mixtri Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Η 19s official rom πετάει όλα λειτουργούν άψογα. Και antutu χτυπάει πάνω από 145k. Μπορείς να ανεβάσεις τη baseband? Άλλαξε; Η μεγάλη αλλαγή έρχεται στη Nougat (εντελώς νέοι drivers απο Qualcomm) αλλά ελπίζω να μας δώσουν σωστό baseband και σε προηγούμενη έκδοση. :eek: Sent from my Le X820 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πρόβλημα που αναφέρεις υφίσταται και σε άλλους χρήστες? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος από εσάς αντίστοιχο πρόβλημα? Έχω διαβάσει όλο το νήμα και πάρα πολλά review αλλά οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες.. Κυρίως ως προς την κάμερα και την μπαταρία.. Ενώ πχ το gsmarena λέει καλά λόγια για την κάμερα, οι περισσότεροι reviewer δεν λένε και τα καλύτερα.. Γενικά ποια θεωρείται ότι είναι τα αδύναμα στοιχεία της συσκευής? Μπορεί να συγκριθεί σε τομείς όπως η οθόνη και η κάμερα (κυρίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού) με τις άλλες ναυαρχίδες? :confused: Δε γνωρίζω για άλλους χρήστες. Το πρόβλημα εστιάζεται στο LTE (3g είναι οκ) που όταν κινείσαι έχεις συνεχώς drop. Αλλάζεις κεραία και παίζεις Lotto για το αν σου κάτσει σωστά το hangover. Τα καπάκια των κεραιών πάνω κάτω είναι πλαστικά για καλύτερη λήψη. Δεν είναι μεταλλικά αν προσέξει κάνεις :) καλύτερα για να έχει τούμπανο λήψη. Αν διορθωθεί το baseband είναι πολύ καλή συσκευή γενικά... Εδώ που μένω τα δίκτυα είναι πολύπλοκα. Στην Ελλάδα δεν είχα πρόβλημα με Wind. Sent from my Le X820 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 σε όσες δοκιμές έχω διαβάσει, όλοι λένε πως είναι πλήρως μεταλλικο...κι άντε κάποιος χρήστης στο youtube, στο gsmarena κι αυτοί λάθος να κάνουν; Πού μένεις κι έχεις πρόβλημα με το 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 σε όσες δοκιμές έχω διαβάσει, όλοι λένε πως είναι πλήρως μεταλλικο...κι άντε κάποιος χρήστης στο youtube, στο gsmarena κι αυτοί λάθος να κάνουν; Πού μένεις κι έχεις πρόβλημα με το 4g; Όχι τα καπάκια της κεραίας είναι πλαστικά. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160924/9bf3b6ac90f6665abd46195139b07ba4.jpg Δε ξέρω αν φαίνεται η διαφορά στο υλικό σε αυτή τη φωτογραφία. Κάθε άλλο παρά κακο είναι αυτό. Βελτιώνει τη λήψη φίλε. Το πλαίσιο είναι όλοι μεταλλικό αλλά έχει και δύο εγκοπες για την κεραία στο κάτω μέρος. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160924/cd7fcf31d685fae22d00d150680ed429.jpg Σουηδία μένω και εδώ τα δίκτυα είναι πολύπλοκα. Πολύ μεγάλη συζήτηση. :) Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Τι πρόβλημα υπάρχει εμένα πιάνει 4g ακόμα και στα κατσαβραχα δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Τι πρόβλημα υπάρχει εμένα πιάνει 4g ακόμα και στα κατσαβραχα δεν υπάρχει πρόβλημα Handover. Συνεχώς αποσυνδέεται όταν αλλάζεις κεραία. Έχεις δοκιμάσει Skype εν κινήσει; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Βρε παιδιά είδα παραπανω το λινκ για το aliexpress που έχει διαθέσιμο το γκρι στα 226 περίπου € και θεωρώ πως η αγορά του καθίσταται υποχρεωτική!!!!!! Είχα αγορασει το x800 στα 280 ευρώ περιπου και ηταν καταπληκτικό ,το δωρισα στον ανηψιό μου και ακόμη το βλέπω και το χαίρομαι. Να επιβεβαιώσω θέλω πως έρχεται με όλα τα bands έτσι; Επίσης απο τα cc και μετα δεν έχω μπορεσει να κάνω αγορά απο alixpress αλλά πρόσφατα μου ήρθε ενημέρωση απο Πειραιώς πως υπάρχει δυνατότητα για αγορά έως 840 μέσω internet στο εξωτερικο και στις εξαιρέσεις δεν είχε την αγορά ηλεκτρονικών ειδών.Μπορεί επίσης κάποιος να επιβεβαιώσει. Χίλια συγνώμη για το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Handover. Συνεχώς αποσυνδέεται όταν αλλάζεις κεραία. Έχεις δοκιμάσει Skype εν κινήσει; Έχω Viber Skype messenger WhatsApp. Δεν μου δημιούργηθηκε ποτέ πρόβλημα ούτε εν κινήσει ούτε Τπτ. Εδώ μπαίνω στο αμάξι ξεκιναω πάω από την μία άκρη της πόλης στην άλλη και περνώ πάντα τα μυνηματα ακόμα και βιντεοκληση. Είναι κορυφή το κινητο. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Έχω Viber Skype messenger WhatsApp. Δεν μου δημιούργηθηκε ποτέ πρόβλημα ούτε εν κινήσει ούτε Τπτ. Εδώ μπαίνω στο αμάξι ξεκιναω πάω από την μία άκρη της πόλης στην άλλη και περνώ πάντα τα μυνηματα ακόμα και βιντεοκληση. Είναι κορυφή το κινητο. Άλλη η πολυπλοκότητα του δικτύου που χρησιμοποιείς άλλη η αυτή που χρησιμοποιώ εγώ. Όταν πέσεις σε band 38 θα με νιώσεις.... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Βρε παιδιά είδα παραπανω το λινκ για το aliexpress που έχει διαθέσιμο το γκρι στα 226 περίπου € και θεωρώ πως η αγορά του καθίσταται υποχρεωτική!!!!!! Είχα αγορασει το x800 στα 280 ευρώ περιπου και ηταν καταπληκτικό ,το δωρισα στον ανηψιό μου και ακόμη το βλέπω και το χαίρομαι. Να επιβεβαιώσω θέλω πως έρχεται με όλα τα bands έτσι; Επίσης απο τα cc και μετα δεν έχω μπορεσει να κάνω αγορά απο alixpress αλλά πρόσφατα μου ήρθε ενημέρωση απο Πειραιώς πως υπάρχει δυνατότητα για αγορά έως 840 μέσω internet στο εξωτερικο και στις εξαιρέσεις δεν είχε την αγορά ηλεκτρονικών ειδών.Μπορεί επίσης κάποιος να επιβεβαιώσει. Χίλια συγνώμη για το off topic Ναι φίλε μου έλαβα κι εγώ το ίδιο μήνυμα και προσπαθησα με την προπληρωμενη της Πειραιώς. Έκανα 3 αγορές(επιτυχεις κι οι τρεις) :ρολοι, tempered glass κι ένα Bluetooth handsfree. Όλα δείχνουν πως έγινε αρση της απαγορευσης των ελληνικών καρτών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Όχι τα καπάκια της κεραίας είναι πλαστικά. Δε ξέρω αν φαίνεται η διαφορά στο υλικό σε αυτή τη φωτογραφία. Κάθε άλλο παρά κακο είναι αυτό. Βελτιώνει τη λήψη φίλε. Το πλαίσιο είναι όλοι μεταλλικό αλλά έχει και δύο εγκοπες για την κεραία στο κάτω μέρος. Σουηδία μένω και εδώ τα δίκτυα είναι πολύπλοκα. Πολύ μεγάλη συζήτηση. :) Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Το γνωρίζω ότι έχει ενδεχομένως θετικό αντίκτυπο... ...αλλά προφανώς η κατασκευή του σώματος είναι πλήρως μεταλλική, δεν έχει χωριστό πλαστικό καπάκι στο πάνω μέρος...αυτό ήθελα να επισημάνω, γιατί λέγοντας "καπάκι", ο άλλος μπορεί να σκεφθεί την ενιαία άνω επιφάνεια. ...αν οι εγκοπές είναι πλαστικές, αυτό είναι άλλο θέμα... Επίσης, γράψε ότι μένεις Σουηδία κι εκεί έχεις προβλήματα, αλλά όχι Ελλάδα (οι συνθήκες που δημιουργούν το πρόβλημα δεν είναι συχνές εδώ δλδ), βοηθάει οσους διαβάζουν το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν το προσεξατε, το κινητό έχει ρύθμιση font, και ρυθμισα πιο έντονα τα γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Το γνωρίζω ότι έχει ενδεχομένως θετικό αντίκτυπο... ...αλλά προφανώς η κατασκευή του σώματος είναι πλήρως μεταλλική, δεν έχει χωριστό πλαστικό καπάκι στο πάνω μέρος...αυτό ήθελα να επισημάνω, γιατί λέγοντας "καπάκι", ο άλλος μπορεί να σκεφθεί την ενιαία άνω επιφάνεια. ...αν οι εγκοπές είναι πλαστικές, αυτό είναι άλλο θέμα... Επίσης, γράψε ότι μένεις Σουηδία κι εκεί έχεις προβλήματα, αλλά όχι Ελλάδα (οι συνθήκες που δημιουργούν το πρόβλημα δεν είναι συχνές εδώ δλδ), βοηθάει οσους διαβάζουν το θέμα. Όχι, δε κατάλαβες. Έχει "καπάκι" στις κεραίες, που είναι πλαστικό. Δεν είναι ενιαίο μεταλλικό. Απλά έχει και ανοίγματα (αυτά λέγονται high frequency grips) για να μην επηρρεάζεται η λήψη από τον τρόπο που κρατάς το κινητό. Στην Ελλάδα αν κάποτε ενεργοποιηθεί η Band 38 (Vodafone) θα δείτε πολλά θέματα. Εκτός των άλλων το κινητό όταν έχει αρχίσει data session αδυνατεί να γυρίσει σε 4G+. Έχει χοντρά θέματα η baseband, όχι αστεία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Όχι, δε κατάλαβες. Έχει "καπάκι" στις κεραίες, που είναι πλαστικό. Δεν είναι ενιαίο μεταλλικό. Απλά έχει και ανοίγματα (αυτά λέγονται high frequency grips) για να μην επηρρεάζεται η λήψη από τον τρόπο που κρατάς το κινητό. Στην Ελλάδα αν κάποτε ενεργοποιηθεί η Band 38 (Vodafone) θα δείτε πολλά θέματα. Εκτός των άλλων το κινητό όταν έχει αρχίσει data session αδυνατεί να γυρίσει σε 4G+. Έχει χοντρά θέματα η baseband, όχι αστεία. Μωρέ μια χαρά κατάλαβα, απλά επισημαίνω τη διάκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 αποψε το εδωσα...θα σας παρακολουθω κ οτι βρισκω θα βαζω απο rom κλπ...αντιο X820,WELCOME s7 edge... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 αποψε το εδωσα...θα σας παρακολουθω κ οτι βρισκω θα βαζω απο rom κλπ...αντιο X820,WELCOME s7 edge... Μεγεια σου :) Εδώ θα τα λέμε... Δε θα σου λείψει το CDLA? :) Ότι και να λέμε το X820 άφησε ιστορία στη LeEco. Είναι μια απροβλημάτιστη συσκευή με περιθώρια βελτίωσης στο software. Μη ξεχνάμε όμως πόσα χρόνια πήρε στις άλλες εταιρείες για να καταφέρουν να δώσουν κάτι καλό. Εγώ χρησιμοποιώντας παράλληλα Huawei P9, X820 και 6s Plus θα έλεγα ότι δε ξέρω πραγματικά ποια απο τις τρείς είναι η καλύτερη. Όλες τα σπάνε! Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Μεγεια σου :) Εδώ θα τα λέμε... Δε θα σου λείψει το CDLA? :) Ότι και να λέμε το X820 άφησε ιστορία στη LeEco. Είναι μια απροβλημάτιστη συσκευή με περιθώρια βελτίωσης στο software. Μη ξεχνάμε όμως πόσα χρόνια πήρε στις άλλες εταιρείες για να καταφέρουν να δώσουν κάτι καλό. Εγώ χρησιμοποιώντας παράλληλα Huawei P9, X820 και 6s Plus θα έλεγα ότι δε ξέρω πραγματικά ποια απο τις τρείς είναι η καλύτερη. Όλες τα σπάνε! Sent from my EVA-L09 using Tapatalk ευχαριστω!θα πνιξω τα δακρυα μου βαζοντας το viper 4 android...ταδωσα ολα κ τα ακουστικα....τωρα στο αλλο θεμα κατι για knox λενε κλπ εγγυησεις :lol:αμα εχεις περασει απο κινεζικο δε φοβασαι τπτ:D παντως αυτο που με πειραξε ΠΟΛΥ ειναι ο εξευτελισμος σην τιμη του Χ820...ΣΕ τρεις μηνες 200 ευρω κατω....κ γενικα μου αρεσει να τα σκαλιζω τα κινητα..δυστυχως η leeco δεν θα δωσει ΠΟΤΕ τους κωδικες ωστε να βγει μια rom κ ενα overclock kernel ρε παιδι μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Βρήκα γωνιά λήψης που φαίνονται καλύτερα τα υλικά της πλάτης. Πάνω κάτω τα καπάκια είναι πλαστικά (χρωματική διαφορά)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160925/ede77f4247d73ea9f4d190367635b212.jpg Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Το αγορασα χθες με εγκατεστιμενη την moKee MK60.1 Δυστυχώς δεν μου δουλεύουν οι υπέρυθρες και το δαχτυλικό αποτύπωμα οταν το θυμάται λειτουργει Αλλα και η εφαρμογη της καμερας ειναι για κλαματα Μπορω να περασω καμια αλλη rom?Και πως? Θελω και υπέρυθρες και αποτυπωμα Ειμαι ασχετος με αυτα παιδια οποτε η βοηθεια σας ειναι πολύτιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisTsil Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παιδια μια βοηθεια!αυτος ο πωλητης τι λεει?https://www.aliexpress.com/item/Original-Letv-Le-Max-2-X820-4G-Cell-Phone-Android-M-Snapdragon-820-Octa-Core-5/32655134118.html?spm=2114.13010208.99999999.263.Faxikbτο εχει σε γκρι χρωμα x822!!!Ειμαι αναμεσα στο Le max το Redmi pro 4 η xiaomi max τι λετε εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 υπαρχει κανενας πωλητης στο διαδικτυου που το δινει με την official rom (αγγλικα/κινεζικα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 (edited) υπαρχει κανενας πωλητης στο διαδικτυου που το δινει με την official rom (αγγλικα/κινεζικα)? Αν το βρεις απο οποιονδηποτε και εχει καλη τιμη και reviews, απλα πριν το αγορασεις ρωτα.. μπορεις να το στειλεις factory sealed με stock official rom?? Αν πει οχι, βρες αλλον... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια μια βοηθεια!αυτος ο πωλητης τι λεει?https://www.aliexpress.com/item/Original-Letv-Le-Max-2-X820-4G-Cell-Phone-Android-M-Snapdragon-820-Octa-Core-5/32655134118.html?spm=2114.13010208.99999999.263.Faxikbτο εχει σε γκρι χρωμα x822!!!Ειμαι αναμεσα στο Le max το Redmi pro 4 η xiaomi max τι λετε εσεις? Νομιζω αν θελεις ενα s7 που δεν σκαει με specs ταπα, παιρνεις x820/22 Αν θελεις ονομα με καμια σχεση specs, παιρνεις xiaomi σαν αυτα που ειπες.. αν πας σε mi5 pro η το ολοκαινουριο mi note 2 (sd 821)εισαι τοπ, αλλα με διπλασια τιμη απο le max 2.. Edited September 25, 2016 by giannispipom9pro Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Αν το βρεις απο οποιονδηποτε και εχει καλη τιμη και reviews, απλα πριν το αγορασεις ρωτα.. μπορεις να το στειλεις factory sealed με stock official rom?? Αν πει οδι, βρες αλλον... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομιζω αν θελεις ενα s7 που δεν σκαει με specs ταπα, παιρνεις x820/22 Αν θελεις ονομα με καμια σχεση specs, παιρνεις xiaomi σαν αυτα που ειπες.. αν πας σε mi5 pro η το ολοκαινουριο mi note 2 (sd 821)εισαι τοπ, αλλα με διπλασια τιμη απο le max 2.. η official/stock rom κανει ta OTA update του κατασκευαστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 η official/stock rom κανει ta OTA update του κατασκευαστή? Εννοειται κανει οτα.. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Το πήρα από vickmall με official rom,. Αγγλοκινεζικα,. και πέρασα την cuoco, για να έχω Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παιδια μια βοηθεια!αυτος ο πωλητης τι λεει?https://www.aliexpress.com/item/Original-Letv-Le-Max-2-X820-4G-Cell-Phone-Android-M-Snapdragon-820-Octa-Core-5/32655134118.html?spm=2114.13010208.99999999.263.Faxikbτο εχει σε γκρι χρωμα x822!!!Ειμαι αναμεσα στο Le max το Redmi pro 4 η xiaomi max τι λετε εσεις? Απο ολα αυτα ομως, μονο το letv υποστηριζει 800Mhz b20. Οποτε οποιος θελει και 4G παντου, μονο αυτο. Και το Zuk z2 Pro, σε αλλη τιμη ομως. Απο Xiaomi, για την ωρα μονο redmi 3s kai redmi note 3 pro international edition. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts