badapatra Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 To link που έχουν το πέρνεις αντιγραφή και επικόληση, δεν γίνετε να το πατήσεις!! τελικά έβγαλα άκρη, μόλις την πέρασα την V11, εντυπώσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. September 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 τι βελτιώνεται στην 11 και τι στην 12? Ξέρουμε? Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Στη v 11 αλλάζει μόνο ο κερνελ και διορθώνει το bug που σκοτώνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο background μετά από δέκα λεπτά απενεργοποίημενης οθόνης στη v12 μόλις μπορέσει και την βάλει κάποιος θα σου πούμε sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. September 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Στη v 11 αλλάζει μόνο ο κερνελ και διορθώνει το bug που σκοτώνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο background μετά από δέκα λεπτά απενεργοποίημενης οθόνης στη v12 μόλις μπορέσει και την βάλει κάποιος θα σου πούμε sent from my Dinosaur Οκ έβαλα την 11. Επιτέλους και εμείς οι αδαής μπορούμε να βάζουμε rom εύκολα , χωρίς pc και χωρίς brickαρίσματα! Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Τι να το κάνεις που ή υποστήριξη που έχουν είναι για τα πανηγύρια sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos699 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Επιτέλους κατάλαβαν ότι η V12 είναι corrupted και την κατέβασαν... http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=21&t=1028 αναμείνατε για διόρθωση.... Παράθεση Συμβόλαιο = Κοροϊδία Φοιτητικά πακέτα for ever!!! Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos699 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Επίσημη απάντηση απο cubotαδες: Dear Sir/Madam, Thank you for your video, we have reflect it to our engineer about it. Please update it to V11 now. http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=21&t=998 Best regards, Selina ------------------------------------- εντωμεταξύ ότι να ναι οι ανθρωποι ενω τους είπα ότι είμαι ήδη στην V11 μου λένε και πάλι να κάνω update στην V11.... Παράθεση Συμβόλαιο = Κοροϊδία Φοιτητικά πακέτα for ever!!! Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ε εντάξει ο admin στο forum της cubot έχει γίνει viral δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει cubot και να μην γελάει με αυτόν sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να παραγγείλω το κινητό από aliexpress το έχω βρει στα 90 E από τον cubot office, αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να παραγγείλω το κινητό από aliexpress το έχω βρει στα 90 E από τον cubot office, αξίζει; Για εμενα ναι! Απο τα πιο ολοκληρωμενα κινητα που εχω πιασει. Εχει σχεδον τα παντα σε πολυ καλη τιμη. Αντε καλοριζικο! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Συμφώνω με τον προλαλησαντα είναι φοβερό vfm και ο λόγος που δεν έχει μεγάλη απήχηση είναι ότι απλά δεν το έχει πάρει χαμπαρι ο κόσμος sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Τελικά το παρ'αγγειλα από το gearbest στα 96 με ασφαλεία και αναμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Καλοριζικο θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badapatra Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλησπέρα στην ομήγυρη.......ξέρουμε αν θα πάρει αναβάθμιση και πότε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Αναβάθμιση σε ποιά version έννοεις και ποια έχεις τώρα ; sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badapatra Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Αναβάθμιση σε ποιά version έννοεις και ποια έχεις τώρα ; sent from my Dinosaur Έχω την 6.0 και ρώτησα για μεταγενέστερη.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Αν έχεις την v11 της 6 έχεις την πιο πρόσφατη για 6.1 αναμένουμε αν και με την cubot δεν βγαζεις άκρη sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 (edited) Πολυ ωραια οθονη αυτο το κινητο, το ειδα διπλα σε καμια 10αρια αλλα μοντελα διάφορα κινεζικα οικονομικα (80-150€), τα μισα απο αυτα με μεγαλη μπαταρια οπως αυτο, με φουλ φωτεινοτητα ολα, και ειχε την καλυτερη οθονη μακραν! Edited October 9, 2016 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Γενικά είναι εξαιρετικη συσκευή για τα χρήματα της το έχουμε πει πολλές φορές sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Καλησπέρα, ως κάτοχος του κινητού εδώ και 2 μήνες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη συσκευή μόνο που όταν κάνω video κλήση μέσω viber η οθόνη του κινητού απενεργοποιείται μετά από 30 δευτερόλεπτα (όπως ακριβώς συμβαίνει κάθε άλλη στιγμή που δεν αγγίζω την οθόνη του). Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ή αν είναι κατασκευαστικό ελάττωμα? Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Μόνο ή ρύθμιση πόσο να παραμείνει ή οθόνη ανοιχτή υπάρχει δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Το ίδιο συμβαίνει και όταν χρησιμοποιώ navigator. Όπως καταλαβαίνεις είναι εκνευριστικό να το αλλάζεις κάθε φορά που θέλεις να κάνεις video κλήση. Σε άλλα κινητά με android 6 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Νομίζω ότι είναι ελάττωμα τότε επειδή ούτε στο navigation ούτε σε παιχνίδια εμένα κλείνει ή οθόνη για βίντεο κλήσεις δεν μπορώ να σου πω δεν έχω κάνει άπο τον δεινόσαυρο ως ωρας sent from my Dinosaur Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση έστειλα μαιλ στην αντιπροσωπία στην Ελλάδα και περιμένω απάντηση. Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Μου έχει έρθει το κινητό από Κίνα εδώ και τρεις εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα χρήματα του. Απλά θέλω να ρωτήσω κατι έχω βάλει το ditdefender antivirus και όλο που το απενεργοποιει και πρέπει συνέχεια να το κάνω turn on στα settings. ξέρεις κανείς αν διορθώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts