naxioths197 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Βρες καλώδιο σωστό. Βάλτο να φορτίσει. 4ωρες και.. Άστο να κρυώσει λίγο και μπες recovery. Kαποιο βραχυκύκλωμα ίσως... Μπες fastboot να δεις. το εβαλα σε fastboot και με το που συνδεθηκε στον υπολογιστη ξεκολησε για αλλη μια φορα ευχαριστω!! παω για την ολοκαίνουρια aroma....downloading....:lol::lol::lol: Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 (edited) παω για την ολοκαίνουρια aroma....downloading....:lol::lol::lol: Μην αλλάζετε ρομ συνέχεια.. Θα καταντήσει μπαχατελα το κινητό... :lol::p Άλλαξε και υπογραφή με τη ρομ που έχεις.. Edited August 5, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Μια ερωτηση... Οχι οτι με ενοχλει ιδιαίτερα απλα να μου λυθει η απορια! Οταν κλειδωνω την οθονη και το αφησω για λιγη ωρα το κινητο με ανοιχτο wifi μετα που θα το ξεκλειδωσω εχει κλείσει και συνδεεται ξανα εκείνη την ωρα που ξεκλειδωθει το κινητο! Αρα δε παιρνει τις ειδοποιησες απο messenger κτλ! Υπαρχει καποια ρυθμιση που εχω λαθος η μηπως ειναι απτο akt για τη διαχείριση της μπαταριας? Με την 26s v5c ειμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 (edited) Μια ερωτηση... Οχι οτι με ενοχλει ιδιαίτερα απλα να μου λυθει η απορια! Οταν κλειδωνω την οθονη και το αφησω για λιγη ωρα το κινητο με ανοιχτο wifi μετα που θα το ξεκλειδωσω εχει κλείσει και συνδεεται ξανα εκείνη την ωρα που ξεκλειδωθει το κινητο! Αρα δε παιρνει τις ειδοποιησες απο messenger κτλ! Υπαρχει καποια ρυθμιση που εχω λαθος η μηπως ειναι απτο akt για τη διαχείριση της μπαταριας? Με την 26s v5c ειμαι! Μάλλον από το AKT είναι. Τσέκαρε το.. Κοίτα και τον αυτόματο καθαρισμό εφαρμογών και βγάλε την μεγάλη διάρκεια σε ύπνο να μην κόβει το wifi. Κλείδωσε και τις εφαρμογές που θες. Edited August 5, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Θα έχω πρόβλημα αν στην aroma v5 βάλω magisk, θα δουλεύει κανονικά το viper4android? Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Μάλλον από το AKT είναι. Τσέκαρε το.. Κοίτα και τον αυτόματο καθαρισμό εφαρμογών και βγάλε την μεγάλη διάρκεια σε ύπνο να μην κόβει το wifi. Κλείδωσε και τις εφαρμογές που θες.Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ.πως μπορούμε να κλειδωσουμε το wifi ή τα data ώστε να μην κλείνουν; Εγώ δεν έχω Akt είμαι στοκ unroot Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Θα έχω πρόβλημα αν στην aroma v5 βάλω magisk, θα δουλεύει κανονικά το viper4android? Με Magisk που έχω on board 12 δουλεύει άψογα. Me Safety Pass 13.3 όχι ακόμα περιμένουμε τους drivers. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ.πως μπορούμε να κλειδωσουμε το wifi ή τα data ώστε να μην κλείνουν; Εγώ δεν έχω Akt είμαι στοκ unroot Κάνοντας αυτά που είπα. ;) Έχει ήδη προεπιλογή για τις περισσότερες αφαρμογες Google να μην τις κόβει. Αν βέβαια τραβήξεις κάτω το λουκέτο και κάνεις βελτιστοποίηση από τον διαχειριστή τηλεφώνου όλα αυτά πάνε περίπατο. Edited August 6, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλημέρα στην παρέα. Πρόσφατα απέκτησα ένα x829 και θέλω να το κάνω root. Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα πριν ξεκινήσω. Κατ' αρχάς πρώτα περνάω twrp πριν κάνω root? Επίσης μπορώ να το κάνω root χωρίς να χρειαστεί να περάσω custom rom? Τέλος όταν κάνω root μπορώ να αποφύγω wipe data ώστε να μην ξαναστήνω από την αρχή? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλημέρα στην παρέα. Πρόσφατα απέκτησα ένα x829 και θέλω να το κάνω root. Θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα πριν ξεκινήσω. Κατ' αρχάς πρώτα περνάω twrp πριν κάνω root? Επίσης μπορώ να το κάνω root χωρίς να χρειαστεί να περάσω custom rom? Τέλος όταν κάνω root μπορώ να αποφύγω wipe data ώστε να μην ξαναστήνω από την αρχή? Ευχαριστώ. Καλώς ήρθες... Όλες οι απαντήσεις σου στην αρχική σελίδα στα 3α πρώτα ποστ. Drivers, έλεγχος Bootloader, ξεκλείδωμα αν χρειαστεί (δεν νομίζω), πέρασμα TWRP, με ένα κλικ, root με ένα φλασάρισμα. ΔΕΝ χάνεις τίποτα.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλώς ήρθες... Όλες οι απαντήσεις σου στην αρχική σελίδα στα 3α πρώτα ποστ. Drivers, έλεγχος Bootloader, ξεκλείδωμα αν χρειαστεί (δεν νομίζω), πέρασμα TWRP, με ένα κλικ, root με ένα φλασάρισμα. ΔΕΝ χάνεις τίποτα.. ;) Σε ευχαριστώ πολύ ChrisBal, ήδη έχω κατεβάσει όλα τα απαραίτητα αρχεία και μεσημεράκι ξεκινάω τα πειράματα :p Έχω πάθει πλάκα με το τηλέφωνο και μετά από χρόνια στην Lg (g2,g3,g4,g5, flex 2) βρήκα ένα τηλ που μάλλον θα κρατήσω για καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 26s Pure Aroma Final v.6a edition 05082017 Σημερινή έκδοση όλα τα update περιλαμβάνονται.. AndroidFileHost >> https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120753621 To πρωτο μου Flashαρισμα με την ν5 δεν εγινε καλο....κατεβαζω αυτη την ROM και ειμαι ετοιμος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) To πρωτο μου Flashαρισμα με την ν5 δεν εγινε καλο....κατεβαζω αυτη την ROM και ειμαι ετοιμος??? Η v5 είναι η σταθερή moded έκδοση. Η v6a είναι σκέτη 26s. Για μένα είναι είναι ποιο σταθερή ίσως και καλύτερη η v5. Ότι θες βάλε. Βάλε v6a και διάβασε changelog. Edited August 6, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Η v5 είναι η σταθερή moded έκδοση. Η v6a είναι σκέτη 26s. Για μένα είναι καλύτερη η v5. Ότι θες βάλε. Βάλε v6a και διάβασε changelog. Οκ σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Με Magisk που έχω on board 12 δουλεύει άψογα. Me Safety Pass 13.3 όχι ακόμα περιμένουμε τους drivers. Να περάσω modded apk που λειτουργεί με magisk για το viper4android; To viper4android πως το βάζω να μην κάνει install στο installation της ROM; Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) 1. Να περάσω modded apk που λειτουργεί με magisk για το viper4android; 2. To viper4android πως το βάζω να μην κάνει install στο installation της ROM; 1. Όχι το έχει μέσα η ρομ έτοιμο 2. Δεν το επιλέγεις στην αντίστοιχη καρτέλα. Βάζεις σκέτο Magisk που λέει. Edited August 6, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Η pure aroma ειναι eui? Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Η pure aroma ειναι eui? Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Όλες EUI είναι εκτός την AOSP.. Αφού είσαι παλιός τώρα τέτοιες ερωτήσεις δεν τις περίμενα.. :p:lol:;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Σόρυ, το pure με μπέρδεψε, λιγο το πρωινό ξύπνημα, λιγο ο καφές που δεν ήπια ακόμη Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Σόρυ, το pure με μπέρδεψε, λιγο το πρωινό ξύπνημα, λιγο ο καφές που δεν ήπια ακόμη alk! Pure = Αγνή =Καθαρή 26s χωρίς 23s apk's inside.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popplaros Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλησπέρα. Μετα απο 1 μήνα κατάφερα να περάσω την μονη rom (aosp) που δεν μου προκαλεί ασταμάτητα reboot στο κινητό..να αναφέρω οτι είναι παρά πολύ καλη.chris δεν λειτουργεί ομως το αξιόπιστο προσωπο, στην ασφάλεια και χειρονομίες οθόνης ambient,στις κινήσεις.η υπηρεσία έχει σταματήσει μου γράφει και στα 2...επισης τα cdla δεν έχω βρει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 ξαναflashαρα την 26s v5 με recomended ρυθμισεις...παλι το fp dead....Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 ξαναflashαρα την 26s v5 με recomended ρυθμισεις...παλι το fp dead....Καμια ιδεα? Δοκίμασε άλλο modem βάλε το 23s και βλέπεις. Συνήθως σε όσους δέν έπαιζε με την v5 έπαιξε. Άγνωσται αϊ βουλαί..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλησπέρα. Μετα απο 1 μήνα κατάφερα να περάσω την μονη rom (aosp) που δεν μου προκαλεί ασταμάτητα reboot στο κινητό..να αναφέρω οτι είναι παρά πολύ καλη.chris δεν λειτουργεί ομως το αξιόπιστο προσωπο, στην ασφάλεια και χειρονομίες οθόνης ambient,στις κινήσεις.η υπηρεσία έχει σταματήσει μου γράφει και στα 2...επισης τα cdla δεν έχω βρει ακόμα. Τι αξιόπιστο πρόσωπο είναι για EUI .Το ambient display θέλει κάτι patches όπως και το remote control. Cdla είναι στις πρόσθετες ρυθμίσεις μέσα. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Δοκίμασε άλλο modem βάλε το 23s και βλέπεις. Συνήθως σε όσους δέν έπαιζε με την v5 έπαιξε. Άγνωσται αϊ βουλαί..;) το εχουμε σε zipακι να το flashαρω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts