουμε θα φλασάρουμε νούγκατ! Κι εμένα είχε ενημερωθεί το τράκινγκ μία φορά όταν έφυγε από κίνα και άλλη μία μετά από 2 βδομάδες όταν εφτασε αθήνα... και μετά από δυο μέρες το είχα παραλάβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Πολύ δυνατός ο CEO της ZUK.. μας άφησε στα κρύα του λουτρού.. καλή άνοιξη για το nougat update του Z2 και αν... http://www.gsmarena.com/zuk_announces_android_70_nougat_update_plans_for_the_z2_pro_and_z1-news-22050.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Πολύ δυνατός ο CEO της ZUK.. μας άφησε στα κρύα του λουτρού.. καλή άνοιξη για το nougat update του Z2 και αν... http://www.gsmarena.com/zuk_announces_android_70_nougat_update_plans_for_the_z2_pro_and_z1-news-22050.php Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Εδώ βάζουν την 7 στο Ζ1 ! Μια χαρά όλα τα βρίσκω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει δοκιμάσει κανείς την 2.3.042ST ; Ναι, στην κινέζικη version (ZUI) Mια χαρά είναι... Και με αρκετά λιγότερα κινεζικα στις εφερμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 http://m.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-5_0-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1064299.html νεα τιμη $169.46 κωδικός zzukxmas Απο insomnia, all credit goes to val007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Γεια σας το παρέλαβα μετα απο 45 μέρες περίπου κι είναι πολύ καλή συσκευή αλλά θέλω να μου πείτε από που κάνω update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ. Βλέποντας την προσφορά είπα κι εγώ να το παραγγείλω και να αποχωριστώ το ενός έτους oppo f1 καθαρά και μόνο λόγω των λίγων 16Gb μιας και χρησιμοποιώ δύο κάρτες και δεν μπορώ να βάλω microsd. Προτάσεις για screen protector και silicon case? Επίσης, πριν παραγγείλω διάβασα στα γρήγορα το thread και είδα ότι ελάχιστοι κράτησαν τη μανίσια ROM. Τόσο προβληματική ειναι? Δεν υπάρχει περίπτωση να το κρατήσω όπως μου έρθει μιας και είμαι τέρμα noob σε φλασαρίσματα και custoμιές? Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Πολύ δυνατός ο CEO της ZUK.. μας άφησε στα κρύα του λουτρού.. καλή άνοιξη για το nougat update του Z2 και αν... http://www.gsmarena.com/zuk_announces_android_70_nougat_update_plans_for_the_z2_pro_and_z1-news-22050.php Καλύτερα αργότερα αρκεί να γίνει σωστή δουλειά, λες και δε θα τρέχει κάτι με την marshmallow :confused: Γεια σας το παρέλαβα μετα απο 45 μέρες περίπου κι είναι πολύ καλή συσκευή αλλά θέλω να μου πείτε από που κάνω update? Από πού το πήρες και έκανε τόσο πολύ? Aν έχει custom ROM δεν έχει updates, γιαυτό και πολλοί βάζουν την επίσημη που έχει OTA. Στο zukfans διάβασα ότι αν προσπαθήσεις να κάνεις update custom rom θα μπρικάρει, οπότε θες την μαμίσια (Κίνα/Ινδία κλπ) Καλησπέρα στο φόρουμ. Επίσης, πριν παραγγείλω διάβασα στα γρήγορα το thread και είδα ότι ελάχιστοι κράτησαν τη μανίσια ROM. Τόσο προβληματική ειναι? Δεν υπάρχει περίπτωση να το κρατήσω όπως μου έρθει μιας και είμαι τέρμα noob σε φλασαρίσματα και custoμιές? Μου έχουν πει μια χαρά είναι, μόνο το θέμα με τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts