gmitsiakis Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 εγω εχω θεμα με τις LIVE WALLPAPER της 30s V16a. θελω να βαλω αλλη εικονα οθονης κλειδωματος και δεν μου το δινει καν σαν επιλογη. Μονο ορισμο ταπετσαριας αρχικης οθονης. πως απενεργοποιειται η βλακεια? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstassrp Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Τι διορθώσεις έχει το update ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 (edited) Τι διορθώσεις έχει το update ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ➡️New build available for LeEco Le Max2 (x2) ℹ️Version : 2.2 Pie ������Build date : 2019/04/14 ⬇️ Download Join our group to keep updated ! @itsrevengeos GAPPS INCLUDED ������ Source Changelog - - Switch open source pixel like launcher - Launcher gestures - System uptime indicator - Auto dark theme on battery saver - Auto dark theme after sunset - Extended standby - Fixed network indicator layout - Fixed rare SystemUI crash - Stability improvements ������ Device Changelog - Updated blobs - Updated kernel Edited April 15, 2019 by fotispigi Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Φωτη μηπως μπορεις να στειλεις το Link eui audio fix στην Aosip την τελευταία που είναι f2fs? Μηπως εννοεις αυτο https://sourceforge.net/projects/shivatejapeddi/files/Mods/ ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Φωτη μηπως μπορεις να στειλεις το Link eui audio fix στην Aosip την τελευταία που είναι f2fs? Μηπως εννοεις αυτο https://sourceforge.net/projects/shivatejapeddi/files/Mods/ ty Ναι αυτό είναι! Το έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Ναι αυτό είναι! Το έχεις δοκιμάσει; Στη revenge το είχα βάλει αλλά δεν μου δουλεψε.Στην aosip δεν θυμάμαι.Θα το τσεκαρω όταν την περάσω και θα ενημερώσω.ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 θεμα με τον ήχο εχω και εγω ακόμα και στις κανονικές κλήσεις (οι συνομιλητές μου ακούνε σε ηχώ τον εαυτό τους). Παραδόξως το θεμα δεν υπάρχει στην ΑΕΧ 25/11, σε όλες τις νεότερες AOSIP, Revenge και RR όμως υπήρχε. Είχα ξαναρωτήσει αρχες Απριλη αλλά δεν είπε κανείς τότε για το EUI Audio. Το δοκίμασε κανείς τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 θεμα με τον ήχο εχω και εγω ακόμα και στις κανονικές κλήσεις (οι συνομιλητές μου ακούνε σε ηχώ τον εαυτό τους). Παραδόξως το θεμα δεν υπάρχει στην ΑΕΧ 25/11, σε όλες τις νεότερες AOSIP, Revenge και RR όμως υπήρχε. Είχα ξαναρωτήσει αρχες Απριλη αλλά δεν είπε κανείς τότε για το EUI Audio. Το δοκίμασε κανείς τελικά; Δοκιμασα τώρα aosip .Δεν παίρνει το rar.Κολλαει στο boot.Η revenge το κάνει install αλλά μου σταματάει να δουλεύει ο ήχος.Αρα επιστρέψω στην τελευτσια eui του cris που δεν είχα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Δοκιμασα τώρα aosip .Δεν παίρνει το rar.Κολλαει στο boot.Η revenge το κάνει install αλλά μου σταματάει να δουλεύει ο ήχος.Αρα επιστρέψω στην τελευτσια eui του cris που δεν είχα θέμα. με την ΑΕΧ 25/11 έχεις θέμα; το λέω γιατί είναι και android 9 οπότε λογικά είναι προτιμητέα από την 30s που είναι android 6. Εγω στις δοκιμές που έκανα δεν είχα θεμα με αυτήν. Εννοώ χωρίς fix. Από τη αρχή φαίενται ότι δεν έχει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 με την ΑΕΧ 25/11 έχεις θέμα; το λέω γιατί είναι και android 9 οπότε λογικά είναι προτιμητέα από την 30s που είναι android 6. Εγω στις δοκιμές που έκανα δεν είχα θεμα με αυτήν. Εννοώ χωρίς fix. Από τη αρχή φαίενται ότι δεν έχει το πρόβλημα. δεν εχω δοκιμασει μπορει καποια στιγμη να το κανω.δεν ειναι f2fs ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 δεν εχω δοκιμασει μπορει καποια στιγμη να το κανω.δεν ειναι f2fs ετσι? Όχι, η 25/11 δεν είναι f2fs. Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AELReNoS Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Πήρα πριν 10 μέρες το Samsung Galaxy Watch... Το ρολόι έχει συγχρονιστεί σχεδόν τέλεια, μετά από αρκετές αλλαγές ROM που έκανα στο κινητό... Είμαι πλέον με LeEco Le Max 2, Official Indian EUI 5.8.019S (Android 6.0.1)... Αναβάθμιση δεν υπάρχει σε official και άμα παίξω με costum roms δεν κάνει καθόλου pairing το ρολόι... Όταν έχω εισερχόμενες κλήσεις, λαμβάνω ειδοποίηση στο ρολόι αλλά έχω ΜΟΝΟ την δυνατότητα να την απορρίψω (εικονίδιο κόκκινου τηλεφώνου) ή να στείλω μήνυμα απόρριψης και ΟΧΙ δυνατότητα απάντησης μέσω ρολογιού. Δεν εμφανίζει το "πράσινο τηλέφωνο" ως επιλογή για να απαντήσω. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasimako Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Εγώ δουλεύω αυτή δω μέχρι να δοκιμάσω αυτή του sso και είναι μια χαρά. https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_MI8_V1h.apk Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πάω να κάνω εγκατάσταση το apk στην ROM LeMax2 6.0.030s-V-16-x820/x822 OFFICIAL SUPER-MODDED-ROMand Google Edition και δεν προχωρά.. Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 ...Κάνω κάτι λάθος? Είσαι με android 6.0:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 νεα aosip https://aosip.dev/x2 και οι αλλαγες https://raw.githubusercontent.com/AOSiP-Devices/Updater-Stuff/master/x2/changelog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) νεα aosip https://aosip.dev/x2 και οι αλλαγες https://raw.githubusercontent.com/AOSiP-Devices/Updater-Stuff/master/x2/changelog Την πέρασα dirt και είναι άψογη! με το νέο twrp 3.3.0. (Το τέστ πέρασα εγώ, έχει κάποια καλουδια παραπάνω) Το οποίο υποστηρίζει τρεμπλ και f2fs κανονικά. Edited April 17, 2019 by fotispigi Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες συμβουλές και την πολύ όμορφη παρέα. Πάω προς pocophone f1. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες συμβουλές και την πολύ όμορφη παρέα. Πάω προς pocophone f1. Καλορίζικο και καλοδουλευτο!! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Παιδια θυμιστε μου... Για dirty installation rom τι επιλεγω? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια θυμιστε μου... Για dirty installation rom τι επιλεγω? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο wipe ενοω davlink cache, cache, και system? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosxotrelos Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Καλησπέρα παιδια εχω βαλει την aosip official καπου αρχες του μηνα....Βλεπω οτι κατι λετε για update αλλα οταν τσεκαρω στις ρυθμισεις για update εχει να κανει απο τις 1 απριλιου...ξερετε γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Παιδια θυμιστε μου... Για dirty installation rom τι επιλεγω? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο wipe ενοω davlink cache, cache, και system? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν κάνεις τίποτα αλλά με την προϋπόθεση ότι θα βάλεις νέα έκδοση της ΡΟΜ που φοράει ήδη το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Παιδια θυμιστε μου... Για dirty installation rom τι επιλεγω? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο wipe ενοω davlink cache, cache, και system? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνεις wipe την cache και την cache&bavlik Όχι το system. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδια εχω βαλει την aosip official καπου αρχες του μηνα....Βλεπω οτι κατι λετε για update αλλα οταν τσεκαρω στις ρυθμισεις για update εχει να κανει απο τις 1 απριλιου...ξερετε γιατι? Είναι beta γι'αυτό δεν στις βγάζει ΟΤΑ. Τη βαζεις χειροκίνητα... Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλορίζικο και καλοδουλευτο!! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Κάνεις wipe την cache και την cache&bavlik Όχι το system. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι beta γι'αυτό δεν στις βγάζει ΟΤΑ. Τη βαζεις χειροκίνητα...Ευχαριστώ πολυ!! Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις γιατι με αφηνει να καταχωρησω μονο 2 αποτυπωματα ενω πριν μπορουσα μεχρι 5. Εχω κανει fingerprint fix απι το twrp αλλα τιποτα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts