Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.chris αν βάλω την μαμά rom θα μπορώ να κάνω install οποιαδήποτε apk μπορώ να τραβήξω από τις άλλες rom?Με λίγα λόγια θέλω να έχω μαμά rom βγάζοντας όλες τις κινεζιες και να βάλω άλλες που έχω δει σε άλλες δικές σου rom.θα είναι συμβατές?

ΟΧΙ!:lol::p;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

γιατι υπομονη?

εχεις μεταφρασει ενα σκασμο ρομ και επισης υπαρχουν και η μαμα που ειναι σουπερ δεν καταλαβαινω γιατι να κανετε υπομονη με την προβληματικη?

Γιατί στην eui οι ειδοποιήσεις καθυστερούσαν, ειδικά σε twitter-gmail που το σύστημα έκλεινε τις εφαρμογές και δεν έστελναν ποτέ ειδοποίηση.

Επίσης τα recent apps του eui καταντούν κουραστικά όταν θες να κάνεις βασικά πράγματα γρήγορα και σε καθυστερούν.

WiFi hotspot δεν μπορούσα να κανω

(Μέχρι την 26ς Dev περνούσα eui)

Κατά ταλλα σούπερ.

Προτιμώ rr που έχει 1-2 μικροπροβλήματα αλλά όλα τα άλλα δουλεύουν τέλεια.

Όσο για το SoT βγάζω ακριβώς όσο και στο eui με rr

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

Greenify χρησιμοποιείτε? Ειτε σε eui ειτε σε rr(κλπ)

Εγω ναι, όμως λεω να το σβησω τελειως να τσεκαρω αν δω διαφορα....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

1. Γιατί στην eui οι ειδοποιήσεις καθυστερούσαν, ειδικά σε twitter-gmail που το σύστημα έκλεινε τις εφαρμογές και δεν έστελναν ποτέ ειδοποίηση.

2. Επίσης τα recent apps του eui καταντούν κουραστικά όταν θες να κάνεις βασικά πράγματα γρήγορα και σε καθυστερούν.

3. WiFi hotspot δεν μπορούσα να κανω

(Μέχρι την 26ς Dev περνούσα eui)

Κατά ταλλα σούπερ.

4. Προτιμώ rr που έχει 1-2 μικροπροβλήματα αλλά όλα τα άλλα δουλεύουν τέλεια.

Όσο για το SoT βγάζω ακριβώς όσο και στο eui με rr

1. Ευτυχώς αυτό δεν υπάρχει ποια στις 26s cn & debloated

2. Ποιο γρήγορα από ένα κουμπί που εμφανίζονται όλα στη σειρά δεν νομίζω να υπάρχει. Με την RR έψαχνα να βρω τι θέλω και έκλεινα και λάθος εφαρμογές καμία φορά.. ;)

3. Μόνο wifi spot? Και ambient display & screen cast. Κάτι που δεν γίνεται σε καμία Nougat δυστυχώς! :( Μεγάλο μείον για μένα που θέλω να βλέπω και να μεταδίδω σε οθόνη..

4. Σίγουρα είναι μικροπροβληματα τα περισσότερα αλλά να κρασάρει κάμερα να μην γράφει βίντεο να μην αναπαράγει και να μην μεταδίδεται η οθόνη και να μην φορτιζει σβηστό είναι βασικά πιστεύω. Όσο για το sot πάει και παραπάνω με ΑΚΤ και όντως είναι σε πολύ καλό δρόμο η RR.

Όπως είπες και συμφωνώ 100% ότι θέλει ο καθένας... Άλλωστε γούστα είναι αυτά.

Προς το παρόν θα μείνω με σταθερότητα άρα EUI 26s Debloated & tele_23. ;)

Greenify χρησιμοποιείτε? Ειτε σε eui ειτε σε rr(κλπ)

Εγω ναι, όμως λεω να το σβησω τελειως να τσεκαρω αν δω διαφορα....

Στην 26s μου παρουσιάζει crashes και το έχω βγάλει. Όμως τα δείγματα για την μπαταρία δεν είναι ενθαρρυντικά. Έβαλα το amplify μήπως δω διαφορά αλλιώς επόμενο βήμα είναι η ενεργοποίηση προφίλ atk

Κανει σίγουρα δουλειά το ακτ? Εβαλα χανα βαττερυ, ομως βλεπω χειρότερα αποτελέσματα απ οταν δεν ειχα κανενα. Εκανα 2-3 φορτισεις, θα επρεπε να δω παραπάνω αυτονομία....

Στην 26s μου παρουσιάζει crashes και το έχω βγάλει. Όμως τα δείγματα για την μπαταρία δεν είναι ενθαρρυντικά. Έβαλα το amplify μήπως δω διαφορά αλλιώς επόμενο βήμα είναι η ενεργοποίηση προφίλ atk

Αφού σκέτη η 26s Debloated είναι σούπερ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7208025#post7208025

Και ίσως και καλύτερα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7208037#post7208037

Αν κόβει όμως τις ειδοποιησεις το Greenify και το amplify? Το σκέφτηκες?

ΑΚΤ hawkeeper Τσέκαρε μετά.. ;)

Αφού σκέτη η 26s Debloated είναι σούπερ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7208025#post7208025

Και ίσως και καλύτερα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7208037#post7208037

EDIT : 26s Stock >>ΠΑΊΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΆ η Leeco μουσική και όλα τα Video και κατεβάζει και όλα τα καινούργια κομμάτια! 1η φορά μετά από 2 χρόνια Leeco! :lol::p

Edited by CrisBal

4. Σίγουρα είναι μικροπροβληματα τα περισσότερα αλλά να κρασάρει κάμερα να μην γράφει βίντεο να μην αναπαράγει και να μην μεταδίδεται η οθόνη και να μην φορτιζει σβηστό είναι βασικά πιστεύω. Όσο για το sot πάει και παραπάνω με ΑΚΤ και όντως είναι σε πολύ καλό δρόμο η RR.

Όπως είπες και συμφωνώ 100% ότι θέλει ο καθένας... Άλλωστε γούστα είναι αυτά.

Προς το παρόν θα μείνω με σταθερότητα άρα EUI 26s Debloated & tele_23. ;)

Η κάμερα τι εννοείς κρασαρει; Έχει κανονικά 4k και είμαι με την stock camera.

Και η αναπαραγωγή γίνεται με stock player απευθείας από κάμερα.

Μόνο το hdr δεν βρίσκω στην stock

Το WiFi hotspot δεν μου δούλευε στην eui, στην nougat δουλεύει κανονικά.

Το recent apps του eui δεν με βόλεψε γιατί αλλάζω συνέχεια wifi-data-location και στο eui έπρεπε να ανοιγ "καινούριο" παράθυρο για να κάνω τόσο βασικά πράγματα.

Έχω συνηθίσει να τα βρίσκω σε διαφορετικό μέρος.

Στην nougat για παράδειγμα δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καν notification panel για να κάνεις τις αλλαγές αυτές.

Και εμένα μου άρεσε σχεδιαστικά το eui αλλά μου φαίνεται πολύ αντί εργονομικό

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

Αν σου πω οτι δεν με νοιάζουν οι ειδοποιήσεις :p για το greenify ξέρω στα σίγουρα οτι τις κόβει όλες και δεν έρχονται. Για το amplify δεν ξέρω πρώτη φορά το βάζω. Πάντως πρώτη Φόρτιση με την 26s δεν μου άρεσε η μπαταρία με 4.20 ώρες sot οταν στην miui είχα μόνο με greenify και χωρίς ακτ 5.30 ώρες σοτ

Edit: τελικά περνάω άφοβα κάποιον dialer στην 26s?

Edited by P_papadis

Καλησπέρα εχω το LeECO LE 2 (620) θα ηθελα να ρωτησω τον CrisBalGreece αν υπαρχει rom με πληρη ελληνικα για αυτο το κινητο??????? γιατι απο αγγλικα δεν ξερω τιποτα και ξενερωσα που το πηρα:(:(:( και που θα τι βρω????????? Ευχαριστω

Καλησπέρα εχω το LeECO LE 2 (620) θα ηθελα να ρωτησω τον CrisBalGreece αν υπαρχει rom με πληρη ελληνικα για αυτο το κινητο??????? γιατι απο αγγλικα δεν ξερω τιποτα και ξενερωσα που το πηρα:(:(:( και που θα τι βρω????????? Ευχαριστω

Θα σε απογοητεύσω. ΔΕΝ υπάρχει γιατί απλά δεν έχω το τηλέφωνο.. :lol::p

Ψάξε σε LOS AOSP RR MOKEE κλπ

Παιδια θελω να πάρω power bank για να φορτιζω το συγκεκριμένο κινητό. Ποιο απο τα δυο προτείνεται ή αν εχετε καποιο αλλο στειλτε μ λινκ https://m.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html?rmmds=search. https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P3-9000mAh-18W-QC3_0-Dual-USB-Port-Power-Bank-With-Power3S-Tech-p-1062286.html?rmmds=search και αν μπορειτε να μου προτεινετε και ενα καλωδιο usb type c

Εγώ έχω το πρώτο που έβαλες 3 χρόνια και είναι ακόμα θηρίο.

Γνώμη μου αξίζει.

Έχω πάρει και το νεότερο πάλι xiaomi που είναι λεπτότερο, αλλά ψηλότερο σαν ένα κινητό, πάλι 10.000 και είναι εξίσου καλό και ταιριάζει περισσότερο με το τηλέφωνο

χρηστο ποτε θα ανεβασεις την debload παλι?

Δοκιμάζω διάφορα επάνω... Θα δείξει.. ;)

Δοκίμασε την v2 μέχρι να φτιάξω την v3 και κάνεις Dirty installation..

V2>> https://mega.nz/#!xRskHQJK!1JgiI05IzOdYcUu0oVXJJUmMskJ-ObAVJe0ZoHTACeM

Μετά την 1η έναρξη ενημέρωση υπηρεσιών playstore και επανεκκίνηση.

Edited by CrisBal

http://blog.grossoshop.net/leeco-x620-le2-le2-pro-bb72-rom/ Βάλε την 20s του Ιταλού. Βέβαια δεν είναι 100% μεταφρασμένη αλλά είναι πολύ καλή.

master chrisbal

να σε ρωτησω κατι αμα βαλω 26s debloated πρεπει να βαλω και το filmware update? βοηθαει σε κατι? σκετη η ρομ δεν ειναι ενταξει?

master chrisbal

να σε ρωτησω κατι αμα βαλω 26s debloated πρεπει να βαλω και το filmware update? βοηθαει σε κατι? σκετη η ρομ δεν ειναι ενταξει?

Περισσοτερο ψυχολογικο ειναι το θεμα νομιζω ...αναβαθμιση δε φαινεται στα γερικα ματια μου χαχαχα ...μια χαρα παει και με το firmware της 23ς παντως με το 419d μοντεμ

26s by CrisBall :)

Δεν γινόταν χωρίς ξυπνητήρι,Τελικά έβαλα την cn 26s by cristal, δύο θέματα, δεν μου επιτρέπει να διαλεξω μεταξύ δικτύων 2g,3g,4g, είναι μόνο ή αυτόματη επιλογή, το δεύτερο κάνω εγκατάσταση την miui κάμερα που έδωσες cris αλλά δεν ανοίγει, θέλει κάτι ειδικό;
26s aroma v5 by CrisBal

master chrisbal

Αν και απαντήθηκε από τον φίλο @mythos01 το Firmware ουσιαστικά κουμπώνει στην κάθε ρομ και είναι συμπλήρωμα του OS το Modem είναι άλλο πράγμα και μπορείς να δοκιμάσεις αν έχεις θέματα με το σήμα. Αν δεν έχεις πρόβλημα μείνε με ότι έχεις. Πάντως ζημιά δεν γίνεται ότι και να δοκιμάσεις αλλά το σωστό είναι Firmware από την ρομ που το εκδίδει και Modem ότι θες εσύ. ;)

Καλησπέρα στην ομάδα...εδω και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα...βάζω το κινητό για φόρτιση,ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος ότι φορτίζει...μετά από 2 δευτερόλεπτα από μόνο του σταματάει να φορτίζει στιγμιαία,και ξαναακουγεται ο ήχος της φόρτισης...το κινητό όμως ΔΕΝ φορτίζει..μπορεί να είναι 10-20 λεπτά στην πρίζα και να ανέβει 1-2%..έχω αλλάξει από 2-3 καλώδια και φορτιστές και συνεχίζει το ίδιο...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά φοράω την τελευταία miui του Χρήστου...

Ευχαριστώ πολύ..!

Δεν γινόταν χωρίς ξυπνητήρι,Τελικά έβαλα την cn 26s by cristal, 1. δύο θέματα, δεν μου επιτρέπει να διαλεξω μεταξύ δικτύων 2g,3g,4g, είναι μόνο ή αυτόματη επιλογή

2. , το δεύτερο κάνω εγκατάσταση την miui κάμερα που έδωσες cris αλλά δεν ανοίγει, θέλει κάτι ειδικό;

1. Είναι αυτόματη επιλογή από το σύστημα για καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Αν θες να έχεις πχ μόνο 2g 3g από το dialer με τον κωδικό.

2. Η miui Camera είναι για την tele_23 το είπαμε αυτό.. Θα κοιτάξουμε να την εντάξω και αυτή στην tele_26 που φτιάχνουμε με τον Τάσο για Update της 23.

Καλησπέρα στην ομάδα...εδω και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα...βάζω το κινητό για φόρτιση,ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος ότι φορτίζει...μετά από 2 δευτερόλεπτα από μόνο του σταματάει να φορτίζει στιγμιαία,και ξαναακουγεται ο ήχος της φόρτισης...το κινητό όμως ΔΕΝ φορτίζει..μπορεί να είναι 10-20 λεπτά στην πρίζα και να ανέβει 1-2%..έχω αλλάξει από 2-3 καλώδια και φορτιστές και συνεχίζει το ίδιο...δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά φοράω την τελευταία miui του Χρήστου...

Ευχαριστώ πολύ..!

Πολλά μπορεί να είναι.... Ξεκίνα με ανοιχτό. Φορτίζει? Αν ναι κάτι παίζει με το Recovery boot. Δοκίμασε μετά κανένα Wipe dalvik cache & cache και ξανατσεκαρε.