jonos Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Όσοι βαλατε την Τελευταία AEX να λατε στα leeco extras και να κάνετε μια αλλαγή απο τα spectrum profiles απο balanced she battery και παλι σε balanced γιατί είναι κολλημενο και δεν κάνει throttling μς αποτέλεσμα battery drain.. Σε μένα μετά την πρώτη επανεκκίνηση σερνόταν το σύμπαν μέχρι που έβαλα performance. Από ότι βλέπω δουλεύει και η αργή φόρτιση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Σε μένα μετά την πρώτη επανεκκίνηση σερνόταν το σύμπαν μέχρι που έβαλα performance. Από ότι βλέπω δουλεύει και η αργή φόρτιση. Sent from my iPhone using Tapatalk και απο μπαταρια τι λεει;; sso για πηγαινε στις ρυθμισεις leeco και δες αν ειναι τικαρισμενο το kernel wakelock blocker..εγω το εχω τικαρισμενο..μηπως απο εκει εχεις θεμα;; Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στην RevengeOS Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 7, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στην RevengeOS Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk νομιζα οτι ησουν με aex (5)...ναι σ αυτη που εχεις δεν ξερω.δεν την εχω δοκιμασει καν. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ο cris εννοεί στην ΑΕΧ build 8 που βγήκε σήμερα και είναι αεροθουμενο.... Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Τι εννοείς;Ο cris εννοεί στην ΑΕΧ build 8 που βγήκε σήμερα και είναι αεροθουμενο.... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ο cris εννοεί στην ΑΕΧ build 8 που βγήκε σήμερα και είναι αεροθουμενο.... τοση μεγαλη διαφορα απ το build 5??πες μας αυριο και sot και αν ειναι καλο φυγαμε για dirty..υποθετω περναει με dirty;; Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει το παραμικρό ίχνος προβλήματος. Από μπαταρία αύριο θα πω με σιγουριά, πάντως από το 44% μέχρι το 9% ειχε 2 ώρες και 3 λεπτά. .. πολύ καλό δήγμα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο cris λέει γι'αυτους που πέρασαν την ΑΕΧ build 8, έχει ένα σκάλωμα στα power profile Πας leeco extras και να κανεις απο balanced she battery και παλι σε balanced γιατι ειναι κολλημενο και δεν κανει throttling με αποτελεσμα battery drain.. Tο πατάς battery και ξανά balanced για να ξεκολλήσει. Εγώ το έχω βάλει battery.... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποιο κουμπι;;;για πες για πες... Αυτό που λέει ο colossus_r Μιλάμε πάντα για ΑΕΧ build 8 ε.... Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει το παραμικρό ίχνος προβλήματος. Από μπαταρία αύριο θα πω με σιγουριά, πάντως από το 44% μέχρι το 9% ειχε 2 ώρες και 3 λεπτά. .. πολύ καλό δήγμα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο cris λέει γι'αυτους που πέρασαν την ΑΕΧ build 8, έχει ένα σκάλωμα στα power profile Πας leeco extras και να κανεις απο balanced she battery και παλι σε balanced γιατι ειναι κολλημενο και δεν κανει throttling με αποτελεσμα battery drain.. Tο πατάς battery και ξανά balanced για να ξεκολλήσει. Εγώ το έχω βάλει battery.... Οκ, το είδα αυτό. Ο Kidonakisg μου είπε κάτι άλλο, νομίζοντας ότι έχω την ΑΕΧ, και του απάντησα ότι δεν έχω την επιλογή που μου έλεγε, μετά το έγραψες εσύ και μπερδέψαμε τα μπο@τια μας:lol: Γενικώς τα έχουμε μπλέξει με τόσες Ρομ που βγαίνουν και φλασάρουμε καθημερινά... Τώρα εγώ που είμαι με την RevengeOS για να αλλάξω και να πάω στην τελευταία ΑΕΧ, αυτή που έβαλες εσύ τώρα και παράλληλα να φλασάρω το firmware και το modem που μου έδωσες, τι βήματα πρέπει να κάνω;;;;οέο!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Οκ, το είδα αυτό. Ο Kidonakisg μου είπε κάτι άλλο, νομίζοντας ότι έχω την ΑΕΧ, και του απάντησα ότι δεν έχω την επιλογή που μου έλεγε, μετά το έγραψες εσύ και μπερδέψαμε τα μπο@τια μας:lol: Γενικώς τα έχουμε μπλέξει με τόσες Ρομ που βγαίνουν και φλασάρουμε καθημερινά... Τώρα εγώ που είμαι με την RevengeOS για να αλλάξω και να πάω στην τελευταία ΑΕΧ, αυτή που έβαλες εσύ τώρα και παράλληλα να φλασάρω το firmware και το modem που μου έδωσες, τι βήματα πρέπει να κάνω;;;;οέο!!! με τοσες ρομ λογικο να χανουμε λιγο τη μπαλα.χαχα..αν και ειμαι με το build 5 λογικα τα βηματα εχουν ως εξης. κανεις ολα τα wipe εκτος το vendor και την internal.φλασαρεις το τελευταιο build της aex.υποθετω δεν ειναι μεσα οποτε μετα βαζεις και τα καταλληλα gapps..ανοιγεις το λειτουργικο...μετα ξανα φλασαρισμα το magisk..ριμπουτ σε ρεκαβερι..φλασαρισμα firmware.ριμπουτ σε ρεκαβερι..φλασαρισμα μοντεμ..μπουτ συστημα..μη ξεχασεις αυτο που λενε τα παιδια για το battery profile..και καλο στησιμο.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Δηλαδή λες firmware & modem να τα φλασάρω μετά το στήσιμο της νέας Ρομ; Υπάρχει πρόβλημα αν τα φλασάρω πρώτα αυτά κια μετά την νέα Ρομ; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Δηλαδή λες firmware & modem να τα φλασάρω μετά το στήσιμο της νέας Ρομ; Υπάρχει πρόβλημα αν τα φλασάρω πρώτα αυτά κια μετά την νέα Ρομ; για μενα οτιδηποτε εξτρα καλυτερα να περνιεται μετα τη ρομ..να εχουν κατσει ολα στη θεση τους και μετα να μπαινουν οι αλλαγες..φαντασου κι εγω τα περασα πριν που τα εδωσε ο fotispigi..τα ειχα περασει ξανα οταν ημουν ορεο αλλα μετα απο τα treble και τις pie δε ξερεις αν εχει πειραχτει κατι..οποτε τα ξαναεβαλα τωρα και δεν εχω κανενα θεμα.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Ok... Επειδή ήδη είναι πολύ αργά, δεν είναι ώρα για στήσιμο Ρομ... Οπότε μόλις τώρα φλάσαρα firmware & modem. Οπότε ουσιαστικά μπήκαν πριν από το αυριανό φλασάρισμα της νέας ΑΕΧ. Δηλαδή μπήκαν μετά από την Ρομ που έχω τώρα, αλλα πριν από την Ρομ που θα βάλω αύριο:lol::lol::lol: Έτσι θα δω και αν θα αλλάξει προς το καλύτερο το battery drain που είχα. Θα δω πόσο θα μου φάει το βράδυ, μέχρι το πρωί για να το συγκρίνω με τα προηγούμενα. ============================================================== RevengeOS 2.1 Pasta - the Functional update STABLE 07/10 (Non Treble) Download: https://netcologne.dl.sourceforge.net/project/revengeos/x2/REVENGEOS-2.1-Pasta-UNOFFICIAL-x2-20181007-1904.zip GAPPS INCLUDED Revenge 2.1 features - RevengeOS has been completely rebased on AEX - Hardware keys remapping - The system is faster than ever - Network traffic indicator - Quick unlock - Lockscreen privacy, don't allow strangers to mess with settings - Navbar enabler - Custom lockscreen shortcuts - Fixed bugged settings strings - Custom battery LEDS - Charging stats on lockscreen Changelog - Updated blobs and GPU drivers - Improved performances - Kernel rebased on codeworkx's work - Updated security patches - Added russian translations for extensions thanks to @hashball9mm Edited October 7, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Sso η revenge που έχεις δεν είναι treble, έχεις περάσει καμία τρεμπλ ποτέ; Αν όχι θα πρέπει να βάλεις twrp για να κάνεις trebizing Αν παλι έχεις περάσει οκ, απλά βάλε το twrp που προτείνει ο Mard Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλημέρα σε όλους! Είμαι με lineage 15.1 είτε official είτε unofficial και δεν μπορώ να την κάνω root. Είχα δοκιμάσει πριν μια treble άλλαξα ξανά TWRP βάζοντας αυτό που προτείνεται κάθε φορά με την εκάστοτε ΡΟΜ, αλλά ενώ δε δηλώνεται ως αποτυχημένη η διαδικασία στο Recovery, εντέλει δε ρουτάρεται το τηλέφωνο. Κάθε βοήθεια δεκτή. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλημέρα σε όλους! Είμαι με lineage 15.1 είτε official είτε unofficial και δεν μπορώ να την κάνω root. Είχα δοκιμάσει πριν μια treble άλλαξα ξανά TWRP βάζοντας αυτό που προτείνεται κάθε φορά με την εκάστοτε ΡΟΜ, αλλά ενώ δε δηλώνεται ως αποτυχημένη η διαδικασία στο Recovery, εντέλει δε ρουτάρεται το τηλέφωνο. Κάθε βοήθεια δεκτή. Σας ευχαριστώ. Ποιο ρουτ έχεις βάλει και πως? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλημέρα, στην AEX ποια GCam δουλεύει ; Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Sso η revenge που έχεις δεν είναι treble, έχεις περάσει καμία τρεμπλ ποτέ; Αν όχι θα πρέπει να βάλεις twrp για να κάνεις trebizing Αν παλι έχεις περάσει οκ, απλά βάλε το twrp που προτείνει ο Mard Ναι, έχω βάλει treble:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Ποιο ρουτ έχεις βάλει και πως? Δοκίμασα και με το Ρουτ που βρίσκεται στα εργαλεία του TWRP (SU) αλλά και με άλλο zip SU που είχα εγώ αλλά νομίζω και με SU που πρότεινε το λινκ της ΡΟΜ. Τίποτα όμως δεν έπιασε... Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Καλημέρα, στην AEX ποια GCam δουλεύει ; Sent from my LEX820 using Tapatalk εγω εχω την εκδοση 5.1.018.177470874 χωρις προβληματα με τις κλασικες ρυθμισεις του hdr+ Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 (edited) εγω εχω την εκδοση 5.1.018.177470874 χωρις προβληματα με τις κλασικες ρυθμισεις του hdr+ Eυχαριστώ, την πέρασα και λειτουργεί αλλά HDR+ δεν βλέπω . Τελικά μετά από δοκιμές μόνο η GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.4 μου δουλεύει στην AEX pie v.8 με HDR+. Όποιος έχει βρει άλλη έκδοση να λειτουργεί ας το μοιραστεί. Edited October 8, 2018 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Eυχαριστώ, την πέρασα και λειτουργεί αλλά HDR+ δεν βλέπω . Τελικά μετά από δοκιμές μόνο η GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.4 μου δουλεύει στην AEX pie v.8 με HDR+. Όποιος έχει βρει άλλη έκδοση να λειτουργεί ας το μοιραστεί. θελω να βαλω screenshot τις ρυθμισεις που εχω κανει...αλλα που ανεβαζετε την εικονα για να φανει εδω;; Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 θελω να βαλω screenshot τις ρυθμισεις που εχω κανει...αλλα που ανεβαζετε την εικονα για να φανει εδω;; Η έκδοση που μου γράφεις δεν έχει HDR στις ρυθμίσεις. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Απο οσες Google Camera εχω δοκιμασει, η 1.4 του Tolyan εχει τα καλυτερα αποτελεσματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Gcam για δείτε και αυτή που προτείνουν οι Dev των pie rom στο telegram. Εδώ και λίγες μέρες που την έβαλα μου φαίνεται πολύ καλή. (Αν και δεν κάνω και περίεργα με την φωτογραφική) https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GCam_5.3.015-Pixel3Mod-Arnova8G2-v4Beta4.apk Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts