kidonakisg Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Για ποια AOSip μιλάτε ? Την DerpFest? ναι αυτην...ειμαι εντυπωσιασμενος με την ταχυτητα της τωρα 1 ωρα που την εχω..και ειμαι με ext4..δεν ειχα χρονο για να μπω σε διαδικασια στησιματος απ την αρχη και να παω σε f2fs..μαγεια το treble..ποιος θα πιστευε οτι θα γινοταν τοσο απλη η εγκατασταση ρομ χωρις να χασεις τιποτα..ομως ειμαι ακομα unrooted..να περασω το magisk της pie?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 ναι αυτην...ειμαι εντυπωσιασμενος με την ταχυτητα της τωρα 1 ωρα που την εχω..και ειμαι με ext4..δεν ειχα χρονο για να μπω σε διαδικασια στησιματος απ την αρχη και να παω σε f2fs..μαγεια το treble..ποιος θα πιστευε οτι θα γινοταν τοσο απλη η εγκατασταση ρομ χωρις να χασεις τιποτα..ομως ειμαι ακομα unrooted..να περασω το magisk της pie?? Nαι βαλε το Magisk 20.1 δουλευει μια χαρα Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Nαι βαλε το Magisk 20.1 δουλευει μια χαρα ωραιος...θενξξξξ...αν και η μπαταρια παει καλυτερα απο την pie τοτε ολα σουπερ..εντυπωσιαστηκα τοσο απ τη ρομ και οτι ξεκινησαμε πριν περιπου 5 χρονια απο android6 και τωρα φτανουμε q που εβαλα μεχρι και ιστορια στο ινσταγκραμ (που δε βαζω σχεδον ποτε)..χαχα Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 ωραιος...θενξξξξ...αν και η μπαταρια παει καλυτερα απο την pie τοτε ολα σουπερ..εντυπωσιαστηκα τοσο απ τη ρομ και οτι ξεκινησαμε πριν περιπου 5 χρονια απο android6 και τωρα φτανουμε q που εβαλα μεχρι και ιστορια στο ινσταγκραμ (που δε βαζω σχεδον ποτε)..χαχα το ΑΡΝ το εφτιαξες? για να σου δουλευεουν τα data Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 το ΑΡΝ το εφτιαξες? για να σου δουλευεουν τα data ναι ναι..το εφτιαξα..αυτο ειναι το λιγοτερο,μισο λεπτο δουλεια...ξερουμε κανενα adaway γιατι το παλιο που ειχα κατεβασει απο xda για τις pie δε δουλευει εδω;; Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 ναι ναι..το εφτιαξα..αυτο ειναι το λιγοτερο,μισο λεπτο δουλεια...ξερουμε κανενα adaway γιατι το παλιο που ειχα κατεβασει απο xda για τις pie δε δουλευει εδω;; γενικα δεν παιζει το adaway σε καμια Q ακομα :( Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 γενικα δεν παιζει το adaway σε καμια Q ακομα :( δεν πειραζει..καλα να ειναι το lucky patcher.. :-) Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 δεν πειραζει..καλα να ειναι το lucky patcher.. :-) Μαζι σου και γω, σ αυτο.. Εφτιαξα την 30s_V20, με τρια κλικ!:) Αλλα ..για να καταλαβω και γω.. τι γινετε.? Απο 30s_V20, με φακτορυ ρεσετ, (χωρις τρεμπλε και με εχτ40) Περνας την AOSiP-10-DerpFest-Beta-x2-20191105, και ..παιζει??? Η καταλαβα λαθος??? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Μαζι σου και γω, σ αυτο.. Εφτιαξα την 30s_V20, με τρια κλικ!:) Αλλα ..για να καταλαβω και γω.. τι γινετε.? Απο 30s_V20, με φακτορυ ρεσετ, (χωρις τρεμπλε και με εχτ40) Περνας την AOSiP-10-DerpFest-Beta-x2-20191105, και ..παιζει??? Η καταλαβα λαθος??? οχι βρε...ημουν με pie σε treble σε μορφη ext4....εκανα wipe cache,dalvik,system και περασα απο πανω το ζιπ της q..εκανα ριμπουτ..σε κανα πενταλεπτο ανοιξε και ηταν οοολα στη θεση τους Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 (edited) οχι βρε...ημουν με pie σε treble σε μορφη ext4....εκανα wipe cache,dalvik,system και περασα απο πανω το ζιπ της q..εκανα ριμπουτ..σε κανα πενταλεπτο ανοιξε και ηταν οοολα στη θεση τους Δηλαδη αν θελω να την περασω, το κανω τρεμπλε και την περναω? Η πρεπει, να περασω και τη ρομ, την pie, (εσυ ποια ειχες?) και μετα να την περασω? Edited November 9, 2019 by vasillis2 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 γενικα δεν παιζει το adaway σε καμια Q ακομα :( Θα σας φτιάξω ζιπ αύριο ώστε να μην χρειάζεστε κανένα adaway..:p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Δηλαδη αν θελω να την περασω, το κανω τρεμπλε και την περναω? Η πρεπει, να περασω και τη ρομ, την pie, (εσυ ποια ειχες?) και μετα να την περασω? Περνάς το τελευταίο TWRP, κάνεις και f2fs και την μπουμπουνας χωρίς gapps. Έτοιμος! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Δηλαδη αν θελω να την περασω, το κανω τρεμπλε και την περναω? Η πρεπει, να περασω και τη ρομ, την pie, (εσυ ποια ειχες?) και μετα να την περασω? το ιδανικο ειναι να ειναι καθαρο το κινητο απο οτιδηποτε..εγω επειδη δεν ειχα χρονο πειραματιστικα ετσι..αλλα αφου θα μπεις που θα μπεις στη διαδικασια τρεμπλ,κανε το και f2fs και περασε την καθαρη να εισαι μπομπα.... cris περιμενω πως και πως γιατι οι μισες μου εφαρμογες ειναι με διαφημισεις και με ενοχλουν πολυ..χαχα ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περνάς το τελευταίο TWRP, κάνεις και f2fs και την μπουμπουνας χωρίς gapps. Έτοιμος! με προλαβες..πηρε φωτια παλι το φορουμ με τις q...πειτε μου ενα λογο που αξιζει να αλλαξει κανεις το κινητο αυτο.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Θα σας φτιάξω ζιπ αύριο ώστε να μην χρειάζεστε κανένα adaway..:p Εντάξει! Θεουλης!!!! Απλά είσαι θεουλης!!!!! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 (edited) το ιδανικο ειναι να ειναι καθαρο το κινητο απο οτιδηποτε..εγω επειδη δεν ειχα χρονο πειραματιστικα ετσι..αλλα αφου θα μπεις που θα μπεις στη διαδικασια τρεμπλ,κανε το και f2fs και περασε την καθαρη να εισαι μπομπα.... Ενταξει.. εγω δεν βιαζωμε.. Αλωστε την 30s που εχω τωρα δεν την αλλαζω με τιποτα.. (ουτε θελω να την κανω f2fs) Απλως ειμαι σε διαπραγματευσεις για ενα μεταχειρισμενο.. (ισως την ερχομενη εβδομαδα) Αλλα δεν μου ειπες, με ποια pie ησουνα??? Επισης να σε ρωτησω, εχεις καταφερει καποιο μπακαπ, απο το κινητο, σε usb OTG? και αν εχεις δοκιμασει και επαναφορα επιτυχιμενη? Edited November 9, 2019 by vasillis2 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Θα σας φτιάξω ζιπ αύριο ώστε να μην χρειάζεστε κανένα adaway..:p Τιτανοτεράστιος!!!:thanks: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Περνάς το τελευταίο TWRP, κάνεις και f2fs και την μπουμπουνας χωρίς gapps. Έτοιμος! Φωτη ευχαριστω.. Πες μου αν ισχυει και αυτο.. 1. TWRP τελευταιο 2. treble 3. ext4 4. μπουμπουνισμα..? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 το ιδανικο ειναι να ειναι καθαρο το κινητο απο οτιδηποτε..εγω επειδη δεν ειχα χρονο πειραματιστικα ετσι..αλλα αφου θα μπεις που θα μπεις στη διαδικασια τρεμπλ,κανε το και f2fs και περασε την καθαρη να εισαι μπομπα.... Ενταξει.. εγω δεν βιαζωμε.. Αλωστε την 30s που εχω τωρα δεν την αλλαζω με τιποτα.. (ουτε θελω να την κανω f2fs) Απλως ειμαι σε διαπραγματευσεις για ενα μεταχειρισμενο.. (ισως την ερχομενη εβδομαδα) Αλλα δεν μου ειπες, με ποια pie ησουνα??? Επισης να σε ρωτησω, εχεις καταφερει καποιο μπακαπ, απο το κινητο, σε usb OTG? και αν εχεις δοκιμασει και επαναφορα επιτυχιμενη? λοιπον..ημουν με την aospextented πααααρα πολυ καιρο και δεν ειχα κανενα θεμα περαν του οτι ετρωγε λιγη μπαταρια..παντως δεν ειναι ντε και καλα αναγκη να το κανεις f2fs για να δοκιμασεις την q.. οσον αφορα τα μπακαπ τωρα..παντα το μπακαπ το κραταω στην ιντερναλ..αποφευγω αντιγραφες σε υπολογιστη η φλασακι γιατι ενα γραμμα να πειραχτει σε καποιο αρχειο ειναι αχρηστο το μπακαπ..ολικη επαναφορα ποτε δεν καταφερα να κανω στο letv με καμια twrp και με καμια ρομ..κανω ομως το εξης που ειναι και πιο γρηγορο και ισως πιο "καθαρο" και εξ ισου αποτελεσματικο με την ολικη επαναφορα..κανω wipe τα παντα ΕΚΤΟΣ internal και vendor..φλασαρω την ρομ για την οποια εχω κρατησει το μπακαπ και κανω ριστορ ΜΟΝΟ τα data του μπακαπ μου...ανοιγει ακριβως οπως οταν ειχες κρατησει μπακαπ..το εχω χιλιοδοκιμασει.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 λοιπον..ημουν με την aospextented πααααρα πολυ καιρο και δεν ειχα κανενα θεμα περαν του οτι ετρωγε λιγη μπαταρια..παντως δεν ειναι ντε και καλα αναγκη να το κανεις f2fs για να δοκιμασεις την q.. οσον αφορα τα μπακαπ τωρα..παντα το μπακαπ το κραταω στην ιντερναλ..αποφευγω αντιγραφες σε υπολογιστη η φλασακι γιατι ενα γραμμα να πειραχτει σε καποιο αρχειο ειναι αχρηστο το μπακαπ..ολικη επαναφορα ποτε δεν καταφερα να κανω στο letv με καμια twrp και με καμια ρομ..κανω ομως το εξης που ειναι και πιο γρηγορο και ισως πιο "καθαρο" και εξ ισου αποτελεσματικο με την ολικη επαναφορα..κανω wipe τα παντα ΕΚΤΟΣ internal και vendor..φλασαρω την ρομ για την οποια εχω κρατησει το μπακαπ και κανω ριστορ ΜΟΝΟ τα data του μπακαπ μου...ανοιγει ακριβως οπως οταν ειχες κρατησει μπακαπ..το εχω χιλιοδοκιμασει.. Ναι, τοχαμε ξαναμιληση, τοχα δοκιμασει και γω, και τοχα υοθετηση οπως ακριβως το λες.. Επισης επειδη ειχες πει τοτε οτι, για καποιο λογο οταν εκανες ολικο μπακαπ, δεν σουκανε ολοκληρωμενη επαναφορα επανεφαιρες μονο τα data. Εγω τα δοκιμασα και τα 2, ολικο και ντατα, και δουλευουν και τα 2 μια χαρα.. Αλλα επειδη δουλευω συνεχεια το Xposed, και κανω αρκετα μπακαπ, (δεν ξερω ποτε θα παθω μπουτ-λοπ) οσες φορες προσπαθησα σε usb-OTG ΔΕΝ το ολοκληρωνει ποτε... Οποτε μου τρωει πολυ χρονο για την μεταφορα στον υπολογιστη.. Γι αυτο ρωτησα, αλλα μεχρι τωρα δεν μπορεσα να το λυσω.. Ευχαριστω παντως.. Τωρα αν γνωριζει καποιος κατι γι αυτο.. και εχει χρονο, μας λεει.. Νασαι καλα Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Φωτη ευχαριστω.. Πες μου αν ισχυει και αυτο.. 1. TWRP τελευταιο 2. treble 3. ext4 4. μπουμπουνισμα..? ναι, αλλα στο 3 θα εβαζα f2fs ;) Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Εντάξει! Θεουλης!!!! Απλά είσαι θεουλης!!!!! Δοκιμάστε αυτό το ζιπ χωρίς wipe και πείτε μου αν δεν βλέπετε πια διαφημίσεις και επίσης εάν έχετε APN Settings. https://mega.nz/#!AOB2XADK!2Ju1BeXJkvdTq9HxZfkCMaNlVExxbJyzWxbQsWzkaPc Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Δοκιμάστε αυτό το ζιπ χωρίς wipe και πείτε μου αν δεν βλέπετε πια διαφημίσεις και επίσης εάν έχετε APN Settings. https://mega.nz/#!AOB2XADK!2Ju1BeXJkvdTq9HxZfkCMaNlVExxbJyzWxbQsWzkaPc τελεια δουλευει!!! ευχαριστουμε!!!!! οσο για το ΑPN, το ειχα ρυθμίσει και δεν χαλασε με το zip σου. αυτο το ζιπακι κανει μονο για την aosip η για ολες τις Q? Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Δοκιμάστε αυτό το ζιπ χωρίς wipe και πείτε μου αν δεν βλέπετε πια διαφημίσεις και επίσης εάν έχετε APN Settings. https://mega.nz/#!AOB2XADK!2Ju1BeXJkvdTq9HxZfkCMaNlVExxbJyzWxbQsWzkaPc ναι μια χαρα δουλευει...ουτε εμενα μου χαλασε το apn...αν χρειαστουμε στιγμιαια να το απενεργοποιησουμε για να δουλεψει εφαρμογη που θελει ντε και καλα διαφημισεις γινεται;;;; Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 τελεια δουλευει!!! ευχαριστουμε!!!!! οσο για το ΑPN, το ειχα ρυθμίσει και δεν χαλασε με το zip σου. αυτο το ζιπακι κανει μονο για την aosip η για ολες τις Q? Μόνο για την DerpFest... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 ναι μια χαρα δουλευει...ουτε εμενα μου χαλασε το apn...αν χρειαστουμε στιγμιαια να το απενεργοποιησουμε για να δουλεψει εφαρμογη που θελει ντε και καλα διαφημισεις γινεται;;;; Θα σας φτιάξω άλλο μικρότερο να το έχετε στην εσωτερική ώστε αν χρειαστεί να το φλασαρετε σε δευτερόλεπτα.... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts