kiriakosk Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Στο review που δίνεται παραπάνω μιλάει για πιο αργή εσωτερική μνήμη από ότι το mi5 και μπαταρία, κάμερα όχι ανάλογα με αυτό που αναμένεται.. Γενικά προτείνει να πας στο mi5 εκτός και αν η τιμή του είναι το απόλυτο όριο Έτσι πρέπει να είναι με τα θέματα του Ζ2... αν όμως η τιμή του είναι στα επίπεδα που αναφέρονται τα δημοσιεύματα τα ξεπερνάμε, δεν μπορείς να θέλεις και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Συμφωνω, δεν υπαρχει το απολυτο κινητο σε καλη τιμη.. (ουτε καν και χωρις καλη τιμη) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Δε μπόρεσα να κρατηθω απο τη δελεαστικη τιμή και το τσιμπησα. Να ευχαριστήσω το φίλο kandreou για το κουπόνι, ουσιαστικά μου βγήκε 250 (και κάτι ψιλά) ευρώ, εκπληκτική τιμή για αυτά που προσφέρει. Άμα αποκτησει και υποστήριξη απο CM τότε θα είναι ακόμα πιο σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Να είσαι καλά, και εγώ το αγόρασα, επίσης δεν κρατήθηκα :lol::lol::lol: Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Να είσαι καλά, και εγώ το αγόρασα, επίσης δεν κρατήθηκα :lol::lol::lol: Λεφτά υπαρχουν Την 800αρα μπάντα στο 4g την υποστηριζει;;;; Καλοριζικο! Να μας πείτε εμπειρίες Edited August 3, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amagawdz Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Λεφτά υπαρχουν Την 800αρα μπάντα στο 4g την υποστηριζει;;;; Καλοριζικο! Να μας πείτε εμπειρίες Μόνο το pro έχει την 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μόνο το pro έχει την 800 Να δούμε και την διεθνή έκδοση μπας και γίνει κανένα θαύμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Άντε παιδια να το πάρει και κάνας άλλος να δούμε λιγο κίνηση στο νήμα. Το κινητό το έχω φέρει στα μέτρα μου πλέον παρακάμπτοντας τα πιο βασικά προβλήματα που είχα (σχετικά με τα Google services κυρίως. Δεν είχε επιλογή συγχρονισμού επαφών με το google account!). Αυτό που με ενοχλεί πλέον είναι ότι δεν δουλεύουν δυο διαφορετικά widgets για τον καιρό που έβαλα και δεν ανοίγει τον solid explorer (τον καινούργιο, ο παλιός δουλεύει) και το Cerberus. Πάντως μόλις συνηθίσει κάποιος το χειρισμό με το u-touch ξεχνάει τα τρία κουμπιά του Android. Πραγματικά φοβερή υλοποίηση και καινοτόμα μπορώ να πω. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα είναι εύκολη η ενσωμάτωση σε μια cm13 rom, η οποία θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βγει. Στάλθηκε από το ZUK Z2131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Άντε παιδια να το πάρει και κάνας άλλος να δούμε λιγο κίνηση στο νήμα. Το κινητό το έχω φέρει στα μέτρα μου πλέον παρακάμπτοντας τα πιο βασικά προβλήματα που είχα (σχετικά με τα Google services κυρίως. Δεν είχε επιλογή συγχρονισμού επαφών με το google account!). Αυτό που με ενοχλεί πλέον είναι ότι δεν δουλεύουν δυο διαφορετικά widgets για τον καιρό που έβαλα και δεν ανοίγει τον solid explorer (τον καινούργιο, ο παλιός δουλεύει) και το Cerberus. Πάντως μόλις συνηθίσει κάποιος το χειρισμό με το u-touch ξεχνάει τα τρία κουμπιά του Android. Πραγματικά φοβερή υλοποίηση και καινοτόμα μπορώ να πω. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα είναι εύκολη η ενσωμάτωση σε μια cm13 rom, η οποία θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βγει. Στάλθηκε από το ZUK Z2131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk AN EIXE THN 800ARA STO 4G ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,,.... ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ CM13.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) AN EIXE THN 800ARA STO 4G ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,,.... ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ CM13.... http://forum.xda-developers.com/zuk-z2-pro/how-to/lr-team-unofficial-cm13-t3433780/post68064439#post68064439 Όπως είπα, είναι θέμα χρόνου.... ;) Αν και θεωρώ το 4G κοροϊδία στην Ελλαδα με τα υπάρχοντα πακέτα, με cosmote δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα. Πάντως είναι αστείο να θεωρεί κάποιος την έλλειψη 4G deal breaker, τη στιγμή που οι περισσότεροι δεν έχουν πάνω από 10Mbps στα σπίτια τους και 2GB data plan στο κινητό τους. Δηλαδή τι κάνετε ρε παλικάρια με το κινητό και δεν σας φτάνουν τα 7,5Mbps download και 1.5 upload του 3G? Edited August 6, 2016 by bill79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 http://forum.xda-developers.com/zuk-z2-pro/how-to/lr-team-unofficial-cm13-t3433780/post68064439#post68064439 Όπως είπα, είναι θέμα χρόνου.... ;) Αν και θεωρώ το 4G κοροϊδία στην Ελλαδα με τα υπάρχοντα πακέτα, με cosmote δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα. Πάντως είναι αστείο να θεωρεί κάποιος την έλλειψη 4G deal breaker, τη στιγμή που οι περισσότεροι δεν έχουν πάνω από 10Mbps στα σπίτια τους και 2GB data plan στο κινητό τους. Δηλαδή τι κάνετε ρε παλικάρια με το κινητό και δεν σας φτάνουν τα 7,5Mbps download και 1.5 upload του 3G? Κάποιοι ζούμε. Αγγλία φιλε.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Κάποιοι ζούμε. Αγγλία φιλε.... Sorry, σε ελληνικό φόρουμ είμαστε, υπέθεσα ότι οι περισσότεροι είναι κάτοικοι Ελλάδος. Για την ώρα τουλάχιστον... Στάλθηκε από το ZUK Z2131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Το βρήκα στο Banggood εδώ καλή τιμή για όποιον ενδιαφέρεται :D Εγινε shipped σε κανεναν από banggood παιδια? Με τι στελνουν (sg post ή κατι άλλο)? Εριξα σημερα κι εγω μια παραγγελια για ένα μαυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Εμένα ακόμα να γίνει shipped αν και πήρα και άλλα πράγματα μαζί με αυτό (τα οποία ήταν σε στοκ όμως). Μάλλον δεν το έχουν σε στοκ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Aυτη τη στιγμη το γραφει in stock το banggood στις 18 Αυγουστου, τωρα δεν ξερω αν προλαβες να παραγγειλεις πριν αλλα αυτοι αργησαν να το αναφερουν οτι βγηκε εκτος... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ZUK Z2 Review https://www.youtube.com/watch?v=fUVyUkcer5Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 5,30 ώρες οθόνη είναι μια χαρά και εμένα η κάμερα δε με ενδιαφερει, άρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.. Επίσης καλό που δεν αφήνει δαχτυλιες. Μένει τώρα να πάρει μια MIUI :) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) 5,30 ώρες οθόνη είναι μια χαρά και εμένα η κάμερα δε με ενδιαφερει, άρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.. Επίσης καλό που δεν αφήνει δαχτυλιες. Μένει τώρα να πάρει μια MIUI :) To κινητό θα πάρει κάποια στίμη διεθνές λογιστικό (ισως CM), σημαντικό για να δέχεται ΟΤΑ updates Νομίζω ότι σταδιακά αν δεν υπάρξουν θέματα αξιοπιστίας το κινητό θα γίνει best seller... εκτός αν η xiaomi ακολουθήσει επιθετικότερη τιμολογιακή πολιτική. Edited August 11, 2016 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Aυτη τη στιγμη το γραφει in stock το banggood στις 18 Αυγουστου, τωρα δεν ξερω αν προλαβες να παραγγειλεις πριν αλλα αυτοι αργησαν να το αναφερουν οτι βγηκε εκτος... Το παρήγγειλα στις 2 Αυγούστου όταν έγραφε πως είναι σε στοκ χωρίς να γράφει πως θα στοκάρει σε κάποια ημερομηνία. Μετά έγραφε πως θα ξαναστοκάρει 8 αυγουστου και τωρα γραφει για 18. Άμα πάρει MIUI ή CM θα είναι ότι πρέπει. Το ZUI είναι αρκετά κοντά στο MIUI απ'ότι είδα πάντως. Όσο για την camera παίζει να είναι χειρότερη από του LG G2 που έχω τώρα; Edited August 11, 2016 by metalmike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Άμα πάρει MIUI ή CM θα είναι ότι πρέπει. Το ZUI είναι αρκετά κοντά στο MIUI απ'ότι είδα πάντως. κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει ακόμα, πάντως διεθνή έκδοση θα δούμε από ότι γράφετε... Όσο για την camera παίζει να είναι χειρότερη από του LG G2 που έχω τώρα; Έχει μια samsung isosell με EIS+auxiliary sensor image stabilization, άγνωστος ακόμα ο τύπος (τουλάχιστον δεν ξέρω κάτι παραπάνω)... υπομονή μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες... νυχτερινές πάντως όλοι αναφέρουν ότι έχουν θόρυβο και είναι μέτριες. http://i0.wp.com/gsminsider.com/wp-content/uploads/2016/06/Lenovo-ZUK-Z2-teardown-and-disassemble-11.jpg Edited August 11, 2016 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει ακόμα, πάντως διεθνή έκδοση θα δούμε από ότι γράφετε... Έχει μια samsung isosell με EIS+auxiliary sensor image stabilization, άγνωστος ακόμα ο τύπος (τουλάχιστον δεν ξέρω κάτι παραπάνω)... υπομονή μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες... Μακάρι η διεθνής εκδοση να έχει την 800αρα μπάντα στο 4G Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Το παρήγγειλα στις 2 Αυγούστου όταν έγραφε πως είναι σε στοκ χωρίς να γράφει πως θα στοκάρει σε κάποια ημερομηνία. Μετά έγραφε πως θα ξαναστοκάρει 8 αυγουστου και τωρα γραφει για 18. Άμα πάρει MIUI ή CM θα είναι ότι πρέπει. Το ZUI είναι αρκετά κοντά στο MIUI απ'ότι είδα πάντως. Όσο για την camera παίζει να είναι χειρότερη από του LG G2 που έχω τώρα; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/6e4e6a859c2315ccd6d68f205836ef5c.jpg Μολις φορεσε CM13. Ολοκληρωμένες εντυπώσεις σε μια δυο μέρες. Για τόσο πρώιμη έκδοση έχω διαβάσει θετικές εντυπώσεις πάντως. Η κάμερα του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Καλη τη μερα μετρια τη νυχτα. Δεν θυμάμαι του G2 αλλά απο το flex 2 έχει χειρότερη. Στάλθηκε από το zuk z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/6e4e6a859c2315ccd6d68f205836ef5c.jpg Μολις φορεσε CM13. Ολοκληρωμένες εντυπώσεις σε μια δυο μέρες. Για τόσο πρώιμη έκδοση έχω διαβάσει θετικές εντυπώσεις πάντως. Η κάμερα του δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Καλη τη μερα μετρια τη νυχτα. Δεν θυμάμαι του G2 αλλά απο το flex 2 έχει χειρότερη. Στάλθηκε από το zuk z2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 800aρα μπαντα στο 4g exei? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Μολις φορεσε CM13. Απλα σου ηρθε ειδοποιηση για το update ή περασες εσυ κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 800aρα μπαντα στο 4g exei? απ' οσο ξερω οχι, δεν με απασχολει και ιδιαιτερα. Παντως εδω που ειμαι εχω μια χαρα σημα 4G με cosmote Απλα σου ηρθε ειδοποιηση για το update ή περασες εσυ κατι? οχι βρε custom rom περασα εγω. Δεν το προτεινω γιατι ειναι λιγο προβληματικη ακομα η διαδικασια και η rom πολυ πρωιμη. Το εχει το battery drain της.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts