AntNexus Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Την πάτησα εντελώς. Πάει για σερβις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Την πάτησα εντελώς. Πάει για σερβις!!! Σε τι σημείο είναι τώρα η συσκευή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Την πάτησα εντελώς. Πάει για σερβις!!! δοκιμασε να τη συνδεσεις στον υπολογιστη να δεις τι θα σου γραψει το HISUITE.καποια λειτουργια θα εχει για εγκατασταση επισημου firmware Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Παιδιά όσοι σκέφτεστε για σέρβις υπομονή. Δε νομίζω να είναι κάτι που δε διορθώνεται. Γράψτε απλά σε τι σημείο βρίσκεται η συσκευή για να δούμε τι θα γίνει από εκεί και πέρα. Edited April 9, 2017 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Δεν πάμε κατευθείαν στην 160. Για να γυρίσουμε σε ΜΜ πάμε πρώτα στην C432 όπως λέει ο οδηγός και μετά πάμε πάλι στην Β160. Είπαμε βάζουμε πρώτα το rollback package και μετά την B160. Αυτό λέει ο οδηγός και αυτό έκανα νωρίτερα. Τo 432 είναι region, που κολλάει με όλα αυτά; Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Είπαμε βάζουμε πρώτα το rollback package και μετά την B160. Αυτό λέει ο οδηγός και αυτό έκανα νωρίτερα. Τo 432 είναι region, που κολλάει με όλα αυτά; Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο το έκανα copy paste και έλειπε η έκδοση. Δοκίμασε και αυτό https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/how-to/l31c432b370-ota-update-thanks-to-prem222-t3582010 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Αν κάνουμε το update με τη διαδικασία του firmware finder μετά θα έχουμε τη δυνατότητα για άλλες εκδόσεις ΟΤΑ;; Άκυρο το βρήκα.. η εφαρμογή λέει πώς Ναι Edited April 9, 2017 by union Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Αν κάνουμε το update με τη διαδικασία του firmware finder μετά θα έχουμε τη δυνατότητα για άλλες εκδόσεις ΟΤΑ;; Δε νομίζω να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Δεν έχει σχέση η μέθοδος που χρησιμοποιείς. Και ΟΤΑ να μη παίρνει η συγκεκριμένη (δεν υπάρχει και πιο καινούργια να το τεστάρουμε), όταν θα βγει κάποια που θα παίρνει, πάλι θα μπορείς να την βάλεις την κανούργια με firmware finder και θα παίρνεις ξανά ΟΤΑ μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Οδηγός για επαναφορά από Nougat σε Marshmallow (κυρίως για όσους αντιμετώπισαν προβλήματα) : ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ L21 ΣΥΣΚΕΥΕΣ. Για τις L31 γίνεται με τον ίδιο τρόπο, αλλα θα χρειαστεί να κατέβουν διαφορετικά αρχεία. 1. Κατεβάζετε αυτό Το αποσυμπιέζετε, βάζετε το UPPDATE.APP στο φάκελο dload της sd, σβήνετε το κινητό και μετά κρατάτε πατημένα ταυτόχρονα το power button και τα volume - και volume + μέχρι να εμφανιστεί το logo της huawei. Είναι η γνωστή μέθοδος dload που περνούσαμε τις νέες ρομ τόσο καιρό. Ουσιαστικά είναι ένα "κλειδί" που επιτρέπει στη συσκευή να γίνει downgrade 2. Κατεβάζετε την B160 marshmallow απο εδώ και κάνετε την ίδια διαδικασία. Βάζετε το UPDATE.APP στον φάκελο dload της sd (το update.app του πρώτου βήματος φυσικά το σβήνετε), power button, volume + και - ταυτόχρονα και περιμένετε να περαστεί η ρομ. Υποθέτω θα δουλεύει και με την B170, αλλά δεν το δοκίμασα. Να έχετε υπόψη ότι όταν εγκατασταθεί η ρομ, θα γίνει factory reset. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 l21 dual sim εχω.αυτα που κατεβαζει για την αναβαθμιση τα παει στο φακελο hwouc.οταν τελειωσε το κατεβασμα ειχε 2 αρχεια,ενα 1.20 και ενα 700 περιπου.αλλα και στην μαμα ενημερωση συστηματος οταν βρηκε το update μου εγραψε μεγεθος 1.96 gb Μπορείς να γράψεις τα ονόματα των δυο αρχείων που κατεβάζει στο HWOUC ?? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Μπορείς να γράψεις τα ονόματα των δυο αρχείων που κατεβάζει στο HWOUC ?? το ενα ειναι update.zip και το αλλο update_data_ful_vns_l21_hw_eu.zip.στο firmware finder αν πατησεις download πανω στο αρχειο που ειναι 1.96gb θα σου εμφανισει να τα κατεβασεις και τα 2,ξεχωριστα. Edited April 9, 2017 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntNexus Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Το έκανα και όταν ανοίγει δεν έχει πληκτρολόγιο για να περάσω το λογαριασμό Google!? Οδηγός για επαναφορά από Nougat σε Marshmallow (κυρίως για όσους αντιμετώπισαν προβλήματα) : ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ L21 ΣΥΣΚΕΥΕΣ. Για τις L31 γίνεται με τον ίδιο τρόπο, αλλα θα χρειαστεί να κατέβουν διαφορετικά αρχεία. 1. Κατεβάζετε αυτό Το αποσυμπιέζετε, βάζετε το UPPDATE.APP στο φάκελο dload της sd, σβήνετε το κινητό και μετά κρατάτε πατημένα ταυτόχρονα το power button και τα volume - και volume + μέχρι να εμφανιστεί το logo της huawei. Είναι η γνωστή μέθοδος dload που περνούσαμε τις νέες ρομ τόσο καιρό. Ουσιαστικά είναι ένα "κλειδί" που επιτρέπει στη συσκευή να γίνει downgrade 2. Κατεβάζετε την B160 marshmallow απο εδώ και κάνετε την ίδια διαδικασία. Βάζετε το UPDATE.APP στον φάκελο dload της sd (το update.app του πρώτου βήματος φυσικά το σβήνετε), power button, volume + και - ταυτόχρονα και περιμένετε να περαστεί η ρομ. Υποθέτω θα δουλεύει και με την B170, αλλά δεν το δοκίμασα. Να έχετε υπόψη ότι όταν εγκατασταθεί η ρομ, θα γίνει factory reset. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stedes Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Έγινε αναβάθμιση στο firmware finder της huawei μέσω google store και πλέον έχει μέσα και το full για την 370 ΑΛΛΑ έχει διάφορα 370 με mv ,pv ακαταλαβιστικα οπότε όσοι έχουμε l21 δικαρτο χωρίς κάρτα sd ποια διαδικασία ακολουθούμε ρε παλληκάρια και εάν πρέπει κιόλας ,είναι ota το full η θα μπλέξουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ - ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ UPDATE ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ L21 Δεν σβήνω τη διαδικασία γιατί μπορεί να φανεί χρήσιμη στους κατόχους του L31 Ενώ φαίνεται να εγκαταστάθηκε μια λειτουργική ρομ, ανακάλυψα ότι δεν είναι πλήρης 100%, μάλλον είναι beta. Όσοι έχουν το L31 και θέλουν να βάλουν Nougat να κατεβάσουν την έκδοση με τα 1,99gb μέγεθος και όχι με τα 1,2. Ενημερωτικά για όποιον έχει βάλει με οποιοδήποτε τρόπο το ελλειπές nougat update με το 1,2gb, μπορεί εύκολα να γυρίσει σε marshmallow, αλλά να μην κάνει factory reset γιατί θα έχει bootloop. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πώς να κάνετε ota update σε nougat & emui 5 εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής Firmware Finder : 1. Ανοίγετε το firmware finder*, πάτε ρυθμίσεις και ενεργοποιείτε την επιλογή installation via system update. Ενεργοποιώντας την επιλογή θα κατέβει γρήγορα ένα μικρό addon και πατάτε install. Μετά την εγκατάσταση του addon επιλέγετε ξανά installation via system update. 2. Πηγαίνετε στη firmware list και επιλέγετε το VNS-L21C432B370 - OTA - 700MB (για όσους έχουν το L21 μοντέλο) και πατάτε στο send firmware to updater. (Όσοι έχετε C900 πρέπει πριν πατήσετε για τη λήψη firmware λίστας να πάτε στις 3 τελίτσες πάνω δεξία και να κάνετε αλλαγή μοντέλου σε VNS-L21C432 για να σας το εμφανίσει). 3. Όπως σας προτείνει και το πρόγραμμα, πάτε ρυθμίσεις, wifi, πατάτε παρατεταμένα πάνω στο wifi που είστε συνδεδεμένοι, τροποποίηση δικτύου, εμφάνιση σύνθετων επιλογών και στο διακομιστή μεσολάβησης βάζετε μη αυτόματα. Όνομα κεντρικού υπολογιστή διακομιστή μεσολάβησης βάζετε localhost και θύρα βάζετε 8080. Πατάτε σύνδεση. 4. Πάτε ρυθμίσεις, ενημέρωση λογισμικού και κάνετε έλεγχο για νέες εκδόσεις. Θα σας εμφανίσει ότι υπάρχει νέα ενημέρωση ota περίπου 1,24gb και πατάτε γρήγορη εγκατάσταση. 5. Πάμε τώρα να βγάλουμε τον proxy που βάλαμε στο βήμα 3. Ρυθμίσεις, wifi, παρατεταμένο πάτημα στο wifi που είμαστε συνδεδεμένοι, τροποποίηση δικτύου, εμφάνιση σύνθετων επιλογών, σβήνετε το localhost και το 8080 και διακομιστής μεσολάβησης βάζετε κανένας και πατάτε σύνδεση. Είμαστε έτοιμοι και ξεκινάει το ota κατέβασμα. * Την εφαρμογή firmware finder την κατεβάζετε εδώ Εγω που ειχα L31C432B161 και μεσω HiCare μου εβγαλε αναβαθμιση σε B371 περιπου στα 2gb ειναι σωστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Εγω που ειχα L31C432B161 και μεσω HiCare μου εβγαλε αναβαθμιση σε B371 περιπου στα 2gb ειναι σωστο? Φυσικά ! Και το μέγεθος είναι σωστό, αλλά εφόσον έγινε μέσω hicare, δεν θα μπορούσε να είναι λάθος ! Το έκανα και όταν ανοίγει δεν έχει πληκτρολόγιο για να περάσω το λογαριασμό Google!? Περίεργο. Ξαναπέρνα τη ρομ, ή κατέβασε από το pc σου ένα free keyboard σε μορφή apk, βάλτο στην sd και εγκατέστησέ το. Μην ξεχάσεις στην περίπτωση αυτή να ενεργοποιήσεις τις άγνωστες πηγές. Εγώ πάντως θα ξαναπέρναγα τη ρομ. Edited April 9, 2017 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntNexus Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Φυσικά ! Και το μέγεθος είναι σωστό, αλλά εφόσον έγινε μέσω hicare, δεν θα μπορούσε να είναι λάθος ! Περίεργο. Ξαναπέρνα τη ρομ, ή κατέβασε από το pc σου ένα free keyboard σε μορφή apk, βάλτο στην sd και εγκατέστησέ το. Μην ξεχάσεις στην περίπτωση αυτή να ενεργοποιήσεις τις άγνωστες πηγές. Εγώ πάντως θα ξαναπέρναγα τη ρομ. Δεν φτάνω μέχρι εκεί, στην εκκίνηση ζητά το λογαριασμό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Παιδιά πέρασα και Γω τη νουγκατ μέσω του firmware finder στέλνοντας το στο system update και όλα δείχνουν υπέροχα! Έχω δικαρτο l21 και κατέβασα το αρχείο VNS-L21C432B370 που λέει full ota MF-PV 1,943 Gb Edited April 9, 2017 by union Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntNexus Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Προς όλους όσους δίνουν συμβουλές! Να είστε σίγουροι για ότι ανεβάζεται στο Forum. Εμένα πάντως κάηκε η γούνα μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Αρχίζω να πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα τα μονόκαρτα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Επιλέγω τη σωστή έκδοση στο firmware finder, τη στέλνω στο system update και στο system update μου τη δίνει ξανά 1,24gb αντί για 1,943gb Προς όλους όσους δίνουν συμβουλές! Να είστε σίγουροι για ότι ανεβάζεται στο Forum. Εμένα πάντως κάηκε η γούνα μου!!! 1. Έχουμε πει άπειρες φορές και είναι αυτονόητο ότι οποιοσδήποτε αποφασίσει να ακολουθήσει κάποιες διαδικασίες αναβάθμισης το κάνει αποκλειστικά με δική του ευθύνη. 2. Ενώ ήσουν ακόμα στο κατέβασμα σου είπα να μη τη βάλεις τη ρομ, αλλά προφανώς δεν κοίταξες την απάντηση ή την αγνόησες. Ελάχιστα λεπτά μετά το ποστάρισμα του οδηγού ξεκίνησα τα edits όταν ανακλακυψα ότι κάτι γίνεται. Μου πήρε ελάχιστο χρόνο. 3. Βλέπεις ότι σε πολλούς φίλους η αναβάθμιση έκατσε τέλεια και απολαμβάνουν τη Nougat. 4. Όταν έφτιαξα τον οδηγό και από τις σελίδες που βρήκα τις πληροφορίες δεν αναφέρθηκε κάποιο πρόβλημα. Όταν τη πάτησα και έκανα στοχευμένη αναζήτηση, τότε και μόνο τότε βρήκα κάποιες αναφορές. 5. Σου έδωσα μια πολύ εύκολη λύση να επαναφέρεις τη συσκευή σου σε marsmallow. 6. Τα αρχεία που βρίσκουμε στο firmware finder, είτε τα κατεβάσουμε, είτε τα στείλουμε στον updater, προέρχονται από τους servers της huawei. Δεν είναι ούτε "μαγειρεμένα", ούτε τα έχει ανεβάσει ο κάθε πικραμένος. Edited April 9, 2017 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Εγώ έχω μονόκαρτο L21 και ακολουθώντας την διαδικασία κατά γράμμα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Εγώ έχω μονόκαρτο L21 και ακολουθώντας την διαδικασία κατά γράμμα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Απ'οτι κατάλαβα πρέπει να φταίει ότι ενώ το update είναι 2 αρχεία, κατεβάζει μόνο το ένα. Ετοιμάζομαι με την πρώτη ευκαιρία να βάλω και τα 2 με τη μέθοδο dload. Πρώτα το μεγάλο 1,2gb και μετά το μικρότερο. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Απ'οτι κατάλαβα πρέπει να φταίει ότι ενώ το update είναι 2 αρχεία, κατεβάζει μόνο το ένα. Ετοιμάζομαι με την πρώτη ευκαιρία να βάλω και τα 2 με τη μέθοδο dload. Πρώτα το μεγάλο 1,2gb και μετά το μικρότερο. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε με τη μέθοδο του hicare σου την εμφάνισε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ούτε με τη μέθοδο του hicare σου την εμφάνισε; Το δικό μου ήταν branded cosmote που το έκανα unbranded και το region έγινε C900. Αναγκαστικά τις περνάω μόνος μου. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lap516 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Το δικό μου που είναι Unbranded VNS-L21 C432 B160 πότε να την περιμένω:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Το δικό μου που είναι Unbranded VNS-L21 C432 B160 πότε να την περιμένω:!: και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι.. υποθέτω εως τέλος απριλίου θα την έχουμε. δεν θέλω να την φλασάρω γιατί προτιμώ την αυτόματη ΟΤΑ που θα είμαι 100% σίγουρος οτι είναι για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts