Jump to content

ZTE Axon 7

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις ήρθε η Β08 ΟΤΑ :!:

Με B05 είσαι,διότι με την Β06 δεν μου βγάζει??

Αν είναι να γυρίσω πίσω δηλαδή για να μου την εμφανίσει ΟΤΑ

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι, με Β05, οπότε ίσως για αυτό να μην στην έβγαλε.

Σημείωση πάντως ότι το τηλ είναι αγορασμένο από Ελβετία, αν έχει κάποια σημασία αυτό.

Και μία ερώτηση, θεωρείς/θεωρείτε απαραίτητο το factory reset μετά την αναβάθμιση;

Edited by tenere1982

Όντως θέλει την BO5

Αμέσως με το που γύρισα μου την έβγαλε

Κοίτα το παρακολουθείς και βλέπεις ανάλογα.30d5dc51643608e451cfb177e738cad0.jpg75c56d1494b4c55d0c01a2928a356395.jpg

Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk

Αυτό είναι καλό νέο εάν ισχύει και στην πράξη. Παράγγειλα χθες το τηλέφωνο από Gearbest με συνολικό κόστος 213.18 €

Είσαι σίγουρος οτι ειναι το ευρωπαϊκό το 2017G δηλαδη σε αυτη τη τιμη;;

Στην αρχή το πήρα σε χρυσό αλλά μετά αποφάσισα να το πάρω σε dark grey που πιστεύω του ταιριάζει καλύτερα.

Εντωμεταξυ Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση σε B084479359bbe09cf87bd0e7701e1f6a90e.jpg

Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk

αποφάσισα να το πάρω αλλα εχω μια αμφιβολια στο χρώμα γκρι η χρυσό?.Μήπως το χρυσό είναι κάπως υπερβολικό

Και γω γκρι ψηφιζω...

Είσαι σίγουρος οτι ειναι το ευρωπαϊκό το 2017G δηλαδη σε αυτη τη τιμη;;

Παράγγειλα αυτό που είναι στο link. Στις ερωτήσεις χαμηλά στην σελίδα επιβεβαιώνει ότι είναι το A2017G.

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1017631.html

Χρησιμοποίησα και το κουπόνι 'zteaxon7' που βρήκα σε αυτή την σελίδα.

Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής 18.57 € με 'Priority Line - EU Express'

Παράγγειλα αυτό που είναι στο link. Στις ερωτήσεις χαμηλά στην σελίδα επιβεβαιώνει ότι είναι το A2017G.

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1017631.html

Χρησιμοποίησα και το κουπόνι 'zteaxon7' που βρήκα σε αυτή την σελίδα.

Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής 18.57 € με 'Priority Line - EU Express'

Τις διάβασα και γω λέει όντως οτι ειναι το 2017G αλλα λέει όμως οτι δεν έχει NFC που νομιζω οτι το G το χει ...και κάτι με τον φορτιστή λεει θα σου στειλουμε ανταπτορα σε εναν που ειπε αν εχει EU φορτιστή

καλα οι απαντησεις ειναι οτι ναναι απο gearbest .την μια λενε για ανταπτορα ποιο κατω λενε ευρωπαικο φορτιστη.Οντως λενε οτι δεν εχει nfc παιζει να μας ερθει κανενα κινεζικο με δικια τους rom?

καλα οι απαντησεις ειναι οτι ναναι απο gearbest .την μια λενε για ανταπτορα ποιο κατω λενε ευρωπαικο φορτιστη.Οντως λενε οτι δεν εχει nfc παιζει να μας ερθει κανενα κινεζικο με δικια τους rom?

Αυτό φοβάμαι και είμαι διστακτικός γιατι αλλιώς ειναι σουπερ τιμη...

Εμενα παντως αναβαθμιση δεν μου εμφανιζει, με την Β05 ειμαι αλλα τιποτα. Δεν με βλεπω να ξαναγοραζω ZTE και ας ειναι οτι πιο ποιοτικο κινητο ειχα μεχρι σημερα. Πολλα τα θεματακια του στο λογισμικο του.

Εμενα παντως αναβαθμιση δεν μου εμφανιζει, με την Β05 ειμαι αλλα τιποτα. Δεν με βλεπω να ξαναγοραζω ZTE και ας ειναι οτι πιο ποιοτικο κινητο ειχα μεχρι σημερα. Πολλα τα θεματακια του στο λογισμικο του.

Απο εδω μπορεις να δοκιμάσεις να την περάσεις η αλλιώς υπομονή έως ανεβάσει η ZTE την full rom για manual αναβάθμιση.

https://forum.xda-developers.com/axon-7/how-to/download-a2017g-n-b05-to-b08-fota-t3695484.

Κατα τα αλλα εγω 1+χρονο με την συσκευή και η σουμα έχει θετικό πρόσημο.

Είχαμε αρχες φθινοπώρου 2016 που κυκλοφόρησε θεματακια κυρίως έλλειψη κάποιων feature σε σχέση με US version και unpolished software θεματακια τα οποια λυθηκαν εντος 2-3 μηνων.

Μετα με την Nougat οι πρωτες 1-2 εκδόσεις ηταν ολιγων buggy αλλα η ZTE επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικα και τα βελτίωσε επόμενες εκδόσεις.

Ολο αυτο το χρονο+ με το ZTE ειχα παράλληλα ενα εξάμηνο S7 edge και 5 μηνες S8 plus και σε καμιά περίπτωση η ZTE υστέρησε,αντίθετα οπου με κάθε update Samsung κάτι έφτιαχνε κάτι χαλούσε συν την μειωμένη αυτονομία σε s7 edge με του που πήρε την Nougat.

Ακόμα και στις αναβαθμίσεις πιο συνεπείς ηταν η ZTE.

Φαντάσου το S8 plus βγηκε με την 7 τελη Απριλίου οταν η ZTE ηδη ειχε την 7.1.1 και ακόμα και σήμερα Νοέμβριο φτάσαμε και ακόμα να δωσει αναβάθμιση η Samsung.

Και μιλάμε για την Νο 1 εταιρία σε πωλήσεις σε android και αρχική τιμή κυκλοφορίας 800 ευρώ το 1 και 450 το δεύτερο.

Ετσι ακριβως.

Παρομοιως κατοχος και samsung s7 edge, ("αναγκαστικα" λογω cosmote wifi calling), και σε καμια περιπτωση δεν θα προτιμουσα το λογισμικο της samsung εναντι της ZTE.

H σαμσουνγκ προσπαθει να τα κανει ευκολα για τους ασχετους και τελικα τα κανει δυσκολα για τους εμπειρους.

Πολλοι περιορισμοι και "σπαστικες" ρυθμισεις, προωθηση υπηρεσιων/αππς με εξτρα χρεωσεις (πχ για VR εχει το δικο της μαγαζι, οκ, αλλα οχι και συνδρομητικο McAfee ρε φιλε...), κουτσουρεμενος launcher και ενα σωρο αλλες λεπτομερειες, το καθιστουν ανεπιθυμητο. Ας οψεται η καλη καμερα...

Αντιθετως στο ΖΤΕ ειναι ολα ευκολα και καθαρα, εχει γινει προσεκτικη επιλογη λογισμικου, πχ 2 που μου ερχονται τωρα στο μυαλο βιαστικα, ξεκαθαρος power manager, 2 launchers εξαρχης. Ευκολα μενου, οχι δαιδαλωδη σαν της samsung.

Μεχρι και το τσιπακι στις θηκες εχει πατενταρει η samsung για να μην δουλευουν after market θηκες με sleep/lock function και να πρεπει με το ζορι να αγορασεις τις πανακριβες δικες της.

(και σε μενα με Β05 δεν εχει φανει ακομη το OTA update...ετσι μου εκανε και πριν, no problem, θα περιμενω μεχρι το official manual στην χειροτερη, ολα τα updates εως τωρα, περαστηκαν χωρις κανενα προβλημα. Οταν σκασει μυτη, δωστε λινκ pls).

Να συμπληρώσω οτι έχοντας περάσει απο πολλές συσκευές πολλών εταιριών τελευταία 3-4 ετη το Axon 7 ειναι οτι πιο κοντα σε stock android με ανύπαρκτο bloatware.

Μάνο ένα third party office σουίτα app και Accuweather έρχεται out of the box που και αυτο εύκολα το αφαιρείς.

Τίποτα άλλο περιττο,οτιδήποτε αλλο το κατεβαζεις απο play store.

Το μονο που πρόσθεσε η ZTE ειναι δικες της πινελιές που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης οπως πχ η υποστήριξη gestures,ZTE locker screen,double tap to wake κ.α χρήσιμα για την καθημερινοτητα σου.

Οχι με το τονο bloatware και άχρηστες υπηρεσίες/εφαρμογες πχ σε Samsung που ειναι βασιλιάς σε αυτο μακράν όλων και τα τρως στην μαπα.

Ακόμα και απενεργοποιηση τους απλά βελτιώνει μερικως την εμπειρία αλλά δεν εξαλείφει το βαρίδι χαρακτήρα όλων αυτών και την επίδραση στην καθημερινοτητα

Και όμως επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία της zte. Μου είπαν ότι το μόνο που χρειάζεται για την εγγύηση είναι το τηλέφωνο να είναι μοντέλο 2017G και χωρίς παραστατικο. Αυτό αναλαμβάνουν μόνο, ούτε κινεζική ούτε αμερικανική εκδοση

Μου φαίνεται αδύνατο να ισχύει αυτό. Αν δεν τους δώσεις απόδειξη πως θα ξέρουν πότε το αγόρασες και αν ισχύει ακόμα η εγγύηση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου φαίνεται αδύνατο να ισχύει αυτό. Αν δεν τους δώσεις απόδειξη πως θα ξέρουν πότε το αγόρασες και αν ισχύει ακόμα η εγγύηση?

Γίνεται βάση IMEI και πότε ενεργοποιηθηκε.

Έχουν σύστημα οι εταιρίες που τα βλέπει αυτά.

Πχ σε Samsung και χωρις αποδειξη γινεται αποδοχη απο το service για να παρεχει υπηρεσιες.

Αλλες παλι θελουν και αποδειξη αγοράς αυστηρά ακόμα και για το τυπικό του πράγματος.

Καμία βελτίωση στο σήμα είδατε μήπως με την καινούργια αναβάθμιση; Γιατί είναι το μόνο ίσως σημείο που υστερεί...όπως και τα samsung.

Καλημέρα. Αυτές τις μέρες είδα ότι παίζει μια καλή προσφορά από Gearbest για το zte axon 7 ( https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1017631.html?wid=4 ) . Ημουν ετοιμος να το παραγγείλω αλλά μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι υπάρχει η έκδοση A2017G και η A2017. Τους έστειλα μηνυμα και μου απάντησαν τελικά ότι αυτό που δίνουν είναι η έκδοση Α2017. Το θέμα τώρα είναι ποιες είναι οι διαφορές τους??Έχουν και οι δύο ελληνικά? υπάρχουν διαφορές στις μπάντες τους? Σε αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας προκειμένου να αποφασίσω να το παραγγείλω η οχι.Ευχαριστώ

Η κινεζική δεν έχει την 20αρα μπάντα,δεν εχεις εγγυηση Ελλάδα και έρχεται με κινεζική rom που δεν έχει ελληνικά(αγγλικά έχει όπως και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες)

Επίσης οτι αναβαθμίσεις πάρεις θα είναι βάση της κινεζικής version.

Ισως να μην εχεις και κάποια feature που εχει η ευρωπαϊκή συσκευή πχ WiFi calling η Voice over LTE και αντίστοιχα να έχεις κάποια άλλα που δεν εχει η ευρωπαϊκή version πχ Κινα εχει theme store η MiFavor 5.0 που ουδέποτε θα ερθει Ευρώπη.

Η κινεζική δεν έχει την 20αρα μπάντα,δεν εχεις εγγυηση Ελλάδα και έρχεται με κινεζική rom που δεν έχει ελληνικά(αγγλικά έχει όπως και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες)

Επίσης οτι αναβαθμίσεις πάρεις θα είναι βάση της κινεζικής version.

Ισως να μην εχεις και κάποια feature που εχει η ευρωπαϊκή συσκευή πχ WiFi calling η Voice over LTE και αντίστοιχα να έχεις κάποια άλλα που δεν εχει η ευρωπαϊκή version πχ Κινα εχει theme store η MiFavor 5.0 που ουδέποτε θα ερθει Ευρώπη.

Λέει βέβαια στο Gearbest international rom with ota και οτι έχει την 20 μπαντα και οτι είναι το G σε τουλαχιστον 5 ερωτήσεις ενδιαφερομένων αλλα τα μπερδεύει στη συνέχεια για το ότι δεν εχει NFC λέει για κάπου μετα για ανταπτορα στον φορτιστή και το καλύτερο οτι τα κουμπιά ειναι οθόνης και όχι φυσικά οπως στην G έκδοση...τι να πιστέψει κανείς;;;Μόνο αν το φέρει κανείς θα είμαστε 100 σίγουροι!

Οτι θελουν λενε, μια ετσι, μια γιουβετσι, αν δεν ηταν η επιμονη απαντηση για την Β20, θα ελεγα οτι προκειται για κινεζικη εκδοση με περασμενη πειραγμενη ρομ του G. Θα φανει σε οσους παραλαβουν, παρηγγειλα εξτρα για φιλη, (που δεν την ενδιαφερει η Β20), μιας και η τιμη ειναι συμφερουσα ακομη και για κινεζικο χωρις εγγυηση, θα μαθουμε στην πορεια την αληθεια.

• The title was changed to ZTE Axon 7 (A2017)