agipaok Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ξεκινάμε με το root.... κατεβάζεις τους drivers από ΕΔΩ και τα ΑΥΤΑ αρχεία. Στο κινητό σου πας στα settings / about phone και κάνεις click στο build number 8 φορές (ισως λιγότερες δεν θυμαμαι αλλά δεν έχει σημασία θα στο πει όταν γίνει) και ενεργοποιείς το Developer Options. Μόλις γίνει στα settings θα δεις την νέα επιλογή Developer Options και εκεί μέσα ενεργοποιείς το USB DEBUGGING. Συνδέεις το κινητό με τον Η/Υ (χρησιμοποίησε τους drivers πιο πάνω για την αναγνώριση του κινητού) και μετά μέσα στον φάκελο του δεύτερου αρχείου θα βρεις ενα run.bat κάνε διπλό κλικ και άστο να τελειώσει (αν σε ρωτήσει τίποτα στο κινητό για εγκ/ση πες ΝΑΙ και μετά κάνε ένα restart το τηλέφωνο). Για το cwm recovery... Κατέβασε αυτό το αρχείο CWM recovery for GT99 και μετέφερε το αρχείο img στην SD στον root φακελο. πάνε στο google play και κάνε εγκατασταση τα Mobileuncle ΜΤΚ Τools ΕΔΩ Άνοιξε τα mobileUncle tools και πάνε στην επιλογή RECOVERY UPDATE θα δεις το αρχείο που μόλις αντέγραψες στην SD πάτα πάνω του για εγκατάσταση. Μόλις το κάνει θα σου πει να γίνει restart into recovery mode. Κάντο και θα σου ανοίξει το cwm. Η πλοήγηση εκεί γίνεται με volume UP/DOWN και για επιλογή το power. Επέλεξε reboot to system now για να ανοίξει κανονικά το τηλέφωνο ή backup/restore για να κάνεις το πρώτο σου backup. το repartition δεν επιρρεάζει τίποτα τέτοιο... και φαντάζομαι ουτε το ότι εγκατέστησες εφαρμογές που είχες παλιά (το έχω κάνει 3-4 φορές ήδη). Το torrent μου φαίνεται το πιο περίεργο στη όλη υπόθεση. Και ολα αυτα τα κανω για να κρατησω backup ? Τι για ποιο λογο ???? ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια της Cubot και μου ειπανε οτι το SAR των συσκευων τους ειναι 1.6w/kg ! ! Edited September 4, 2013 by agipaok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια της Cubot και μου ειπανε οτι το SAR των συσκευων τους ειναι 1.6w/kg ! ! Αν και πάλι είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια, καλό είναι να χρησιμοποιούμε Bluetooth ή ενσύρματο hands free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Αν και πάλι είναι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια, καλό είναι να χρησιμοποιούμε Bluetooth ή ενσύρματο hands free. Καλα σιγουρα..! απλα φαντασου εκτος απο τις πολυ επωνυμες συσκευες και ακριβες που εχουνε πολυ μικρο SAR και οι αλλες επωνυμες συσκευες φθηνες..! η δεν γραφουνε η ειναι και αυτες μεγαλες..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 13111 στο νέο Antutu v4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Έχω παραλάβει το τηλέφωνο εδώ και 3 ημέρες και ενώ οι αρχικές μου εντυπώσεις ήταν πολύ καλές έχω ένα μεγάλο πρόβλημα .... Χρησιμοποιώ 2 κάρτες μία Vodafone CU για data και μια Cosmote (συμβόλαιο) για τηλέφωνο. Έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο να παίρνει 3g από την κάρτα vodafone . To πρόβλημα είναι ότι συνέχεια φαίνεται ότι το τηλέφωνο αποσυνδέεται από τα δεδομένα και εξηγούμε. Ενώ το σήμα Η είναι αναμμένο δίπλα στην μπάρα σήματος εάν προσπαθήσω να ανοίξω ας πούμε τον browser αυτός θα κολλήσει φορτώνοντας και πάνω στην μπάρα θα αναβοσβήνει για ώρα το βελάκι προς τα πάνω (upload) εάν είμαι τυχερός κάποια στιγμή συνδεθεί δουλεύει με καλή ταχύτητα (άρα 3g) . Σε περίπτωση που κλείσω την εφαρμογή και ανοίξω μια άλλη (Πχ to Twitter) πιθανότατα θα μου τα ξανακάνει ... Γενικά δείχνει σαν να δυσκολεύεται να βρει και να παραμείνει το data δίκτυο . Έχω αλλάξει θέσεις στις κάρτες, έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω το 3g και να μείνω με GSM που μου φαίνεται ότι είναι πιο σταθερό (αλλά δεν μπορώ να δουλέψω ....), έχω δικιμάσει διάφορα αλλά τίποτα... Και σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα έλαβα μηνύματα για κλήσεις που έχασα ενώ το τηλέφωνο δεν χτύπησε .... Ρώτησα τον καλούντα εάν είχε ήχο κλήσης και μου είπε ότι είχε μήνυμα "μη διαθέσιμο" .... Το οποίο σημαίνει ότι το τηλέφωνο έχει θέμα με το σήμα .... Είχε άλλος παρόμοια προβλήματα ? Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα Rom και η αναβάθμιση να τα διορθώσει ? :cry::cry: Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Μου το έχει κάνει πολύ αραιά σε Wind, ακόμη πιό σπάνια στην Cosmote και ήταν και στις δύο περιπτώσεις σε περιοχές με δύσκολο σήμα (στο εξοχικό), οπότε το θεώρησα ψιλοφυσιολογικό. Στο σπίτι δεν μου το κάνει σχεδόν καθόλου (άντε να το κάνει 1-2 φορές την ώρα) και μετά ξεκολλάει μόνο του. Όταν το κάνει και κολλάει, κάνε ένα refresh την σελίδα μόνος σου, θα πάρει μπροστά. Τώρα που το θυμάμαι, το έφτιαχνε και σε μπελαλίδικα site, όχι σε όλα. Για χαμένες κλήσεις δεν είχα ποτέ. Την 802 βάλτην όπως και να έχει, έχω την εντύπωση ότι το συμμάζεψε λίγο το όλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Έχω παραλάβει το τηλέφωνο εδώ και 3 ημέρες και ενώ οι αρχικές μου εντυπώσεις ήταν πολύ καλές έχω ένα μεγάλο πρόβλημα .... Χρησιμοποιώ 2 κάρτες μία Vodafone CU για data και μια Cosmote (συμβόλαιο) για τηλέφωνο. Έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο να παίρνει 3g από την κάρτα vodafone . To πρόβλημα είναι ότι συνέχεια φαίνεται ότι το τηλέφωνο αποσυνδέεται από τα δεδομένα και εξηγούμε. Ενώ το σήμα Η είναι αναμμένο δίπλα στην μπάρα σήματος εάν προσπαθήσω να ανοίξω ας πούμε τον browser αυτός θα κολλήσει φορτώνοντας και πάνω στην μπάρα θα αναβοσβήνει για ώρα το βελάκι προς τα πάνω (upload) εάν είμαι τυχερός κάποια στιγμή συνδεθεί δουλεύει με καλή ταχύτητα (άρα 3g) . Σε περίπτωση που κλείσω την εφαρμογή και ανοίξω μια άλλη (Πχ to Twitter) πιθανότατα θα μου τα ξανακάνει ... Γενικά δείχνει σαν να δυσκολεύεται να βρει και να παραμείνει το data δίκτυο . Έχω αλλάξει θέσεις στις κάρτες, έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω το 3g και να μείνω με GSM που μου φαίνεται ότι είναι πιο σταθερό (αλλά δεν μπορώ να δουλέψω ....), έχω δικιμάσει διάφορα αλλά τίποτα... Και σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα έλαβα μηνύματα για κλήσεις που έχασα ενώ το τηλέφωνο δεν χτύπησε .... Ρώτησα τον καλούντα εάν είχε ήχο κλήσης και μου είπε ότι είχε μήνυμα "μη διαθέσιμο" .... Το οποίο σημαίνει ότι το τηλέφωνο έχει θέμα με το σήμα .... Είχε άλλος παρόμοια προβλήματα ? Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα Rom και η αναβάθμιση να τα διορθώσει ? :cry::cry: Μην το θεωρεις σφαλμα το 3g ετσι δουλευει 'on demand' ανοιγει μονο οταν εχουμε ανταλλαγη δεδομενων. Διαφορετικα δε θα μπορουσες να μιλησεις ποτε. Ετσι λοιπον οταν απασχολουσες τη μια καρτα με δεδομενα δεν ηταν δυνατο να δεχθεις κληση. Αν εισουν σε κατασταση ηρεμιας θα χτυπαγε λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) 13111 στο νέο Antutu v4... μια χαρούλα σκορ στο antutu 4... και αν βάλω και γρήγορη SD θα πάρω κανα ψιλό ακόμα... [ATTACH]35574[/ATTACH] και θα το ξαναπώ.... με τα λεφτά που δώσαμε έχουμε πάρει τρομερό κινητό που ρίχνει στα αφτιά κάτι τηλέφωνα με x3 κόστος χρημάτων (μην πω x4). Καθώς και στο stability test το αποτέλεσμα ήταν μία πολύ καλή και ομαλή γραμμή. Edited September 4, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Μην το θεωρεις σφαλμα το 3g ετσι δουλευει 'on demand' ανοιγει μονο οταν εχουμε ανταλλαγη δεδομενων. Διαφορετικα δε θα μπορουσες να μιλησεις ποτε. Ετσι λοιπον οταν απασχολουσες τη μια καρτα με δεδομενα δεν ηταν δυνατο να δεχθεις κληση. Αν εισουν σε κατασταση ηρεμιας θα χτυπαγε λογικα. Δηλαδή εάν έχω τα δεδομένα ON όλη την ώρα η άλλη κάρτα δεν θα δουλεύει ?? Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Δηλαδή εάν έχω τα δεδομένα ON όλη την ώρα η άλλη κάρτα δεν θα δουλεύει ?? AN έχεις κίνηση δεδομένων ενδεχομένως να μην χτυπήσει η άλλη κάρτα. Αλλά αυτό εξαρτάται από την χρήση που κάνεις στο 3g και θα πρέπει να τύχει τη στιγμή του τηλεφώνου να έχεις κίνηση δεδομένων για να μην χτυπήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apol7 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Όντως το υπόψη κινητό έχει SAR 1,6 w/kg (σχετικό mail στην εταιρία). Είναι ανησυχητική η υπόψη τιμή ?? Γενικότερα διάβασα οτι πάνω απο 1 w/kg θεωρείται υψηλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Όντως το υπόψη κινητό έχει SAR 1,6 w/kg (σχετικό mail στην εταιρία). Είναι ανησυχητική η υπόψη τιμή ?? Γενικότερα διάβασα οτι πάνω απο 1 w/kg θεωρείται υψηλή τιμή. Τα ορια στην ευρωπη ειναι 2,0 w/kg και για την Αμερικη ειναι 1,6 w/kg....! Τωρα .... Τι λενε τι ισχυει και αν ειναι ανησυχητικη σε καμμια 50αρια χρονια που θα εχουνε στοιχεια..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apol7 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Τα ορια στην ευρωπη ειναι 2,0 w/kg και για την Αμερικη ειναι 1,6 w/kg....! Τωρα .... Τι λενε τι ισχυει και αν ειναι ανησυχητικη σε καμμια 50αρια χρονια που θα εχουνε στοιχεια..! Συμφωνώ οτι όλα αυτά δεν έχουν επαρκή τεκμηρίωση, απλά θα προτιμούσα να έχει μικρότερα SAR, έστω και για ψυχολογικούς λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Συμφωνώ οτι όλα αυτά δεν έχουν επαρκή τεκμηρίωση, απλά θα προτιμούσα να έχει μικρότερα SAR, έστω και για ψυχολογικούς λόγους. Ασε το ξερω...! Εγω το εχω για 2η συσκευη και παλι ανησυχω...! Στην τσεπη οταν ειναι..! οταν μιλαω...! Ασε...! Ευτυχως η πρωτη συσκευη ειναι το Samsung S4 που εχει λιγο SAR...! Αλλα και παλι που ξερεις τι γινεται...! Η Samsung μπορει να λεει 0,40 και να ειναι 1,5 και ο κινεζος να λεει 1,6 και να ειναι 5 και να βραζει το κεφαλι μας...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apol7 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ασε το ξερω...! Εγω το εχω για 2η συσκευη και παλι ανησυχω...! Στην τσεπη οταν ειναι..! οταν μιλαω...! Ασε...! Ευτυχως η πρωτη συσκευη ειναι το Samsung S4 που εχει λιγο SAR...! Αλλα και παλι που ξερεις τι γινεται...! Η Samsung μπορει να λεει 0,40 και να ειναι 1,5 και ο κινεζος να λεει 1,6 και να ειναι 5 και να βραζει το κεφαλι μας...... Και έγω για δεύτερη συσκευή λέω να το πάρω (πρώτη Iphone 4s), αλλά μάλλον με Bluetooth βλέπω να το χρησιμοποιώ. Το θέμα της ακτινοβολίας είναι σοβαρό και δηστυχώς λίγοι το έχουν καταλάβει στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Άμα δεν μας ανακοινώσουν οι Κινέζοι με τι μέθοδο μετρήθηκε και σε ποιό πρότυπο, δεν βγαίνει άκρη για το SAR. Το 1.6W/kG είναι λίγο flue νούμερο. Μιλάνε για head? Μιλάνε για body? Και το Galaxy S3 1.3w/kg έχει στο σώμα πχ. To μαιλ που στείλαν στο παιδί από την αντιπροσωπεία, μόνο ένα σκέτο νούμερο έλεγε? Μήπως να ξαναεπικοινωνήσει για να τους ζητήσει κάτι πιό αναλυτικό? Για διαβάστε τι λέει η FCC για το θέμα http://www.fcc.gov/guides/specific-absorption-rate-sar-cell-phones-what-it-means-you Κοινώς η μέτρηση αφορά την μέγιστη εκπομπή σε μέγιστη ισχύ σε μία οποιαδήποτε συχνότητα. Μπορεί ένα τηλέφωνο να είναι νορμάλ σε όλο το φάσμα και απλά να κάνει κάπου μιά κορυφή που του βγάζει την ρετσινιά στην μέτρηση. Δεν μιλάω μόνο για το Cubot, αυτό μπορεί να είναι και 1.6 παντού. Αλλά όπως λέει και στο άρθρο, η καλύτερη λύση αν είναι να μιλάς με τις ώρες, είναι το handsfree, όχι να λες έχω 0.5 SAR, ας το ξημερώσω με την γκόμενα στο μπούρου-μπούρου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Προσπαθώ 2 μέρες να περάσω τους Drivers μήπως και η αναβαθμισμένη Rom διορθώσει το θέμα που έχω με το ασταθές Internet Και τις αποσυνδέσεις αλλά είναι αδύνατο .... :angry: Ακολουθώ τις οδηγίες που έχουν δημοσιευτεί σε προηγούμενα Post καθώς και ΕΔΩ κατά γράμμα αλλά μάταια ... Έχω κατεβάσει τους Drivers από το Link που έχει δοθεί σε προηγούμενο post Περίπτωση πρώτη . Τηλέφωνο κλειστό . μπαταρία εκτός , υπολογιστής ανοικτός με unziped αρχείο στο C τον φάκελο μες τους Drivers . Ανοικτό Device Manager για να βλέπω τι γίνεται . Βάζω μπαταρία --> συνδέω κινητό --> Για ελάχιστο χρόνο εμφανίζεται στον DM ένδειξη Άλλες συσκευές και από κάτω ΜΤ65xx Android Phone . Η ένδειξη αυτή εξαφανίζεται τάχιστα και το τηλέφωνο αρχίζει να φορτίζει .... Τρέχω το αρχείο με τον Driver μου λέει OK (Version Win7 x64) . Αποσυνδέω το κινητό . Επανεκκίνηση το PC . Εάν συνδέσω το τηλέφωνο κλειστό επιστρέφουμε στην περίπτωση 1 ........ Σαν να μην έχει γίνει τίποτα Περίπτωση 2η . Όπως επάνω αλλά αφού ο υπολογιστής είναι έτοιμος συνδέω το τηλέφωνο ανοικτό . Τώρα η ένδειξη στον DM (Άλλες συσκευές και από κάτω ΜΤ65xx Android Phone) εμφανίζεται πάλι αλλά είναι σταθερή , δεν εξαφανίζεται . Τρέχω τον Driver --> ίδια κατάσταση ..... Έχω προσπαθήσει να βάλω manual τον Driver από το φάκελο WIN7 αλλά μου λέει δεν βρίσκει κατάλληλο driver . Πριν από κάθε προσπάθεια έχω καθαρίσει (σύμφωνα με τις οδηγίες) τις προηγούμενες εγγραφές με το USBDeview. Εννοείται ότι το τηλέφωνο είναι σε USB debug . Από ότι έχω καταλάβει ίσως να πρέπει το τηλέφωνο καθώς είναι κλειστό να συνδεθεί αλλά να μην αρχίζει να φορτίζει και απλά να παραμείνει συνδεδεμένο μήπως και πάρει τον Driver ..... Δεν ξέρω είμαι σε απόγνωση :cry::cry::rocket: Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Προσπαθώ 2 μέρες να περάσω τους Drivers μήπως και η αναβαθμισμένη Rom διορθώσει το θέμα που έχω με το ασταθές Internet Και τις αποσυνδέσεις αλλά είναι αδύνατο .... :angry: Ακολουθώ τις οδηγίες που έχουν δημοσιευτεί σε προηγούμενα Post καθώς και ΕΔΩ κατά γράμμα αλλά μάταια ... Έχω κατεβάσει τους Drivers από το Link που έχει δοθεί σε προηγούμενο post Περίπτωση πρώτη . Τηλέφωνο κλειστό . μπαταρία εκτός , υπολογιστής ανοικτός με unziped αρχείο στο C τον φάκελο μες τους Drivers . Ανοικτό Device Manager για να βλέπω τι γίνεται . Βάζω μπαταρία --> συνδέω κινητό --> Για ελάχιστο χρόνο εμφανίζεται στον DM ένδειξη Άλλες συσκευές και από κάτω ΜΤ65xx Android Phone . Η ένδειξη αυτή εξαφανίζεται τάχιστα και το τηλέφωνο αρχίζει να φορτίζει .... Τρέχω το αρχείο με τον Driver μου λέει OK (Version Win7 x64) . Αποσυνδέω το κινητό . Επανεκκίνηση το PC . Εάν συνδέσω το τηλέφωνο κλειστό επιστρέφουμε στην περίπτωση 1 ........ Σαν να μην έχει γίνει τίποτα Περίπτωση 2η . Όπως επάνω αλλά αφού ο υπολογιστής είναι έτοιμος συνδέω το τηλέφωνο ανοικτό . Τώρα η ένδειξη στον DM (Άλλες συσκευές και από κάτω ΜΤ65xx Android Phone) εμφανίζεται πάλι αλλά είναι σταθερή , δεν εξαφανίζεται . Τρέχω τον Driver --> ίδια κατάσταση ..... Έχω προσπαθήσει να βάλω manual τον Driver από το φάκελο WIN7 αλλά μου λέει δεν βρίσκει κατάλληλο driver . Πριν από κάθε προσπάθεια έχω καθαρίσει (σύμφωνα με τις οδηγίες) τις προηγούμενες εγγραφές με το USBDeview. Εννοείται ότι το τηλέφωνο είναι σε USB debug . Από ότι έχω καταλάβει ίσως να πρέπει το τηλέφωνο καθώς είναι κλειστό να συνδεθεί αλλά να μην αρχίζει να φορτίζει και απλά να παραμείνει συνδεδεμένο μήπως και πάρει τον Driver ..... Δεν ξέρω είμαι σε απόγνωση :cry::cry::rocket: Το αντιμετώπισα κι εγώ...Δοκίμασε τους drivers από το άλλο post που προηγήθηκε (asterisd). Αν εγκατασταθούν σωστά οι drivers, η διαδικασία θα γίνει όπως ακριβώς ανέφεραν οι γκουρού του thread! P.S προς τους τελευταίους...Τι ακριβώς θα προσφέρει το cwm recovery που αναρτήθηκε με βάση τη τελευταία rom? Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος restore της συσκευής; Με πρόγραμμα όπως titanium ή helium, ή πατώντας backup σε recovery mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Το αντιμετώπισα κι εγώ...Δοκίμασε τους drivers από το άλλο post που προηγήθηκε (asterisd). Αν εγκατασταθούν σωστά οι drivers, η διαδικασία θα γίνει όπως ακριβώς ανέφεραν οι γκουρού του thread! P.S προς τους τελευταίους...Τι ακριβώς θα προσφέρει το cwm recovery που αναρτήθηκε με βάση τη τελευταία rom? Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος restore της συσκευής; Με πρόγραμμα όπως titanium ή helium, ή πατώντας backup σε recovery mode? Το νέο cwm είναι η τελευταία έκδοση. Η παλιά σύμφωνα με αρκετούς χρήστες (ένας ήμου κι εγώ) είχε αρκετά corrupted backup. ΜΕγάλη διαφορά είναι στο προγραμματισμό του cwm και ο τρόπος που λαμβάνει τα backup και η συμπίεσή τους (δεν βλέπουμε διαφορά εμείς αλλά υπάρχει) ακόμα σύμφωνα πάντα με τον koush έχει μειωθεί ο χρόνος και το μέγεθος του backup. Τα apps που αναφέρεις (helium - titanium) κρατάνε backup των εφαρμογών (μαζί μετα user-data). Το CWM κρατάει backup ΤΑ ΠΑΝΤΑ... που μπορεί να έχει πάνω το κινητό. Αν φτάσεις σε σημείο να χρειαστείς restore τότε θα ψάξεις να βρεις το backup από cwm και όχι από τα apps. Βέβαια με τo backup από τα apps μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές (με όλα τους τα δεδομένα και ρυθμίσεις) σε άλλο κινητό εύκολα και γρήγορα - σε αυτή την περίπτωση θές backup από titanium ή helium. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Οι drivers από το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4850604#post4850604 δουλεύουν κανονικά και σε x64 Win7, δοκιμασμένοι και στο δικό μου PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δυστυχώς και με τους άλλους drivers δεν είχα καμία τύχη καθώς τοα Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Κατέβασε ένα πρόγραμμα που λέγεται USBdeview και ξήλωσε όλους τους drivers που έχει το PC σου και αφορούν android συσκευή. Επίσης να είσαι σε Usb debugging mode, αλλιώς βάζει τους drivers για mass storage και όχι αυτους για το flashάρισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δυστυχώς και με τους άλλους drivers δεν είχα καμία τύχη καθώς τοα Άκυρο post καθώς απεστάλη από κινητό και έγινε μαντάρα ... Οι drivers από το post http://www.myphone.gr/foru...04#post4850604 δουλεύουν κανονικά και σε x64 Win7, δοκιμασμένοι και στο δικό μου PC. Καταρχάς να πω ότι ο λόγος που postάρω δεν είναι σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσω τις χρήσιμες συμβουλές που δίνουν όσοι επιλέγουν να σπαταλήσουν το χρόνο τους προς βοήθεια όλων εμάς των αδαών . Απλά ανέφερα ένα πρόβλημα που είχα και που από ότι διάβασα (και σε ξένα forum) έχουν και άλλοι μήπως βρεθεί τι κάνουμε λάθος . Επί του θέματος , τους παραπάνω drivers τους δοκίμασα πρώτους . Ο φάκελος που κατεβαίνει έχει μέσα μόνο ένα exe Που όταν το τρέχεις εγκαθιστά μια εφαρμογή με το όνομα PDANet+ η οποία εγκαθίσταται και στο κινητό . Σε εμένα δεν έκανε κάτι άλλο εκτός από το να εγκαταστήσει ένα virtual δίκτυο μέσω USB Με το κινητό και κάθε φορά που συνέδεα το κινητό ανοικτό μου έλεγε να κάνω click για να συνδεθώ. Όταν το κινητό ήταν κλειστό δεν έκανε τίποτα ... Ο φάκελος εκτός από το exe δεν είχε τίποτα άλλο . Το κατέβασα 2 φορές . Αφού απέτυχα με αυτή τη μέθοδο προσπάθησα την δεύτερη μέσω XDA. Κατέβασε ένα πρόγραμμα που λέγεται USBdeview και ξήλωσε όλους τους drivers που έχει το PC σου και αφορούν android συσκευή. Επίσης να είσαι σε Usb debugging mode, αλλιώς βάζει τους drivers για mass storage και όχι αυτους για το flashάρισμα... Και τα δύο τα κάνω ήδη . Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Για δοκίμασε εδώ, γιατί νομίζω ότι έχω βάλει λάθος link στον οδηγό... http://www.mediafire.com/download/07a6261wdfqxtzc/usb_driver_MT65xx_Android_.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts