Jump to content

Ιδέες για παλιά CD. Tα πετάμε?????

George_Kont
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τώρα που σχεδόν όλη η ελλάδα έχει χιόνι μήπως θα μπορούσαμε να χρησημοποιήσουμε τα άχρηστα cd μας???????Ιδέα!!!!!!!!

Να χαράξουμε μια πίστα. Καλό ε? :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

:cool:

Frisby απο το μπαλκονι! :)

me ena filo mou pou menei dipla exoume petaksi sinolika 112 cds k sinexizoume...

exoun ipoblithi minisis kata agnoston apo tin apenanti polikatikia giati to kalokeri ixan mpi arketa mesa apo ta parathira se spitia alla den ptooumaste

apla valte ta ston toixo me tin pleyra pou diavazei to laser na fenete.

Πολύ καλή ιδέα για να γεμίσεις άδειο τοίχο φοιτητικού σπιτιού. Επίσης μπορείς να τα δέσεις με μια πετονιά και να τα κρεμάσεις.

me ena filo mou pou menei dipla exoume petaksi sinolika 112 cds k sinexizoume...

exoun ipoblithi minisis kata agnoston apo tin apenanti polikatikia giati to kalokeri ixan mpi arketa mesa apo ta parathira se spitia alla den ptooumaste

Τι λές τώρα..... 112 cds?? Αφου δεν :kill: κανέναν πάλι καλά;; :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Frisby απο το μπαλκονι! :)

arxika auto ekana. einai apisteuti ektwnwsi otan spaei sto toixo tis apenanti polykatoikias alla me metro paidia

ta xristougena ta ksynw apo th pleura me ta autokolita i ta katharizw me oinopneuma tous pernaw ena sxoinaki kai ta kremaw sto dendro

mazi me ta fwtakia kai me thn anekselegkth peristrofi tous to theama einai apisteuto dokimaste to

Σε ενα μαγαζι (δισκαδικο) στην περιοχη μου ειδα στην πορτα που παει στην αποθηκη μια κουρτινα απο cd κρεμασμενα με μπετονια,ειχε πχ 6-7 σειρες απο cd και φαινοταν μια πολυ ωραια κουρτινα, σκεφτειτε το ειναι πολυ καλο :)

ΌΧΙ!

Εννοούσα ότι είναι παράνομη κάθε προσπάθεια να ξεγελάσεις την τροχαία!

Και ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ,(που μάλλον δεν ισχύει) τότε είναι παράνομο.

Επαναλαμβάνω :

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!

Απλά μετέφερα κάποιες φήμες...

Παρανομο δεν ειναι επειδη προσπαθεις να ξεγελασεις την τροχαια... Αλλωστε δεν πετυχαινει με τιποτα... (οποιος εχει νοβα και βλεπει τους MythBusters ξερει...)

Παρ'ολα αυτα ειναι παρανομο γιατι εμποδιζει το οδηγο να βλεπει σωστα απο το παρ-μπριζ, και του αποσπα την προσοχη...

Παρανομο δεν ειναι επειδη προσπαθεις να ξεγελασεις την τροχαια... Αλλωστε δεν πετυχαινει με τιποτα... (οποιος εχει νοβα και βλεπει τους MythBusters ξερει...)

Παρ'ολα αυτα ειναι παρανομο γιατι εμποδιζει το οδηγο να βλεπει σωστα απο το παρ-μπριζ, και του αποσπα την προσοχη...

:lol: :lol: Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να κολλάμε ούτε το σηματάκι από τα τέλη κυκλοφορίας, ούτε την ασφάλεια...

:lol: :lol: Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να κολλάμε ούτε το σηματάκι από τα τέλη κυκλοφορίας, ούτε την ασφάλεια...

Αν και βγαινουμε off topic το σημα της ασφαλειας δεν μας υποχρεωνει κανεις να το κολλαμε.Των τελων ναι αλλα ειναι τοσο μικρο που ειναι ανευ σημασιας..

Egw ta exw kremasmena apo to tavani se pentades :p....kai otan mpainei o ilios apo to parathiro...ginetai panikos sto dwmatio apo tis antanaklaseis... :)
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

το ιδιο ακριβως εκανα και γω στην ηληκια σου με φιλους μου :lol: απιστευτο γελιο ε? και φυσικα ειχαν φωναξει μπατσικο και τα σχετικα αλλα δεν τραβηξε παραπερα η υποθεση αν και ξεραν απο απεναντι ποιος τα πεταει.. επισης μαζι με τα cd εμεις πεταγαμε και γιαουρτια εκει να δεις πλακα :lol: :lol:

Αν και βγαινουμε off topic το σημα της ασφαλειας δεν μας υποχρεωνει κανεις να το κολλαμε.Των τελων ναι αλλα ειναι τοσο μικρο που ειναι ανευ σημασιας..

Γιατί το CD είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να μας εμποδίζει να βλέπουμε; :p

το ιδιο ακριβως εκανα και γω στην ηληκια σου με φιλους μου :lol: απιστευτο γελιο ε? και φυσικα ειχαν φωναξει μπατσικο και τα σχετικα αλλα δεν τραβηξε παραπερα η υποθεση αν και ξεραν απο απεναντι ποιος τα πεταει.. επισης μαζι με τα cd εμεις πεταγαμε και γιαουρτια εκει να δεις πλακα :lol: :lol:

se nearoteres ilikies petousame auga k ntomates...

ta cd eginan 116 simera! :D

Από ότι βλέπω έχουμε αρκετούς ''επικίνδυνους'' εδώ. Πρέπει να βάλουμε προστατευτικά στα παράθυρά μας γιατί καμμιά φορά ενώ θα είμαστε στον καναπέ μπορεί να μας ξυρίσει κανένα Cdάκι της Creation ή στην χείρότερη των περιπτώσεων αυτά τα noname που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πια πλευρά είναι η εγγράψιμη :lol: :lol:

Εγώ πάντως το Σάββατο θα τα χρησιμοποιήσω σαν στόχους με το αεροβόλο στην εξοχή, σαν κυνηγός που είμαι.

Από ότι βλέπω έχουμε αρκετούς ''επικίνδυνους'' εδώ. Πρέπει να βάλουμε προστατευτικά στα παράθυρά μας γιατί καμμιά φορά ενώ θα είμαστε στον καναπέ μπορεί να μας ξυρίσει κανένα Cdάκι της Creation ή στην χείρότερη των περιπτώσεων αυτά τα noname που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πια πλευρά είναι η εγγράψιμη :lol: :lol:

Εγώ πάντως το Σάββατο θα τα χρησιμοποιήσω σαν στόχους με το αεροβόλο στην εξοχή, σαν κυνηγός που είμαι.

Πολύ καλή ιδέα George. Θα το δοκιμάσω σε κάποια φάση :lol:

Τελικά στο εξωτερικό έχουν φοβερές ιδέες. Εδώ εμείς απλά τα πετάμε στο μπαλκόνι ή στο παράθυρο του γείτονα.

Για κοιτάξτε εδώ . Οπως επίσης και σε αυτό το site http://csigizmos.com/products/sceneaccessories/oldcds.html όπου μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στα επέκταση στον τρίποδα της κάμερας. ;)

Χθες είδα cd στην πίσω πινακίδα ενός αυτοκινήτου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είπα να τον σταματήσω να το βγάλω φωτογραφία αλλά εκτός του ότι έτρεχε ήταν και αλλοδαπός !!

Τί κόλπο ήταν αυτό πάλι. Μήπως το είχε στήριγμα???? :lol:

Εκανε μπαμ από μακρυά. Και σκέφτηκα. Τόσο τρελλαμένος είναι αυτός ο οδηγός με τα μπλε λαμπάκια που κυκλοφορούν τώρα τελευταία για τα αυτοκίνητα και τα βάζουν παντού που έβαλε και στην πινακίδα ?????. Αλλά όπως προανέφερα ήταν αλλοδαπός. Δεν πρόκειται να συννενοούμασταν.

Ηταν και σούρουπο και όπως είπες μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

Εκτός και εάν το προτ-μπαγκάζ ήταν γεμάτο cd και άρχισαν να ξεχυλίζουν . :lol: :lol: :lol:

eixa apeira cd kai den hksera ti na ta kanw... skeftika erketes patentes alla ekei pou katelhksa htan sto na ta kanw souber gia ta pothria sto grafeio mou.

persi eixa kanei mia allh patenta... se mia gwnia tou dwmatiou mou eixa balei 6-7 cd kollhmena ston toixo kai brosta tous ebala ena keri... to apotelesma htan na fwtizei toso polu les kai eixa anameno to fws. bebaia to ksulwsa meta apo 3 meres giati eimai allergikos sto fws... idiaitera otan 8elw na xalarwsw sto dwmatio mou :p