aiakos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 όχι όχι... το recovery δεν έχει να κάνει κάτι. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 όχι όχι... το recovery δεν έχει να κάνει κάτι. ξερεις που κοντα βρισκεται η κεραια του gps? κατω στο μικροφωνο η πανω κοντα στο usb. σκεφτομαι να το ανοιξω και να κολλησω κανα καλωδιο. εχω δει σχετικο βιντεο για αλλο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 λογικά είναι ψηλά στο ύψος της κάμερας. (συνδέεις το χαλκό στο + και όχι στο grn) Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 σαν αυτο το βιντεο περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 δεν έχω ανοίξει το κινητό... και φαντάζομαι κανείς άλλος εδώ. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 ξερεις που κοντα βρισκεται η κεραια του gps? κατω στο μικροφωνο η πανω κοντα στο usb. σκεφτομαι να το ανοιξω και να κολλησω κανα καλωδιο. εχω δει σχετικο βιντεο για αλλο κινητο. Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο για συσκευή που δεν γνωρίζεις πώς είναι το εσωτερικό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Το θεωρώ μεγάλο ρίσκο για συσκευή που δεν γνωρίζεις πώς είναι το εσωτερικό της. Συμφωνώ απόλυτα +1 :up: Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Επιτελους το πηρα στα χερια μου και ξεκινησε η παλη.Πως στο καλο περμαμε την 0820????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 μέσω recovery... αντιγράφεις το αρχείο zip στην SD και μέσα από το recovery επιλέγεις Install zip Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 απο το mobiliuncle tools? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 μεσα από το recovery υπάρχει επιλογή για install zip Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 νασαι καλα πως μπαινω στο revovery εβαλα το cot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 σωστός.... από εκεί κάνε install Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) εδω ειναι το θεμα τον εβαλα δεν καταλαβαινω πως μπαινω σ αυτον το βρηκα το ατιμο ενα πραγμα εχω παρατηρησει αν δεν τα αγγιξω τα τρια πληκτρα ατω απ την οθονη δεν αναβουν ειναι σωστο αυτο? Κατα τ αλλα δουλευοθν σωστα κ υα τρια.Καποια προταση για χρησιμα προγραμματα?Α και antutu μετα το περασμα της 0820 13770 -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 16, 2013 by aiakos merged Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 καλημέρα φίλε μου, τα κουμπάκια κάτω παραμένουν σκοτεινά μέχρι να τα πατήσεις, έτσι είναι. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 εθχαριστω και σθγνωμη απ τους admin για το σκορποχωρι.Μια τελευται ελπιζω ερωτηση μια που αρχισα μολις να κατανοω το adroid.ποιον browser χρησιμοποιειται για live streaming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ο Dolphin μου δουλεύει καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmacvay78 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Τελικα το ανοιξα... Κολησα ενα καλωδιακι στην επαφη gps και τωρα κλειδωνει μεσα στο λεπτο. Με την ακριβεια εχω ενα θεμα μου λεει οτι ειναι στα 3 μετρα το sygic. Λετε να δοκιμασω αλλο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ζητω τη βοηθεια των εμπειρων κατοχων.Μου συνεβει το εξης αφου εκανα την διαδικασια για τη ρυθμιση του GPS δεν ξερω αν ειναι σχετικο αυτο βεβαια.Οταν με καλουν το τηλεφωνο απο μονο του ανοιγει τη γραμη μετα απο 2-3 δευτ. χωρις να προλαβαινω να κανω τιποτα.Το εχει παθει κανεις αυτο?Τι στο καλο να του κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 έχεις βαλει αυτόματη απάντηση κλήσεων Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 απο το mobileuncle tools πως τα καταφερα δεν ξερω κολησαν τα δαχτυλα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ακριβώς :) Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ΕΠΕΙΓΟΝ Παιδια δοκιμασα το Camera Flash Fix αλλα τωρα δεν ανοιγει με τιποτα τι μπορω να κανω για να το επαναφερω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 μάλλον κάτι λαθος έκανες με το αρχείο... δεν πειράζει... απλά επανέφερε backup Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 μάλλον κάτι λαθος έκανες με το αρχείο... δεν πειράζει... απλά επανέφερε backup Προσπαθω να μπω σε recovery αλλα με βαζει στο αρχικο και δεν κανει restore Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts