RODAKINO Δημοσιεύτηκε February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2005 καλησπερα παιδια μηπως υπαρχει κανεις εδω που να εχει δοκιμασει τα win 64 edition? θελω να τα δοκιμασω αλλα η microsoft δεν εχει αρχισει τισ αποστολες των cd παρα μοναχα εχει επιτρεψει το δωρεαν κατεβασμα. υπαρχει καποιος απο εσας που να τα εχει και να μενει στην λαρισα ωστε να μπορεσω κι εγω να τα παρω? ΤΑ ΠΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Δε μένω στη Λάρισα, πάντως τα έχω και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του συστήματος. 2 πράγματα μου τη σπάνε: συνήθως ανοίγει ο φάκελος των program files όταν μπαίνω στα Windows και δεν είχανε μέσα τον driver της κάρτας ήχου μου (ενσωματωμένη σε ASUS mobo) και χρειάστηκε να ψάξω σε διάφορα forums (δεν είχε ούτε η ASUS 64μπιτο driver στο site της ούτε η κατασκευάστρια εταιρία της κάρτας ήχου). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Απο που τα κατεβασες; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Τα δίνει η Microsoft τσάμπα από το site της, ψάξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. May 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 παιδες το πολυαναμενομενο λειτουργικο ειναι πλεον γεγονος!!! :yahoo: εχει καποιος να μοιραστει εντυπωσεις? :cry: τα θελω κι εγω για χρηση σε λαπτοπι αλλα η MICROSOFT δεν κανει exchange me win32 home παρα μονανα με win32 prof :kill: Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 παιδες το πολυαναμενομενο λειτουργικο ειναι πλεον γεγονος!!! :yahoo: εχει καποιος να μοιραστει εντυπωσεις? :cry: τα θελω κι εγω για χρηση σε λαπτοπι αλλα η MICROSOFT δεν κανει exchange me win32 home παρα μονανα με win32 prof :kill: Αλήθεια και πως γίνεται η αλλαγή?και γιατί είναι πολυαναμενόμενα τα Windows Xp 64bit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 ΠΟυ τα βρισκουμε ? Εψαξα στην microsoft αλλα δεν βρηκα τιποτα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Κατάφερα και τα δοκίμασα για λίγη ώρα. Πολύ γρήγορο και σχεδόν κανένα πρόβλημα σε drivers.Aναγνωρίζουν πολύ περισσότερα υλικά με το που τα βάζεις χωρίς να χρειάζονται "official" drivers. Στο σύστημα που το δοκίμασα (με intel x64 chip) το μόνο που είχε πρόβλημα να δει ήταν η κάρτα γραφικών (μια 6600 gamers) και ένα δυο δευτερεύων περιφερειακά... Η εμφάνιση δεν έχει αλλάξει πολύ.Στην επιφάνεια εργασίας δεν βλέπεις πλέον το πράσινο λιβαδάκι αλλά ένα μπλε φόντο που γράφει windows xp pro x64. Αυτά... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Κατάφερα και τα δοκίμασα για λίγη ώρα. Πολύ γρήγορο και σχεδόν κανένα πρόβλημα σε drivers.Aναγνωρίζουν πολύ περισσότερα υλικά με το που τα βάζεις χωρίς να χρειάζονται "official" drivers. Στο σύστημα που το δοκίμασα (με intel x64 chip) το μόνο που είχε πρόβλημα να δει ήταν η κάρτα γραφικών (μια 6600 gamers) και ένα δυο δευτερεύων περιφερειακά... Η εμφάνιση δεν έχει αλλάξει πολύ.Στην επιφάνεια εργασίας δεν βλέπεις πλέον το πράσινο λιβαδάκι αλλά ένα μπλε φόντο που γράφει windows xp pro x64. Αυτά... Δηλαδή αν δεν ήταν το 64bit θα μπορούσαμε να λέμε τώρα windows Xp Sp3 με λίγα λόγια :O ......μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Δηλαδή αν δεν ήταν το 64bit θα μπορούσαμε να λέμε τώρα windows Xp Sp3 με λίγα λόγια :O ......μάλιστα. Σε περίπτωση που το λες ειρωνικά ή απογοητευμένος, να σου πω απλά ότι αυτό ακριβώς ήταν το σχέδιο εξαρχής, δηλαδή τα ίδια Windows με υποστήριξη 64-bit. Τα επόμενα Windows να τα περιμένεις Χριστούγενα 2006 στην καλύτερη περίπτωση. Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Σε περίπτωση που το λες ειρωνικά ή απογοητευμένος, να σου πω απλά ότι αυτό ακριβώς ήταν το σχέδιο εξαρχής, δηλαδή τα ίδια Windows με υποστήριξη 64-bit. Τα επόμενα Windows να τα περιμένεις Χριστούγενα 2006 στην καλύτερη περίπτωση. Οχι φίλε καθόλου ειρωνικά απλά διάβασα το σχόλιο περί πολυαναμενόμενα κτλ.και σκέφτηκα οτι κάτι θα έχουν εκτός οτι είναι 64bit αλλά μετά το σχόλιο Jim87 :O ,κατάλαβα και για αυτό το σχόλιο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Πάντως έχει πάρει το μάτι μου και 64bita longhorn έστω και beta :this: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Apo poy mporoyme na ta katebasoyme?Enoeite oti anaferomai sto dwrean download poy exei i microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Δεν τα έχει πλέον trial download η Microsoft. Τέρμα. Για τις επιδόσεις στα νέα windows μπορείτε να διαβάσετε το ανάλογο άρθρο στο GOGnet.com Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. May 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Δεν τα έχει πλέον trial download η Microsoft. Τέρμα. Για τις επιδόσεις στα νέα windows μπορείτε να διαβάσετε το ανάλογο άρθρο στο GOGnet.com τα εχει ακομα trial, επισης κανει και αποστολες στο σπιτι ενος cd trial. υπαρχει η φορμα στο σιτε της microsoft. Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts