Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι δεν πέρασε σωστά τότε. ;)

Και εμένα το ίδιο μου έβγαζε ;)

Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9

Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64

Και εμένα το ίδιο μου έβγαζε ;)

Κι εμενα, ενω φαινοταν το Google Play Services up to date, το uber και αλλες εφαρμογες ειχαν προβλημα και μου ελεγαν οτι αν δεν αναβαθμισω τα play services δεν μπορω να συνεχισω.

Κι εμενα, ενω φαινοταν το Google Play Services up to date, το uber και αλλες εφαρμογες ειχαν προβλημα και μου ελεγαν οτι αν δεν αναβαθμισω τα play services δεν μπορω να συνεχισω.

Οπότε μου έβγαζε αυτό το πρόβλημα, αν πατήσεις πάνω στην ειδοποίηση σε πάει για να την ενημερώσεις. Αλλιώς δεν την βρίσκεις σαν εφαρμογή πουθενά

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

Le Max 2 X820 GeekBuying ROM ΕΔΩ

Οδηγίες(Credits στον Hunters1977)

1. Αποσυμπιεζεις με το αρχείο rar στην επιθυμητή τοποθεσία

2. Εγκαθιστούμε τους adb driver + minimal fastboot αν δεν τους έχουμε ήδη

3. Ξεκλειδώνουμε Bootloader, αν είναι κλειδωμένος

4. Βάζουμε το κινητό σε fastboot mode ( power+volume down) και συνδέουμε με το καλώδιο usb στο PC

5. Μπαίνουμε στον φάκελο που αποσυμπίεση με και μπαίνουμε στο φάκελο tools. Μέσα στο παράθυρο shift+δεξί κλικ και άνοιγμα παραθυρου εντολών εδώ

6. Πληκτρολογούμε fastboot devices για να δούμε αν βλέπει το τηλ μας. Θα δούμε τον σειριακό αριθμό του

7. Κλείνουμε το παράθυρο εντολών και πάμε μια πίσω στο φάκελο ώστε να βλέπουμε τους υποφακελους images και tools

8. Τρέχουμε το scripts.bat. Περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία

9. Έτοιμος :)

Προβλήματα

1. Αν για κάποιον λόγο δεν λειτούργησε σωστά το σκριπτακι μεταφέρουμε όλα τα αρχεία του φακελου images πάμε στον φάκελο tools και πατάμε shift+δεξί κλικ και άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ

2. Τέλος πληκτρολογούμε όλο αυτό το κατεβατό με τις εντολές και τα αρχεία για φλασαρισμα:

fastboot flash ddr ddr.mbn

fastboot flash dsp adspso.bin

fastboot flash boot boot.img

fastboot flash bluetooth BTFM.bin

fastboot flash cmnlib cmnlib.mbn

fastboot flash cmnlibbak cmnlib.mbn

fastboot flash cmnlib64 cmnlib64.mbn

fastboot flash cmnlib64bak cmnlib64.mbn

fastboot flash devcfg devcfg.mbn

fastboot flash devinfo devinfo.bin

fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn

fastboot flash abootbak emmc_appsboot.mbn

fastboot flash hyp hyp.mbn

fastboot flash hypbak hyp.mbn

fastboot flash keymaster keymaster.mbn

fastboot flash keymasterbak keymaster.mbn

fastboot flash modem NON-HLOS.bin

fastboot flash pmic pmic.elf

fastboot flash pmicbak pmic.elf

fastboot flash rpm rpm.mbn

fastboot flash rpmbak rpm.mbn

fastboot flash splash splash.img

fastboot flash system system.img

fastboot flash tz tz.mbn

fastboot flash tzbak tz.mbn

fastboot flash xbl xbl.elf

fastboot flash xblbak xbl.elf

fastboot reboot

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν δεν το έχετε καταφέρει ως τώρα, και είστε σίγουροι πως τα κάνατε όλα σωστά, το μόνο που απομένει, είναι να κοιτάξετε τους Drivers σας.. Και να σιγουρευτείται αν είναι ενεργοποιημένο το USB Debugging στην συσκευή σας, πηγαίνοντας, Ρυθμίσεις>Ρυθμίσεις Προγραμματιστή> USB Debugging, αν δεν είναι τικαρισμένο, πατήστε το και θα σας βγάλει ένα παράθυρο, πατήστε οκ.

Edited by filippos76

Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9

Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64

Σύγκρινα την οθόνη του κινητού που μου πούλησε το GeekBuying , δίπλα σε ενός φίλου που το πήρε από το E-Fox, και πολύ απλά σας το λέω, αυτοί οι απατεώνες, έχουν σίγουρα αλλάξει την οθόνη μου :P...

Μήπως απλα είναι διαφορετικοί τύποι οθονων?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κοίτα φίλε, θα στο πω ευθέως :P, τόσο άθλια οθόνη δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου, με ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ και έχω μία oem οθόνη τών 18 ευρώ για το Oneplus One και έχει πολύ καλύτερα χρώματα.. Είχα και το x829, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, κλάσσης ανώτερο το x829(σαν οθόνη), το οποίο, από το εργοστάσιο, έχει χειρότερη οθόνη από τα περισσότερα x820 και ίδια ακριβώς οθόνη με μερικά x820..

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως απλα είναι διαφορετικοί τύποι οθονων?

Δεν είχες ένα Le Max 2 x829 128/6GB; Τι έγινε, γιατί δεν το έχεις στην υπογραφή σου;

Παιδια δε τι παλευω αλλο. Εχω τρελο θεμα με την φορτιση. το καλωδιο ειναι κομπλε σκεφτομαι μην εχει χαλασει ο φορτιστης η ο ανταπτορας, ακομα και το φις του κινητου. υπαρχει περιπτωση να βρω φορτιστη με αυτα τα αμπερ που εχει ο δικος του;;; Θα βρω φις να αλλαξω αν εχει χαλασει;;; Δεν ξερω και αν καποιος εδω τα αναλαμβανει.
Le Max 2 Le X820 EUI 5.8.0195s

Κάτι δεν πέρασε σωστά τότε. ;)

Εκανα πολλές φορές εγκατάσταση με διαφορετικες επιλογές με καθαρισμό cache, dalvik και system. Δεν συγχρονίζει με τιποτα με την google

Παειιιιι..... :'(

Πηγα σε χιαομι

Παντως το χ829 ειχε τέλεια οθόνη

Για ποιο λόγο; Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κινητό..

Αν ήταν να πάρεις το Redmi Note 4, γιατί όχι Mi5 αδερφέ; :P εγώ σκοπεύω να το πάρω..

Edited by filippos76

Παιδια δε τι παλευω αλλο. Εχω τρελο θεμα με την φορτιση. το καλωδιο ειναι κομπλε σκεφτομαι μην εχει χαλασει ο φορτιστης η ο ανταπτορας, ακομα και το φις του κινητου. υπαρχει περιπτωση να βρω φορτιστη με αυτα τα αμπερ που εχει ο δικος του;;; Θα βρω φις να αλλαξω αν εχει χαλασει;;; Δεν ξερω και αν καποιος εδω τα αναλαμβανει.

Καλημέρα αδερφέ,

Δεν θυμάμαι αν είχα απαντήσει σε σένα περίπου 3-4 σελίδες πιο πίσω αλλά επειδή είχα και εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα και τα είχα αλλάξει όλα, φορτιστές, καλώδια κλπ. δοκίμασε μια άλλη rom. Έχω την resurrection nougat από τον chris και κάποια updates της πάνω στη nougat μου δημιουργούν πρόβλημα στην φόρτιση. Ιδίως αν δεν έχω τον μαμίσιο φορτιστή αλλά με αντίστοιχους τον 2.1Α αρχίζει να αποσυνδέεται και συνδέέται συνέχεια, περίπου ανά δευτερόλεπτο. Οπότε δοκίμασε και μια άλλη rom και δες. Πάντως και φορτιστές που να βγάζουν πραγματικά 2.1Α φορτίζουν το κινητό μας ταχύτατα.

Για ποιο λόγο; Είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κινητό..

Αν ήταν να πάρεις το Redmi Note 4, γιατί όχι Mi5 αδερφέ; :P εγώ σκοπεύω να το πάρω..

Οτι ειναι ειναι. Δεν αντιλέγω. Ισα ισα!!!!!

Ομως η διαρκεια μπαταριας ηταν ψιλοαπογοητευτικη για μενα. Μονο και μονο για αυτόν τον λογο το αλλαξα.

Επεσα σε οθόνη, ηχο, καμερα. Κέρδισα ομως αυτονομια. 3 φορες μη πω 4 παραπανω διαρκεία!

Επισης εχω και το ραδιοφωνο που οφειλω να ομολογήσω με έλειψε.

Πιστεψε με, αν εβγαζε εστω 2 ωρες παραπανω σοτ δε θα το αλλαζα με τιποτα.

Καλημέρα αδερφέ,

Δεν θυμάμαι αν είχα απαντήσει σε σένα περίπου 3-4 σελίδες πιο πίσω αλλά επειδή είχα και εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα και τα είχα αλλάξει όλα, φορτιστές, καλώδια κλπ. δοκίμασε μια άλλη rom. Έχω την resurrection nougat από τον chris και κάποια updates της πάνω στη nougat μου δημιουργούν πρόβλημα στην φόρτιση. Ιδίως αν δεν έχω τον μαμίσιο φορτιστή αλλά με αντίστοιχους τον 2.1Α αρχίζει να αποσυνδέεται και συνδέέται συνέχεια, περίπου ανά δευτερόλεπτο. Οπότε δοκίμασε και μια άλλη rom και δες. Πάντως και φορτιστές που να βγάζουν πραγματικά 2.1Α φορτίζουν το κινητό μας ταχύτατα.

Φιλε δεν θυμαμαι τωρα αν μου ειχες απαντησει,αλλα εγω ειμαι μαμα ρομ και δουλευε μια χαρα,ετσι στα ξαφνικα να χαλαει μου κανει εντυπωση. Το κινητο ειναι πολυ καλο αλλα συχνα πεται προβληματακια. Θα καταληξω να βαλω ρομ στο τελος αλλα και αλλοι που βαζουν παλι προβληματα εχουν. Δε ξερω,και τι να βαλω;;; Εχει πολυ καλη καμερα, Remote control, fp, χωρις θεματα.Ολα τα αλλα δεν με νοιαζουν,ποσο μαλλον τα κινεζικα που εχει. Δεν εχω πουθενα λογαριασμους μονο ενα email,fb,viber και τιποτα αλλο και ουτε θελω. Τι θα με βολευε;;; Ακουσα οτι κοιτανε και την καμερα της Sony και περιμενω...

Le Max 2 Le X820 EUI 5.8.0195s

Οπότε μου έβγαζε αυτό το πρόβλημα, αν πατήσεις πάνω στην ειδοποίηση σε πάει για να την ενημερώσεις. Αλλιώς δεν την βρίσκεις σαν εφαρμογή πουθενά

Πηγαινε στην εφαρμογη και δεν υπηρχε πουθενα η επιλογη να την κανω update.

Φιλε δεν θυμαμαι τωρα αν μου ειχες απαντησει,αλλα εγω ειμαι μαμα ρομ και δουλευε μια χαρα,ετσι στα ξαφνικα να χαλαει μου κανει εντυπωση. Το κινητο ειναι πολυ καλο αλλα συχνα πεται προβληματακια. Θα καταληξω να βαλω ρομ στο τελος αλλα και αλλοι που βαζουν παλι προβληματα εχουν. Δε ξερω,και τι να βαλω;;; Εχει πολυ καλη καμερα, Remote control, fp, χωρις θεματα.Ολα τα αλλα δεν με νοιαζουν,ποσο μαλλον τα κινεζικα που εχει. Δεν εχω πουθενα λογαριασμους μονο ενα email,fb,viber και τιποτα αλλο και ουτε θελω. Τι θα με βολευε;;; Ακουσα οτι κοιτανε και την καμερα της Sony και περιμενω...

Δοκίμασε να δεις αν είναι το fast charge ενεργοποιημένο γιατί και αυτό πολλές φορές δημιουργεί πρόβλημα αποσύνδεσης και σύνδεσης. Υπάρχουν πολλές rom. Ο Chris έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Όταν το πρωτοπήρα μαμά rom είχα και γω αλλά όταν είδα το πόσο καλές rom έχει φτιάξει μαζί με τον Τάσο έβαλα κατευθείαν τις δικές τους. Και fingerprint ακαριαίο έχω και καλές cameres. Ίσως κάποιο update της μαμάς rom στο κάνει αυτό. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις μια version πίσω?

Δοκιμαζω το 7.1.2 Nougat Test Rom του Χρηστου και εχω να πω οτι ειναι εξαιρετικο. Ειδικα το modded Google Camera που εγκατεστησα που επιτρεπει στο κινητο μας να τραβαει φωτογραφιες με HDR+ ειναι οτι καλυτερο. Τα μοναδικα προβληματα που εχω ειναι η ελαχιστα μικροτερη αυτονομια και οταν κανω κληση με cdla ακουστικα δεν ακουω και δεν ακουγομαι καλα. Κατα τα αλλα ειναι τελειο! Και το μονιμο κολλημα μου, η Winbank (New) app παιζει χωρις κανενα προβλημα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :lol::lol::lol::lol:

Λάτρης της miui εδώ και 6 μήνες, αλλά μετά από αυτό δύσκολα θα την ξαναπεράσω, δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλους αλλά μου δημιούργησε πρόβλημα στην φόρτιση της μπαταριάς και ανέβασε θερμοκρασίες τρέλας το κινητό εντελώς ξαφνικά, την ξαναπέρασα άλλες 3 φορές αλλα μετά από 2 μέρες πάλι τα ιδία, ίσως από κάποιο update δεν μπορώ να ξέρω. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι για να την ξεριζώσω εντελώς μέσα από το κινητό έπρεπε να κάνω hard reset. Αυτήν τη στιγμή πέρασα την LeMax2_RR+G_N_Moded+GAPPS έστρωσε το το κινητό, και το αποτύπωμα λειτούργει αέρας καλυτερα απο πριν.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποια rom εχεις πανω miui? γιατι το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και διαβασε παραπανω τι εκανα

Edited by nick1967

Λάτρης της miui εδώ και 6 μήνες, αλλά μετά από αυτό δύσκολα θα την ξαναπεράσω, δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλους αλλά μου δημιούργησε πρόβλημα στην φόρτιση της μπαταριάς και ανέβασε θερμοκρασίες τρέλας το κινητό εντελώς ξαφνικά, την ξαναπέρασα άλλες 3 φορές αλλα μετά από 2 μέρες πάλι τα ιδία, ίσως από κάποιο update δεν μπορώ να ξέρω. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι για να την ξεριζώσω εντελώς μέσα από το κινητό έπρεπε να κάνω hard reset. Αυτήν τη στιγμή πέρασα την LeMax2_RR+G_N_Moded+GAPPS έστρωσε το το κινητό, και το αποτύπωμα λειτούργει αέρας καλυτερα απο πριν.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποια rom εχεις πανω miui? γιατι το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και διαβασε παραπανω τι εκανα

Eβαλα και εγω την τελευταια miui μολις την ανεβασε ο Χρηστος χωρίς κανενα προβλημα με φορτισεις,μέχρι στιγμής ζεσταινεται λιγοτερο απο οτι ζεσταινοταν με την 7.1.nougat tou andred68rus που ειχα παλιοτερα, και μαλιστα η φορτιση ειναι σε 50 λεπτά απο 5% - 100% γρηγοροτερη απο ολες τις αλλες ρομ. Βεβαια εχει τα γνωστα bugs, δεν κραταει την εφαρμογη chrome, συλλογη φωτογραφιων κ.τ.λ.

Edited by tasosguru

IPHONE 11 PRO MAX

Eβαλα και εγω την τελευταια miui μολις την ανεβασε ο Χρηστος χωρίς κανενα προβλημα με φορτισεις,μέχρι στιγμής ζεσταινεται λιγοτερο απο οτι ζεσταινοταν με την 7.1.nougat tou andred68rus που ειχα παλιοτερα, και μαλιστα η φορτιση ειναι σε 50 λεπτά απο 5% - 100% γρηγοροτερη απο ολες τις αλλες ρομ. Βεβαια εχει τα γνωστα bugs, δεν κραταει την εφαρμογη chrome, συλλογη φωτογραφιων κ.τ.λ.

Θελεις να επεκταθεις λιγο στα bugs που εχεις εντοπισει στη MIUI; Την εχω κι εγω 2 εβδομαδες περιπου και το μονο που εχω διαπιστωσει ειναι αυτο που αναφερεις με τη φορτιση το οποιο οφειλεται στο οτι ειναι μονιμα ενεργοποιημενο το quick charge.

~ Samsung Galaxy S10 ~

Θελεις να επεκταθεις λιγο στα bugs που εχεις εντοπισει στη MIUI; Την εχω κι εγω 2 εβδομαδες περιπου και το μονο που εχω διαπιστωσει ειναι αυτο που αναφερεις με τη φορτιση το οποιο οφειλεται στο οτι ειναι μονιμα ενεργοποιημενο το quick charge.

Δεν κραταει τις εφαρμογες και πρεπει καθε φορα να την ξαναβαζεις,

π.χ. οποτε θελω να δω φωτο που βγαζω πρεπει να παταω παντα την συλλογη γιατι δεν δεν απομνημονευει την επιλογη σου

το ιδιο και με τον περιηγητή καθε φορα πρεπει να ανοιξω site βαζω chrome αλιως με ρωταει για τον μανισιο ή αλλη επιλογη,

ουτε την εφαρμογη του βιντεο ουτε την εφαρμογη για κλησεις που θελω εγω true phone αλλα καθε φορα πρεπει να το επιλεγω,

ουτε την καμερα εκτως αν επιλεξεις την καμερα της miui, αν θελεις αλλη πρεπει να επιλεγεις καθε φορα (εγω εχω την eui λιγο πιο φωτεινη)

δεν κραταει την επιλογη σου, στις προεπιλεγμενες, εφαρμογες δηλαδή.

IPHONE 11 PRO MAX

Μια ερώτηση παιδιά. Στο nougat 7.1 δεν υπάρχει καμία επιλογή να μας δίνει και της δυο SIM όταν πάμε να καλέσουμε κάποιο νούμερο? δεν μιλάω για το μενού ρυθμίσεων προεπιλογή καρτών. Πχ κάρτα1 κάρτα2 στην προκειμένη έχω μια επιλογή σαν να μην έχω δεύτερη κάρτα, να επιλέξω από ποια να καλέσω. Υπάρχει καμία ρύθμιση? γιατί την ψάχνω ψάχνω και δεν την βρίσκω

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by nick1967

letv le max 2 x820 Screen protector tempered Glass le max 2 transparent mofi Leeco le max 2 temper protection accessories

http://s.aliexpress.com/eQr6RVRj

(from AliExpress Android)

Έχει κάποιος άποψη για το συγκεκριμένο τζαμακι ?

Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκανα πολλές φορές εγκατάσταση με διαφορετικες επιλογές με καθαρισμό cache, dalvik και system. Δεν συγχρονίζει με τιποτα με την google

Όταν κανείς τα wipe κάνε ένα restart την ρεκοβερυ εμένα έτσι καθάρισε τα σκουπίδια και κάθησε κανονικά τώρα 4 μέρες δεν έχω κανένα προβλημα

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://m.tinydeal.com/en/product/leeco-le-max-2-4gb-ram-64gb-rom-57-2k-msm8996-android-60-4g-phone-p-163878?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=LeEco_Le_Max_2&utm_content=LeEco_Le_Max_2&utm_campaign=Kick_Off_Sept_170829_en&Csid=0&sc_src=email_2548232

Για κάποιους συμφουρητες που έψαχναν κινεζικό μαγαζί για αγορά, το συγκεκριμένο είναι αξιόπιστο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.coolicool.com/stock-in-europe-leeco-letv-le-max-2-4gb-ram-64gb-rom-qualcomm-snapdragon-820-215ghz-quad-core-57-i-g-45242?utm_source=cm&utm_medium=email&utm_campaign=cm170829

Το ίδιο από ευρωπαϊκή αποθήκη

CN-26s-v.5e-PureAroma_C.B.G_FulRom 29082017

Τελική έκδοση. OTA. Νέος kernel, security patches, νέα Gapps, προσθηκη scripts Aroma.

Προτείνω wipe και dalvik cache and cache, system, data, reboot to recovery and flash. Δεν υπάρχει θέμα playstore FC.

Νέα settings, GPS fix, Safety Net Pass & V4A σε ένα φλας! ΟΤΑ στα Settings, Flash settings, νέο font changer (πειραματικά) Gmail fix, Fast GPS location. Τελική ρομ παίζουν τά winbank όλα. :happy: Έβαλα και AOSP κουρτίνα APK για όποιον του αρέσει μαζί με καινούργιο AOSP Launcher . Δοκιμάστε.

LINK

https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195926033

[Screenshot_2017-08-29-22-37-00.jpg Screenshot_2017-08-28-13-43-52.jpg

Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX