loukiosmegas Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Περασα του Cris την DerpFest 2020/08/23 σε F2FS.Oλα φαινονται να πηγαινουν ρολοι.Υπαρχει και μια gcam να βαλω?Ευχαριστω πολυ!!!!1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 (edited) Τι να πω?Χιλια ευχαριστω! Στο λινκ για TWRP που μου εδωσες εχει τρια ολα 3.3.1-3.Ποιο διαλεγω? ] 3.3.1-1 και ότι θες βάλε.. Αν είσαι και με το 3.3.1-3 μια χαρά είναι.. https://drive.google.com/file/d/1mDAYWuxYQmnKMVMjQaaXWMxfEWrk1oq6/view Edited August 29, 2020 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Περασα του Cris την DerpFest 2020/08/23 σε F2FS.Oλα φαινονται να πηγαινουν ρολοι.Υπαρχει και μια gcam να βαλω?Ευχαριστω πολυ!!!!1 Δοκίμασε κι όποια σου κάτσει καλύτερα.. Οι 6 ήταν ποιο σταθερές για μένα είναι.. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/ Κι εδώ για να βρίσκεις τα πάντα γρήγορα κι εύκολα.. https://t.me/CBG_LeMax2 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 3.3.1-1 και ότι θες βάλε.. Αν είσαι και με το 3.3.1-3 μια χαρά είναι.. https://drive.google.com/file/d/1mDAYWuxYQmnKMVMjQaaXWMxfEWrk1oq6/view Κολλησα στο treblize.. unable to locate /sdcard/TWRP/ext/treblize.zip Error installing zip file '/sdcard/TWRP/EXTRAS/TREBLIZE.zip' updating partition details...done κατι δεν κανω σωστα με το vendor... ολα τα βηματα τα εκανα σωστα μεχρι το treblize... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Κολλησα στο treblize.. unable to locate /sdcard/TWRP/ext/treblize.zip Error installing zip file '/sdcard/TWRP/EXTRAS/TREBLIZE.zip' updating partition details...done κατι δεν κανω σωστα με το vendor... ολα τα βηματα τα εκανα σωστα μεχρι το treblize... Δεν έχεις τα απαιτούμενα αρχεία μέσα. Ξαναφλασαρε το TWRP σαν ζιπ.. Πιθανό να μην έκανες format data? Τσέκαρε.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 New RR-OS Andoid 10 build for LeEco LeMax2 (x2) is available by CrisBalGreece Build date: 28 August 2020 File size: 0.7G ℹ️ Version: Unofficial ▫️ Download https://sourceforge.net/projects/rr-q-x2/files/RROS-Q-8.5.8-20200828-x2-Unofficial.zip/download G drive download https://drive.google.com/uc?id=1zkRhu3Z6ej0rPpbJvUHBnQTC-kz-HwYD&export=download ▫️ Changelog - Device tree updates/fixes - 4.000/Greek translation rows 99.9% - BS 7.2 oc on board - Added HAL1 switch thanks to Agustin -Added ported LetvCamera More stuff... Gapps doesn't included. Flash OpenGapps nano/pico or other's #x2 #Get_Resurrected Πωωωπω....τι μας..κανεις!!!!! Καταιγισμος ρυθμισεων και ΟΛΑ Ελληνικα!!!!!:D Πολυ ομορφη!! Ευχαριστουμε!!!!! Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Δεν έχεις τα απαιτούμενα αρχεία μέσα. Ξαναφλασαρε το TWRP σαν ζιπ.. Πιθανό να μην έκανες format data? Τσέκαρε.. Ξαναφλασαρα το TWRP και πλέον έχω Android 10! Τέλειο! Ευχαριστώ Χρήστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosxotrelos Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Καλησπερα Cris SOS!!! Εβαλα το κινητο να κανει αυτοματα το κατεβασμα και την εγκατασταση της τελευταιας εκδοσης derpfest vanilla Το κατεβασε μετ μπηκε στο recovery εγκατεστησε την καινουργια εκδοση και στην συνεχεια εκανε restart Απο τοτε εχει μεινει στο λογκο της κουκουβαγιας δεν κανει τιποτα Δωσε τα φωτα σου τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Καλησπερα Cris SOS!!! Εβαλα το κινητο να κανει αυτοματα το κατεβασμα και την εγκατασταση της τελευταιας εκδοσης derpfest vanilla Το κατεβασε μετ μπηκε στο recovery εγκατεστησε την καινουργια εκδοση και στην συνεχεια εκανε restart Απο τοτε εχει μεινει στο λογκο της κουκουβαγιας δεν κανει τιποτα Δωσε τα φωτα σου τι να κανω Γιατί σου κατέβασε τη φουλ. είχαμε πρόβλημα στο ενημερωτικό στην προηγούμενη έκδοση. Βαρέθηκα να το γράφω παντού..ουφφφφφ.. Βαλτη χειροκίνητα τη σωστή αυτή που θες Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosxotrelos Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 (edited) Γιατί σου κατέβασε τη φουλ. είχαμε πρόβλημα στο ενημερωτικό στην προηγούμενη έκδοση. Βαρέθηκα να το γράφω παντού..ουφφφφφ.. Βαλτη χειροκίνητα τη σωστή αυτή που θες Με συγχωρεις Cris αλλα επειδη ελειπα για 20 μερες και λογω ελειψης ιντερνετ δεν ειχα την δυνατοτητα ν βλεπω τα μηνυματα Σε ευχαριστω για την απαντηση Τελευταια ερωτηση επειδη δεν μπορω να βρω το otg μου με τιποτα υπαρχει δυνατοτητα να περασω το αρχειο με καλωδιο μεσω υπολογιστη?Γιατι το συνδεω αλλα δεν το βρισκω Edited August 30, 2020 by mosxotrelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Πωωωπω....τι μας..κανεις!!!!! Καταιγισμος ρυθμισεων και ΟΛΑ Ελληνικα!!!!!:D Πολυ ομορφη!! Ευχαριστουμε!!!!! Έχω εντοπίσει 2 3 bugs.. Θα τα φτιάξω στην επόμενη.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Με συγχωρεις Cris αλλα επειδη ελειπα για 20 μερες και λογω ελειψης ιντερνετ δεν ειχα την δυνατοτητα ν βλεπω τα μηνυματα Σε ευχαριστω για την απαντηση Τελευταια ερωτηση επειδη δεν μπορω να βρω το otg μου με τιποτα υπαρχει δυνατοτητα να περασω το αρχειο με καλωδιο μεσω υπολογιστη?Γιατι το συνδεω αλλα δεν το βρισκω Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη.. Απλά στεναχωριέμαι που για μια δουλειά 2 λεπτών θα στήνεις από την αρχή τώρα..:wacko: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosxotrelos Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη.. Απλά στεναχωριέμαι που για μια δουλειά 2 λεπτών θα στήνεις από την αρχή τώρα..:wacko: Ναι το καταλαβα να σε ρωτησω για να περασω τωρα αυτην που θελω πρεπει να κανω wipe dalvik,cache και τι αλλο? η κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Έχω εντοπίσει 2 3 bugs.. Θα τα φτιάξω στην επόμενη.. Ναι.. και γω, αλλα δεν μπορω ναμαι σιγουρος, γιατι σ αυτο το Λε μαχ, ειμαι με την σπασμενη οθονη.. (περιμενω τις καινουργιες που παραγγειλα) Η ρομ παντως ειναι αστερι!! Νασαι καλα.. Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Ναι το καταλαβα να σε ρωτησω για να περασω τωρα αυτην που θελω πρεπει να κανω wipe dalvik,cache και τι αλλο? η κανω λαθος Δοκίμασε αυτά για αρχή κι αν δεν παίξει κάνε και data.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Έχω (η γυναίκα μου) το συγκεκριμένο τηλέφωνο (Le X820) και όταν το είχα πάρει του είχα περάσει την Pure-Emu-V2 28s by C.B.G και επειδή έχω παρατηρήσει κάποια softwarικά μικροπροβληματάκια σκέφτομαι να του περάσω μια πιο καινούρια Ρομ, κάτι απλό μιας και η γυναίκα μου δεν θέλει και πολλά πολλά αλλά να είναι σταθερό. Είδα στη πρώτη σελίδα ένα κατεβατό από Ρομ και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Εσείς τι μου προτείνετε να βάλω; ΥΓ. Έχω περάσει ήδη την TWRP le_x2-TWRP-Treble-Q-Pie_3.3.1-3&Tools_StockThemed_by_CBG ώστε να περάσω από recovery την καινούρια Ρομ YΓ2 Ένα USB στικάκι που χρησιμοποιώ, ενώ το τηλέφωνο το βλέπει κανονικά, στο recovery τίποτα. Προσπαθώ να του κάνω και mount αλλά δεν το βλέπει καθόλου, any ideas? Edited August 31, 2020 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω (η γυναίκα μου) το συγκεκριμένο τηλέφωνο (Le X820) και όταν το είχα πάρει του είχα περάσει την Pure-Emu-V2 28s by C.B.G και επειδή έχω παρατηρήσει κάποια softwarικά μικροπροβληματάκια σκέφτομαι να του περάσω μια πιο καινούρια Ρομ, κάτι απλό μιας και η γυναίκα μου δεν θέλει και πολλά πολλά αλλά να είναι σταθερό. Είδα στη πρώτη σελίδα ένα κατεβατό από Ρομ και δεν ξέρω τι να διαλέξω. Εσείς τι μου προτείνετε να βάλω; ΥΓ. Έχω περάσει ήδη την TWRP le_x2-TWRP-Treble-Q-Pie_3.3.1-3&Tools_StockThemed_by_CBG ώστε να περάσω από recovery την καινούρια Ρομ YΓ2 Ένα USB στικάκι που χρησιμοποιώ, ενώ το τηλέφωνο το βλέπει κανονικά, στο recovery τίποτα. Προσπαθώ να του κάνω και mount αλλά δεν το βλέπει καθόλου, any ideas? Αν θες κάτι σταθερό και καλή μπαταρία , πας σε 30ς ν23 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7986412# Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 (edited) Αν θες κάτι σταθερό και καλή μπαταρία , πας σε 30ς ν23 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7986412# Eυχαριστώ για την απάντηση αλλά η σελίδα που μου έστειλες έχει δύο εκδόσεις της ν23. Μία light και μία modded. Ποια προτείνεις; Edited August 31, 2020 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Eυχαριστώ για την απάντηση αλλά η σελίδα που μου έστειλες έχει δύο εκδόσεις της ν23. Μία light και μία modded. Ποια προτείνεις; Η light έχει πιο λίγες ρυθμίσεις του cris. Εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η κανονική γιατί είναι πιο παραμετροποίησημη . Η απόφαση είναι καθαρά δική σου και η δύο είναι πολύ καλές Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Η light έχει πιο λίγες ρυθμίσεις του cris. Εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο η κανονική γιατί είναι πιο παραμετροποίησημη . Η απόφαση είναι καθαρά δική σου και η δύο είναι πολύ καλές Ok. Ξέρεις αν φλασάρεται με την τελευταία TWRP που έχω ή θα πρέπει να περάσω παλιότερη; Κάποια συνδυασμό στα wipes? Ή απλά είναι ένα τυπικό φλασάρισμα από recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Ok. Ξέρεις αν φλασάρεται με την τελευταία TWRP που έχω ή θα πρέπει να περάσω παλιότερη; Κάποια συνδυασμό στα wipes? Ή απλά είναι ένα τυπικό φλασάρισμα από recovery? Στην σελίδα που σου έστειλα έχει και twrp. Αν είσαι από 6. Τότε μόνο wipe τα 2 πρώτα αν είσαι σε άλλες τότε καλύτερα να τα κάνεις όλα τα wipe ακόμη και format αν γίνεται και έχεις usb Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Στην σελίδα που σου έστειλα έχει και twrp. Αν είσαι από 6. Τότε μόνο wipe τα 2 πρώτα αν είσαι σε άλλες τότε καλύτερα να τα κάνεις όλα τα wipe ακόμη και format αν γίνεται και έχεις usb Ναι από 6 είμαι. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 New RR-OS Andoid 10 build for LeEco LeMax2 (x2) is available by CrisBalGreece Build date: 28 August 2020 File size: 0.7G ℹ️ Version: Unofficial ▫️ Download https://sourceforge.net/projects/rr-q-x2/files/RROS-Q-8.5.8-20200828-x2-Unofficial.zip/download G drive download https://drive.google.com/uc?id=1zkRhu3Z6ej0rPpbJvUHBnQTC-kz-HwYD&export=download ▫️ Changelog - Device tree updates/fixes - 4.000/Greek translation rows 99.9% - BS 7.2 oc on board - Added HAL1 switch thanks to Agustin -Added ported LetvCamera More stuff... Gapps doesn't included. Flash OpenGapps nano/pico or other's #x2 #Get_Resurrected Καλα...Εχω...χαζεψει!!!!! Τι εχεις φτιαξει..εδω!!! Απιστευτη ρομ! Απιστευτες ρυθμισεις... Τυφλα ναχει το Xposed! ΕΡΩΤΗΣΗ Εχεις κανει κατι στη μπανταρια??? Εχω την 3100 εδω (μαμα) απο το 2016.. Τελευταια που την ειχα στην Αροου, και μου χαλασε η οθονη, επρεπε να την φορτισω τουλαχιστο 1 φορα, για να βγαλει, τη μερα.. Τωρα: https://postimg.cc/gallery/vwKJ1FK ...Τι γινετε..?? Κι εχω παραγγειλη και μια HSABAT 4800! :lol::D Νασαι καλα Αρχηγε!!!!! Υ.Σ. Οποιος δεν την δοκιμασει...ΧΑΝΕΙ...:) Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Καλα...Εχω...χαζεψει!!!!! Τι εχεις φτιαξει..εδω!!! Απιστευτη ρομ! Απιστευτες ρυθμισεις... Τυφλα ναχει το Xposed! ΕΡΩΤΗΣΗ Εχεις κανει κατι στη μπανταρια??? Εχω την 3100 εδω (μαμα) απο το 2016.. Τελευταια που την ειχα στην Αροου, και μου χαλασε η οθονη, επρεπε να την φορτισω τουλαχιστο 1 φορα, για να βγαλει, τη μερα.. Τωρα: https://postimg.cc/gallery/vwKJ1FK ...Τι γινετε..?? Κι εχω παραγγειλη και μια HSABAT 4800! :lol::D Νασαι καλα Αρχηγε!!!!! Υ.Σ. Οποιος δεν την δοκιμασει...ΧΑΝΕΙ...:) Έχω ενεργοποιήσει κάποιους power save trigger's αλλά με τον OP3 θα είναι ακόμα καλύτερη. https://t.me/CBG_LeMax2/55929 Έχω ήδη φτιάξει κάποια bug και άλλα πράγματα. Το επόμενο build θα είναι καλύτερο και ίσως και επίσημη μετά από λίγο καιρό. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Έχω ενεργοποιήσει κάποιους power save trigger's αλλά με τον OP3 θα είναι ακόμα καλύτερη. https://t.me/CBG_LeMax2/55929 Έχω ήδη φτιάξει κάποια bug και άλλα πράγματα. Το επόμενο build θα είναι καλύτερο και ίσως και επίσημη μετά από λίγο καιρό. Μια ερώτηση, αυτή η τον μπορεί να περαστεί σε 6.0 που είμαι από recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts