Jump to content

Cubot GT99

KostasChristakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαναρίξε την τελευταία ROM που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα, να καθαρίσουνε τα πάντα, πριν ρίξεις το φταίξιμο στο hardware...

• Απαντήσεις 872
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλως θα βαλω τη ρομ απο βδομαδα γτ τωρα δν εχω το πισι μου και αν δν δουλεψει θα σας ρωτησω για τη διαδικασια να το στειλω πισω...

Καλως θα βαλω τη ρομ απο βδομαδα γτ τωρα δν εχω το πισι μου και αν δν δουλεψει θα σας ρωτησω για τη διαδικασια να το στειλω πισω...

υπομονή είναι να μη σου τύχη

Παιδιά το κινητό το έχει και ένας φίλος μου και έχει πρόβλημα με την εσωτερική μνήμη. Έχει γεμίσει χωρίς να έχει πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες. Το diskusage δείχνει έναν φάκελο "system data" να πιάνει γύρω στα 500mb. Στο δικό μου Cubot που έχει και περισσότερες εφαρμογές, αυτός ο φάκελος είναι 160mb. Τι μπορεί να κάνει ώστε να κερδίσει λίγο παραπάνω χώρο από το system data?

Παιδιά το κινητό το έχει και ένας φίλος μου και έχει πρόβλημα με την εσωτερική μνήμη. Έχει γεμίσει χωρίς να έχει πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες. Το diskusage δείχνει έναν φάκελο "system data" να πιάνει γύρω στα 500mb. Στο δικό μου Cubot που έχει και περισσότερες εφαρμογές, αυτός ο φάκελος είναι 160mb. Τι μπορεί να κάνει ώστε να κερδίσει λίγο παραπάνω χώρο από το system data?

Repartition την εσωτερική μνήμη (έχει οδηγό στην πρώτη σελίδα), να βάλει μιά SD και να ζητήσει να μεταφερθούν εκεί όσες εφαρμογές μπορούν (Ρυθμίσεις-εφαρμογές), ή να σβήσει τα data της όποιας εφαρμογής του γέμισε τον χώρο. Ή και τα τρία μαζί...

Repartition την εσωτερική μνήμη (έχει οδηγό στην πρώτη σελίδα), να βάλει μιά SD και να ζητήσει να μεταφερθούν εκεί όσες εφαρμογές μπορούν (Ρυθμίσεις-εφαρμογές), ή να σβήσει τα data της όποιας εφαρμογής του γέμισε τον χώρο. Ή και τα τρία μαζί...

Το repartition το ξεχνάμε, γιατί δεν έχει την εμπειρία να το κάνει και δεν θέλει να στήνει από την αρχή. SD έχει βάλει και τις έχει μεταφέρει εκεί όλες όσες μπορεί. Πως μπορεί να δει ποιες εφαρμογές έχουν γεμίσει αυτό το χώρο?

Δεν στήνει τίποτα από την αρχή με το repartition. Ίσα-ίσα όλα θα είναι ακριβώς όπως πριν, γιατί παίρνει backup-restore από το recovery.

Δεν στήνει τίποτα από την αρχή με το repartition. Ίσα-ίσα όλα θα είναι ακριβώς όπως πριν, γιατί παίρνει backup-restore από το recovery.

Καλό αυτό, όμως θα είναι η τελευταία επιλογή, γιατί δεν έχει την εμπειρία να το κάνει (άσχετος από smartphones) και θα πρέπει να του το κάνω εγώ που όμως δεν θέλω να αναλάβω τέτοια ευθύνη μιας και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να brickάρει το τηλέφωνο. Πως μπορώ να δω ποιες εφαρμογές ευθύνονται για το μέγεθος του συγκεκριμένου φακέλου?

Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο για τη κόρη μου. Διαβάζω ότι αρκετοί έχουν και από κάποιο πρόβλημα. Αξίζει η αγορά τελικά η να κοιτάξω κάποιο άλλο; Και αν όχι αυτό ποιο;

• Administrators
Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο για τη κόρη μου. Διαβάζω ότι αρκετοί έχουν και από κάποιο πρόβλημα. Αξίζει η αγορά τελικά η να κοιτάξω κάποιο άλλο; Και αν όχι αυτό ποιο;

Δεν έχει σοβαρά και συγκεκριμένα προβλήματα που θα διαβάσεις για άλλες συσκευές. Ρίξε μια ματιά και στο πρώτο post, η οργάνωσή του είναι και λόγος να αγοράσεις τη συγκεκριμένη συσκευή.

Modpic.gif

Ξαναρίξε την τελευταία ROM που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα, να καθαρίσουνε τα πάντα, πριν ρίξεις το φταίξιμο στο hardware...

Μια ερωτηση...Πριν βαλω την ROM να κανω wipe τα δεδομενα; το λεω διοτι οπως ειπα παραπανω εχω καποιο προβλημα με την καμερα που δεν αναγνωριζει την πισω καμερα το κινητο....και θελω να αλλαξω τη ρομ να δω μηπως δν ειναι hardware προβλημα

Edited by jomix

εντωμεταξυ στο προβλημα που εχω πει πιο πανω οτι δεν εχει την εναλλαγη για την πισω η μπροστα καμερα θελω να προσθεσω οτι στην εφαρμογη που ειχα για φακο και αναβε το φλας του τηλεφωνου τωρα οταν παω να ανοιξω την εφαρμογη δεν ανοιγει καν απο τοτε που δν βλεπει ουτε την πισω καμερα... δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι οντως hardware η λογισμικου....και το θεμα ειναι να μαθω μηπως προσπαθησω να επεμβω να το φτιαξω...

εκανα wipe factory/reset και cahe αφου περασα τη στοκ ρομ ...για ενα περιεργο λογο αφου εκανα το wipe υπηρχανε ακομη φωτος στο gallery τεσπα...τιποτα δεν καταφερα να κανω...και ξανα εκανα root περασα τη recovery και εκανα restore το τελευταιο μου backup.... παντως κριμα

Edited by jomix

Έχει κανέναν τρόπο, να σταματάει να λειτουργεί ο light sensor όσο το έχω στο αυτί μου? Νομίζει ότι είναι σκοτάδι και κατεβάζει την φωτεινότητα στο minimum, οπότε κάνει έξτρα 2-3 δευτερόλεπτα να επανέλθει αφού βγάλω το τηλέφωνο από το αυτί μου και κλείσω την κλήση (στην ουσία κλείνω την κλήση σχεδόν στα τυφλά, πατώντας στο περίπου, όταν είμαι στο φως).

:!::!::!::!: μην το κανεις θα σβηστουν τα παντα και μετα θα πρεπει να βαλεις ρομ + imei... :!::!::!::!:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τελικα εκανα wipe... και περασα τη ρομ την οfficial που εχει ποσταρει ο asterisd σε προσφατο ποστ και τελικα ευτυχως δουλεψε ξανα η καμερα :D ... Ήθελα να κανω μια ερωτηση περι repartitioning τελικα εκανα τη διακασια... και αυξηθηκε ο αποθηκευτικος χωρος σε 2.46gb ... Συνδεσα το κινητο τωρα ομως για να περασω κατι αρχεια (φωτος κτλπ) με το pc. και ενω μπορω να τα περασω στην sd για το κινητο μου βγαζει ενα μηνυμα στο pc και λεει πρεπει να κανετε διαμορφωση στη μοναδα δισκου και μου εχει να πατησω διαμορφωση και ακυρο... πρεπει να κανω διαμορφωση??

Ναι, είναι το υπόλοιπο 204MB partition που περισσεύει μέσα στο τηλέφωνο, σαν internal storage. Χρειάζεται για να βάζεις τίποτα ringtones, wallpapers και να σώζουν data τυχόν εφαρμογές που θέλουν να δουν αυτήν την μνήμη.

Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα. Το γράφω κι εδώ όπως και στο νήμα του xiaomi red rice. Ανάμεσα σ'αυτά τα δύο τις θα μου προτείνατε; Θέλω κάτι σε 4,5' , 1GB RAM, γύρω στα 130 ευρώ. Για αρχή είχα καταλήξει στο cubot μετά το πολύ καλό review του Χρηστάκη και δεν ξέρω ακόμα αν αξίζει να ανέβω λίγο σε χρήματα για το hongmi.

• Administrators
Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα. Το γράφω κι εδώ όπως και στο νήμα του xiaomi red rice. Ανάμεσα σ'αυτά τα δύο τις θα μου προτείνατε; Θέλω κάτι σε 4,5' , 1GB RAM, γύρω στα 130 ευρώ. Για αρχή είχα καταλήξει στο cubot μετά το πολύ καλό review του Χρηστάκη και δεν ξέρω ακόμα αν αξίζει να ανέβω λίγο σε χρήματα για το hongmi.

Θα σε παρακαλέσω να μην επαναλαμβάνεσαι, τέτοιες συζητήσεις επιτρέπονται αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911

Modpic.gif

Καλησπέρα. Μόλις παρήγγειλα τελικά το συγκεκριμένο κινητό από geekbuying μαζί με δεύτερη μπαταρία, τρια καπάκια και θήκη σιλικόνης στα 122 ευρώ (http://www.geekbuying.com/item/Bundle-Deal-white-Cubot-GT99-4-5-Inch-Quad-Core-Smartphone---Black-Back-Shell---Red-Back-Shell---Extra-Rechargeable-Li-ion-Battery---Case-317364/). Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχω πρόβλημα με την πρώτη μου εμπειρία με android και κινεζιές. Λογικά θα έχω πολλά να ρωτήσω και να διαβάσω μόλις φτάσω και θα χρειαστώ την βοήθεια σας.

Λιγο βοηθεια ρε παιδια.Σκαλιζα χθες τα sms και καταφερα να χασω τον stock app.Μπορω να τον ξαναβρω?΅Επισης

απο το gravity box εξαφανιστηκε η επιλογη για strip unicode πως στο καλο εγινε παλι αυτο?Καμια ιδεα?

Λιγο βοηθεια ρε παιδια.Σκαλιζα χθες τα sms και καταφερα να χασω τον stock app.Μπορω να τον ξαναβρω?΅Επισης

απο το gravity box εξαφανιστηκε η επιλογη για strip unicode πως στο καλο εγινε παλι αυτο?Καμια ιδεα?

διέγραψες την εφαρμογή μηνυμάτων, λογικο λοιπον να κρυφτεί κι η επιλογή αυτή στο gravirtybox, αφού δεν έχεις την στοκ εφαρμογή μηνυμάτων. Ας σου στειλει κάποιος το mms.apk (και το mms.odex αν υπάρχει) να τα αντιγραψεις στο /system/app

• The title was changed to Cubot GΤ99