skoulikios13 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 παιδια εγω με τα δικτυα τα χω χασει λιγο. Θελει τπτ ρυθμισεις? 4g πρπεει να εχω στην περιοχη μου για να πιασω? εχω cosmote kai wind και η cosmote μονο πιανει που κ που 3g, ενω η wind σχεδον πουθενα. ΜΟνο σκετο g. και της cosmote to 3g δεν ειναι και γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 παιδια εγω με τα δικτυα τα χω χασει λιγο. Θελει τπτ ρυθμισεις? 4g πρπεει να εχω στην περιοχη μου για να πιασω? εχω cosmote kai wind και η cosmote μονο πιανει που κ που 3g, ενω η wind σχεδον πουθενα. ΜΟνο σκετο g. και της cosmote to 3g δεν ειναι και γρηγορο Κάνε έλεγχο στα ΑPN που έχει η κάθε κάρτα σου και αν δεν συμφωνούν διόρθωσε τα... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 παιδια εγω με τα δικτυα τα χω χασει λιγο. Θελει τπτ ρυθμισεις? 4g πρπεει να εχω στην περιοχη μου για να πιασω? εχω cosmote kai wind και η cosmote μονο πιανει που κ που 3g, ενω η wind σχεδον πουθενα. ΜΟνο σκετο g. και της cosmote to 3g δεν ειναι και γρηγορο Και η 2 εταιρείες δεν φημίζονται για το σήμα τους. Γιατί έχω μια vodafone και μια cosmote η Vodafone πιάνω 4g full μέσα στο σπίτι. Ενώ cosmote έχω ένα κουτάκι σήμα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikios13 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 εστω στο σκαναρισμα δικτυων , δεν επρεπε να εχει και επιλογη με 4τζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 cm13 δοκιμασε κανενας να μας πει την αποψη του? Ψηνομαι για δοκιμη!:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 εστω στο σκαναρισμα δικτυων , δεν επρεπε να εχει και επιλογη με 4τζι? Δεν φταίει το τηλέφωνο ή εταιρείες που έχεις φταίνε που δεν καλύπτουν στην περιοχή σου. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikios13 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 πανο, ξερεις πως απενεργοποιω τους κωδικους για τις sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 πανο, ξερεις πως απενεργοποιω τους κωδικους για τις sim? Θα πας ρυθμίσεις >fingerprint & password >other security options>ορισμός κλειδώματος κάρτας σιμ Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio_K Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω και εγω το συγκεκριμενο κινητο εχω τρελαθει με τα specs απλα το λογισμικο του με οσα διαβαζω με προβληματιζει.. θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι με κολληματα κτλπ και θα παλευω με rom ? το fingerprint ειναι σοβαρο.. επίσης απο καμερα πως παει ? εκτος απο το rose gold προκειται να το βρουμε σε καποιο αλλο χρωμα ? ειναι και η προσοψη ροζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω και εγω το συγκεκριμενο κινητο εχω τρελαθει με τα specs απλα το λογισμικο του με οσα διαβαζω με προβληματιζει.. θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι με κολληματα κτλπ και θα παλευω με rom ? το fingerprint ειναι σοβαρο.. επίσης απο καμερα πως παει ? εκτος απο το rose gold προκειται να το βρουμε σε καποιο αλλο χρωμα ? ειναι και η προσοψη ροζ? Που διάβασες ότι υπάρχει πρόβλημα. Εγώ δεν κάνενα πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω και εγω το συγκεκριμενο κινητο εχω τρελαθει με τα specs απλα το λογισμικο του με οσα διαβαζω με προβληματιζει.. θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι με κολληματα κτλπ και θα παλευω με rom ? το fingerprint ειναι σοβαρο.. επίσης απο καμερα πως παει ? εκτος απο το rose gold προκειται να το βρουμε σε καποιο αλλο χρωμα ? ειναι και η προσοψη ροζ? Εγώ προσωπικά είμαι καταευχαριστημένος. Το έχω ευχαριστηθεί. ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ! Η 5.8 πετάει! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Εγώ προσωπικά είμαι καταευχαριστημένος. Το έχω ευχαριστηθεί. ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ! Η 5.8 πετάει! +1000 Το μόνο λίγο αρνητικό για μένα που όπως έγραψε και ένας φίλος ποιο πάνω στο επόμενο update θα διορθωθεί είναι το αργό και δύσκολο fingerprint sensor. Cm13 δεν δοκίμασε κανένας? Επίσης βάλτε στην οθόνη την επιλογή χρωμάτων σε vivid... γίνεται amoled λέμε! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Παιδιά διάβασα τα σχόλια στο gsarena σχετικά με το κινητό και σχεδόν όλα αναφέρουν ότι το κινητό είναι υπερεκτιμημένο. Κάποιες φωτό που είδα σε σύγκριση με το one plus 3 και το Xiaomi Μι 5 το Xiaomi έχει τις χειρότερες μετά το LE Max 2 και πρώτο το OP3. Φυσικά και οι κριτικές οι δικές σας είναι σαφώς πιο έμπιστες αλλά από την άλλη γιατί εκείνοι να λένε τόσα άσχημα για αυτό το τηλέφωνο? Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ακόμα και το Xiaomi redmi note 3 pro είναι ανώτερο από το LE Max 2. Για την οθόνη όλοι λένε τα καλύτερα, μέτριο αναφέρουν ήχο το δαχτυλικό χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Παιδιά διάβασα τα σχόλια στο gsarena σχετικά με το κινητό και σχεδόν όλα αναφέρουν ότι το κινητό είναι υπερεκτιμημένο. Κάποιες φωτό που είδα σε σύγκριση με το one plus 3 και το Xiaomi Μι 5 το Xiaomi έχει τις χειρότερες μετά το LE Max 2 και πρώτο το OP3. Φυσικά και οι κριτικές οι δικές σας είναι σαφώς πιο έμπιστες αλλά από την άλλη γιατί εκείνοι να λένε τόσα άσχημα για αυτό το τηλέφωνο? Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ακόμα και το Xiaomi redmi note 3 pro είναι ανώτερο από το LE Max 2. Για την οθόνη όλοι λένε τα καλύτερα, μέτριο αναφέρουν ήχο το δαχτυλικό χάλια. Καλά εδώ γελάμε.... καλύτερο το redmi note 3! Τα έχω δοκιμάσει όλα φίλε και συν ότι τα σκαλίζω στο φουλ κιόλας.... Το oneplus3 έχει καλύτερη κάμερα λίγο όμως μόνο και σίγουρα καλύτερο software...για το δακτυλικο τα είπαμε. Τίποτα άλλο όμως! Χωρια τα 100 ευρώ επιπλέον. Τωρα σε σχέση με οποίο άλλο τηλέφωνο σε αυτήν την τιμή δεν χωράει καμία απολύτως σύγκριση. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ε Όχι ρε παιδιά σύγκριση με το Xiaomi. Εγώ εδώ το συγκρίνω με το iPhone και προσπαθώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιώ το iPhone ακόμη. Στο Xiaomi λείπουν οι μισές μπάντες. Να γελάει και ο πικραμένος. Αν βελτιωθεί το δακτυλικό αποτύπωμα είμαστε κορυφή. Χρησιμοποιώ το dolby atmos και θεωρώ ότι είναι σούπερ. Βέβαια εχω ακουστικά 300Ε για να δω την τεράστια διαφορά... Εχει αψογη λήψη, οθοναρα, φοβερή ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ε Όχι ρε παιδιά σύγκριση με το Xiaomi. Εγώ εδώ το συγκρίνω με το iPhone και προσπαθώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιώ το iPhone ακόμη. Στο Xiaomi λείπουν οι μισές μπάντες. Να γελάει και ο πικραμένος. Αν βελτιωθεί το δακτυλικό αποτύπωμα είμαστε κορυφή. Χρησιμοποιώ το dolby atmos και θεωρώ ότι είναι σούπερ. Βέβαια εχω ακουστικά 300Ε για να δω την τεράστια διαφορά... Εχει αψογη λήψη, οθοναρα, φοβερή ποιότητα κατασκευής. k που να δοκιμασεις τα CDLA ΜΑΜΑ ακουστικα.....;) στο λεω εγω που εχω αρρωστεια με τον ηχο.επισης δοκιμασε το viper4 android με ''απλα'' ακουστικα.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 k που να δοκιμασεις τα CDLA ΜΑΜΑ ακουστικα.....;) στο λεω εγω που εχω αρρωστεια με τον ηχο.επισης δοκιμασε το viper4 android με ''απλα'' ακουστικα.............. Θα το δοκιμάσω! Δεν έχω δοκιμάσει τα αυθεντικά ακουστικά. Ο μετατροπέας είναι good enough για να μας δώσει καλή εμπειρία! Το CDLA θα αρχίσει να υιοθετείται γρήγορα και θα ήθελα να περιμένω να αγοράσω CDLA JBL ακουστικά. Λίγη υπομονή :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Θα το δοκιμάσω! Δεν έχω δοκιμάσει τα αυθεντικά ακουστικά. Ο μετατροπέας είναι good enough για να μας δώσει καλή εμπειρία! Το CDLA θα αρχίσει να υιοθετείται γρήγορα και θα ήθελα να περιμένω να αγοράσω CDLA JBL ακουστικά. Λίγη υπομονή :) για να δουλεψει το viper4 χρειαζεται το se linux να ειναι permissive!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 για να δουλεψει το viper4 χρειαζεται το se linux να ειναι permissive!!!;) Δε θα κάνω root στη συσκευή μου. Αυτό προτείνεται σαν καλή εναλλακτική, ισχύει; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noozxoidelabs.eizo.rewirepro&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dnoozxoide&pcampaignid=APPU_1_cOIAVaioJcewggTH64CYDQ Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Δε θα κάνω root στη συσκευή μου. Αυτό προτείνεται σαν καλή εναλλακτική, ισχύει; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noozxoidelabs.eizo.rewirepro&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dnoozxoide&pcampaignid=APPU_1_cOIAVaioJcewggTH64CYDQ Το εχω δοκιμασει.καμμια σχεση δυστυχως...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgra Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έκανα την παραγγελία την Πέμπτη απόγευμα 14/7 από honor buy EU Warehouse κ σήμερα παρέλαβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έκανα την παραγγελία την Πέμπτη απόγευμα 14/7 από honor buy EU Warehouse κ σήμερα παρέλαβα! Με γεια και καλοδούλευτο το εργαλείο! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 +1000 Το μόνο λίγο αρνητικό για μένα που όπως έγραψε και ένας φίλος ποιο πάνω στο επόμενο update θα διορθωθεί είναι το αργό και δύσκολο fingerprint sensor. Cm13 δεν δοκίμασε κανένας? Επίσης βάλτε στην οθόνη την επιλογή χρωμάτων σε vivid... γίνεται amoled λέμε! Σε εμενα μια χαρά είναι το fingerprint sensor ανοίγει σφαίρα 5.8 εχω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα την παραγγελία την Πέμπτη απόγευμα 14/7 από honor buy EU Warehouse κ σήμερα παρέλαβα! Μια χαρά καλορίζικο. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikios13 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 οαιδια , πηγα στο κρυφο μενου και διαλεξα στο προτιμομενο δικτυο, το lte και τωρα στις ρυθμισεις μου το βγαζει το 4g σαν επιλογη, ενω πριν οχι. Να το αφησω ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 οαιδια , πηγα στο κρυφο μενου και διαλεξα στο προτιμομενο δικτυο, το lte και τωρα στις ρυθμισεις μου το βγαζει το 4g σαν επιλογη, ενω πριν οχι. Να το αφησω ετσι? Δεν ξέρω εγω ποτε δεν είχα πρόβλημα με το 4g λογικά αν σου κάνει δουλειά άστο έτσι Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts