Roid_rage Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Πού το είδες 210$? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Τον έχω παραγγείλει να πω την αλήθεια δεν με έχει τρελάνει σαν ιδέα αλλά ελπίζω να αλλάξω γνώμη . Τώρα έχω μία απορία υπέρυθρες έχει για χρησσαν τηλεκοντρόλ??? Και αν έχω πρόβλημα wind ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 στο φαστκαρντ το έχει στα 199 ευρώ .... μου λείπουν τα 198,90 .... και έχω ξεμείνει με το vodafone prime Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Από το fastcard κάνεις το σταυρό σου και περιμένεις αν παραλαβεις το μεταχειρισμένο σου Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Αλλη μια καλη τιμη στο To2c.com εδω στα €216.73 :D:D:D Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Τον έχω παραγγείλει να πω την αλήθεια δεν με έχει τρελάνει σαν ιδέα αλλά ελπίζω να αλλάξω γνώμη . Τώρα έχω μία απορία υπέρυθρες έχει για χρησσαν τηλεκοντρόλ??? Και αν έχω πρόβλημα wind ? Δεν έχει υπέρυθρες. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο Banggood το έχουν στα 210 δολλάρια και έχω αρχίσει να ψήνομαι.. Πιστευεται αξίζει; Απο κάμερα δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα..Τι λενε οι κατοχοι? Καλή είναι η καμερα αλλά όχι σαν του S7 φυσικά. ΥΓ Το σωστό είναι "πιστεύετε" (εσεις), όχι "πιστεύεται", όπως λέει και η υπογραφή άλλου μέλους. Edited October 27, 2016 by MessengerOfGood Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baskon Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Πού το είδες 210$? 249.99 εχει http://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-5_0-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1064299.html -40 με το κωδικο reyeszukz264 209.99 $ τελική.. Σιγουρα καλύτερη περίπτωση από το να το πάρεις απο το fastcardtech.. Εχω αρχίσει να ψήνομαι .. Edited October 27, 2016 by baskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valouris Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Για τόσα λεφτά για μένα είναι no-brainer το κινητό, το περιμένω πώς και πώς. Ερώτηση: Το Ζ2plus (προσοχή, όχι το Ζ2 pro), όπως και ονομάζεται το κινητό στην Ινδία, είναι ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο με το Ζ2 που παραγγέλνουμε εμείς από τα κινέζικα μαγαζία; Υπάρχει κάποια διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Για τόσα λεφτά για μένα είναι no-brainer το κινητό, το περιμένω πώς και πώς. Ερώτηση: Το Ζ2plus (προσοχή, όχι το Ζ2 pro), όπως και ονομάζεται το κινητό στην Ινδία, είναι ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο με το Ζ2 που παραγγέλνουμε εμείς από τα κινέζικα μαγαζία; Υπάρχει κάποια διαφορά; Του περνάς ινδική rom και είναι ακριβώς το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Είναι out of stock στο καλό μας banggood.. Έχει περάσει κανείς tempered glass? Είχα πάρει της nillkin και τώρα ένα no name και δεν κάθονται στο περίγραμμα, παρόλο που είναι σημαντικά μικρότερα από την οθόνη, δεν πατάνε ακόμα και εντός της οθόνης, όχι μόνο στα bezel Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Γεια σας παιδιά! Θέλω να παραγγείλω αυτό το κινητό για τον αδεφο μου. Το θέμα είναι ότι δεν εχω παραγγείλει από εξωτερικό(εκτός από eBay) και δεν ξέρω τι παίζει. Μπορεί κάποιος να με εξηγήσει τη διαδικασία παραγγελίας και τα πιθανός επιπλέον έξοδα αποστολής; Ποια καταστήματα θεωρούνται αξιόπιστα για αγορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Είναι out of stock στο καλό μας banggood.. Έχει περάσει κανείς tempered glass? Είχα πάρει της nillkin και τώρα ένα no name και δεν κάθονται στο περίγραμμα, παρόλο που είναι σημαντικά μικρότερα από την οθόνη, δεν πατάνε ακόμα και εντός της οθόνης, όχι μόνο στα bezel Απ' ότι βλέπω στο skroutz και το best price έχει της Nillkin, της Ancus, της OEM και δυο διαφορετικά ανώνυμα... Ποιο πήρες εσύ..? (αν το πήρες από Ελλάδα..) Γιατί σήμερα θα παρήγγελνα κι εγώ οπότε να μη πάρω το ίδιο.. μπας και βρούμε επιτέλους κάποιο καλό τζαμάκι για τούτο το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Όχι από Ελλάδα, από banggood μαζί με το κινητό. Και τη noname από aliexpress Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mamar11 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Όχι από Ελλάδα, από banggood μαζί με το κινητό. Και τη noname από aliexpress Οκ ευχαριστώ.. από banggood πήρα κι εγώ το κινητό αλλά είχε μόνο Nillkin τότε.. που όλοι λένε τα χειρότερα.. Έχω παραγγείλει είδη το Ancus αλλά κατόπιν εορτής κάπου διάβασα ότι μάλλον κι αυτό είναι μούφα.. Θα παραγγείλω άλλα ένα να βρίσκεται (ακόμα και για backup) γτ δεν θέλω να έχω την οθόνη χωρίς προστασία.. Αν και αρχίζω να πιστέυω ότι όλα από το ίδιο καλούπι έχουν βγει.. Από βδομάδα λοιπόν που θα έρθουν αν κάποια είναι καλό ενημερώνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 αν δεν σας πειράζει που θα χαθεί το notification led http://www.ebay.com/itm/142046788684?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=441147036474&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Γιατί πρέπει να είναι μαύρο δε το καταλαβαίνω... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Γιατί πρέπει να είναι μαύρο δε το καταλαβαίνω... post #360, εσύ το έγραψες, για αυτό έχει το μαύρο περίγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Δηλαδή είμαι μαύρο για να καλύπτει το γεγονός ότι δεν πατάει; κάτι να πατάει δε γίνεται; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Δηλαδή είμαι μαύρο για να καλύπτει το γεγονός ότι δεν πατάει; κάτι να πατάει δε γίνεται; αφου ειναι 2.5D στα άκρα πως θα πατάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Να ειναι 2.5D και το tempered glass. Δηλαδή πώς καμώνεται η Nillkin την κορυφαία και το γυαλί γύρω γύρω αιωρείται; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Να ειναι 2.5D και το tempered glass. Δηλαδή πώς καμώνεται η Nillkin την κορυφαία και το γυαλί γύρω γύρω αιωρείται; Σε ένα tempered glass που δίνει η Bluboo για το Χtouch και το λέει 2.5D εννοεί ότι είναι καμπυλωμένο στα άκρα. http://bluboo.hk/product/xtouch?a=Picture Αρκει φυσικά να μη φτάνει μέχρι εκεί που αρχίζει η καμπύλωση της οθόνης του κινητού. Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά στ' αλήθεια με Gorilla Glass 3 χρειάζονται τα σκληρυμένα τζαμάκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Το ίδιο το τζαμακι έχει στρογγυλεμενες άκρες, αλλά δεν ακολουθεί την καμπυλοτητα της οθόνης.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosVsL Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Ετοιμο το κινητακι με Indian rom φορεμενη. Ευχαριστω παιδια για την καθοδηγηση!! Δεν εχω κανει ακομα το update για 2.3 zui γιατι δεν εχω wifi ακομα. Η βαθμολογια στο antutu ανεβηκε καθολου σε εσας? Γτ εχω δει κατι 140.000 κ απεχω 10.000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Το ίδιο το τζαμακι έχει στρογγυλεμενες άκρες, αλλά δεν ακολουθεί την καμπυλοτητα της οθόνης.. Ναι αυτό λέω. Αν τελειώνει πρίν αρχίσει η καμπυλότητα της οθόνης δεν είναο ΟΚ? Αλλά σίγουρα χρειάζονται τα τζαμάκια στα Gorilla 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Όχι, και τα δύο που πήρα τελειώνουν πολύ πριν τις άκρες του κινητού, παρ'ολα αυτά το κενό αέρος είναι ακόμα παραμέσα, δηλαδή μέσα από τα όρια της ίδιας της οθόνης. Όλες οι οθόνες σπάνε, είτε είναι gorilla glass 3, 4, είτε dragontrail είτε φτιαγμένο από τους white walkers τους ίδιους.Θα μου πεις το ψευτοτζαμακι θα προστατεύσει; Ε τουλάχιστον θα γλιτώσεις τις γρατσουνιές Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts