lost Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) 3 σάιτ?Κανένα ινφο? Dc-unlocker? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι φίλος https://www.dc-unlocker.com/downloads/changelog έχει κάνει κανένας την αναβάθμιση με twrp , και αν ναι έγινε κανονικά ή πέρασε πρώτα την stock recovery? Edited August 13, 2016 by lost Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 ναι φίλος https://www.dc-unlocker.com/downloads/changelog έχει κάνει κανένας την αναβάθμιση με twrp , και αν ναι έγινε κανονικά ή πέρασε πρώτα την stock recovery? Αν εννοεις να κανεις ΟΤΑ και να εχεις twrp λογικα δεν θα στην κανει . Την ειχα πατησει παλια με ενα THL και εκανα ΟTA εχοντας twrp. To αποτελεσμα ηταν να μεινω χωρις τηλεφωνο για αρκετες ωρες αφου ημουν μακρια απο το σπιτι ( δεν εκανε boot ) και μετα επρεπε να φλασαρω παλι ρομ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionfire Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παίρνω πίσω αυτό που έγραψα για το δίκτυο. Το κινητό μετά το τελευταίο update σπέρνει φόβο. Για τα λεφτά του είναι τεζα καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Μια ερώτηση παρακαλώ, γιατί ψάχνω από χθες που γύρισα απο διακοπές και δε βρίσκω κάτι. Το τελευταίο firmware για το VNS-L21 (με τα 2gb RAM) είναι το B120? έχει βγεί κάτι πιο καινούργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionfire Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 B130 για όλους αδερφέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plotolp Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το καιρό σκοπεύω να αλλάξω το κινητό μου και το P9 lite είναι ένας από τους επίδοξους αντικαταστάτες:D Έχοντας διαβάσει διάφορα reviews για την συσκευή, έχω κάποιες απορίες για μερικά σημεία που με προβληματίζουν! Οπότε θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια από όσους το έχετε στην κατοχή σας κ το χρησιμοποιείται! Πρώτο κ βασικό κομμάτι είναι η διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας. Γενικά διαβάζω ότι διαρκεί πάρα πολύ, με χρόνο να πάει από 0->100 γύρο στις 3.30 ώρες.. Αυτά τα νούμερα ισχύουν η είναι τραβηγμένα? Φυσικά δεν θα αφήνω ποτέ το κινητό να πέσει στο 0 για να το φορτίσω, αλλά κ πάλι η δική σας εμπειρία πια είναι? Πια είναι η μέση διάρκεια φόρτισης απο π.χ 25/30% μέχρι full? Το δεύτερο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι η διάρκεια της ίδιας της μπαταρίας! Η χωρητικότητα της φαίνεται πολύ καλή στα 3000mah αλλά οι η επιδόσεις του κινητού στην πράξη ποιες είναι? Δεν έχω τρελές απαιτήσεις να μου κρατάει full 2 μέρες (ου τος η αλλιώς θα το φορτίζω μια φορά την μέρα) αλλά θέλω να ξέρω ότι θα μου βγάζει την μια μέρα με άνεση! Γενικά η χρήση που θα του κάνω θα είναι αρκετά τηλέφωνα, αρκετό browsing, viber και κανένα παιχνιδάκι όταν βαριέμαι. Τέλος κάτι άλλο από την δική σας εμπειρία, που θα έπρεπε να ξέρω πριν αποφασίσω την αγορά του? Ευχαριστώ πολύ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Έβαλα την B120 χειροκίνητα σε cosmote branded συσκευή. Είναι αστείο το ποσό εύκολα μετατρέπεται σε unbranded η συσκευή. Ούτε καν επαναφορά ρυθμίσεων δεν χρειάστηκε. Τώρα έκανα έλεγχο για ota αναβάθμιση σε b130, αλλά δεν μου βγάζει διαθέσιμο update Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Αυτό το καιρό σκοπεύω να αλλάξω το κινητό μου και το P9 lite είναι ένας από τους επίδοξους αντικαταστάτες:D Έχοντας διαβάσει διάφορα reviews για την συσκευή, έχω κάποιες απορίες για μερικά σημεία που με προβληματίζουν! Οπότε θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια από όσους το έχετε στην κατοχή σας κ το χρησιμοποιείται! Πρώτο κ βασικό κομμάτι είναι η διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας. Γενικά διαβάζω ότι διαρκεί πάρα πολύ, με χρόνο να πάει από 0->100 γύρο στις 3.30 ώρες.. Αυτά τα νούμερα ισχύουν η είναι τραβηγμένα? Φυσικά δεν θα αφήνω ποτέ το κινητό να πέσει στο 0 για να το φορτίσω, αλλά κ πάλι η δική σας εμπειρία πια είναι? Πια είναι η μέση διάρκεια φόρτισης απο π.χ 25/30% μέχρι full? Το δεύτερο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι η διάρκεια της ίδιας της μπαταρίας! Η χωρητικότητα της φαίνεται πολύ καλή στα 3000mah αλλά οι η επιδόσεις του κινητού στην πράξη ποιες είναι? Δεν έχω τρελές απαιτήσεις να μου κρατάει full 2 μέρες (ου τος η αλλιώς θα το φορτίζω μια φορά την μέρα) αλλά θέλω να ξέρω ότι θα μου βγάζει την μια μέρα με άνεση! Γενικά η χρήση που θα του κάνω θα είναι αρκετά τηλέφωνα, αρκετό browsing, viber και κανένα παιχνιδάκι όταν βαριέμαι. Τέλος κάτι άλλο από την δική σας εμπειρία, που θα έπρεπε να ξέρω πριν αποφασίσω την αγορά του? Ευχαριστώ πολύ!:) Για φόρτιση ισχύει ότι περίπου έχεις διαβάσει, δηλαδή από 25% στο φουλ θες περίπου 2-2,5 ώρες. Η διάρκεια της είναι πολύ καλη, εμένα μου βγάζει 2 μέρες με μέτρια χρήση. Νομίζω μια μέρα θα σου βγάζει άνετα εκτός αν παίζεις παιχνίδια. Έχε υπόψη σου ότι δεν είναι otg και το EMUI (η custom έκδοση Android που φοράει) είτε σου αρέσει είτε όχι. Έχει κάποια θέματα, π.χ. στο notification bar δεν δείχνει πάρα μόνο τα εικονίδια, και ίσως έχει θέμα με μερικές ειδοποιήσεις λόγω διαχείρισης μνήμης που κάνει. Εγώ το βρίσκω εξαιρετικό για τα λεφτά του. Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Για φόρτιση ισχύει ότι περίπου έχεις διαβάσει, δηλαδή από 25% στο φουλ θες περίπου 2-2,5 ώρες. Η διάρκεια της είναι πολύ καλη, εμένα μου βγάζει 2 μέρες με μέτρια χρήση. Νομίζω μια μέρα θα σου βγάζει άνετα εκτός αν παίζεις παιχνίδια. Έχε υπόψη σου ότι δεν είναι otg και το EMUI (η custom έκδοση Android που φοράει) είτε σου αρέσει είτε όχι. Έχει κάποια θέματα, π.χ. στο notification bar δεν δείχνει πάρα μόνο τα εικονίδια, και ίσως έχει θέμα με μερικές ειδοποιήσεις λόγω διαχείρισης μνήμης που κάνει. Εγώ το βρίσκω εξαιρετικό για τα λεφτά του. Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk Κανει οντως αρκετη ωρα να φορτισει αλλα κραταει καλα η μπαταρια. Ολη μερα ανοιχτο wifi - 4g με πανω απο 5 ωρες ανοιχτη οθονη με 2 καρτες sim και ειμαι 20% . Πολυ καλη αποδοση. Οσο για το EMUI ειναι καρακλεμενο απο το ios και εμενα αυτο μου αρεσει παρα πολυ .Ειναι λες και εχω iPhone . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Εμενα αρχισε οπως και σε καποιους αλλους που διάβασα να τρωει ενα 30% στο 8ωρο οταν η οθονη ειναι απλα κλειστή. Κατι τρωει την μπαταρία, ακομα δεν εχω βρει τι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Καντε μια χαρη.Οποιος εχει το ελληνικο 16αρι δικαρτο 2 γκιγκαραμ ας κοιταξει στο cpu-z ποσο ειναι η χωρητικοτητα της μπαταριας Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Καντε μια χαρη.Οποιος εχει το ελληνικο 16αρι δικαρτο 2 γκιγκαραμ ας κοιταξει στο cpu-z ποσο ειναι η χωρητικοτητα της μπαταριας Δεν αναφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanos007 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ποσα ελευθερα γιγα μενουν απο τα 16 για το χρηστη (με stock λειτουργικο); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Γύρω στα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Γύρω στα 4 Όχι και τέσσερα.... γύρω στα δέκα μένουν. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionfire Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 10 γιγα επιβεβαιωνω και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160815/8a993369e63a1c367f7a18a72c2251f9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160815/8a993369e63a1c367f7a18a72c2251f9.jpg Το γράφει, 10,41 . Που διαφωνείς; αφού έχεις υλικό μέσα πάνω από 5 γιγα. Ο φίλος ρωτούσε ποσά μένουν μόνο με το λειτουργικό. Edited August 15, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Sorry δεν το κατάλαβα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Sorry δεν το κατάλαβα. ;) ε ρε φιλε...εισαι και απο τα μερη μας :lol: Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Κατέβηκα Αθήνα από αρχές Ιουλίου και χάλασα.. :) Edited August 15, 2016 by REFEREE1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος και αν είναι δυνατόν και οδηγός για να κάνουμε un branded την συσκευή; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Λίγα ποστ πιο πίσω έχω δώσει ένα σάιτ με Οδηγίες και την β130 που πέρασα και εγώ και είναι πολύ εύκολο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Γύρω στα 4 Κάτι παραπάνω από 10 είναι τα ελεύθερα. Που τα είδες εσύ τα 4 δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Λίγα ποστ πιο πίσω έχω δώσει ένα σάιτ με Οδηγίες και την β130 που πέρασα και εγώ και είναι πολύ εύκολο!!! Την b130 την βρήκα μόνο για την έκδοση με τα 3 γιγα ραμ. Το περίεργο βέβαια είναι ότι ενώ έβαλα την b120, δεν ήρθε η b130 ota. Δεν ξέρω μήπως παρόλο που έγινε debrand η συσκευή, δεν αλλάζει το region. Δηλαδή ενώ φαίνεται unbranded, στο region να παραμένει cosmote greece και γι'αυτό να μην εμφανίζεται διαθέσιμη ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts