Jump to content

dimitrisem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrisem

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

dimitrisem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εξαρτάται τη χρήση. Από 90% χθες το βράδυ 11:30 έφτασε στο 3% σήμερα το πρωί ( 6:00) . Το ξέχασα ανοιχτό με wifi στο youtube και έπαιζε όλη τη νύχτα. Την 1η μέρα με λίγο gaming, μερικά τηλέφωνα , λιγο facebook,email κλπ έβγαλε περίπου 1,30 μέρες. Full Φόρτιση θέλει περίπου 3 ώρες. Gps που δοκίμασα χθες με 3g ανοιχτό κλείδωσε σε λιγότερο από λεπτό και η πλοήγηση άψογη. Τώρα για νυχτερινές φωτό δεν έχω δοκιμάσει. Εβγαλα την κόρη μου από κοντά αλλά έχει δυνατό φλας και βγηκε πολύ φωτεινή. Θα ξαναδοκιμάσω όμως σε μεγαλύτερη απόσταση.
  2. Παρελαβα χθες απο geekbuying. Το τηλεφωνο φαινετε πολυ καλο για τα λεφτα του (150€). Στα θετικα η παρα πολυ καλη ευκρινια της οθονης, ο IR sensor, η διαρκεια της μπαταριας και ο παρα πολυ καλος ηχος. Γενικα αυτες τις 2 μερες προσπαθω να ανακαλυψω τις δυνατοτες του. Το μονο αρνητικο η απουσια led notification.
  3. dimitrisem

    ZTE V970

    Καλησπέρα και από εμένα, Εδώ και 3 ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος του κινητού και είμαι καταενθουσιασμένος. Το αγόρασα 130$ με δωρεάν αποστολή μέσω HongKong Post από Εδώ Ήρθε με δώρο θήκη σιλικόνης και μεμβράνη οθόνης. Ο Κινέζος του είχε περάσει την τελευταία ROM 4.1JB του Bruno και φυσικά ήταν ρουταρισμένο. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο εκτός του ότι ενώ στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει δόνηση στις εσερχόμενες κλήσεις δεν το κάνει παρά μόνο αν επιλέξω το προφίλ "εξωτερικοί χώροι". Μικρό το κακό. Το gps που το δοκίμασα μέσω του sygic βρίσκει δορυφόρους πολύ γρήγορα ( 10-30 sec ). Η μπαταρία με απλή χρήση ( δηλαδή μόνο σαν τηλέφωνο με , κανά 20λεπτο παιχνίδια, μισή φωτεινότητα οθόνης και κλεισμένο το τηλέφωνο από τις 00:30 το βράδυ - 6:30 το πρωί είναι στο 54% ενώ δεν έχει φορτίσει εδώ και 2 ημέρες και 10 λεπτά)
×
×
  • Create New...