kmoum33 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Άψογη απάντηση. Θα δοκιμάσω με την beta 7.1.1(B01) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Παιδιά ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε ολικό backup της συσκευής για επαναφορά διοτι εχω θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής απο τον 4ο μηνα χρειάζεται φόρτιση μέσα στην ημέρα και η έκδοση 7 δεν βοηθάει την κατάσταση Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Παιδιά ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε ολικό backup της συσκευής για επαναφορά διοτι εχω θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής απο τον 4ο μηνα χρειάζεται φόρτιση μέσα στην ημέρα και η έκδοση 7 δεν βοηθάει την κατάσταση Από την μια δεν γνωρίζω για δυνατότητα ολικό backup(μόνο με root titanium ισως πιο βέλτιστος τρόπος έχω διαβάσει) από την άλλη δεν το συνιστώ διότι με το backup το πιο πιθανό είναι να μεταφέρεις ότι θέματα/προβλήματα είχες από την παλιά κατάσταση στην νέα άρα δεν αξίζει καν. Το πιο επιθυμητό και προτιμητέο είναι setup as new να κανεις μετά από επαναφορά στην εργοστασιακή του κατάσταση(hard reset) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλημέρα! Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από play store ούτε και να κάνω update τις υπάρχουσες εφαρμογές.. Καμία ιδέα?? Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Clear cache στο playstore εκανες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Αν θέλεις δώσε μια βοήθεια.. Έκανα force stop την εφαρμογή του play.. Δεν βρίσκω από που κάνω clear chase.. Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Settings-app βρίσκεις το play store πας storage και clear data. Λογικά θα σου ξανά κατεβάσει την τελευταία έκδοση. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Alex είσαι τρέλα! Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Τι rom φορας Jstllucky? Αν δεν ειναι η τελευταια διορθωμενη, θα στο ξανακανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Τι rom φορας Jstllucky? Αν δεν ειναι η τελευταια διορθωμενη, θα στο ξανακανει. Αν κρίνω από την υπογραφή του έχει την αμερικανική version που έως τώρα δεν είχαμε ακούσει ότι είχαν ουδέποτε θέμα με το play store όπως για την Ευρώπη που ευτυχώς η ZTE πολύ γρήγορα προχώρησε στην επίλυση του με το τελευταίο update. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ναι είναι αγορασμένο από US.. Δεν ξέρω αν βοηθάει το screen shot.. Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Από την μια δεν γνωρίζω για δυνατότητα ολικό backup(μόνο με root titanium ισως πιο βέλτιστος τρόπος έχω διαβάσει) από την άλλη δεν το συνιστώ διότι με το backup το πιο πιθανό είναι να μεταφέρεις ότι θέματα/προβλήματα είχες από την παλιά κατάσταση στην νέα άρα δεν αξίζει καν. Το πιο επιθυμητό και προτιμητέο είναι setup as new να κανεις μετά από επαναφορά στην εργοστασιακή του κατάσταση(hard reset) Sent from my iPad using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, νασε καλά! Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Καλημέρα παιδιά,ξέρει κανείς ή αν έχει αγοράσει κανείς από Κωτσόβολο τα axon 7 που πουλάει έχουν 2 η 3 χρόνια εγγύηση; Εγώ ήξερα ότι μόνο τα VIP μοντέλα έχουν 3 χρονια, Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Καλημέρα παιδιά,ξέρει κανείς ή αν έχει αγοράσει κανείς από Κωτσόβολο τα axon 7 που πουλάει έχουν 2 η 3 χρόνια εγγύηση; Εγώ ήξερα ότι μόνο τα VIP μοντέλα έχουν 3 χρονια, Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Κάποια μέλη ανέφεραν πίσω σελίδες που το αγόρασαν από ελληνική αλυσίδα(you.gr αν δεν κάνω λάθος) ότι κανονικά 3 έτη εγγύηση έχουν μετά από επικοινωνία με ZTE. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Οχι, 2 χρονια εχουν εγγυηση απο procordia, λενε στο τηλ οτι εχουν ενημερωση απο zte για 3 χρονια, αλλα αυτο δεν υπαρχει πουθενα επισημα γραμμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Οχι, 2 χρονια εχουν εγγυηση απο procordia, λενε στο τηλ οτι εχουν ενημερωση απο zte για 3 χρονια, αλλα αυτο δεν υπαρχει πουθενα επισημα γραμμενο. Άρα προτιμότερο αγορά από amazon που σε κάθε συσκευασια έχει και την VIP card των 3 ετών εγγύησης και αναφέρετε ρητώς στο site support της ZTE Γερμανίας. http://www.ztemobile.de/kontakt/kundenservice/ Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 24, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Εγώ πάντοσ που εποικοινώνησα με Κωτσοβολο μου ειπαν 3 χρονια κ το γραφει κ το site τουσ,μίλσα κ με procordia k μου to επιβεβαίωσαν!!! Edited April 24, 2017 by mtop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Εγώ πάντοσ που εποικοινώνησα με Κωτσοβολο μου ειπαν 3 χρονια κ το γραφει κ το site τουσ,μίλσα κ με procordia k μου to επιβεβαίωσαν!!! Τα ιδια λενε σε ολους προφορικα, γραπτα ομως δεν το δινουν, μεχρι 2 μηνες πριν που ειχα ασχοληθει οταν το αγορασα. Μπορει απο τοτε, κατι να αλλαξε κατι βεβαιως. Αφου μιλησες, ζητα το και γραπτα, πχ με email, και προσεξε καλα ποιος και τι γραφει. Μετα ενημερωσε μας εδω. Άρα προτιμότερο αγορά από amazon που σε κάθε συσκευασια έχει και την VIP card των 3 ετών εγγύησης και αναφέρετε ρητώς στο site support της ZTE Γερμανίας. http://www.ztemobile.de/kontakt/kundenservice/ Ναι, αμαζον, ασφαλως 3 ετη. Πιστευω καποια στιγμη θα το κανουν και εδω, Ευρωπη ειμαστε θεωρητικα, απλα δεν εχουν ασχοληθει οι αρμοδιοι. Ειναι καλο σημαδι παντως που το αναγρραφει επιτελους ο Κωτσο στο σαιτ τους, εγινε μια αρχη. Οποιος το παρει, ας ενημερωσει εδω και τι αναγραφεται μεσα στην συσκευασια. Edited April 24, 2017 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAl92 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Παιδιά έχω διαπιστώσει ότι τα live wallpapers έχουν απενεργοποιηθεί ή αφαιρεθεί από το axon. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ενεργοποιήσουμε; Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Που είναι τα stereo ηχεία οεο; http://www.gsmarena.com/zte_axon_7s-8658.php Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Που είναι τα stereo ηχεία οεο; http://www.gsmarena.com/zte_axon_7s-8658.php Αυτο ειναι το ZTE Axon 7"s", βλεπω νεο μοντελο ειναι, θα δουμε στην πορεια τι ρολο παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Αυτο ειναι το ZTE Axon 7"s", βλεπω νεο μοντελο ειναι, θα δουμε στην πορεια τι ρολο παιζει. Nαι, το ξέρω. Απλά μου έκανε εντύπωση που αφαίρεσαν ( ; ) τα stereo ηχεία. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Nαι, το ξέρω. Απλά μου έκανε εντύπωση που αφαίρεσαν ( ; ) τα stereo ηχεία. Λενε στα σχόλια οτι δεν εχουν αφαιρεθει και οτι οι εικονες ειναι πρωιμες. Θα δουμε βεβαια, γιατι πολλα αλλα λενε στα σχόλια...μεχρι οτι ειναι beta συσκευη για το προσωπικο εν'οψει του 8. Ειδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 (edited) Ανούσιο το 7s θα έλεγα που προορίζεται για Κίνα η Ρωσία και όχι τον υπόλοιπο κόσμο χωρίς την μπάντα 20. Προσωπικά θα περιμένω διάδοχο του Axon 7 με 835. Παιδιά έχω διαπιστώσει ότι τα live wallpapers έχουν απενεργοποιηθεί ή αφαιρεθεί από το axon. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ενεργοποιήσουμε; Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαντάζομαι εννοείς το ZTE Locker. Ναι δυστυχως από την έλευση της Nougat δεν δουλευει το συγκεκριμένο feature όπως με την 6.0.1. Το έχω αναφέρει ως bug και εδώ στο επίσημο φόρουμ υποστήριξης της συσκευης(επιτρέπετε και η χρήση αγγλικών) http://www.ztemobile.de/forums/forum/zte-axon-serie-forum/zte-axon-7-forum/ Προσωπικά χρησιμοποιώ το 500 firepaper ως εναλλακτική λύση ταυτόχρονα για ανανέωση image background ταυτόχρονα σε home και lock screen. Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 26, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts