Jump to content

Lenovo ZUK Z2

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει ίδιο sar για την Κίνα, ίδιο sar για την Ευρώπη, ίδιο sar για την Αμερική..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο vibe shot που πήρε ο αδερφός μου έγραφε 0.3 όμως. Σε αυτό γράφει less than 2. Το θέμα δεν είναι αν το sar είναι ίδιο. Το θέμα είναι ότι δε διευκρινίζει.

Το sar δεν είναι πρότυπο μέγεθος, όπως είναι το μετρο και το κιλό, δηλαδή μπορεί να παίζει. Δηλαδή το 1,5 κινέζικο, μπορεί να είναι 1 εδώ. Και εφόσον το κινητό δεν έχει πιστοποίηση CE ,τότε δεν έχει υποχρέωση να γράφει καν ευρωπαϊκό sar.

Μια πλήρης φόρτιση.

Ολα τα κινητά αναφέρουν για το sar αλλά τα zuk όχι. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις. Δε θα σας κουράσω άλλο εκτός αν πάρω μια σίγουρη κ σωστή απάντηση. Είναι δυνατό κινητό αλλά είναι ύποπτο αυτό

Στο efox-shop.com το έχει στα 205.99€.

Έχει κάνει κάποιος αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα;

το συγκεκριμενο καταστημα εχει πολυ κακη φημη και μην ξεχασεις να προσθεσεις στην τιμη 11 ευρω μεταφορικα ;)

Οσοι έχετε κρατήσει τη zui version, βάλατε κάποιο μενού ή έχετε όλες τις εφαρμογές σε συντόμευσεις? Παρεπιπτόντως έχω zui v. 1,9. Θα έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση ή όχι?

Οσοι έχετε κρατήσει τη zui version, βάλατε κάποιο μενού ή έχετε όλες τις εφαρμογές σε συντόμευσεις? Παρεπιπτόντως έχω zui v. 1,9. Θα έρθει ειδοποίηση για αναβάθμιση ή όχι?

Η ρομ με την οποία έρχεται νομίζω πως είναι custom άρα δεν παίρνει updates.. Τώρα όσον αφορά το sar εξαρτάται αν η μέτρηση είναι για τα πρότυπα της Ευρωπης ή της Αμερικής..Για αυτό ενδεχομένως έχει διαφορά στα νούμερα...

iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s

Η ρομ με την οποία έρχεται νομίζω πως είναι custom άρα δεν παίρνει updates.. Τώρα όσον αφορά το sar εξαρτάται αν η μέτρηση είναι για τα πρότυπα της Ευρωπης ή της Αμερικής..Για αυτό ενδεχομένως έχει διαφορά στα νούμερα...

Εμένα έχει την ΖUI 2.1.059. Πως μπορώ να διαπιστώσω αν είναι custom?

Άμα σου είχε έρθει μισομεταφρασμενη και με google play μέσα, πολύ πιθανόν να είναι "πειραγμενη".

Στάλθηκε από το ZUK Z1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτή που ήρθαν τα περισσότερα (εγώ τουλάχιστον που πήρα 2 απο διαφορετικά μαγαζιά) έρχονται με την zui 1.9. Αυτη είναι custom και γενικά εχει αρκεταά bugs που έχουνε αναφερθεί και σε προηγούμενες σελίδες. Η 2.1 Που αναφέρεις μπορεί να είναι και οφίσιαλ. Αν παίρνει OTA updates δεν ειναι custom.

iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s

Βάσει έκδοσης μάλλον είναι η κινέζικη στοκ...

Τις custom τις φτιάχνουν κυρίως για να προσθέσουν παραπάνω γλώσσες... Αλλά τα κάνουν σαλάτα.. Αν έχεις μόνο κινέζικα και αγγλικά ειναι η στοκ κατά πάσα πιθανότητα...

Ακόμα και στοκ να είναι βέβαια πάιζει να χρειαστείς vpn για ΟΤΑ updates...

Συγνώμη για το διπλό ποστ

Το sar δεν είναι πρότυπο μέγεθος, όπως είναι το μετρο και το κιλό, δηλαδή μπορεί να παίζει. Δηλαδή το 1,5 κινέζικο, μπορεί να είναι 1 εδώ. Και εφόσον το κινητό δεν έχει πιστοποίηση CE ,τότε δεν έχει υποχρέωση να γράφει καν ευρωπαϊκό sar.

το SAR είναι η ενέργεια (watt) που απορροφάει το σώμα ανά κιλό (kg) μετρημένο σε τάδε γραμμάρια (g) ιστού... και τα τρία είναι βασικά μεγέθη... οπότε το sar κάθε κινητού είναι συγκεκριμένο.. δεν πάιζει σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν μετρηθεί..

αυτό που αλλάζει ειναι τα όρια του sar που θέτει η νομοθεσία κάθε περιοχής (US, EU, AUS κλπ.).. απλά κάποιες φορές οι εταιρίες αναγκάζονται να λανσάρουν τα ίδια μοντέλα λίγο πειραγμένα ανάλογα με την περιοχή προκειμένου να είναι εντός ορίων...

Ολα τα κινητά αναφέρουν για το sar αλλά τα zuk όχι. Αυτό με έβαλε σε σκέψεις. Δε θα σας κουράσω άλλο εκτός αν πάρω μια σίγουρη κ σωστή απάντηση. Είναι δυνατό κινητό αλλά είναι ύποπτο αυτό

Δεν ξέρω αν το θεωρείς σίγουρη και σωστή απάντηση αλλά εδώ λέει ότι αναγράφονται στο κουτί της ινδικής έκδοσης αυτά... 0.71W/Kg@1g(Head) και 1.49W/Kg@1g(Body) http://www.tech2touch.com/lenovo-z2-plus-faq-tips-tricks-cons/

Το κινητό της ινδικής έκδοσης νομίζω είναι ίδιο με την κινέζικη έκδοση... Τα όρια στην Ινδία είναι σαν της Αμερικής.. 1.6.. στην Ευρώπη νομίζω ειναι 2.. Οπότε είναι αρκετά καλό στο κεφάλι (που μας ενδιαφέρει κυρίως) και οριακό στο σώμα...

Επειδή σε βλέπω να κουράζεσαι σε διάφορα φόρουμς... :p

Edited by Mamar11

Πρακτικά δε βρίσκει εφαρμογή γιατί παίζει πολύ με το εκάστοτε σώμα (ανθρώπου), δεν είμαστε όλοι ίδιοι, οι διαφορές μεταξύ Κινέζων και ημών είναι μεγάλες, καθώς και από τη γεωμετρία, την τοποθέτηση του κινητού, καθώς και την απόσταση από το σώμα που φθίνει έντονα ανά εκατοστό που απομακρύνεται. Προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να ασχολείται κάποιος με αυτό, ειδικά άμα χρησιμοποιήσει και ένα Bluetooth..

(δεν περίμενα να ξαναμπώ σε παρόμοια κουβέντα για sar..)

Μια πλήρης φόρτιση.

Πρακτικά δε βρίσκει εφαρμογή γιατί παίζει πολύ με το εκάστοτε σώμα (ανθρώπου), δεν είμαστε όλοι ίδιοι, οι διαφορές μεταξύ Κινέζων και ημών είναι μεγάλες, καθώς και από τη γεωμετρία, την τοποθέτηση του κινητού, καθώς και την απόσταση από το σώμα που φθίνει έντονα ανά εκατοστό που απομακρύνεται. Προσωπικά δε βρίσκω το λόγο να ασχολείται κάποιος με αυτό, ειδικά άμα χρησιμοποιήσει και ένα Bluetooth..

(δεν περίμενα να ξαναμπώ σε παρόμοια κουβέντα για sar..)

Στο ότι δεν βρίσκει εφαρμογή στην ουσία συμφωνώ, μιας και ο καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικά το κινητό του, το εφαρμόζει διαδορετικά στο χέρι του, στο κεφάλι του, στο σώμα του γενικώς... οπότε αν και είναι ένας δείκτης που κάτι λέει δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε κιόλας μ' αυτό...

Πάντως επειδή οι μετρήσεις γίνονται σε μικροκλίμακα (μιλάμε για κύτταρα ιστού) εκεί οι διαφορές οι δικές μας, με του κινέζου και του αφρικανού είναι απειροελάχιστες...

Mamar σε ευχαριστώ πολύ! Κουράζομαι γιατί θέλω να βοηθήσω έναν φίλο μου στο να το διαλέξει αλλά κολάει στο sar γιατί μιλάει παρα πολυ και θέλει κινητό με χαμηλό sar. Επίσης κουράζομαι γιατί δε θέλω να ποστάρω ίδιες ερωτήσεις με άλλους και διαβάζω όλη μέρα σήμερα ένα σωρό posts! Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μάλλον εγώ που έχω την κινεζική custom rom δε θα πάρω ενημέρωση για update σε νέα έκδοση zui ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι μια χαρά είναι το κινητό και έτσι, αλλά αφού ο κατασκευαστής το πάει ένα βήμα παρακάτω, θα ήθελα να το έχω και εγώ. Edited by NikosVsL

Mamar σε ευχαριστώ πολύ! Κουράζομαι γιατί θέλω να βοηθήσω έναν φίλο μου στο να το διαλέξει αλλά κολάει στο sar γιατί μιλάει παρα πολυ και θέλει κινητό με χαμηλό sar. Επίσης κουράζομαι γιατί δε θέλω να ποστάρω ίδιες ερωτήσεις με άλλους και διαβάζω όλη μέρα σήμερα ένα σωρό posts! Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μάλλον εγώ που έχω την κινεζική custom rom δε θα πάρω ενημέρωση για update σε νέα έκδοση zui ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι μια χαρά είναι το κινητό και έτσι, αλλά αφού ο κατασκευαστής το πάει ένα βήμα παρακάτω, θα ήθελα να το έχω και εγώ.

Καλά κάνεις και διαβάζεις πριν ποστάρεις.. οι περισσότεροι δεν το κανουν! (απλά έπεσε το μάτι μου και στο ποστ στο zukfans που είχες ρωτήσει.. :P )

Πάντως αν θες να παραμείνεις στο ZUI γτ δεν δοκιμάζεις την ινδική έκδοση..?

και πιο σταθερή είναι και παίρνει OTA updates (και χωρίς vpn)...

Edited by Mamar11

Καλά κάνεις και διαβάζεις πριν ποστάρεις.. οι περισσότεροι δεν το κανουν! (απλά έπεσε το μάτι μου και στο ποστ στο zukfans που είχες ρωτήσει.. :P )

Πάντως αν θες να παραμείνεις στο ZUI γτ δεν δοκιμάζεις την ινδική έκδοση..?

και πιο σταθερή είναι και παίρνει OTA updates (και χωρίς vpn)...

Και εγώ το σκέφτομαι για την Ινδική έκδοση αλλά, ανεξάρτητα με το θέμα της γλώσσας, μήπως η Κινέζικη-Αγγλική είναι πιό καλή ποιοτικά (π.χ. στο θέμα της διαχείρισης της μπαταρίας) και έχει και καλύτερες εφαρμογες? Δηλ. αν ήξερα και κινέζικα μήπως θα έπρεπε να παραμείνω σε αυτήν?

Το έπιασα φίλε ότι είδες το zukfans! Μέσα σε δύο μέρες έχω καταλάβει ένα σωρό πράγματα που δεν είχα ιδέα. Είναι εύκολο να βάλεις την ινδική rom? Δεν είμαι πολύ familiar με αυτόν το τομέα. Και δε θέλω να χάσω τα functions του u-touch (νομίζω όμως ότι δε τα χάνεις).

Έχει κανένας ακούσει κάτι για την έκδοση ZUK Z2 ZUI 2.3.042 stable version ;

Την είδα εδώ αλλά είναι μόνο στα κινέζικα (έκανα google translation)

YΓ: Τώρα μόλις έκανα έρευνα με το system update του κινητού και μου τη βγάζει διαθέσιμη για κατέβασμα.

Η περιγραφή είναι σε άψογα κινέζικα και δεν ξέρω αν πρέπει να την κατεβάσω και εγκαταστήσω η να μείνω με την 2.1.059.

Την έχει κατεβάσει κανένας αλλος? Με τις ελλιπείς μου γνώσεις δεν ξέρω αν θα μπορέσω να επαναφέρω την 2.1.059 αν κάτι πάει στραβά.....

Edited by MessengerOfGood

Το έπιασα φίλε ότι είδες το zukfans! Μέσα σε δύο μέρες έχω καταλάβει ένα σωρό πράγματα που δεν είχα ιδέα. Είναι εύκολο να βάλεις την ινδική rom? Δεν είμαι πολύ familiar με αυτόν το τομέα. Και δε θέλω να χάσω τα functions του u-touch (νομίζω όμως ότι δε τα χάνεις).

Είναι πανεύκολο να περάσεις την Ινδική, λειτουργεί κανονικά το utouch, παίζει βούτυρο και έχεις και όλες τις εφαρμογές της google by default χωρίς καθόλου θέματα με το μάρκετ. Ότι χρειαστείς μας λες.

Είναι πανεύκολο να περάσεις την Ινδική, λειτουργεί κανονικά το utouch, παίζει βούτυρο και έχεις και όλες τις εφαρμογές της google by default χωρίς καθόλου θέματα με το μάρκετ. Ότι χρειαστείς μας λες.

Είναι εύκολο όντως.. αν ακολουθήσεις τον οδηγό στο zukfans κατά γράμμα δεν θα έχεις πρόβλημα..

http://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-z2131-only.104/

νομίζω ότι η ινδική είναι και στη μπαταρία καλύτερη... δεν έχει και θέματα με play store , gmail κτλ, έχεις ΟΤΑ update και δεν έχει κινεζιές...

γενικώς είτε custom είτε stock μακριά από τις κινέζικες...

2 ερωτήματα:

1. Αν ξεκλειδώσω τον boot loader, εγκαταστήσω το TWRP και το SuperSU για να διαγράψω κάποια αρχεία/εφαρμογές, μετά χάνω την ενημέρωση ΟΤΑ?

2. Βάζω screen timeout NEVER (ή οτιδήποτε άλλο) και μετά από λίγομου γυρνάει μόνο του στα 15 seconds...!

UPDATE: Τελικά κατέβασα OTA και εγκατέστησα την ZUI 2.3.042 stable version. To πρόβλημα με το screen time out διορθώθηκε. Το Google Play δουλεύει κανονικά. Αν διαπιστώσω τίποτε άλλο θα επανέλθω.

Μου έδωσε και τη δυνατότητα να αποκτήσω (με το εμαιλ μου) ΖUK account και να μπω στο U-Health (με την προηγούμενη έκδοση δεν μπορούσα). Είναι όλα στα Αγγλικά στην εφορμογή Βελτιώνεται το ΖUI...

Edited by MessengerOfGood

Στο Banggood το έχουν στα 210 δολλάρια και έχω αρχίσει να ψήνομαι.. Πιστευετε αξίζει; Απο κάμερα δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα..Τι λενε οι κατοχοι? Edited by baskon

• The title was changed to Lenovo ZUK Z2