Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Format data with change repair system exfat..

Go reboot TWRP..again change to ext4... reboot again..Go flash latest 3.2.3-0 and tools..

Go to change repair again and try to change partition to f2fs..if not working make the same process with order 3.2.1-1

thanks i did it with twrp 3.2.1-1 and i am trying Los remixed v3 now. i have a problem. when i restarted the phone or turned airplane mode on/off there is no problem but after a while i couldn't send/get sms or phone call. i can use mobile data but i can not make a call or send sms until reboot the phone or turned airplane mode on/off.

Επειδή και εγώ έχω πρόβλημα με το restore σε oreo κυρίως, αν για παράδειγμα θέλω να επαναφέρω το backup μου που έχω σε άλλη oreo από αυτήν που έχω, κάνω εγκατάσταση την άλλη oreo από την αρχή και μετά επαναφέρω μόνο το data από το backup και όλα καλά?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και από που το κατέβασες το apkpure?

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από chrome, κανείς εγκατάσταση από το official site δίνεις δικαιώματα και έτοιμος.

Ότι έχει το play store με την διαφορά ότι σε αφήνει να κατεβάσεις apps από όλο τον κόσμο χωρίς περιορισμούς.

Από chrome, κανείς εγκατάσταση από το official site δίνεις δικαιώματα και έτοιμος.

Ότι έχει το play store με την διαφορά ότι σε αφήνει να κατεβάσεις apps από όλο τον κόσμο χωρίς περιορισμούς.

ευχαριστώ πολύ.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Που το είδες βρε να "πιάνομαι";;;;

Απορία εξέφρασα, γιατί προφανώς δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις...

Ξέρεις κάτι; Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και πολύ ωραία. Αρκεί να την χρησιμοποιείς σωστά, ειδικά στον γραπτό λόγο. Δώσε βάση σε μια πολύ χαρακτηριστική φράση:

1. "Ήξεις, αφήξεις, ουκ εν πολέμω θνήξεις"

2. "Ήξεις, αφήξεις ουκ, εν πολέμω θνήξεις"

Ίδιες ακριβώς λέξεις είναι και στις δυο περιπτώσεις. Η μόνη διαφορά είναι η θέση του δεύτερου κόμματος.

Βλέπεις πόσο αλλάζει το νόημα από την θέση του δεύτερου κόμματος;

Στην πρωτη περίπτωση λέει: "Θα πας, θα γυρίσεις, ΔΕΝ θα πεθάνεις στον πόλεμο"

Στην δεύτερη περίπτωση λέει: "Θα πας, ΔΕΝ θα γυρίσεις, θα πεθάνεις στον πόλεμο"

Και ομολογώ ότι πολλές φορές δεν καταλαβαίνω αυτά που γράφεις:)

Σε ό,τι αφορά στο igo Primo. Άρχισα να ασχολούμαι με δαύτο πριν από 12-13 χρόνια περίπου. Με τον Οδυσσέα (odytsak), τον Γιάννη (golf) και τόσους άλλους γκουρού. Ήμουν mod και στο BTW και στο gpspocketpc...αλλά όπως σου είχα πει και σε pm....πάνε αυτά, τελείωσαν. Έκλεισε ο κύκλος πλέον για μένα, αλλά και για τους περισσότερους. Δεν βλέπεις πλέον κανέναν από τους γκουρού περί το gps ν' ασχολείται.

Φιλικά πάντα:)

Συμφωνουμε σε ολα!!!:D

Και για τη γλωσσα και για τους γκουρου που τα παρατησανε.. Και φυσικο ειναι μετα απο τοοοσα χρονια!!!

Αυτο που εγω εχω διαφορετικη αποψη ειναι εκει που λες:

(Έκλεισε ο κύκλος πλέον για μένα, αλλά και για τους περισσότερους. Δεν βλέπεις πλέον κανέναν από τους γκουρού περί το gps ν' ασχολείται) Συμφωνω και Αυτο που γραφεις ειναι η Αληθεια ,και σεβωμαι τη γνωμη σου.

Απλως εμενα η δικη μου γνωμη ειναι αυτο που λεει οτι:

Τα διαμαντια ειναι παντοτινα!!!!!

Και για μενα:

Primo με σκαιν του Ανδρεα / Avicsing και Israell με σκαιν του Δημητρη / και 30s_V15f του CrisBal / ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!!!

Μπορω να πετξω και να αλλαξω τα παντα αλλα τα διαμαντια ΟΧΙ. (δικη μου γνωμη βεβαια)

Ολα φιλικα και με ολη μου την ειλικρινια, χαιρωμε για την ολη κουβεντα μας..

Νασε καλα

Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official

Εγώ πάντως έχω κατεβάσει το apkpure σε όλα τα κινητά μου και περνάω Google camera και ότι θέλω χωρίς κανένα περιορισμό.

Δηλαδή περνάς gcam που είναι για android 7 και πάνω σε android 6 δηλαδή την 30sv15?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Βρε δεν κατάλαβες...

Δεν πετάω κανένα "διαμάντι". Και για μένα ακόμα το πρίμο είναι κορυφή και πρώτη μου επιλογή.

Απλά λέω ότι πάνε οι εποχές που αφιέρωνα ώρες, μέρες, βδομάδες. Αυτό λέω.

Αλλά είμαστε εντελώς off topic, οπότε ας μην το συνεχίσουμε.

Συμφωνουμε σε ολα!!!:D

Και για τη γλωσσα και για τους γκουρου που τα παρατησανε.. Και φυσικο ειναι μετα απο τοοοσα χρονια!!!

Αυτο που εγω εχω διαφορετικη αποψη ειναι εκει που λες:

(Έκλεισε ο κύκλος πλέον για μένα, αλλά και για τους περισσότερους. Δεν βλέπεις πλέον κανέναν από τους γκουρού περί το gps ν' ασχολείται) Συμφωνω και Αυτο που γραφεις ειναι η Αληθεια ,και σεβωμαι τη γνωμη σου.

Απλως εμενα η δικη μου γνωμη ειναι αυτο που λεει οτι:

Τα διαμαντια ειναι παντοτινα!!!!!

Και για μενα:

Primo με σκαιν του Ανδρεα / Avicsing και Israell με σκαιν του Δημητρη / και 30s_V15f του CrisBal / ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!!!

Μπορω να πετξω και να αλλαξω τα παντα αλλα τα διαμαντια ΟΧΙ. (δικη μου γνωμη βεβαια)

Ολα φιλικα και με ολη μου την ειλικρινια, χαιρωμε για την ολη κουβεντα μας..

Νασε καλα

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Παιδιά sos... Έχω το κινητό 1.5 χρόνο περίπου με την μαμά rom και είμαι άσχετος με root... Πριν λίγο σταμάτησε να δουλεύει το power button και το down volume... Εκτός από αλλαγή rom μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

Κάποιος μια βοήθεια παιδιά!!

Δεν δουλεύουν πουθενά η μόνο όταν είσαι μέσα στη Ρομ;

Αν δεν δουλεύουν πουθενά ούτε σε twrp ούτε από κλειστό, δες αν όταν τα πατάς αισθάνεσαι το κλικ. Αν δεν αισθάνεσαι αυτό το κλικ καθόλου μάλλον είναι πρόβλημα hardware. Δηλαδή τα έχουν παίξει.

Κάποιος μια βοήθεια παιδιά!!

Δεν δουλεύουν πουθενά η μόνο όταν είσαι μέσα στη Ρομ;

Αν δεν δουλεύουν πουθενά ούτε σε twrp ούτε από κλειστό, δες αν όταν τα πατάς αισθάνεσαι το κλικ. Αν δεν αισθάνεσαι αυτό το κλικ καθόλου μάλλον είναι πρόβλημα hardware. Δηλαδή τα έχουν παίξει.

Το κλικ το καταλαβαίνω. Δεν ξέρω αν twrp δουλεύουν δεν το κατέχω το σπορ...χαχα...μάλλον θα το πάω σε κάποιον που το κατέχει... ευχαριστώ πάντως.

Το κλικ το καταλαβαίνω. Δεν ξέρω αν twrp δουλεύουν δεν το κατέχω το σπορ...χαχα...μάλλον θα το πάω σε κάποιον που το κατέχει... ευχαριστώ πάντως.

Στην 1η σελίδα υπάρχουν τα πάντα. Και για twrp, και για Ρομ και για root...τα πάντα.

Θα σου πρότεινα, πριν το πας οπουδήποτε, να δοκιμάσεις είτε μπαίνοντας στο recovery, είτε να κάνεις factory reset μέσα από την Ρομ.

Υπ' όψι ότι με το factory reset το κινητό θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν το παρέλαβες. Θα πρέπει δηλαδή να το ξαναστήσεις. Επομένως αν δεν θέλεις να χάσεις sms, αρχείο κλήσεων θα πρέπει πρώτα να πάρεις backup.:)

Στην 1η σελίδα υπάρχουν τα πάντα. Και για twrp, και για Ρομ και για root...τα πάντα.

Θα σου πρότεινα, πριν το πας οπουδήποτε, να δοκιμάσεις είτε μπαίνοντας στο recovery, είτε να κάνεις factory reset μέσα από την Ρομ.

Υπ' όψι ότι με το factory reset το κινητό θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν το παρέλαβες. Θα πρέπει δηλαδή να το ξαναστήσεις. Επομένως αν δεν θέλεις να χάσεις sms, αρχείο κλήσεων θα πρέπει πρώτα να πάρεις backup.:)

Θα κάνω μια απόπειρα και ο Θεός βοηθός! Factory reset δεν μπορώ να κάνω από την στιγμή που δεν δουλεύει το power button... Εννοω να κρατήσω πατημένο το ppwer button και το volume...Ευχαριστώ!

Το κινητό είναι κλειστό τώρα;

Το κινητό είναι κλειστό τώρα;

Ανοιχτό είναι...

Factory reset μπορείς να κανείς μέσα από τη Ρομ.

Είναι κάπου στις Ρυθμισεις. Είμαι με pie τώρα και δεν θυμάμαι που ακριβώς.

Ίσως....Ρυθμίσεις/Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά..

Ψαψε κάπου εκεί

Factory reset μπορείς να κανείς μέσα από τη Ρομ.

Είναι κάπου στις Ρυθμισεις. Είμαι με pie τώρα και δεν θυμάμαι που ακριβώς.

Ίσως....Ρυθμίσεις/Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά..

Ψαψε κάπου εκεί

Ναι έχεις δίκαιο το βρήκα. Θα περάσω αύριο τις φωτό και θα το κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ.

Ναι έχεις δίκαιο το βρήκα. Θα περάσω αύριο τις φωτό και θα το κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ.

Οι φωτο δεν χάνονται. Μόνο οι εφαρμογές χρήστη:)

Ρε παιδιά, μόλις παρέλαβα ένα 820 4/32 της γυναίκας μου, πέρασα την ΑΕΧ όλα τέλεια....

Δεν μου έχει καθόλου την επιλογή faceunlock μέσα από την καρτέλα smartlock.

Είναι κάτι που δεν έκανα σωστά;

Le max 820 6/64 gold my device

AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1

HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming

Ρε παιδιά, μόλις παρέλαβα ένα 820 4/32 της γυναίκας μου, πέρασα την ΑΕΧ όλα τέλεια....

Δεν μου έχει καθόλου την επιλογή faceunlock μέσα από την καρτέλα smartlock.

Είναι κάτι που δεν έκανα σωστά;

Ποια gapps έβαλες; Για face unlock θέλει από micro και πάνω:)

Ομαδα help...

ημουν με την LOS-Remixed-8.1.0-le_x2-20181002-HomeMade_Rev.3_C.B.G και ηθελα να παω στην LeMax2-EUI-6.030S_V.15-Modded_by_C.B.G

εκανα wipe τα παντα.. εκανα install την ρομ... reboot και αρχικα κολησε στο τελος που λεει οτι σε 5 sec θα κανει reboot... και του εκανα εγω μετα απο 20.

Οταν μετα φορτωσε στο ενδιαμεσο εβγαλε Encryption Unsuccessful και εκανα reset αλλα δεν φορτωνει τπτ... κολαει στο ιδιο σημειο...

HELP pls.!!!

Ομαδα help...

ημουν με την LOS-Remixed-8.1.0-le_x2-20181002-HomeMade_Rev.3_C.B.G και ηθελα να παω στην LeMax2-EUI-6.030S_V.15-Modded_by_C.B.G

εκανα wipe τα παντα.. εκανα install την ρομ... reboot και αρχικα κολησε στο τελος που λεει οτι σε 5 sec θα κανει reboot... και του εκανα εγω μετα απο 20.

Οταν μετα φορτωσε στο ενδιαμεσο εβγαλε Encryption Unsuccessful και εκανα reset αλλα δεν φορτωνει τπτ... κολαει στο ιδιο σημειο...

HELP pls.!!!

Επιστροφή από Oreo Pie σε WUI Nougat κλπ..

How to change file system f2fs or ext4 if doesn't change..or remove encryption

Go to wipe.. advance wipe..select wipe data and make data format.. reboot to recovery..go again to wipe advance wipe.. check data..press on change repair file system.. check exfat..slide to do it..go back.. check again ext4.. slide to do it..go back.. select cache.. change repair.. format with ext4..slide to do it..go at 1st page.. make reboot to recovery..now you are with ext4..

Άλλαξε Twrp σε Twrp 3.2.1.1 δηλαδή install το καινούριο Twrp και reboot to recovery για να πάρει το καινούριο.

Wipe όλα, κάντο 2 φορές. Μετά install την καινούρια ρομ. Έτοιμος.

TWRP 3.2.1-1..

https://drive.google.com/open?id=1T3NQ_QQafWulIxtD9JT-yH0wYXZtK7Ye

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Ταχεία εξυπηρέτηση. 22:23 τέθηκε το πρόβλημα, 22:27 δόθηκε η λύση, 22:41 ο "πελάτης" έκανε την δουλειά του μια χαρά. Πιο γρήγορα δεν υπάρχει. leeco technical department 24/7. Mε τέτοια εξυπηρέτηση που αλλού να πας?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Μετα το σημερινο update μου βγαζει ολο κινεζικες διαφημίσεις

ποτε μεχρι σημερα δεν ειδα κατι και ειδικα στης ρυθμίσεις - 1ελενχος τηλεφωνου και 2 καθαρισμος να πω οτι μεχρι σημερα το AdAway δεν το ειχα ενεργο είμαι με την [24/07/2018] EUI-6.030s-Stable-Offilcial-MultiLanguageDev-Modded-V15&Stock_by_C.B.G.

https://imgur.com/a/r5q514Q

https://imgur.com/a/gVFdmiQ

r5q514QΜ

Edited by frits

Ποια gapps έβαλες; Για face unlock θέλει από micro και πάνω:)

Τα nano έβαλα που είχα και σε μένα, σε μένα δουλεύει μια χαρά...

Le max 820 6/64 gold my device

AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1

HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming

Σίγουρα;;;;

Από όσο ξέρω από micro και πάνω υποστηρίζουν το face unlock.

Και εγώ κάποια φορά είχα βάλει nano και δεν είχα face. Και μου το είπε κάποιος φίλος ότι θέλει από micro και πάνω. Έβαλα micro και είχα face