CrisBal Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Τελικά ποιό εύκολα περνάει κανείς την LineageOS 16 (Android 9) for LeEco Le Max 2 + Full Gaps, παρά αυτή του Cris! ..και μάλιστα σε 3-5 λεπτά! Έτσι ακριβώς..Η AEX που περιέχει και τα Gapps θέλει ακριβώς 3λ και 12 δευτερόλεπτα μέχρι το bootστο σύστημα... Προϋπόθεση να έχεις καταλάβει πως κανεις treble το κινητό..;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Τα έκανα όλα αυτά που λέτε με κάθε λεπτομέρεια....όπως τα περιγράφετε....αλλά και πάλι τίποτα! Ευτυχώς που δεν το έσπασα! Φαίνεται ότι το κινητό μου δεν συμπαθεί αυτή τη ρομ!!! Τι να πεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 (edited) Τα έκανα όλα αυτά που λέτε με κάθε λεπτομέρεια....όπως τα περιγράφετε....αλλά και πάλι τίποτα! Ευτυχώς που δεν το έσπασα! Φαίνεται ότι το κινητό μου δεν συμπαθεί αυτή τη ρομ!!! Τι να πεις...... Μήπως δεν έχεις βάλει το σωστό twrp, αυτό που προτείνεται για την ΑΕΧ; Recomended TWRP 3.2.3-0 Pie-Treble WITH EXTRA TOOLS https://mega.nz/#!wCAByQiJ...tjJb4rLYxYSglU Edited December 6, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Αυτό είχα βάλει ....twrp-3.2.3-0-Pie_Treble&Tools_by_C.B.G.13.10.2018 αλλά δεν έγινε τίποτα! αλλά τώρα το πέταξα και ησύχασα.... φοράω TWRP 3.2.3-1 επίσημο. Ακολούθησα τα εξής βήματα: 1) Format data 2) Έβαλα μέσα στο κινητό το TWRP και την Rom του Cris 3) Εγκατάσταση του twrp-3.2.3-0-Pie_Treble&Tools_by_C.B.G.13.10.2018 4) Επανεκκίνηση στο recovery (δις 3-4) 5) Treblize σύμφωνα με τις οδηγίες του 6) Εγκατάσταση rom.. 7) Κόλλημα στο σήμα AEX για 12 λεπτά....και τίποτα με μπόλικο καθόλου! 8) Πέρασα dirty την rom και πάλι τίποτα με μπόλικο καθόλου.. Εγκαθιστώ την Lineaage 16 και ως δια μαγείας σε 3 λεπτά είχα κινητό σε android 9! καληνύχτα αγαπητό μου forum! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Εχει βρει κανεις Dolby Atmos για Pie Roms?? Για καποιον ανεξηγητο λογο το V4A δεν συνεργαζεται με τα ακουστικα μου. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kesair Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 hi, i am using LOS Remixed_x2-Rev3 now and it is lagging when i play game. which rom or settings should i use for better performance? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Αυτό είχα βάλει ....twrp-3.2.3-0-Pie_Treble&Tools_by_C.B.G.13.10.2018 αλλά δεν έγινε τίποτα! αλλά τώρα το πέταξα και ησύχασα.... φοράω TWRP 3.2.3-1 επίσημο. Ακολούθησα τα εξής βήματα: 1) Format data 2) Έβαλα μέσα στο κινητό το TWRP και την Rom του Cris 3) Εγκατάσταση του twrp-3.2.3-0-Pie_Treble&Tools_by_C.B.G.13.10.2018 4) Επανεκκίνηση στο recovery (δις 3-4) 5) Treblize σύμφωνα με τις οδηγίες του 6) Εγκατάσταση rom.. 7) Κόλλημα στο σήμα AEX για 12 λεπτά....και τίποτα με μπόλικο καθόλου! 8) Πέρασα dirty την rom και πάλι τίποτα με μπόλικο καθόλου.. Εγκαθιστώ την Lineaage 16 και ως δια μαγείας σε 3 λεπτά είχα κινητό σε android 9! καληνύχτα αγαπητό μου forum! Το ventor μπορούσες να το τικαρεις για wipe; (Τουτέστιν είχε προσαρτηθεί;) Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Καλημερα σε ολους!Με την βοηθεια σας περασα την CN-OFFICIAL-6.0.030s Latest V16 Modded 12.11.2018_le_x2 FullRom by C.B.G..Συγχαρητηρια Chris εξαιρετικη δουλεια! Εχω ομως ενα μικρο προβλημα ενω εγκαθιστω το messenger και δημιουργω λογαριασμο δεν μπορω να λαβω το μηνυμα για επιβεβαιωση του κωδικου.!Στο viber δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα!Αν γνωριζει καποιος κατι ας μου απαντησει....Ευχαριστω πολυ !!!! Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 hi, i am using LOS Remixed_x2-Rev3 now and it is lagging when i play game. which rom or settings should i use for better performance?Which kernel you are using? Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Προσπαθώ να περάσω την ΑΕΧ.. Χθες το βράδυ την πέρασα χωρις να πειράξω τα partitions δηλαδή ήταν όλα ext4.. Την εγκατέστησα αλλά δεν προχωρήσε απο το σημείο που έψαχνε για ενημερώσεις. Τωρα προσπαθώ να κάνω τη διαδικάσια απο την αρχή αλλα δε μπορώ να αλλάξω το filesystem του data σε f2fs.. μου βγάζει error: 1 Unable to wipe data Error changing file system. Εχω περασμένο το twrp του Chris Treble 3.2.3-0 pie and tools. Μάλλον κάτι χάνω στη διαδικασία. Κάνω και reboot αφου κανω κάποια wipes.. δοκιμασα και φορματ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 hi, i am using LOS Remixed_x2-Rev3 now and it is lagging when i play game. which rom or settings should i use for better performance? Disable all power save actions and enable performance for games Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 (edited) Προσπαθώ να περάσω την ΑΕΧ.. Χθες το βράδυ την πέρασα χωρις να πειράξω τα partitions δηλαδή ήταν όλα ext4.. Την εγκατέστησα αλλά δεν προχωρήσε απο το σημείο που έψαχνε για ενημερώσεις. Τωρα προσπαθώ να κάνω τη διαδικάσια απο την αρχή αλλα δε μπορώ να αλλάξω το filesystem του data σε f2fs.. μου βγάζει error: 1 Unable to wipe data Error changing file system. Εχω περασμένο το twrp του Chris Treble 3.2.3-0 pie and tools. Μάλλον κάτι χάνω στη διαδικασία. Κάνω και reboot αφου κανω κάποια wipes.. δοκιμασα και φορματ.. Δεν δουλεύουν σε f2fs οι Pie προς το παρόν γιατί έρχεται και αυτό.. Κάνε αλλαγή τα data σε ex-fat Kai πάλι ext4 reboot to recovery κάνε μετά και τα άλλα και φλασάρεις.. Edited December 7, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Ευχαριστω για την άμεση απάντηση .. Τα γυρισα όλα σε ext4 , έκανα treble. Πέρασα τη ρομ. Όλα φαίνονται οκ. Ξανά ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Θελω να περασω καποιο απο τα images για την pie eax που δινει ο Cris για Κερνελ και thermal profiles. Οταν παω να τα βαλω μεσω TWRP οι επιλογες για τοποθετηση ειναι σε: system image, boot, recovery, vendor image. Σε ποια θεση να τα περασω?? Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Θελω να περασω καποιο απο τα images για την pie eax που δινει ο Cris για Κερνελ και thermal profiles. Οταν παω να τα βαλω μεσω TWRP οι επιλογες για τοποθετηση ειναι σε: system image, boot, recovery, vendor image. Σε ποια θεση να τα περασω?? Σε κανένα..είναι ζιπ...τα φλασάρεις χωρίς wipes.. μόνο ο στοκ κερνελ είναι image και πάει στο boot. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Καλημερα σε ολους!Με την βοηθεια σας περασα την CN-OFFICIAL-6.0.030s Latest V16 Modded 12.11.2018_le_x2 FullRom by C.B.G..Συγχαρητηρια Chris εξαιρετικη δουλεια! Εχω ομως ενα μικρο προβλημα ενω εγκαθιστω το messenger και δημιουργω λογαριασμο δεν μπορω να λαβω το μηνυμα για επιβεβαιωση του κωδικου.!Στο viber δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα!Αν γνωριζει καποιος κατι ας μου απαντησει....Ευχαριστω πολυ !!!! Δοκίμασες μέσω Facebook? Το email που πάει? Σε εξωτερικό email provider η στον στοκ? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Εγκαθιστώ την Lineaage 16 και ως δια μαγείας σε 3 λεπτά είχα κινητό σε android 9! καληνύχτα αγαπητό μου forum! Έτσι από περιέργεια και μόνο αν βρεις χρόνο πες μου όταν τικάρεις τα data and cache αν τα δείχνει f2fs... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Δοκίμασες μέσω Facebook? Το email που πάει? Σε εξωτερικό email provider η στον στοκ? Δεν έχω λογαριασμό στο facebook! Όταν δημιουργώ λογαριασμό στο messenger γράφω τηλ, όνομα κτλ και περιμένω μήνυμα με τον κωδικό μου βγάζει αυτό Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 (edited) Έτσι από περιέργεια και μόνο αν βρεις χρόνο πες μου όταν τικάρεις τα data and cache αν τα δείχνει f2fs... Ναι είναι ήδη τικαρισμένα μαζί με τον vendor! Την 1η φορά ξετικάρισα τα data and cache και άφησα μόνο το vendor...αλλά τίποτα! Την 2η φορά όταν τα ξαναέκανα όλα από την αρχή τα άφησα όλα τικαρισμένα....αλλά πάλι τίποτα! Ναι μπορούσα να τα τικάρω και να ξετικάρω!!! Αν τα έδειχνε f2fs? Ναι τα έδειχνε τικαρισμένα όταν γύριζα το σύστημα από ext se f2fs και έτσι πέρασα την Lineage 16 (που έχει λίγα καλούδια και άσχημη μπαταρία!!!) Τώρα πλέον αγανάκτησα και δεν τα ξανακάνω πάλι! Πρωτοφανές αυτό για μένα...αν και είμαι και από τους πιο παλιούς εδώ μέσα (ναι ακόμη και από σένα Cris!) στο Lemax2! Είπα να ξαναθυμηθώ τα παλιά αλλά...δεν με θέλει!!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου (καθώς και του sso).... ξέρω πολύ καλά τι άριστος άνθρωπος είσαι και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω! Edited December 7, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Ναι είναι ήδη τικαρισμένα μαζί με τον vendor! Την 1η φορά ξετικάρισα τα data and cache και άφησα μόνο το vendor...αλλά τίποτα! Την 2η φορά όταν τα ξαναέκανα όλα από την αρχή τα άφησα όλα τικαρισμένα....αλλά πάλι τίποτα! Ναι μπορούσα να τα τικάρω και να ξετικάρω!!! Αν τα έδειχνε f2fs? Ναι τα έδειχνε τικαρισμένα όταν γύριζα το σύστημα από ext se f2fs και έτσι πέρασα την Lineage 16 (που έχει λίγα καλούδια και άσχημη μπαταρία!!!) Τώρα πλέον αγανάκτησα και δεν τα ξανακάνω πάλι! Πρωτοφανές αυτό για μένα...αν και είμαι και από τους πιο παλιούς εδώ μέσα (ναι ακόμη και από σένα Cris!) στο Lemax2! Είπα να ξαναθυμηθώ τα παλιά αλλά...δεν με θέλει!!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου (καθώς και του sso).... ξέρω πολύ καλά τι άριστος άνθρωπος είσαι και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω! Συγκρινοντας παντως τις εγκραφες...αριστερα...γραφει, οτι ο CrisBal, σου ριχνει ..3..χρονια.. ..Και..λεω.. μηπως..βιαζεσε λιγο, και εχεις κανει καποιο λαθος.. και στα αλλα ..που λες? (με ολη την καλη διαθεση..)??? Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Ναι είναι ήδη τικαρισμένα μαζί με τον vendor! Την 1η φορά ξετικάρισα τα data and cache και άφησα μόνο το vendor...αλλά τίποτα! Την 2η φορά όταν τα ξαναέκανα όλα από την αρχή τα άφησα όλα τικαρισμένα....αλλά πάλι τίποτα! Ναι μπορούσα να τα τικάρω και να ξετικάρω!!! Αν τα έδειχνε f2fs? Ναι τα έδειχνε τικαρισμένα όταν γύριζα το σύστημα από ext se f2fs και έτσι πέρασα την Lineage 16 (που έχει λίγα καλούδια και άσχημη μπαταρία!!!) Τώρα πλέον αγανάκτησα και δεν τα ξανακάνω πάλι! Πρωτοφανές αυτό για μένα...αν και είμαι και από τους πιο παλιούς εδώ μέσα (ναι ακόμη και από σένα Cris!) στο Lemax2! Είπα να ξαναθυμηθώ τα παλιά αλλά...δεν με θέλει!!! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου (καθώς και του sso).... ξέρω πολύ καλά τι άριστος άνθρωπος είσαι και δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω! Για αυτό βρε δεν μπούταρε ποτέ...αν τα έχεις f2fs μόνο η Lineage 16 θα Μπουτάρει που τα υποστηρίζει από το τελευταίο update. Αν δεν βαρεθείς και βρεθεί χρόνος καντα ext4 όλα και φλάσαρε.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Συγκρινοντας παντως τις εγκραφες...αριστερα...γραφει, οτι ο CrisBal, σου ριχνει ..3..χρονια.. ..Και..λεω.. μηπως..βιαζεσε λιγο, και εχεις κανει καποιο λαθος.. και στα αλλα ..που λες? (με ολη την καλη διαθεση..)??? Ο Crisbal ήρθε στην ομάδα μας εδώ (από το forum της Xiaomi, αν θυμάμαι καλά όπως μας είχε πει...) και μας εξέπληξε με την μαεστρία του (μέσα από δω μαζί μας έμαθε και αυτός πολλά - ήξερε καλά το morelocale!) και κυρίως με την ανθρωπιά του!! (Αν βρεις άλλον να σου κάνει το έτσι κινητό και να μην δέχεται ούτε καφέ-bitcoin, πέστο και σε μας)! Έπρεπε να τον είχε πάρει κοντά της η Leecho....αν και ο ίδιος δεν ήθελε! Αυτά που βλέπεις στα αριστερά είναι σαν τα λόγια του Τσίπρα...ή του γέροντα Παίσίου...."θα είναι σαν να είναι ο παλιότερος αλλά δεν θα είναι...(γιατί ορισμένοι είχαν κι άλλα "τοπωνύμια")!!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifis77 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Έχω το ίδιο πρόβλημα. Στο κινητό μου την έχω περασμένη όλα καλά. Σε άλλο που παρέλαβα χθες κάνοντας όλη τη διαδικασία σωστά, treblize κτλ, μόνο bootαρει το λογότυπο της AEX. Ενώ είναι ext4 όλα φυσικά. Για αυτό βρε δεν μπούταρε ποτέ...αν τα έχεις f2fs μόνο η Lineage 16 θα Μπουτάρει που τα υποστηρίζει από το τελευταίο update. Αν δεν βαρεθείς και βρεθεί χρόνος καντα ext4 όλα και φλάσαρε.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 ...Αν τα έδειχνε f2fs? Ναι τα έδειχνε τικαρισμένα όταν γύριζα το σύστημα από ext se f2fs και έτσι πέρασα την Lineage 16 (που έχει λίγα καλούδια και άσχημη μπαταρία!!!) ... Φίλε @tips2018, όπως σου έγραψε και ο Cris, η ΑΕΧ δεν είναι για f2fs αλλά για ext4. Mια non f2fs Rom δεν μπαίνει σε f2fs, ενώ το αντίθετο γίνεται, δηλ. μια f2fs Rom μπορεί να μπει και σε ext4. Οπότε βρέθηκε ο "ένοχος":lol: Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως κάτι μας διαφεύγει και μας σπάει τα νεύρα!!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 (edited) Για αυτό βρε δεν μπούταρε ποτέ...αν τα έχεις f2fs μόνο η Lineage 16 θα Μπουτάρει που τα υποστηρίζει από το τελευταίο update. Αν δεν βαρεθείς και βρεθεί χρόνος καντα ext4 όλα και φλάσαρε.. Έτσι ξεκίνησα..κάνοντάς τα όλα σε ext4...αλλά τίποτα! Τέλος πάντων! (ήμουν νιός και γέρασα) Δεν το πειράζω τώρα με τίποτα...θα σας διαβάζω και θα σας ζηλεύω... Το κινητό μου το διατηρώ σε άριστη κατάσταση....όμως διαπιστώνω ότι το δεξιό κουμπί πρέπει να το πατάω δυο φορές για να υλοποιήσει την εντολή.... έγινε πρόβλημα της συσκευής από την 3 1/2 χρήση του και τα φλασαρίσματά του ή είναι του soft? (μόνο μην πεις του soft!!! Μόνο αυτό!!) Το Kodi και άλλες 500 εφαρμογές λειτουργούν αψογότατα.... σε ταχύτητα και μπαταρία (αν και καινούργια) αρχίζει να χάνει... Υ.Γ. Είναι μία από τις 3 συσκευές που αγάπησα πολύ...αγόρασα μια καινούργια και έτσι όπως είναι την πρόσθεσα ατόφια στο μουσείο-βιτρίνα της τεχνολογίας μου! Όταν αγοράζω συσκευές τις παίρνω πάντα εις διπλούν! Άλλο βίτσιο αυτό! Edited December 7, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts