CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 χρησταρα να σε ρωτησω κατι εχω την τελεταια ρεκοβερι του ιταλου περναω οτι ρομ δικια σου θελω η οχι? Λογικά ναι δεν έχει διαφορά. Μόνο το misc αλλάζει.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Οχι δεν εχω βρει ακρη ουτε με αλλο φορτιστη ταχειας, μαλλον το κινητο θελει η φορματ η αλλη ρομ Καλωδιο 95% φορτιστής σε 2η φάση. Αγοράστε ένα αξιόλογο... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ανοίγεις τις ρυθμίσεις του νοβα, κρατάς πατημένο το volume down, θα σου βγάλει τις "προχωρημένες ρυθμίσεις". Τις ανοίγεις και επιλέγεις το πρώτο. Δώσε δικαιώματα στο GPS σε υψηλή ακρίβεια για την τοποθεσία. Επίσης και στον Nova... ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBigWerewolf Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Το εχω κανει :p Αμα πατησω πανω στο ερωτηματικο μου βγαζει την τοποθεσια στην εφαρμογη αλλα στην μπαρα παραμενει το ερωτηματικο. Ο νοβα εχει το προβλημα λογικα. Στην RR N μου εκανε το ιδιο και στην RR M οταν ενεργοποιουσα τον καιρο κρασαρε ο launcher. Παράθεση Letv LeMax2 x829 RevengeOS 2.2 - Letv LeMax2 x820 EUI-6.030S GoggleEdition - Letv LeMax2 x821 AOSiP 9.0 treble - Letv Le2Pro x620 5.9.028S CUOCO92 Apple iPhone 5 16GB iOS 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Το εχω κανει :p Αμα πατησω πανω στο ερωτηματικο μου βγαζει την τοποθεσια στην εφαρμογη αλλα στην μπαρα παραμενει το ερωτηματικο. Ο νοβα εχει το προβλημα λογικα. Στην RR N μου εκανε το ιδιο και στην RR M οταν ενεργοποιουσα τον καιρο κρασαρε ο launcher. Ααααα μήπως έβαλες τον τελευταίο beta? Δοκίμασες με τον προπροηγούμενο stable.. 5.12 αν θυμάμαι καλά... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Tele_26s Full Rom Stable Edition Όσοι έχουν την tele_23 περνάνε κανονικά από πάνω dirty ή αν θέλουν σκέτο με cache dalvik & cache. Έχω βάλει τις επιλογές στον AROMA να επιλέξετε. Δεν θα χάσετε τίποτα από τις εφαρμογές σας και τα αρχεία σας. Έχει στηθεί η ρομ να ανέβει επάνω από την 23s. Φυσικά έχει ενσωματωμένο τον νέο Kernel που έστησα και για την 26s Aroma με τα προφίλ ενέργειας. ;) Καλορίζικη... MEGA link https://mega.nz/#!BS5SRLKL!z00FSKaoD1JnZPRM6CVt41yJwSpSY7VTcTbKUgX2C3k Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Εμείς που έχουμε ήδη tele23 θα πάρουμε την 26 με OTA; Le X829 4/64 tele23s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Kατατοπιστικό βίντεο για αλλαγή σπασμένης οθόνης LeMax2 x820/x822/x829 Χάρη στον user @akalefk από το ξαδερφάκι χ620... ;) Βίντεο >> Κόλα οθόνης εδώ>> https://www.aliexpress.com/item/2017-50ml-T-8000-Epoxy-Resin-T8000-Multi-Purpose-LED-Phone-Screen-Shell-Repair-Liquid-Glue/32798422459.html?spm=2114.13010708.0.0.yHDKkU Original γκρι Οθόνη εδώ >> http://www.ebay.com/itm/Grey-5-7-Letv-Le-Max-2-X820-LeEco-Le-Max-2-LCD-Display-Touch-Digitizer-Assembly-/361715054822?hash=item5437e5b8e6:g:2awAAOSw4shX~0~q Χρυσό - Ροζ >>> http://www.ebay.com/itm/Original-LCD-Display-and-Touch-Screen-Assembly-For-Letv-Le-Max-2-X820-Tool-/182514943692?var=&hash=item2a7ebd06cc:m:mkyIs7BkVNJbrQSH6gpfFng Η κόλλα αυτή αν ξανά χρειαστεί, ανοίγει μετά με μπιστολάκι όπως η μαμά; γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι βάζεις ταινία διπλής όψεως 2mm της 3M αντί για κόλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Εμείς που έχουμε ήδη tele23 θα πάρουμε την 26 με OTA; Le X829 4/64 tele23s Ναι αλλά επειδή θα έκανε να κατέβει από Magenta cloud 4 ωρες κατεβάσετε την από MEGA και θα κάνει κανονικά update είναι όλα ενσωματωμένα και θα έρχονται κανονικά τα νέα update.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Η κόλλα αυτή αν ξανά χρειαστεί, ανοίγει μετά με μπιστολάκι όπως η μαμά; γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι βάζεις ταινία διπλής όψεως 2mm της 3M αντί για κόλλα Όχι έβαλα ταινία σε 2 και σε 6 μήνες ξεκόλλησε. Αυτή είναι ειδική για οθόνη σε σασί. Ναι με ζέσταμα ανοίγει όπως η μαμά. Βέβαια πάντα όταν θα χρειαστεί να ανοίξει δεν σε νοιαζει η οθόνη γιατί έτσι κι αλλιώς θα σπάσει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Όχι έβαλα ταινία σε 2 και σε 6 μήνες ξεκόλλησε. Αυτή είναι ειδική για οθόνη σε σασί. Ναι με ζέσταμα ανοίγει όπως η μαμά. Βέβαια πάντα όταν θα χρειαστεί να ανοίξει δεν σε νοιαζει η οθόνη γιατί έτσι κι αλλιώς θα σπάσει. Θα σπάσει; δηλαδή αν χρειαστεί να αλλάξω μπαταρία, πρέπει να αλλάξω και οθόνη; κάτι βίντεο που έχω δει στο YouTube δεν σπάει. Απλά θέλει πιστολάκι, καλή βεντούζα, πένα και υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntMous Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Παιδια θελω να σχολιασω λιγο το κινητο και να ζητησω βοηθεια. Εμενα ειναι μαμα ακομα η ρομ και ενω δουλευουν ολα οπως και το fp ξαφνικα αρχισανε τα προβληματα. Δεν χρησιμοποιησα ποτε της εφαρμογες leeco, live, feedback και παρομοιες. Πηρα απο την αρχη καλωδιο γιατι δεν φορτιζε και μετα ολα κομπλε. Τωρα αρχισε να φορτιζει πολυ αργα και να ζεστενεται στη γρηγορη φορτιση,επισης ενω στην αρχη εβαζα ξυπνητηρι και το εκλεινα και δουλευε το πρωι, τωρα σταματησε να το κανει. Συν οτι μερικες φορες μπαινει σε λειτουργια και κανει μερικες αλλαγες μονο του. Τη να κανω; Να αλλαξω ρομ η να κανω επαναφορα ρυθμισεων;;; Δεν θελω να χασω την καμερα, ειναι πολυ καλη, μου αρεσει το Remote control του (ειναι φοβερο), για αλλες εφαρμογες δεν με πολυ νοιαζει της κατεβασω απο το ps. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δεν γινετε να διαβαζουμε τοσες σελιδες εγω προσωπικα της εχω διαβασει ολες και στο τελος μπερδευομαι απο τοσα σχολια, και που παμε απο το ενα θεμα στο αλλο. Πειτε μου τι 8α μπορουσα να κανω;;; Χρηστο εσυ τι λες να κανω με το κινητο; Εχω παρει καλο καλωδιο, τωρα τι να πω αν χρειαζεται και φορτιστη θα το ψαξω και αυτο. Παράθεση Le Max 2 Le X820 EUI 5.8.0195s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Θα σπάσει; δηλαδή αν χρειαστεί να αλλάξω μπαταρία, πρέπει να αλλάξω και οθόνη; κάτι βίντεο που έχω δει στο YouTube δεν σπάει. Απλά θέλει πιστολάκι, καλή βεντούζα, πένα και υπομονή Αυτή η υπομονή είναι που σπάει και μαζί της και η οθόνη... :lol::p;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Χρηστο εσυ τι λες να κανω με το κινητο; Εχω παρει καλο καλωδιο, τωρα τι να πω αν χρειαζεται και φορτιστη θα το ψαξω και αυτο. Αν εχεις τέτοια σοβαρά θέματα ποια είναι η ώρα να αλλάξεις ρομ ή σε 1η φάση να κάνεις επαναφορά συστήματος.. Οτι αποφασίσεις... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Αυτή η υπομονή είναι που σπάει και μαζί της και η οθόνη... :lol::p;) χαχαχα. Πωωω ξενέρωσα τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Εμείς που έχουμε ήδη tele23 θα πάρουμε την 26 με OTA; Le X829 4/64 tele23s Μπορείς βέβαια να περιμένεις αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσει ο Τάσος να την στήσει ΟΤΑ. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 χαχαχα. Πωωω ξενέρωσα τώρα Όχι βρε αν πας πολύ σιγά αργά και με πολύ πολύ υπομονή θα ανοίξει αλλά εγώ όσες άνοιξα ήταν ήδη με πτώση οπότε δεν με ένοιαζε.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Όχι βρε αν πας πολύ σιγά αργά και με πολύ πολύ υπομονή θα ανοίξει αλλά εγώ όσες άνοιξα ήταν ήδη με πτώση οπότε δεν με ένοιαζε.. ;) Κατάλαβα Χρήστο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Η κόλλα αυτή αν ξανά χρειαστεί, ανοίγει μετά με μπιστολάκι όπως η μαμά; γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι βάζεις ταινία διπλής όψεως 2mm της 3M αντί για κόλλα To ειδα κ γω με την ταινια για το δικο μας.Πάντως σιγουρα θα αφαιρείται.Φαντασου με γυμνα χερια και τριβη οι κόλλες αυτες φευγουν ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι βρε αν πας πολύ σιγά αργά και με πολύ πολύ υπομονή θα ανοίξει αλλά εγώ όσες άνοιξα ήταν ήδη με πτώση οπότε δεν με ένοιαζε.. ;) εκει στο πρωτο περασμα που πας να κανεις απο το frame,θα κρατησει?η πλακα ειναι οτι στη σπασμενη οθονη δεν μου πειραχτηκε πουθενά αλλού,αλλα ειμαι σιγουρος αν παω να βγαλω καλη οθονη θα μου σπασει σιγουρα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Tele_26s Full Rom Stable Edition Όσοι έχουν την tele_23 περνάνε κανονικά από πάνω dirty ή αν θέλουν σκέτο με cache dalvik & cache. Έχω βάλει τις επιλογές στον AROMA να επιλέξετε. Δεν θα χάσετε τίποτα από τις εφαρμογές σας και τα αρχεία σας. Έχει στηθεί η ρομ να ανέβει επάνω από την 23s. Φυσικά έχει ενσωματωμένο τον νέο Kernel που έστησα και για την 26s Aroma με τα προφίλ ενέργειας. ;) Καλορίζικη... MEGA link https://mega.nz/#!BS5SRLKL!z00FSKaoD1JnZPRM6CVt41yJwSpSY7VTcTbKUgX2C3k Μπράβο και πάλι μπράβο Chris. Κατεβάζω αμέσως. Ευχαριστούμε πολυυυυυ!!!! leeco le max 2 tele23s v43 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Καλημέρα παίδες, Μπράβο Cris για την καλή δουλειά! Πέρασα χτες το βράδυ την τελε 26 dirty πανω στην 23 και μου έβγαλε 2 -3 θεματακια, 1 έσβησε το supersu από τις εφαρμογές και το κατέβασα παλι( δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι) 2 ανάβει το led όταν είναι κλειδωμένο (απενεργοποίησα το φωτεινός παλμός για αλλά και έσβησε το led) 3 μου άλλαξε τον dealer για τις κλήσεις Μπορώ να ξανά περάσω από πάνω αυτόν με την μεγάλη φωτό? Κατά τα άλλα όλα είναι σούπερ Μπράβο!!! Ευχαριστώ!! Edited July 4, 2017 by tfs500 Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Καλημέρα παίδες, Μπράβο Cris για την καλή δουλειά! Πέρασα χτες το βράδυ την τελε 26 dirty πανω στην 23 και μου έβγαλε 2 -3 θεματακια, 1 έσβησε το supersu από τις εφαρμογές και το κατέβασα παλι( δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι) 2 ανάβει το led όταν είναι κλειδωμένο (απενεργοποίησα το φωτεινός παλμός για αλλά και έσβησε το led) 3 μου άλλαξε τον dealer για τις κλήσεις Μπορώ να ξανά περάσω από πάνω αυτόν με την μεγάλη φωτό? Κατά τα άλλα όλα είναι σούπερ Μπράβο!!! Ευχαριστώ!! Πάνω στην 23s ? Είπαμε dirty στην tele μόνο..Δεν πειράζει..Ναι μπορείς να τον βάλεις με το πακέτο που αλλάζει και το telecom.apk μεσα που έχει και dialer & contacts αυτά τα 3 πρέπει να αλλάξουν. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Πάνω στην 23s ? Είπαμε dirty στην tele μόνο..Δεν πειράζει..Ναι μπορείς να τον βάλεις με το πακέτο που αλλάζει και το telecom.apk μεσα που έχει και dialer & contacts αυτά τα 3 πρέπει να αλλάξουν. Ναι την τελε 23 είχα και έβαλα την 26 Έκανα κάτι λάθος? Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azlatkos Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Δοκιμασε και δωσε feedback γιατι και γω θελω να την περασω Εχει 2 βδομάδες που εχω εγκαταστησει σε δυο κινητα leeco lemax2 x820 την resurrection remix και εκανα και αναβαθμιση στην τελευταία έκδοση. Σε γενικές γραμμές δουλευει καλά εκτος από το γεγονος οτι κανει πολλεσ φορες restart απο μόνο του (δεν εχει συγκεκριμενο λογο, την ωρα που μιλαω, στη φωτογραφικη μηχανη κλπ). Κατα τα αλλα είναι καλή και πολυ παραμετροποιησιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Πάνω στην 23s ? Είπαμε dirty στην tele μόνο..Δεν πειράζει..Ναι μπορείς να τον βάλεις με το πακέτο που αλλάζει και το telecom.apk μεσα που έχει και dialer & contacts αυτά τα 3 πρέπει να αλλάξουν. Καλημέρα και εγώ από 23 tele με dalvik k kache τα ίδια ακριβώς. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts