Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα φώτα σας παρακαλώ! Παρήγγειλα ένα LeMax 2 μου ήρθε σήμερα

όμως όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα πουθενά ΟΤΑ. Το κινητό φοράει 5.8.015S

δεν ξέρω αν είναι του cuoco ή του Ισπανού ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Μπορεί κάποιος με υπομονή να με βοηθήσει βήμα το βήμα να το φτιάξω;

Θέλω να μπορώ να λαμβάνω wireless updates.

Υ.Γ. Μαθαίνω γρήγορα, απλά είμαι καινούργια

:p

Εχω το Ιταλικο,, cuoco και δουλευει. Για την Ισπανικη ρομ, δεν ξερω, ειχα περασει και την ΜΟΚΕΕ, αλλα δεν μου αρεσε.

Ψάξε στην αναζήτηση της google. ..leeco le max 2. custom rom.....

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτή ή ρομ που έχεις, αγγλικά και κινέζικα Μόνο έχει;;;;;;;;; Έχει Ελληνικά;;;;;;;

Σε μένα πάντως από τότε που έβαλα την 17s από το site της Lee δεν ξανασυνδεθηκε σε 4g+. Vodafone έχω και στην Αθήνα έχει σε πολλά σημεία. Βέβαια μπορώ να πω ότι από άποψη λήψης σήματος είναι πολύ καλύτερα από το Samsung s6.

Επισης που είναι οι ρυθμίσεις κλείδωματος της οθόνης αναμονής? Δεν τις βρήκα πουθενά

Τα φώτα σας παρακαλώ! Παρήγγειλα ένα LeMax 2 μου ήρθε σήμερα

όμως όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα πουθενά ΟΤΑ. Το κινητό φοράει 5.8.015S

δεν ξέρω αν είναι του cuoco ή του Ισπανού ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Μπορεί κάποιος με υπομονή να με βοηθήσει βήμα το βήμα να το φτιάξω;

Θέλω να μπορώ να λαμβάνω wireless updates.

Υ.Γ. Μαθαίνω γρήγορα, απλά είμαι καινούργια

:p

Για να περνεις ota update πρέπει να βάλεις την Official Rom η οποία δεν έχει ελληνικά έχει αγγλικά και κινέζικα και κάποιες άλλες γλώσσες.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Για να περνεις ota update πρέπει να βάλεις την Official Rom η οποία δεν έχει ελληνικά έχει αγγλικά και κινέζικα και κάποιες άλλες γλώσσες.

Το ξέρω, αυτό δεν με ενοχλεί. Μια χαρά τα πάω και με τα αγγλικά.

Πώς μπορώ να βάλω την official δεν ξέρω. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;

Edited by poetryf

καλημέρα

1) υπαρχει τροπος να ξυπναει η οθονη με ενα συρσιμο του δακτυλου στην οθονη??

2)υπάρχει τρόπος στην οθόνη αναμονής να κατεβάζουμε την οθόνη ειδοποιήσεων παλι κλασσικα με το συρσιμο απο πανω προς τα κατω οπως σε όλα τα τηλέφωνα?

3)υπάρχει τρόπος να φύγει η συντόμευση της google και να βάλουμε μια άλλη συντόμευση?

4)υπάρχει τροπος να φύγει απο την οθόνη το my letv και οι κινεζια οταν scrolaroume δεξιαά την οθόνη?

mi8

Μόλις πέρασα σε Official 17S! Πολύ καλύτερη, δεν κρασάρει στις ρυθμίσεις όπως η πολύγλωσση.

Το μόνο πρόβλημα μου είναι οι κινεζιές που πετάει από πάνω. Πώς μπορώ να απαλλαγώ από αυτές;

Μόλις πέρασα σε Official 17S! Πολύ καλύτερη, δεν κρασάρει στις ρυθμίσεις όπως η πολύγλωσση.

Το μόνο πρόβλημα μου είναι οι κινεζιές που πετάει από πάνω. Πώς μπορώ να απαλλαγώ από αυτές;

Πάνε στο Phone manager>app warehouse και απενεργοποιησε οποία εφαρμογή θέλεις.

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Kαλημέρα θέλω να αγοράσω tempered glass υπάρχει κάπου να το πάρω από Ελλάδα η απ΄έξω από που προτείνετε για να έρθει γρήγορα
Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

δεν γινεται με αυτο το τροπο δοκιμασα αλλα δεν βλεπω καμια εφαρμογη letv εκει.....

mi8

Σ' ευχαριστώ. Παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το viber.

Ενώ οι ειδοποιήσεις και όλα έρχονται κανονικά κι εγώ ακούω πεντακάθαρα το συνομιλητή μου

μου λένε ότι εγώ δεν ακούγομαι σχεδόν καθόλου. Υπάρχει κάποιο θέμα με το μικρόφωνο του κινητού

ή είναι ασύμβατη η συσκευή με το viber?

Please help me διότι χρησιμοποιώ καθημερινά viber για να μιλήσω με Κύπρο και τώρα δεν μπορώ! :(

Σ' ευχαριστώ. Παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το viber.

Ενώ οι ειδοποιήσεις και όλα έρχονται κανονικά κι εγώ ακούω πεντακάθαρα το συνομιλητή μου

μου λένε ότι εγώ δεν ακούγομαι σχεδόν καθόλου. Υπάρχει κάποιο θέμα με το μικρόφωνο του κινητού

ή είναι ασύμβατη η συσκευή με το viber?

Please help me διότι χρησιμοποιώ καθημερινά viber για να μιλήσω με Κύπρο και τώρα δεν μπορώ! :(

To Viber φταίει. :O Άρχισε να το λες στην αξιολόγηση μπας και το διορθώσουν...

Υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα όπως το Line. Πραγματικά καμία σχέση με το άχρηστο το Viber.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα όπως το Line. Πραγματικά καμία σχέση με το άχρηστο το Viber.

Τους το έχω μόλις αναφέρει! Το θέμα είναι ότι η μάνα μου είναι μιας -κάποιας ηλικίας και δεν ξέρει να κατεβάσει αλλη εφαρμογή.

Το viber της το είχα κατεβάσει εγώ και την έμαθα να το χρησιμοποιεί.

Φάγανε πάντως ένα άσσο στα αστέρια μαζί με σχόλιο αρνητικό, μήπως και γίνει κάτι.

Τους το έχω μόλις αναφέρει! Το θέμα είναι ότι η μάνα μου είναι μιας -κάποιας ηλικίας και δεν ξέρει να κατεβάσει αλλη εφαρμογή.

Το viber της το είχα κατεβάσει εγώ και την έμαθα να το χρησιμοποιεί.

Φάγανε πάντως ένα άσσο στα αστέρια μαζί με σχόλιο αρνητικό, μήπως και γίνει κάτι.

http://www.letv.re/topic/1523-unofficial-chinese-eui-19s-leaked-rom/ έχει βγει και η Official Rom 5.8. 19s αν θέλεις μπορείς να την βάλεις από ότι άκουσα διόρθωνη το δίκτυο 2g 3g 4g και πολλά άλλα.

Και εγώ κάνω κλήσεις από Viber και με ακούνε loud and clear

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είναι άχρηστο το Viber δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις πρόβλημα οτι πρεπει να έχουμε και εμείς.

http://www.letv.re/topic/1523-unofficial-chinese-eui-19s-leaked-rom/ έχει βγει και η Official Rom 5.8. 19s αν θέλεις μπορείς να την βάλεις από ότι άκουσα διόρθωνη το δίκτυο 2g 3g 4g και πολλά άλλα.

Σ'ευχαριστώ! Πάω να τη δοκιμάσω! :)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ κάνω κλήσεις από Viber και με ακούνε loud and clear

.

Πάντως στο επίσημο site δεν υπάρχει. Κι όταν πάω να την κατεβάσω λέει ότι το file ειναι corrupted.

Καμιά ιδέα; Δεν το ρισκάρω να βάλω την ανεπίσημη. Θα περιμένω να την κάνει επίσημο update η Leeco.

Ευχαριστώ πάντως! :)

Δεν είναι άχρηστο το Viber δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις πρόβλημα οτι πρεπει να έχουμε και εμείς.

Δε το λέω εγώ, δες αξιολογήσεις. Παίζεις λότο αν σου λειτουργεί σωστά.

Πάντως και εγώ με το Viber +17s είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δε με άκουγαν... Με telegram/Line όλα καλά.

BT επίσης δε δούλευε με το Viber σωστά. ~Trash, sorry.

Μακάρι να διορθώνει πολλά η 19s αλλιώς τρώει σουτ το Le από εμένα.

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε το λέω εγώ, δες αξιολογήσεις. Παίζεις λότο αν σου λειτουργεί σωστά.

Πάντως και εγώ με το Viber +17s είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δε με άκουγαν... Με telegram/Line όλα καλά.

Μακάρι να διορθώνει πολλά η 19s αλλιώς τρώει σουτ το Le από εμένα.

Τώρα με μπέρδεψες. Πριν είπες δεν είναι θέμα της συσκευής

τώρα το Le τρώει σουτ από' σένα; :O

Τώρα με μπέρδεψες. Πριν είπες δεν είναι θέμα της συσκευής

τώρα το Le τρώει σουτ από' σένα; :O

Ρε φίλε, αν σε μια έκδοση δουλεύει και σε άλλη όχι προφανώς είναι θέμα της Le. Αυτό μόλις μας είπε ο Πάνος. Μαντάρα τα έχουν κάνει μου φαίνεται. Και μετά απορούμε γιατί έχει πάει 230Ε με τέτοιο hardware. Ας καθίσουν να στρώσουν λίγο το firmware το οποίο πραγματικά ΕΥΧΟΜΑΙ να διορθωθεί με την επόμενη έκδοση. Δε θα κάθομαι να κάνω debugging στη Le, έχω 2 τηλέφωνα ακόμη... Δε θα καθίσω να σκάσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε φίλε, αν σε μια έκδοση δουλεύει και σε άλλη όχι προφανώς είναι θέμα της Le. Αυτό μόλις μας είπε ο Πάνος. Μαντάρα τα έχουν κάνει μου φαίνεται. Και μετά απορούμε γιατί έχει πάει 230Ε με τέτοιο hardware. Ας καθίσουν να στρώσουν λίγο το firmware το οποίο πραγματικά ΕΥΧΟΜΑΙ να διορθωθεί με την επόμενη έκδοση. Δε θα κάθομαι να κάνω debugging στη Le, έχω 2 τηλέφωνα ακόμη... Δε θα καθίσω να σκάσω.

Καλά τα λες. Κοινώς, την κάτσαμε τη βάρκα με το Leιτουργικό του.

Το καλό ειναι ότι δουλεύουν με αναβαθμίσεις κάθε μήνα. Για αυτο τους βγάζω το καπέλο. Υπομονή δυο μέρες (συνήθως κάθε πρώτη του μήνα ανεβαίνει έκδοση).

Το hardware είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει συνολικά. Για να ειμαι ξεκάθαρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καλό ειναι ότι δουλεύουν με αναβαθμίσεις κάθε μήνα. Για αυτο τους βγάζω το καπέλο. Υπομονή δυο μέρες (συνήθως κάθε πρώτη του μήνα ανεβαίνει έκδοση).

Το hardware είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει συνολικά. Για να ειμαι ξεκάθαρος.

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί.

Θέλω να πιστεύω πως θα βγάλουν μια καλή ενημέρωση άμεσα.

Ναι, από θέμα hardware μια χαρά θηρίο

το θέμα όμως είναι να έχεις και το κατάλληλο λειτουργικό

για να αναδειχθούν τα specs του.

καλησπέρα σε όλους παρέλαβα σήμερα από geekbuying έχει μέσα ελληνικα και είναι η 15ς. Πάτησα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά παραμένει η ίδια ρομ. Πώς γίνεται να βάλω κάποια official? και ποια προτείνετε?

το θέμα είναι πως θα βάλω την οfficial....

Edited by zipperant
PaOk RE!!!!

Μετά από δύο μέρες που το χρησιμοποιώ συνεχώς με την official rom είμαι πολύ ικανοποιημενος εκτός από το ότι δεν συνδέεται σε 4g+ και δεν ξέρω αν θα λυθεί η είναι θέμα της συσκευής

Το λειτουργικο του ειναι σουπερ για καινουρια συσκευη .

Η apple στα iphone διορθωνει bugs μεχρι και λιγο πριν βγει νεο μοντελο.. και τα πληρωνεις και οσο ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο.. μια χαρα ειναι το τουμπανο...

Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2