vasillis2 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Φυσικά και υπάρχει και εμφανίζεται. Με το Wipe δεν καταργείς το partition. Απλά "σκουπίζεις/καθαρίζεις" (wipe) ό,τι υπάρχει μέσα στο partition. Και εκεί μέσα έχουν μπει οι drivers, όπως πολύ σωστά σου έγραψε ο Φώτης! Νασε καλα και σ ευχαριστω.. Καταλαβα οσα μου γραψατε.. Αρα, εγω τωρα, τι θα ηταν ποιο σωστο να κανω, μιας και δεν εχω κανει ποτε, wipe το vendor? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Να ευχαριστήσω με την σειρά μου το φίλο για τον οδηγό που έφτιαξε. Είχα αρκετό καιρό να ασχοληθώ (είχα μείνει σε oreo) και κάνοντας όλα τα βήματα περάστηκε η rom. Να σαι καλά. Πολύ αναλυτικός και χρήσιμος :) Παρατηρώ πάντως πως κάποιες φορές μετά την επανεκκίνηση κολλάει στο βέλος και θέλει επανεκκίνηση με κρατημένο το κουμπί, ώστε να μπορέσει να κάνει boot. Έχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο; Φυσικά δεν αναφέρομαι μετά από wipe dalvik/cache, όπου λογικό είναι να παίρνει παραπάνω χρόνο. Επίσης την πρώτη φορά που πέρασα τη rom, η μπαταρία είχε πέσει στο 17%. Έβαλα το φορτιστή κι άναψε το λαμπάκι, αλλά δε φόρτιζε! Η στάθμη της έπεφτε μέχρι που το έκλεισα και φόρτισε. Θεώρησα πως δεν είχε γίνει σωστά η εγκατάσταση κι έκανα εκ νέου wipe τα πάντα και ξαναπέρασα την ίδια rom (21/9), αλλά πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα με την επανεκκίνηση (δε δοκίμασα φόρτιση). ;) Αυτό με την επανεκκίνηση μου το έκανε και εμένα στην αρχή, αλλά έστρωσε αμέσως. Δούλεψε την, σεταρε την και κάνε κάνα δυο επανεκκινησεις. Θα δεις ότι θα στρώσει. Να φανταστώ ότι έχεις κάνει τα data και την cache f2fs και όχι κάνα άλλο παρτισιον! :P ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νασε καλα και σ ευχαριστω.. Καταλαβα οσα μου γραψατε.. Αρα, εγω τωρα, τι θα ηταν ποιο σωστο να κανω, μιας και δεν εχω κανει ποτε, wipe το vendor? Τίποτα! Άστο όπως είναι! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Τίποτα! Άστο όπως είναι! οκ.. ευχαριστω Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 (edited) Αυτό με την επανεκκίνηση μου το έκανε και εμένα στην αρχή, αλλά έστρωσε αμέσως. Δούλεψε την, σεταρε την και κάνε κάνα δυο επανεκκινησεις. Θα δεις ότι θα στρώσει. Να φανταστώ ότι έχεις κάνει τα data και την cache f2fs και όχι κάνα άλλο παρτισιον! :P ΟΚ θα τη δουλέψω λίγες μέρες να δώ πώς θα πάει. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι αυτά τα δυο έκανα τροποποίηση. :p Edited September 27, 2019 by deadlock7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostagge Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 καλησπέρα παιδιά αν μπορούσατε λίγο τη βοήθεια σας. πριν κάτι μηνες είχα περάσει την aosp όμως χωρίς να κάνω f2fs partition με αποτέλεσμα σταδιακά να χασει την μπροστινή κάμερα. Πιστεύω οτι δημιουργηθηκε απο τη rom το πρόβλημα και δεν είναι τεχνικό γιατί όταν την γυριζω απο την πίσω κάμερα στην μπροστά μου κολαει μαύρη οθόνη και με πετάει εξω και γράφει σφάλμα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορω να το διορθωσω; Απο τοτε έχω αλλάξει πολλές rom αλλά δεν έχει διορθωθεί. Πιστεύω πως τοτε που δεν έγινε σωστη εγκατάσταση διότι δεν προσεξα καλά τις οδηγίες που γραφατε για τα f2fs κάτι έχει χασει το λειτουργικό του τηλεφωνου και δεν μπορω να το διορθωσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 καλησπέρα παιδιά αν μπορούσατε λίγο τη βοήθεια σας. πριν κάτι μηνες είχα περάσει την aosp όμως χωρίς να κάνω f2fs partition με αποτέλεσμα σταδιακά να χασει την μπροστινή κάμερα. Πιστεύω οτι δημιουργηθηκε απο τη rom το πρόβλημα και δεν είναι τεχνικό γιατί όταν την γυριζω απο την πίσω κάμερα στην μπροστά μου κολαει μαύρη οθόνη και με πετάει εξω και γράφει σφάλμα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως μπορω να το διορθωσω; Απο τοτε έχω αλλάξει πολλές rom αλλά δεν έχει διορθωθεί. Πιστεύω πως τοτε που δεν έγινε σωστη εγκατάσταση διότι δεν προσεξα καλά τις οδηγίες που γραφατε για τα f2fs κάτι έχει χασει το λειτουργικό του τηλεφωνου και δεν μπορω να το διορθωσω. Ευχαριστώ. Δοκίμασε με μια άλλη κάμερα. Βάλε την footej από το play store να δούμε. Αλλά το να έχεις αλλάξει ρομ και να στο κάνει ξανά, δεν είναι καλός οιωνός.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eνα screen shot για την μπαταρία... Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να βάλω, είναι το adaway. Eχω δοκιμάσει όλες τις εκδώσεις, αλλά μάταια. Υπάρχει κάνα παραπλήσιο πρόγραμμα; Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostagge Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Την έχω κατεβάσει καμια διάφορα. Εχω κατεβασει σχεδον οτι καμερα υπαρχει.Οταν την γυριζω στην μπροστά κάμερα κολαει γινεται μαυρη η οθόνη και όχι σε όλες τις κάμερες μου βγάζει σφάλμα και με πετάει εξω. Σε αλλες δεν κανει τπτ και την ξαναγυριζω στην πίσω.Τι αλλο μπορω να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Την έχω κατεβάσει καμια διάφορα. Εχω κατεβασει σχεδον οτι καμερα υπαρχει.Οταν την γυριζω στην μπροστά κάμερα κολαει γινεται μαυρη η οθόνη και όχι σε όλες τις κάμερες μου βγάζει σφάλμα και με πετάει εξω. Σε αλλες δεν κανει τπτ και την ξαναγυριζω στην πίσω.Τι αλλο μπορω να κάνω; Ίσως format data.... Προσοχή όμως θα διαγραφούν όλα από την internal, οπότε πρώτα backup ό,τι δεν θέλεις να χάσεις. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Κάνε αυτό που λέει ο Σωκράτης, (format data) Αλλιώς δοκιμάζουμε με official firmware να δούμε. Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 (edited) Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να βάλω, είναι το adaway. Eχω δοκιμάσει όλες τις εκδώσεις, αλλά μάταια. Υπάρχει κάνα παραπλήσιο πρόγραμμα; Δοκιμασε το adguard http://carsuv.us/truck/?hVxk3e πατα το download ειναι επισης πολυ αποδοτικο. Edited September 28, 2019 by klaipelas Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 (edited) Μολις περασα την Arrow.. (με δυσκολια) Bootloop στο ξεκινημα-επανεκινηση-ξανα Bootloop.. Την ξαναπερασα βρωμικα ξανα Bootloop.. Μετα απο 2 επανεκινησεις τελικα ανοιξε, Αλλά δεν βλεπω πουθενα το Pley store Τι γινετε..? (Οταν την ξαναπερασα βρωμικα, περασα μονο τη ρομ.) Τα Gapps τα ειχα περασει. Μηπως επρεπε να τα ξαναπερασω..??? ΑΚΥΡΟ: Ξαναπερασα Gapps και εμφανιστηκε.. Edited September 28, 2019 by vasillis2 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Μολις περασα την Arrow.. (με δυσκολια) Bootloop στο ξεκινημα-επανεκινηση-ξανα Bootloop.. Την ξαναπερασα βρωμικα ξανα Bootloop.. Μετα απο 2 επανεκινησεις τελικα ανοιξε, Αλλά δεν βλεπω πουθενα το Pley store Τι γινετε..? (Οταν την ξαναπερασα βρωμικα, περασα μονο τη ρομ.) Τα Gapps τα ειχα περασει. Μηπως επρεπε να τα ξαναπερασω..??? ΑΚΥΡΟ: Ξαναπερασα Gapps και εμφανιστηκε.. Όλες στην αρχή κάνουν bootloop. Παράλειψη μου που δεν το ανέφερα... Σήμερα την πέρασα σε ένα κινητό φίλου μου, μετά από 3-4 bootloops έστρωσε. Δώστε μια μέρα περιθώριο, στρώνει η ρομ. Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Όλες στην αρχή κάνουν bootloop. Παράλειψη μου που δεν το ανέφερα... Σήμερα την πέρασα σε ένα κινητό φίλου μου, μετά από 3-4 bootloops έστρωσε. Δώστε μια μέρα περιθώριο, στρώνει η ρομ. Θα το ..προσπαθησω.. (προς το παρον ...απογοητευτηκα...) Κοληματα-διπλες επανεκινησεις-δεν μπορω να περασω το δικο μου αππ για τον καιρο, γιατι δεν βρισκει λεει, την τοποθεσια, (ενω ειναι ολα ενεργοποιημενα) και πολλα αλλα.. Θα την κρατησω ομως λιγο, μηπως στρωσει και, θα ηθελα να δω και την μπανταρια.. Και παλι ευχαριστω Φωτη.. Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Φωτη, εισαι αρχηγος ρε φιλε! χαιρομαι που ο οδηγος που μου φτιαξες βοηθησε τελικα κι αλλους! σημερα το βραδυ θα παρω βαθεια αναπνοη και θα ξεκινησω. να εισαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Μολις περασα την Arrow.. (με δυσκολια) Bootloop στο ξεκινημα-επανεκινηση-ξανα Bootloop.. Την ξαναπερασα βρωμικα ξανα Bootloop.. Μετα απο 2 επανεκινησεις τελικα ανοιξε, Αλλά δεν βλεπω πουθενα το Pley store Τι γινετε..? (Οταν την ξαναπερασα βρωμικα, περασα μονο τη ρομ.) Τα Gapps τα ειχα περασει. Μηπως επρεπε να τα ξαναπερασω..??? ΑΚΥΡΟ: Ξαναπερασα Gapps και εμφανιστηκε.. Κάτι δεν έκανες σωστά λοιπόν.. Την έβαλα έτσι για δοκιμή και μπήκε με τι μια χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε boot loop ούτε τίποτα.. Ακολουθήστε τις οδηγίες..πάτε με το το τελευταίο επίσημο TWRP μ αυτό την έβαλα μία χαρά. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Επειδή ξύπνησα με όρεξη, την πέρασα ξανά δύο φορές. Μια με διαγραφή του vendor και μια με εγκατάσταση AOSiP vendor. Το αποτέλεσμα είναι εμφανή. Με καθαρό vendor ΔΕΝ κάθεται σωστά η ρομ. Μου μαύριζε η οθονη, κολλάγε στην οθόνη κλειδώματος κτλ. Κάνω φορμάτ τα πάντα, και το vendor, περνάω ΑΟSiP, αφήνω να ανοίξει αρχική να περαστούν σωστά οι drivers και ξανακάνω φορμάτ εκτός από vendor και περνάω καθαρή εγκατάσταση την arrow. Πέρασε τέλεια...!!! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Επειδή ξύπνησα με όρεξη, την πέρασα ξανά δύο φορές. Μια με διαγραφή του vendor και μια με εγκατάσταση AOSiP vendor. Το αποτέλεσμα είναι εμφανή. Με καθαρό vendor ΔΕΝ κάθεται σωστά η ρομ. Μου μαύριζε η οθονη, κολλάγε στην οθόνη κλειδώματος κτλ. Κάνω φορμάτ τα πάντα, και το vendor, περνάω ΑΟSiP, αφήνω να ανοίξει αρχική να περαστούν σωστά οι drivers και ξανακάνω φορμάτ εκτός από vendor και περνάω καθαρή εγκατάσταση την arrow. Πέρασε τέλεια...!!! Αυτήν τη δοκιμή ήθελα να κάνω κι εγώ χθές, αλλά μ'άρεσε τόσο η Aosip που δεν ήθελα να την αλλάξω. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες το συμπέρασμα, καθώς πιστεύω θα χρησιμεύσει σε πολλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 (edited) Κάτι δεν έκανες σωστά λοιπόν.. Την έβαλα έτσι για δοκιμή και μπήκε με τι μια χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε boot loop ούτε τίποτα.. Ακολουθήστε τις οδηγίες..πάτε με το το τελευταίο επίσημο TWRP μ αυτό την έβαλα μία χαρά. Ισως ναναι αυτο που γραφει ο Φωτης.. Ολα τακανα συμφωνα με τις οδηγιες, εκτος απο το vendor που, δεν τον πειραξα.. Και με το τελευταίο επίσημο TWRP ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή ξύπνησα με όρεξη, την πέρασα ξανά δύο φορές. Μια με διαγραφή του vendor και μια με εγκατάσταση AOSiP vendor. Το αποτέλεσμα είναι εμφανή. Με καθαρό vendor ΔΕΝ κάθεται σωστά η ρομ. Μου μαύριζε η οθονη, κολλάγε στην οθόνη κλειδώματος κτλ. Κάνω φορμάτ τα πάντα, και το vendor, περνάω ΑΟSiP, αφήνω να ανοίξει αρχική να περαστούν σωστά οι drivers και ξανακάνω φορμάτ εκτός από vendor και περνάω καθαρή εγκατάσταση την arrow. Πέρασε τέλεια...!!! Φωτη και παλι ΜΠΡΑΒΟ! Πολυ χρησιμη λεπτομερεια! Ημουνα ετοιμος να την πεταξω και διαβασα αυτο.. ΟΠΟΤΕ.. Λινκ για την ΑΟSiP παρακαλω..? Edited September 29, 2019 by vasillis2 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Παιδιά, όσοι έχετε arrow, Για να σας δουλεύει το LTE πηγαίνετε Ρυθμίσεις/ δίκτυο και διαδίκτυο/ Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας/ Προτειμωμενος τύπος δικτύου/ και από "προτιμωνται GSM/WCDMA Το βάζετε στο LTE/WCDMA Cris έβαλες την 25/9 η την 21/9; Έκανες τις οδηγίες τύπου boot χωρίς gapps και μετά μουντ vendor & system κτλ; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΠΟΤΕ.. Λινκ για την ΑΟSiP παρακαλω..? Εδώ είσαι!! https://get.aosip.dev/x2/AOSiP-9.0-Official-x2-20190917.zip Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 (edited) Cris έβαλες την 25/9 η την 21/9; Έκανες τις οδηγίες τύπου boot χωρίς gapps και μετά μουντ vendor & system κτλ;[l] Όχι .. έβαλα την 27.09.2019 https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1yFUbS7mUBPxNYC105Cm-ApQSx_7SwDuB Κατεβάζουμε Ρομ και τα Gapps Πάμε 3.3.1-0 TWRP κάνουμε Wipe system. Data Cache dalvik cache Φλάσαρισμα τη Ρομ.. τελειώνει Καπάκι φλάσαρισμα τα Gapps Εκκίνηση στο σύστημα και όλα δουλεύουν κανονικά Όσο αφορά το vendor partition.. Είναι ουσιαστικά ο χώρος συστήματος που έχει όλα τα απαραίτητα αρχεία για την συσκευή μας. Εάν λοιπόν η Ρομ είναι επίσημη έχει τα σωστά σκριπτ να τροποποιήσει σωστά το διαμέρισμα. Ίσως μερικές φορές με κάποιες Ρομ αυτό δεν γίνεται σωστά. Αλλά κανονικά δεν χρειάζεται αν κάνουμε κάτι, όχι εάν θα κάνουμε Wipe vendor θα γίνει κάτι.. ίσα ίσα θα είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκεί μόνο τα αρχεία που χρειάζεται η Ρομ που φοράμε.. Edited September 29, 2019 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Όχι .. έβαλα την 27.09.2019 https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1yFUbS7mUBPxNYC105Cm-ApQSx_7SwDuB Κατεβάζουμε Ρομ και τα Gapps Πάμε 3.3.1-0 TWRP κάνουμε Wipe system. Data Cache dalvik cache Φλάσαρισμα τη Ρομ.. τελειώνει Καπάκι φλάσαρισμα τα Gapps Εκκίνηση στο σύστημα και όλα δουλεύουν κανονικά Όσο αφορά το vendor partition.. Είναι ουσιαστικά ο χώρος συστήματος που έχει όλα τα απαραίτητα αρχεία για την συσκευή μας. Εάν λοιπόν η Ρομ είναι επίσημη έχει τα σωστά σκριπτ να τροποποιήσει σωστά το διαμέρισμα. Ίσως μερικές φορές με κάποιες Ρομ αυτό δεν γίνεται σωστά. Αλλά κανονικά δεν χρειάζεται αν κάνουμε κάτι, όχι εάν θα κάνουμε Wipe vendor θα γίνει κάτι.. ίσα ίσα θα είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκεί μόνο τα αρχεία που χρειάζεται η Ρομ που φοράμε.. Δεν πήρα χαμπάρι ότι έχει βγει 27/9!! Downloading και ξανά φορμάτ! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Όσο αφορά το vendor partition.. Είναι ουσιαστικά ο χώρος συστήματος που έχει όλα τα απαραίτητα αρχεία για την συσκευή μας. Εάν λοιπόν η Ρομ είναι επίσημη έχει τα σωστά σκριπτ να τροποποιήσει σωστά το διαμέρισμα. Ίσως μερικές φορές με κάποιες Ρομ αυτό δεν γίνεται σωστά. Αλλά κανονικά δεν χρειάζεται αν κάνουμε κάτι, όχι εάν θα κάνουμε Wipe vendor θα γίνει κάτι.. ίσα ίσα θα είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκεί μόνο τα αρχεία που χρειάζεται η Ρομ που φοράμε.. Δηλαδη εγω τωρα, επειδη δεν καταλαβα καλα αυτο που γραφεις να κανω αυτο που λεει ο Φωτης Η να μην το κανω..? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Μόλις ξανά εστησα το κινητό για 3η φορά σήμερα. Έβαλα την 27/9 που δεν είχα πάρει είδηση ότι υπάρχει. Δεν έκανε ούτε ένα bootloop, ούτε ένα σκάλωμα, ούτε το παραμικρό. Πήγα να τη βάλω dirty και κολλάτε το σύμπαν. Οπότε κάντε ένα κόπο και περάστε την με καθαρή εγκατάσταση να ηρεμήσετε. Όσο για το vendor, επειδή δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να να γίνει πατατα μιας και είναι καινούργιο λειτουργικό, -γνωμη μου- διαγράψτε το και βάλτε την AOSiP μέχρι που να ανοίξει το πρώτο boot και μετά την Arrow. Το βήμα αυτό να το κάνετε όσοι προέρχεστε ήδη από Αrrow, Όσοι προέρχεστε από pie δεν υπάρχει λόγος Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Μόλις ξανά εστησα το κινητό για 3η φορά σήμερα. Έβαλα την 27/9 που δεν είχα πάρει είδηση ότι υπάρχει. Δεν έκανε ούτε ένα bootloop, ούτε ένα σκάλωμα, ούτε το παραμικρό. Πήγα να τη βάλω dirty και κολλάτε το σύμπαν. Οπότε κάντε ένα κόπο και περάστε την με καθαρή εγκατάσταση να ηρεμήσετε. Όσο για το vendor, επειδή δεν είμαι σίγουρος και δεν θέλω να να γίνει πατατα μιας και είναι καινούργιο λειτουργικό, -γνωμη μου- διαγράψτε το και βάλτε την AOSiP μέχρι που να ανοίξει το πρώτο boot και μετά την Arrow. Το βήμα αυτό να το κάνετε όσοι προέρχεστε ήδη από Αrrow, Όσοι προέρχεστε από pie δεν υπάρχει λόγος Περασα την Arrow του Χριστου, χωρις να πειραξω τον vendor... Mia απο τα ιδια.. Οποτε φορματ wipe ola και vendor και περασα την AOSiP.. Kai μιας και την περασα, ειπα να κανω μια σταση εδω, να την δω... Μετα ξαναδικιμαζουμε την Arrow.. Φωτη γραψε εντυπωσεις Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Περασα την Arrow του Χριστου, χωρις να πειραξω τον vendor... Mia απο τα ιδια.. Οποτε φορματ wipe ola και vendor και περασα την AOSiP.. Kai μιας και την περασα, ειπα να κανω μια σταση εδω, να την δω... Μετα ξαναδικιμαζουμε την Arrow.. Φωτη γραψε εντυπωσεις Από την AOSiP δεν θα ξεκολλήσεις εύκολα!! Χαχα! Είναι -κατα τη γνώμη μου- η ΤΟΠ pie. Εντυπώσεις, είναι νωρίς.. θα δουλέψω 2-3 μέρες και θα πω με βεβαιότητα. Η πρώτη εντύπωση τώρα είναι ότι τσουλαει νεράκι σε σχέση με την 21/9 που έκανε διάφορα στην αρχή. Δεν μου έχει κάνει ούτε ένα κόλλημα. Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts