CrisBal Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Για όλες τις 28s EUI... NEW Camera HDR+ PMS https://mega.nz/#!oOYDCAAC!L2wa2Fx2nz2ENhSIALBSyt1j6HifJpZC1XC5Yboe_cY Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Για όλες τις 28s EUI... NEW Camera HDR+ PMS https://mega.nz/#!oOYDCAAC!L2wa2Fx2nz2ENhSIALBSyt1j6HifJpZC1XC5Yboe_cY την έχεις δοκιμάσει σε 28s? Δουλεύει καλά? Καλύτερη από της Leeco και ισάξια της google cam? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Για όλες τις 28s EUI... NEW Camera HDR+ PMS https://mega.nz/#!oOYDCAAC!L2wa2Fx2nz2ENhSIALBSyt1j6HifJpZC1XC5Yboe_cY Μπαινει σαν προσθετη η αντικαθιστά την υπάρχουσα Cris? Γιατι εγω προσωπικά ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με μια απτις 3 που εχεις μες στην V8! Δε ξερω ποια :P χαχαχαχχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 10 μερες ειχα να μπω και εχει γινει το σωσε! Μου πεταχτηκαν τα ματια εξω!! Τι εχετε φτιαξει ρε μαγκες! Νιωθω πρωτογονος με την AICP 7.1.2. :lol: Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andzer Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Για όλες τις 28s EUI... NEW Camera HDR+ PMS https://mega.nz/#!oOYDCAAC!L2wa2Fx2nz2ENhSIALBSyt1j6HifJpZC1XC5Yboe_cY Την εκανα instal σε aicp και τρεχειιιιι κανονικα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την εκανα instal σε aicp και τρεχειιιιι κανονικα. Δεν λειτουργει το πανοραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 τι διαφορες εχουν η OREO PIXEL Experience 8.1 και η OREO AICP 8.1?? Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Μπαινει σαν προσθετη η αντικαθιστά την υπάρχουσα Cris? Γιατι εγω προσωπικά ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με μια απτις 3 που εχεις μες στην V8! Δε ξερω ποια :P χαχαχαχχα Μάλλον τη Μgcamwra λες ή την Google. Ναι μπαίνει σε όλες. Σέ N Kai Oreo δεν ξέρω τι δεν δουλεύει λόγω Cam2Api. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afric Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 New OTA available for Leeco Le Max 2 (x2) Pixel experience 8.1 https://download.pixelexperience.org/download/dnVDU1NpelV3cGhBRDEwV2NEcEcwQUdBOEpWRXZ4U2Iyc2xkZTZpK3FzMD0=/ Build date: 2018/01/18 06:13 We are official now 1. Audio noice fixed in speaker 2. 3.5 mm headphones should work normal now 3. Check whether offline charging working or not Φυσικά θα το βρείτε και στο αντίστοιχο ποστ.. πως την ρουταρουμε αυτήν; Παράθεση LeMax2-x820 CrisBal Aroma_28s-v.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 πως την ρουταρουμε αυτήν; ...magisk... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Εχω στα χερια μου ενα καινουριο X820 που ηρθε με Indian. Βαζω το τλευταιο TWRP του Χρήστου και μου ζηταει password. Βαζω το παλιο TWRP του Χρηστου, παιζει κανονικα. Γνωριζω για το encryption της Ινδικης. Το θεμα ειναι οτι θελω να βαλω την AICP 8.1. Θα μπει με το παλιο TWRp του Χρήστου και να βαλω μετα το νεο; ¨Ή να παω μεσω Αλεξανδρουπολης και να φλασαρω μια MM ή N για να καθαρισει το encryption και μετα την Ο; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 ...magisk... Γιώργο εγώ έβαλα το supersu. Έχει διαφορά; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afric Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 ...magisk... ειναι παλιο αυτο ..εβαλα πιο καινουργιο https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/beta-magisk-v13-0-0980cb6-t3618589 δεν ήξερα αν μπορώ να την βαλω.... ευχαριστω Παράθεση LeMax2-x820 CrisBal Aroma_28s-v.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Εχω στα χερια μου ενα καινουριο X820 που ηρθε με Indian. Βαζω το τλευταιο TWRP του Χρήστου και μου ζηταει password. Βαζω το παλιο TWRP του Χρηστου, παιζει κανονικα. Γνωριζω για το encryption της Ινδικης. Το θεμα ειναι οτι θελω να βαλω την AICP 8.1. Θα μπει με το παλιο TWRp του Χρήστου και να βαλω μετα το νεο; ¨Ή να παω μεσω Αλεξανδρουπολης και να φλασαρω μια MM ή N για να καθαρισει το encryption και μετα την Ο; εγω οποια ρομ και να εβαζα παλι κωδικο κου ζητουσε μεχρι που εκανα wipe data και καθαρισα.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) Εχω στα χερια μου ενα καινουριο X820 που ηρθε με Indian. Βαζω το τλευταιο TWRP του Χρήστου και μου ζηταει password. Βαζω το παλιο TWRP του Χρηστου, παιζει κανονικα. Γνωριζω για το encryption της Ινδικης. Το θεμα ειναι οτι θελω να βαλω την AICP 8.1. Θα μπει με το παλιο TWRp του Χρήστου και να βαλω μετα το νεο; ¨Ή να παω μεσω Αλεξανδρουπολης και να φλασαρω μια MM ή N για να καθαρισει το encryption και μετα την Ο; Εκανα εγκατασταση μια Ν, χωρις να κανω boot, περναω το νεο TWRP με zip και μου ζηταει παλι password. :wacko: Τελικα μπορεσα να περασω την Ο με το παλιο TWRP. Αυτο που ειδα ειναι οτι κρασαρουν και οι δυο καμερες που εχουν μεσα. ============= @kidonakisg (σχεδον) παντα κανω καθαρη εγκατασταση. Οποτε δεν ξερω αν δικαιολγειται η συμπεριφορα του TWRP.. Edited January 18, 2018 by Christian27 Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Πραγματικά από τις καλύτερες Rom η aicp 8.1 Μικρές λεπτομέρειες θα την έκαναν καλύτερη. Κάμερα Σταθερότητα bt Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Εκανα εγκατασταση μια Ν, χωρις να κανω boot, περναω το νεο TWRP με zip και μου ζηταει παλι password. :wacko: Τελικα μπορεσα να περασω την Ο με το παλιο TWRP. Αυτο που ειδα ειναι οτι κρασαρουν και οι δυο καμερες που εχουν μεσα. ============= @kidonakisg (σχεδον) παντα κανω καθαρη εγκατασταση. Οποτε δεν ξερω αν δικαιολγειται η συμπεριφορα του TWRP.. νομιζω δεν εχει να κανει..γιατι παλι με την παλια twrp περασες την oreo.περνα την καινουρια..ξανακανε wipe data.reboot to recovery να δεις αν τωρα ανοιγει χωρις κωδικο και ξαναφλασαρε Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Πραγματικά από τις καλύτερες Rom η aicp 8.1 Μικρές λεπτομέρειες θα την έκαναν καλύτερη. Κάμερα Σταθερότητα btΑπό τις κάμερες εμένα μου κρασάρει μονο η stock εφαρμογή ενω η gcmod5 παιζει κανονικά και επίσης εβαλα και αυτή του Χρήστου που έδωσε σημερα για την 28s. Για το bluetooth εμενα μου κρασαρε στην εναλλαγή κατά την κλήση αλλά με αλλαγή κάποιων ρυθμίσεων στις επιλογές για προγραμματιστές όπου έχουν προσθέσει ρυθμίσεις που δεν υπήρχαν στην N φαίνεται να έχει στρώσει. Το bt που χρησιμοποιώ είναι αυτό https://m.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_618050.html?wid=21 Μου άρεσε που δείχνει ακριβώς και το ποσοστό της μπαταρίας που απομένει Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Σε aicp 8.1 αυτή μου δουλεύει τέλεια https://drive.google.com/file/d/13HL7Fao62nUG9HdbMRIUMvgyo85zldUl/view?usp=drivesdk Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Σε aicp 8.1 αυτή μου δουλεύει τέλεια https://drive.google.com/file/d/13HL7Fao62nUG9HdbMRIUMvgyo85zldUl/view?usp=drivesdk με τι ρυθμίσεις? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 με τι ρυθμίσεις? model pixel 2 xl config camera hdr+ hdr + parameters default manual fixid black level offset desabled final jpeg quality hdr+ 95% compress raw dng enabled Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Γιώργο εγώ έβαλα το supersu. Έχει διαφορά; όχι.... μια χαρά είναι να δουλέυει.. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι παλιο αυτο ..εβαλα πιο καινουργιο https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/beta-magisk-v13-0-0980cb6-t3618589 δεν ήξερα αν μπορώ να την βαλω.... ευχαριστω και τωρα που ειναι πιο καινούριο ρουτάρει πιο γρήγορα???:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonliak Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Θα ήθελα τη βοηθεία σας παρακαλώ. Όσο είναι ανοιχτό το τηλέφωνο ο υπολογιστής το αναγνωρίζει κανονίκα και σε fastboot. Αν το κλείσω και το βάλω σε recovery mode μου βγάζει οτι η συσκευή δεν εγκαταστάθηκε σωστά.Εχω περάσει τους drivers απο την αρχή και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 νομιζω δεν εχει να κανει..γιατι παλι με την παλια twrp περασες την oreo.περνα την καινουρια..ξανακανε wipe data.reboot to recovery να δεις αν τωρα ανοιγει χωρις κωδικο και ξαναφλασαρε Κι ομως ειχες δικιο. Και μαλιστα θελει μονο τα data να κανεις wipe. Γιατι εγω σε πρωτη φαση τα επελεξα ολα (οπως κανω σε καθε εγκατασταση rom) και δεν εφτιαξε. Μετα επελεξα μοντο τα data και ολα καλα!:D Σε ευχαριστω! :thanks: Επισης σχετικα με την AICP 8.1 και το κρασαρισμα των καμερων, εχω να παραδεχθω οτι ειμαι ολιγον γιδι που δεν πηγα να δω τις οδηγιες που εχει γραψει ο Χρηστος στην πρωτη σελιδα και τσεκαρα μονο τη σελιδα στο xda. Το προβλημα τελικα πρεπει να ηταν στο wipe dalvik & cache που δεν εκανα. Βεβαια και παλι κρασαρει η Snapdragon Camera, αλλα αυτο λιγο μας νοιαζει, μιας και παιζει η Gcam :D ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ήθελα τη βοηθεία σας παρακαλώ. Όσο είναι ανοιχτό το τηλέφωνο ο υπολογιστής το αναγνωρίζει κανονίκα και σε fastboot. Αν το κλείσω και το βάλω σε recovery mode μου βγάζει οτι η συσκευή δεν εγκαταστάθηκε σωστά.Εχω περάσει τους drivers απο την αρχή και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Τι windows εχεις; Εχει απενεργοποιησει την ψηφιακη υπογραφη; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonliak Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) [/color] Τι windows εχεις; Εχει απενεργοποιησει την ψηφιακη υπογραφη; win7 διαβασα οτι στα 8αρια θελει την ψηφιακη υπογραφη λαθος? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Τι windows εχεις; Εχει απενεργοποιησει την ψηφιακη υπογραφη; win7 θελει και αυτο απενεργοποιησει την ψηφιακη υπογραφη? Edited January 19, 2018 by jonliak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 PURE EUI V3-19.01.2018 Updated Gapps Απομάκρυνση κι άλλων άχρηστων scripts Το Fingerprint παίρνει τώρα πάνω από 5 fingers (το χα ξεχάσει στην V2-V1 το έχει) Aν θέλετε να είναι ποιστοποιημένη στη Google by default ρουτάρετε πριν το 1ο boot. Θα βρείτε το MagiskManager 5.5.5 και 15.3 zip στην sd card χύμα. Aν το αποφασίσετε μετά, κάντε εγκατάσταση το MagisManager μέσα στο σύστημα. Πάτε TWRP κάνετε εγκατάσταση το root zip 15.3 και επανεκκίνηση στο σύστημα. Πάτε εφαρμογες playstore μέσα κάνετε clear data cache. Την τρέχετε και είναι ποιστοποιημένη. Link https://drive.google.com/uc?id=1xK2e06LpAG6QUs__qlpTdsN664rr5grb&export=download Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts