Guest Dimi_Arap Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μέσω υπολογιστή γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Μέσω υπολογιστή γίνεται? Ναι γίνεται εχει και το Flashing tool πρέπει να κανεις εγκατασταση τους drivers πρώτα, εχει και εγκατάσταση με Card flash ROM μάλλον με recovery θα γίνεται αλλά είναι το κινέζικο μενού. Edited August 14, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Χάνω την εγγύηση αν το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Χάνω την εγγύηση αν το κάνω? Δεν νομίζω γιατί ειναι απο την επίσημη σελίδα τους, δεν περνας twrp recovery που ειναι τροποποιημενο. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Οκ... Παίζει να υπάρχει κανένα βίντεο μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Οκ... Παίζει να υπάρχει κανένα βίντεο μήπως? Δεν ξέρω δεν το εχω ψάξει,το κινητο το πήρα για δώρο και απ'οτι μου είπε ο ανιψιος με την 6 δουλεύει καλά την εχει περασει πριν μια βδομάδα με ota update. Edit: εδω μπορείς να δεις πως κανεις εγκατασταση μεσω κινητού αφου έχεις κατεβάσει την card flash rom. http://blog.ulefone.com/ulefone-vienna-marshmallow-upgrade-has-come-ota/ Edited August 14, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ο ανιψιος σου δλδ έκανε την αναβάθμιση μέσα από το κινητό από την ενημέρωση λογισμικού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Ο ανιψιος σου δλδ έκανε την αναβάθμιση μέσα από το κινητό από την ενημέρωση λογισμικού? Ναι ειχα δει πως βγήκε η επίσημη ρομ και του ειπα να δει στην ενημέρωση συστήματος. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Τι στο καλό εμένα ακόμα δεν μου βγάζει τπτ...Με ελληνικό μενού η κινέζικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Τι στο καλό εμένα ακόμα δεν μου βγάζει τπτ...Με ελληνικό μενού η κινέζικο? Με ελληνικό μενού, δες ποιο πανω στο λινκ που εβαλα για εγκατάσταση μεσω κινητου δεν χρειάζεται να μπεις στο κινεζικο recovery. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μπήκα πήγα τέρμα κάτω... Εκεί κατέβασα το The latest ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μπήκα πήγα τέρμα κάτω... Εκεί κατέβασα το The latest ROM Αυτην περνα μεσω κινητού "Card flash ROM" Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Για να μην μπλέξω με υπολογιστή μπορώ να παω κατευθείαν στην 6αρα απο την προηγούμενη 5αρα μέσω φλασαρισματος απο κάρτα sd; (δηλαδή να κατεβάσω την 6αρα στην κάρτα χωρίς όμως να έχω περασμένη την τελευταία 5αρα που απο ο,τι κατάλαβα θέλει φλασαρισμα απο υπολογιστή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Για να μην μπλέξω με υπολογιστή μπορώ να παω κατευθείαν στην 6αρα απο την προηγούμενη 5αρα μέσω φλασαρισματος απο κάρτα sd; (δηλαδή να κατεβάσω την 6αρα στην κάρτα χωρίς όμως να έχω περασμένη την τελευταία 5αρα που απο ο,τι κατάλαβα θέλει φλασαρισμα απο υπολογιστή) Ναι εάν δεις τον οδηγό στο link που εδωσα ποιο πανω γίνεται με το κινητό. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Δεν μπορώ να κατεβάσω την Rom 6 από το κινητό μέσω Google drive ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου βγάζει αυτό εδώ Το Android 6.0_(Card flash)_ulefone Vienna_20160804.rar (697M) υπερβαίνει το μέγιστο μέγεθος που μπορεί να σαρώσει η Google. Θέλετε σίγουρα να πραγματοποιήσετε λήψη αυτού του αρχείου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν μπορώ να κατεβάσω την Rom 6 από το κινητό μέσω Google drive ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου βγάζει αυτό εδώ Το Android 6.0_(Card flash)_ulefone Vienna_20160804.rar (697M) υπερβαίνει το μέγιστο μέγεθος που μπορεί να σαρώσει η Google. Θέλετε σίγουρα να πραγματοποιήσετε λήψη αυτού του αρχείου; Αν πατήσεις θα κατέβει. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Αν πατήσεις θα κατέβει. Δύο ερωτήσεις;1 το αρχείο είναι .rar το κινητό αναγνωρίζει zip, τι κάνω απλά αλλαγή του rar σε zip; 2 σίγουρα μπορώ να βάλω την 6αρα χωρίς να εχω την 5.1 20160623; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 το αρχείο είναι .rar το κινητό αναγνωρίζει zip, τι κάνω απλά αλλαγή του rar σε zip; Αν δεν το αναγνωρίζει η συσκευή σου σαν rar, εγκαθιστάς το winrar για android. Η αλλαγή της κατάληξης δεν θα σε βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Το πατησα αλλα δεν κατεβαινει στο κινητο...Στο google drive κατεβαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δες μέσα στο. Rar εαν ειναι η ρομ σε μορφή. zip Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Το ανοιξα με το rar αλλα εχει πολλα αρχεια μεσα...δεν κανει screenshot αυτο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Δες μέσα στο. Rar εαν ειναι η ρομ σε μορφή. zip Δεν είναι σε μορφή zip μέσα στο rar. Τώρα το αποσυμπιεζω και ξανα συμπιεζω σε zip. Για να δω αν θα το δεχτεί ελπίζω να μη μπρικαρω τη συσκευή Λοιπόν την αναβάθμιση δεν την παίρνει πολυ πιθανό να χρειάζεται να γίνει η τελευταία αναβάθμιση του lollipop που δεν μου την έχει δώσει ΟΤΑ Edited August 16, 2016 by ceed777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Έστειλα μέιλ στην ulefone γιατί είδα πως και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με την αναβάθμιση και η εταιρεία τους είπε να στείλουν μέιλ στο σέρβις. Πάντως η εταιρεία ανακοίνωσε πρόβλημα στην 6αρα με ποπ απ διαφημιστικά και όλοι βρίζουν. Περιμένουν επόμενη αναβάθμιση. Ελπίζω να μη μου πουν να κάνω αναβαθμίσεις μέσω υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Απάντηση απο το σέρβις της ulefone Dear customer, I suggest you to follow this link: http://ulefone.com/download/vienna.html to upgrade by USB flash.If you find the text guidance hard to follow, there is also an intuitive video guidance: Do not worry, after this update, you will receive the future update OTA successfully. Δηλαδή να κάνω αναβάθμιση απο pc ολο το θεμα ήταν να την γλιτώσω. Τι να πεις... Τα κατάφερα επιτέλους μέσω PC να κάνω αναβάθμιση στα τελευταία lollipop και κατευθείαν μου έβγαλε μήνυμα για την 6αρα. Το να κάνεις αναβάθμιση απο pc είναι να μην πω Για όποιον ενδιαφέρεται πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα στο βίντεο αλλά αντι να συνδέσει στο τέλος το κινητό με το pc πατώντας volume up πρέπει να πατήσει volume down. Edited August 17, 2016 by ceed777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Έστειλα μέιλ στην ulefone γιατί είδα πως και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα με την αναβάθμιση και η εταιρεία τους είπε να στείλουν μέιλ στο σέρβις. Πάντως η εταιρεία ανακοίνωσε πρόβλημα στην 6αρα με ποπ απ διαφημιστικά και όλοι βρίζουν. Περιμένουν επόμενη αναβάθμιση. Ελπίζω να μη μου πουν να κάνω αναβαθμίσεις μέσω υπολογιστή. εκανα και εγω αναβαθμιση ota και εκτος απο τα διαφημιστικα που πεταει συνεχεια εχασα και ολες τις φωτογραφιες!!! αν και εχω την υποψια οτι καπου τις εχει κρατησει γιατι απο τα 26 GB εσωτερικης μνημης έχω ελεύθερα μονο 16 και οι εφαρμογες που εχω δεν ειναι πανω απο 2 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts