Jump to content

ZTE Axon 7

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έριξα το κινητό μου και ράγισε το τζάμι ης οθόνης. Είναι πλήρως λειτουργικό.

Που μπορώ να το πάω για επιδιόρθωση;

Ελλάδα ή εξωτερικό;

Αν δεν βγάλω άκρη, θα το στείλω σε γνωστό στην Κίνα.

Το είχα αγορασει από Amazon.de

Αν το πηρες απο αμαζον Γερμανικο και ειχε μεσα την χρυση καρτα εγγυησης, να το ψαξεις και να το αναφερεις στην procordia, γιατι θυμαμαι οτι μαζι με την 3ετη εγγυηση, καλυπτει και ενα σπασιμο οθονης!

Ισως κανω λαθος, ισως το ειχαμε γραψει εδω στις παλαιοτερες σελιδες, δεστο ομως, αξιζει.

Μιλα και με το Αμαζον.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.

Έριξα το κινητό μου και ράγισε το τζάμι ης οθόνης. Είναι πλήρως λειτουργικό.

Που μπορώ να το πάω για επιδιόρθωση;

Ελλάδα ή εξωτερικό;

Αν δεν βγάλω άκρη, θα το στείλω σε γνωστό στην Κίνα.

Το είχα αγορασει από Amazon.de

Έχω αγοράσει το Axon 7 στη Γερμανία και είχε VIP εγγύηση. Είναι τριετής και στους πρώτοθς 6 μήνες καλ6πτιε σπασμένο τζάμι.

Δεςαν έχεις αυτή την εγγύηση και δεν έχεις ξεπερασει τους 6 μήμες. Σε αλλη περίπτωση η zte στη Γερμανια το χτεώνει πανω απο 209 €.

Το καλοκαίρι μου έπεσε στη θάλασσα. Το έστειλα στη zte και μου το εφτιαξαν χωρίς κοστος. Η vip εγγύηση καλύπτει και μια βλάβη από νερό μέσα στα τρία πρώα χρόνια.

Gesendet von meinem ZTE A2017G mit Tapatalk

Έχω αγοράσει το Axon 7 στη Γερμανία και είχε VIP εγγύηση. Είναι τριετής και στους πρώτοθς 6 μήνες καλ6πτιε σπασμένο τζάμι.

Δεςαν έχεις αυτή την εγγύηση και δεν έχεις ξεπερασει τους 6 μήμες. Σε αλλη περίπτωση η zte στη Γερμανια το χτεώνει πανω απο 209 €.

Το καλοκαίρι μου έπεσε στη θάλασσα. Το έστειλα στη zte και μου το εφτιαξαν χωρίς κοστος. Η vip εγγύηση καλύπτει και μια βλάβη από νερό μέσα στα τρία πρώα χρόνια.

Gesendet von meinem ZTE A2017G mit Tapatalk

Aπιθανη αντιμετωπιση. Ποσο το ειχες παρει μαζι με την vip εγγυηση αν επιτρεπεται ?

Όλες οι συσκευές αγορασμένες από ευρωπαϊκά παραρτήματα του Amazon έχουν την 3ετη εγγύηση VIP out of the box από την αρχή κυκλοφορίας της συσκευή όπως και η δικιά μου που την πήρα αρχές Σεπτεμβρίου πέρσι προς 440 όσο έκανε επίσημη αρχική τιμολόγηση Ευρώπη.

H Procordia της Lg εχει και τα Axon??Δεν το ηξερα...:worry:

Πλέον στα LG στέλνονται εξωτερικό για service αφού δεν εισάγει πλέον επίσημα smartphone στην ελληνική αγορά για αγορές από πέρσι με g5/v20 και έπειτα(συμπεριλαμβάνονται εξίσου τα φέτινα g6 και v30 που δεν έφερε/φέρει καν στην Ελλάδα.)

Μόνο για όσες συσκευές κυκλοφόρησαν παλιότερα η procordia αναλαμβάνει service LG συσκευών.

Έχεις χάσει επεισόδια.

στο 2017g η στο απλό εχει capatitive κουμπια

Στην κινεζική έκδοση είναι με capacitive αν θυμάμαι στο 4/64 διότι στο 6/128 είναι όπως σε Α2017G που δεν έχει.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Διαβάζω σε διάφορα post οτι παραγγελίες στο gearbest από τέλος Οκτωβρίου έχουν γίνει packed.

Έχει παραγγείλει κανείς από τότε να μας δώσει πληροφορίες τι γίνεται με τη δική του;

Τώρα είμαι λίγο πιο αισιόδοξος ότι θα παραλάβουμε στο τέλος.

Κάθε μέρα που περνάει, το gearbest μεταθέτει κατά μία μέρα τη μέρα αποστολής. Έκανα 31/10 την παραγγελία την οποία έχω ακυρώσει, παρόλα αυτά το τηλέφωνο το θέλω. Θα παρακαλούσα αν σε κάποιον στείλουν την παραγγελία, να μας το πει εδώ για να ξαναπαραγγείλω.

Διαβάζω σε διάφορα post οτι παραγγελίες στο gearbest από τέλος Οκτωβρίου έχουν γίνει packed.

Έχει παραγγείλει κανείς από τότε να μας δώσει πληροφορίες τι γίνεται με τη δική του;

Παρηγγειλα και αυτο απο τις 25/Οκτωβριου, με το πρωτο κουπονι.

Μεχρι προχτες ηταν στο "proccess", σημερα ειναι "packed", δεν εχει φυγει ακομη.

Σαφως θα παραλαβουν οσοι ειχαν πρωτοπαραγγειλει, αφου τοσο καιρο τωρα δεχεται επιπλεον παραγγελιες.

Αν ειχαν φτασει ταβανι, θα ειχαν σταματησει τα κουπονια και την ληψη παραγγελιων.

Δεν πιστευω οτι θα ειναι η 2017G αλλα ας/θα δουμε στο τελος.

Αν και στο βιντεο που εχει ανεβασει το ιδιο το gearbest στο καναλι του δειχνει οτι ειναι το Α2017G

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιπλεον σε ερωτηση 14 Νοεμβρη λεει οτι εχει eu plug

Προσωπικα ρωτουσα καθε μερα ποτε παραλαμβανουν για να παραγγειλω. Μεχρι χτες μου απαντουσαν οτι η συσκευη δεν ειχε μπει ακομα στις αποθηκες. Σημερα μου απαντησαν θετικα και εβαλα παραγγελια.

Αναμενουμε λοιπον.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν και στο βιντεο που εχει ανεβασει το ιδιο το gearbest στο καναλι του δειχνει οτι ειναι το Α2017G

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιπλεον σε ερωτηση 14 Νοεμβρη λεει οτι εχει eu plug

Mπορει να αλλαξαν σχεδιασμο ισως.

Να εβαλαν την εκδοση G σε κελυφος με το κουμπι που πιθανον να ειναι φτηνοτερου κοστους και για αυτο εριξαν και την τιμη.

Από procordia ενημερώθηκα ότι το κόστος αντικατάστασης της οθόνης είναι 238€.

Ευτυχώς είχα παραγγείλει ένα νέο από gearbest στα 210€.

Αυτό θα το στείλω σε γνωστό στην Κίνα να μου το φτιαξει με κόστος ~ 100€

https://youtu.be/kaExzR6aK74

Αντε με το καλο να μας ερθει!!

Εξαιρετικό νέο μιας και είχα πολλές αμφιβολίες αν θα μας δώσει Oreo.

Από procordia ενημερώθηκα ότι το κόστος αντικατάστασης της οθόνης είναι 238€.

Ευτυχώς είχα παραγγείλει ένα νέο από gearbest στα 210€.

Αυτό θα το στείλω σε γνωστό στην Κίνα να μου το φτιαξει με κόστος ~ 100€

Δυστυχώς το κόστος αντικατάστασης οθόνης έχει ανεβεί κατακόρυφα σε όλους τους κατασκευαστές και για τον επιπλέον λόγο ότι δένει και με το σασί αναγκαστικά.

Θα έλεγα να επικοινωνήσεις με το Amazon ίσως να προβούν σε αντικατάσταση μιας και έχεις VIP service.

Δεν χάνεις κάτι.

Edited by alextrela

Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος από προχθές του Axon 7 και για την ώρα μόνο θετικές εντυπώσεις μου έχει αφήσει.

Ο launcher του συνηθίζεται δεν είναι κάτι τραγικό. Κοινά χαρακτηριστικά με τα Huawei έχουν.

Όταν το πήρα φορούσε την Β06 την αναβαθμιζω σε Β11 αλλά δεν μπορώ να περάσω την B05 που είναι ουσιαστικά η Nougat. Κατέβασα το αρχείο update. Zip αλλά είτε από recovery είτε μέσω ενημέρωσης συστήματος δεν προχωράει σε αναβάθμιση. Η συσκευή είναι η Α2017G . Καμία ιδέα?

Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος από προχθές του Axon 7 και για την ώρα μόνο θετικές εντυπώσεις μου έχει αφήσει.

Ο launcher του συνηθίζεται δεν είναι κάτι τραγικό. Κοινά χαρακτηριστικά με τα Huawei έχουν.

Όταν το πήρα φορούσε την Β06 την αναβαθμιζω σε Β11 αλλά δεν μπορώ να περάσω την B05 που είναι ουσιαστικά η Nougat. Κατέβασα το αρχείο update. Zip αλλά είτε από recovery είτε μέσω ενημέρωσης συστήματος δεν προχωράει σε αναβάθμιση. Η συσκευή είναι η Α2017G . Καμία ιδέα?

Δώσε λίγες πληροφορίες, από που το πήρες; Πόσο το πήρες ; Αν το πήρες από Κίνα με τι μέθοδο αποστολής και πόσες μέρες έκανε να έρθει;

Δώσε λίγες πληροφορίες, από που το πήρες; Πόσο το πήρες ; Αν το πήρες από Κίνα με τι μέθοδο αποστολής και πόσες μέρες έκανε να έρθει;

Μεταχειρισμένο από γειτονικό φόρουμ το πήρα από ένα παιδί.

Αγορασμένο από ελληνικο μαγαζί (από το you)

για δες με αυτο τον τροπο

Παραγγελια 25/Οκτ, shipped out email 17/Νοε., tracking απο 16/Νοε.

Για φιλη το παρηγγειλα, αλλα σε αυτην την τιμη, μου 'ρχεται να πουλησω το αμαζονατο βιπατο χρυσοκαρτο 2017G με τα 3 ετη εγγυησης και να καβατζωσω το κινεζικο, μιας και το εχω για δευτερο κινητο πλεον ;)

...

...

Εχει ηδη μεσα 2 launchers (αν θελεις και το συρταρακι, βαλε τον 2ο) και φυσικα μπορεις να βαλεις οποιον αλλον θελεις.

Δοκίμασε είτε με micro sd είτε στην εσωτερική να περάσεις το αρχείο.

1 από τα 2.

Επίσης μην κάνεις extract το αρχείο που κατέβασες με την B05 απευθείας πέρνα το είτε εσωτερική είτε micro sd.

100% πρέπει να δουλέψει διότι σε όλους δουλεύει έτσι.

Εκτός αν η συσκευή που πήρες είναι root η και με bootloader unlocked και TWRP εγκατεστημένη που τότε μόνο δικαιολογείται να μην σε αφήνει να περάσεις την official rom.

Edited by alextrela

Δοκίμασε είτε με micro sd είτε στην εσωτερική να περάσεις το αρχείο.

1 από τα 2.

Επίσης μην κάνεις extract το αρχείο που κατέβασες με την B05 απευθείας πέρνα το είτε εσωτερική είτε micro sd.

100% πρέπει να δουλέψει διότι σε όλους δουλεύει έτσι.

Εκτός αν η συσκευή που πήρες είναι root η και με bootloader unlocked και TWRP εγκατεστημένη που τότε μόνο δικαιολογείται να μην σε αφήνει να περάσεις την official rom.

Πάλι δεν δούλεψε και χωρίς να κάνω extract το αρχείο.

Η συσκευή δεν ειναι rooted, αφού με τον ίδιο τρόπο πέρασα την Β11 που την κατέβασα απο το επίσημο site.

Τώρα κατεβάζω την Β10 απο το γερμανικό site θα δοκιμάσω να την περάσω και στην συνέχεια την Β08.

Ελπίζω να δουλέψει με αυτές

Για δοκίμασε έτσι μπορεί να πιάσει από την B10 στην B08 απευθείας.

Αλλιώς δοκίμασε από B10 στην B03 και μετά B08.

Όταν και εφόσον πετύχει με 1 από 2 τρόπους κάνε επαναφορά και καθαρή εγκατάσταση με την B08 και setup as new διότι από τα πολλαπλά μπρος-πίσω τα bug ελλοχεύουν στην γωνία :p

Edited by alextrela

• The title was changed to ZTE Axon 7 (A2017)