atillas24 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Καλησπερα σας, υπαρχει ενημερωση αν το κινητο παρει αναβαθμιση σε nougat; Απ'οσο εψαξα,δεν βρηκα κατι ξεκαθαρο,γι'αυτο και ρωτω. Ευχαριστω για τον χρονο σας, Δημητρης Σύμφωνα με τη samsung, όχι δε θα πάρει nougat. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Καλησπερα σας, υπαρχει ενημερωση αν το κινητο παρει αναβαθμιση σε nougat; Απ'οσο εψαξα,δεν βρηκα κατι ξεκαθαρο,γι'αυτο και ρωτω. Ευχαριστω για τον χρονο σας, ΔημητρηςΑπο ότι εχει δηλωσει η Samsung τουρκιας, και εχει δωσει και χρονοδιάγραμμα, θα παρει την ενημερωση μετα το καλοκαιρι. https://www.galaxyclub.nl/2017/02/samsung-turkije-publiceert-uitgebreide-nougat-update-planning-inclusief-galaxy-j5-a-2017/ Πηγη: http://www.galaxyclub.nl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Απο ότι εχει δηλωσει η Samsung τουρκιας, και εχει δωσει και χρονοδιάγραμμα, θα παρει την ενημερωση μετα το καλοκαιρι. https://www.galaxyclub.nl/2017/02/samsung-turkije-publiceert-uitgebreide-nougat-update-planning-inclusief-galaxy-j5-a-2017/ Πηγη: http://www.galaxyclub.nl * Android 7.0 Nougat will be expanded to additional countries on the following devices within the first half of this year: Galaxy S6, Galaxy S6 edge and S6 edge Plus, Galaxy Note5, Galaxy Tab A with S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE unlock), Galaxy A3, and Galaxy A8. https://news.samsung.com/global/samsung-begins-rollout-of-android-7-0-nougat Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) * Android 7.0 Nougat will be expanded to additional countries on the following devices within the first half of this year: Galaxy S6, Galaxy S6 edge and S6 edge Plus, Galaxy Note5, Galaxy Tab A with S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE unlock), Galaxy A3, and Galaxy A8. https://news.samsung.com/global/samsung-begins-rollout-of-android-7-0-nougat Αυτό που ανεβασες είναι πολύ γενικο και δεν αφορα ολες τις συσκευες, λεει απλα καποιες για το πρωτο εξαμηνο, αν διαβασεις καλα το ποστ που ανεβασα εχει μεχρι και συγκεκριμένες ημερομηνίες, είναι πληρες χρονοδιάγραμμα, ριξε μια ματια, και μαλιστα είναι από την Samsung τουρκιας, δεν είναι απλα από καποιο τυχαιο σαιτ για να αμφισβητηθεί. http://www.samsung.com/tr/support/newsalert/100061 Edited April 18, 2017 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει το "a1 SD bench"? Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλησπερα εχω ενα J5 του εκανα hard reset προσπαθω στην αρχη να δηλωσω αλλο gmail και δε με αφηνει δειχνει σαν να εχει κρατησει το παλιο(λεει να ξανα συνδεθει το συγκεκριμενο κινητο με καποιο λογαριασμο google που εχει χρησιμοποιηθει σ αυτο το κινητο)τη μπορω να κανω να βαλω αλλο gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλησπερα εχω ενα J5 του εκανα hard reset προσπαθω στην αρχη να δηλωσω αλλο gmail και δε με αφηνει δειχνει σαν να εχει κρατησει το παλιο(λεει να ξανα συνδεθει το συγκεκριμενο κινητο με καποιο λογαριασμο google που εχει χρησιμοποιηθει σ αυτο το κινητο)τη μπορω να κανω να βαλω αλλο gmail? Έχει κρατήσει το παλιό. Είναι για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση που κάποιος το κλέψει. Θα πρέπει να συνδεθείς με το παλιό, και να πας μέσα από τις ρυθμίσεις να σβήσεις πρώτα τον/τους λογαριασμούς samsung και google και στη συνέχεια να κάνεις hard reset. Μόνο έτσι θα σε αφήσει να ξεκινήσεις με νέο λογαριασμό. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Έχει κρατήσει το παλιό. Είναι για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση που κάποιος το κλέψει. Θα πρέπει να συνδεθείς με το παλιό, και να πας μέσα από τις ρυθμίσεις να σβήσεις πρώτα τον/τους λογαριασμούς samsung και google και στη συνέχεια να κάνεις hard reset. Μόνο έτσι θα σε αφήσει να ξεκινήσεις με νέο λογαριασμό. δε θυμαται η γυναικα τη email ειχε βαλει αλλως τροπος δεν υπαρχει αν κατεβασω ξανα τη ρομ και τη περασω με ODIN παλι θα το κρατησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 δε θυμαται η γυναικα τη email ειχε βαλει αλλως τροπος δεν υπαρχει αν κατεβασω ξανα τη ρομ και τη περασω με ODIN παλι θα το κρατησει? αφού βάζεις το παλιό και σου λέει ότι το έχει. πως δεν θυμάσαι ποιο είναι το email...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Δεν το θυμάται είπα το email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 προσπάθησε να πας ρυθμίσεις - εφαρμογές και κάνε εκκαθάριση δεδομένων-cache σε ότι εφαρμογή GOOgle βλέπεις. google play, chrome, υπηρεσίες google, και μετά επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 ειναι απο hard reset το κινητο δε μπορω να παω ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Δυστυχως ο μονος τροπος που γνωριζω ειναι μεσα απο το λογαριασμο της γκουγκλ και απαραιτητη προΥποθεση ειναι να γνωριζεις το μέιλ. Εκει υπαρχει επιλογη που αφαιρεις το λογαριασμο μονο απο τη συσκευη. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tachav Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για το κινητό και θέλω να ρωτήσω τους κατόχους του κάποια πράγματα. Διάβασα ότι κάποιες συσκευές παίρνουν την αναβάθμιση σε android 6 και κάποιες όχι. Αυτό όπως διάβασα έχει να κάνει με το για ποια χώρα προοριζόταν το κινητό. γνωρίζει κάποιος αν αυτό όντως ισχύει, και αν ναι ποιο model number θα πρέπει να πάρω προκειμένου να αναβαθιστεί χωρίς κάποιο πρόβλημα; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για το κινητό και θέλω να ρωτήσω τους κατόχους του κάποια πράγματα. Διάβασα ότι κάποιες συσκευές παίρνουν την αναβάθμιση σε android 6 και κάποιες όχι. Αυτό όπως διάβασα έχει να κάνει με το για ποια χώρα προοριζόταν το κινητό. γνωρίζει κάποιος αν αυτό όντως ισχύει, και αν ναι ποιο model number θα πρέπει να πάρω προκειμένου να αναβαθιστεί χωρίς κάποιο πρόβλημα; ευχαριστώ πολύ Το πιο σίγουρο μοντέλο για να μην έχεις κάποιο πρόβλημα σε σχέση πάντα με τ άλλα είναι το j510FN Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 καλησπέρα.Φίλος αγόρασε από κατάστημα κάπου στην Αθήνα Galaxy J5 2016 με κωδικό 510FN (αυτον τον κωδικό μου έβγαλε και η εφαρμογή phone info) το οποίο έχει εσωτερική μνήμη 8gb κα όχι 16gb. Να τονίσω οτι και η παραπάνω εφαρμογή εμφανίζει το τηλέφωνο με 16gb εσωτερική μνήμη. Πέρα από το ότι του συνεστησα να το επιστρέψει θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον αντίστοιχο περιστατικό. Με ένα ψάξιμο δεν συνάντησα πουθενά συσκευή του 2016 με 8gb εσ.μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 καλησπέρα.Φίλος αγόρασε από κατάστημα κάπου στην Αθήνα Galaxy J5 2016 με κωδικό 510FN (αυτον τον κωδικό μου έβγαλε και η εφαρμογή phone info) το οποίο έχει εσωτερική μνήμη 8gb κα όχι 16gb. Να τονίσω οτι και η παραπάνω εφαρμογή εμφανίζει το τηλέφωνο με 16gb εσωτερική μνήμη. Πέρα από το ότι του συνεστησα να το επιστρέψει θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον αντίστοιχο περιστατικό. Με ένα ψάξιμο δεν συνάντησα πουθενά συσκευή του 2016 με 8gb εσ.μνήμη. Μόνο το j5 2015 έρχεται με 8gb Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Όσοι έχετε το κινητό είστε ικανοποιημένοι; Θα το ξαναπαίρνατε; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να καθορίζει το που θα εγκαθίστανται οι εφαρμογές(συσκευή ή καρτα), Πού θα πηγαίνουν οι λήψεις, η μουσική. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι έχετε το κινητό είστε ικανοποιημένοι; Θα το ξαναπαίρνατε; Αν και το εχω πολυ λίγο καιρό(ένα μηνα) είναι πολύ καλό,αν πάρει και την αναβάθμιση την 7 πιστεύω θα είναι Ακόμα καλύτερο. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Όσοι έχετε το κινητό είστε ικανοποιημένοι; Θα το ξαναπαίρνατε; Εξαιρετική επιλογή για τα λεφτά του. Πάρα πολύ καλή κάμερα για την κατηγορία του και πάρα πολύ όμορφο. Θα το Καβάλα σίγουρα. Το έχω κάνει δώρο στη γυναίκα μου και οι την ώρα το πασπατεύω. Είναι καλή επιλογή. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Να ρωτησω στο j5 duos δουλευουν παραλληλα και οι δυο καρτες sim και η καρτα μνήμης? Ρωταω γιατι σε καποια τηλεφωνα επιλεγεις ή την δευτερη καρτα sim ή την καρτα μνημης Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Να ρωτησω στο j5 duos δουλευουν παραλληλα και οι δυο καρτες sim και η καρτα μνήμης? Ρωταω γιατι σε καποια τηλεφωνα επιλεγεις ή την δευτερη καρτα sim ή την καρτα μνημης Το J5 Duos έχει ανεξάρτητη υποδοχή για SD, δεν καταλαμβάνει θέση sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsos83 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μολις μου εβγαλε αναβαθμιση λογισμικου με κωδικο J510FNXXU2AQD2/J510FNOXA2AQD2/J510FNXXU2AQD2- 293,78 MB.Μπορει να μου πει καποιος που την εκανε αν ειναι οκ?Ειδε διαφορα σε κατι προς το καλυτερο η χειροτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandergreek Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Φιλοι και συναγωνιστες, εχω rooted J5(2016) και ήθελα να σας ρωτησω: 1. υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις εφαρμογές απο only rom σε sd? 2. υπάρχει σίγουρος τρόπος διαγραφής του Bloatware ? (πχ skype) 3. πιστεύετε κι εσεις ότι υπάρχει προγραμματισμένη απαξίωση του κινητού μας; και ολων των android? τι εννοώ Πήρα ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΟ με τη φίλη μου, και βάλαμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ καρτα sd. Mετά απο 6 μηνες αντιμετωπίσαμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μηνύματα οτι γεμισε η συσκευη κλπ. ΟΜΩΣ: - εγώ το είχα σκίσει στις εφαρμογές. Η φίλη μου είχε βάλει ελάχιστες, και φυσικά αποθήκευε φωτο στην καρτα. Μήπως λοιπόν τα φτιάχνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ετσι ωστε μετα απο 6μηνο να αρχίσουν να κολλάνε κλπ για να σκεφτεσαι να αγοράσεις νεο μοντελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Φιλοι και συναγωνιστες, εχω rooted J5(2016) και ήθελα να σας ρωτησω: 1. υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τις εφαρμογές απο only rom σε sd? 2. υπάρχει σίγουρος τρόπος διαγραφής του Bloatware ? (πχ skype) 3. πιστεύετε κι εσεις ότι υπάρχει προγραμματισμένη απαξίωση του κινητού μας; και ολων των android? τι εννοώ Πήρα ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΟ με τη φίλη μου, και βάλαμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ καρτα sd. Mετά απο 6 μηνες αντιμετωπίσαμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μηνύματα οτι γεμισε η συσκευη κλπ. ΟΜΩΣ: - εγώ το είχα σκίσει στις εφαρμογές. Η φίλη μου είχε βάλει ελάχιστες, και φυσικά αποθήκευε φωτο στην καρτα. Μήπως λοιπόν τα φτιάχνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ετσι ωστε μετα απο 6μηνο να αρχίσουν να κολλάνε κλπ για να σκεφτεσαι να αγοράσεις νεο μοντελο; Δες αν μπορεί να το κάνει το titanium backup,Αυτό κάνει πολλά πράγματα. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts