Doom Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 αναμένεται root και custom recovery απο χρήστη του xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Από καιρό δε μου 'βγαιναν τα μαθηματικά με το υπόλοιπο μνήμης που θα έπρεπε να είχα μετά τις μεταφορές των εφαρμογών στην SD και σήμερα είδα αυτό. Γιατί η μισή και βάλε εφαρμογή μένει στο τηλ/νο και το υπόλοιπό της στην SD? Πόσο μάλλον τα δεδομένα τους. Σε Vodafone τηλ/να που είχα (smart max και 4 Power) με KitKat μεταφερόταν ΟΛΗ η εφαρμογή. Επίσης επιβεβαιώστε μου ή όχι ότι με την 1.100 είχαμε notifications στο εικονίδιο του fb. Δε μιλώ για την οθόνη κλειδώματος, εκεί συνεχίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Από καιρό δε μου 'βγαιναν τα μαθηματικά με το υπόλοιπο μνήμης που θα έπρεπε να είχα μετά τις μεταφορές των εφαρμογών στην SD και σήμερα είδα αυτό. Γιατί η μισή και βάλε εφαρμογή μένει στο τηλ/νο και το υπόλοιπό της στην SD? Πόσο μάλλον τα δεδομένα τους. Σε Vodafone τηλ/να που είχα (smart max και 4 Power) με KitKat μεταφερόταν ΟΛΗ η εφαρμογή. Επίσης επιβεβαιώστε μου ή όχι ότι με την 1.100 είχαμε notifications στο εικονίδιο του fb. Δε μιλώ για την οθόνη κλειδώματος, εκεί συνεχίζει κανονικά. Ποτέ δεν μεταφέρεται ολοκληρωτικά η εφαρμογή, παρα μόνο με ρουτ και κατέβασμα και αξιοποίηση του link2sd plus το οποίο είναι επί πληρωμή αλλά γίνεται και χωρίς. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosss Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλημέρα, αγόρασα το συγκεκριμένο τηλέφωνο στη γυναίκα μου. Χθες το βράδυ το έβαλε για φόρτιση και σήμερα δεν ανοιγει. Εχει ένα φωτάκι μπλε που αναβοσβήνει συνεχώς αργά , αλλά το κινητό δεν ανοιγει. Καμια ιδέα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Καλημέρα, αγόρασα το συγκεκριμένο τηλέφωνο στη γυναίκα μου. Χθες το βράδυ το έβαλε για φόρτιση και σήμερα δεν ανοιγει. Εχει ένα φωτάκι μπλε που αναβοσβήνει συνεχώς αργά , αλλά το κινητό δεν ανοιγει. Καμια ιδέα; Ευχαριστώ εφοσον δεν ανοιγει,τρεξε γρηγορα και κανε αντικατασταση συσκευης.αυτο ειναι προβλημα. αλλιως ανοιξε την θυρα που μπαινει η sim και καπου εκει μεσα εχει ενα κουμπακι για reset http://support.sonymobile.com/global-en/xperiam4aqua/userguide/Resetting-your-device/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Επιστροφή αμέσως για DOA Δεν ξέρω τί να υποθέσω πιά με το Μ4. Διαβάζω στο sony support forum για πολλά προβλήματα :!: Μάλλον οι πρώτες παρτίδες έχουν πολλά θεματάκια Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosss Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 εφοσον δεν ανοιγει,τρεξε γρηγορα και κανε αντικατασταση συσκευης.αυτο ειναι προβλημα. αλλιως ανοιξε την θυρα που μπαινει η sim και καπου εκει μεσα εχει ενα κουμπακι για reset http://support.sonymobile.com/global-en/xperiam4aqua/userguide/Resetting-your-device/ κράτησα το power και το vol down για 20-30 δευτερόλεπτα (όπως είδα κάπου), και λειτουργεί κανονικά. Αν το ξανακάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 κράτησα το power και το vol down για 20-30 δευτερόλεπτα (όπως είδα κάπου), και λειτουργεί κανονικά. Αν το ξανακάνει... αν το ξανακανει το στελνεις φιλε μου για επισκευη.ομως εφοσον ειναι καινουργιο και εχεις DOA το πας αμεσα για αντικατασταση. παντως ολα τα αδιαβροχα κινητα της sony το restart γινετε απο το "κρυφο" κουμπακι στην θυρα της sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decomania Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 καλησπέρα και από εμενα.εχθές στο facebook μου ida ένα πρόγραμμα που αφορούσε συσκευές sony γενικός..το οποιο ανέβαζε τις δυνατότητες τις "μπατατριας" και τα πολύ...μάλιστα ήταν διαθέσιμο και στο app store..η κάτι τέτοιο...ξέρει κανεις κάτι να βοηθήσει..για δεν ασχολήθηκα και το έχω χάσει δεν μπορώ να το ξανά βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 καλησπέρα και από εμενα.εχθές στο facebook μου ida ένα πρόγραμμα που αφορούσε συσκευές sony γενικός..το οποιο ανέβαζε τις δυνατότητες τις "μπατατριας" και τα πολύ...μάλιστα ήταν διαθέσιμο και στο app store..η κάτι τέτοιο...ξέρει κανεις κάτι να βοηθήσει..για δεν ασχολήθηκα και το έχω χάσει δεν μπορώ να το ξανά βρω... Καλησπέρα. Δεν κάνουν δουλειά αυτές οι εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Η εφαρμογές Facebook και Souncloud σας κάνουν log out συχνά; Νόμιζα πως έφταιγαν τα updates του store και τα πηγαινέλα τους στην SD αλλά τελικά δεν είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Η εφαρμογές Facebook και Souncloud σας κάνουν log out συχνά; Νόμιζα πως έφταιγαν τα updates του store και τα πηγαινέλα τους στην SD αλλά τελικά δεν είναι αυτό. εμενα μονο οταν κανω επανεκινηση το τηλεφωνο μου κανει log out το facebook , δεν ξερω μηπως διαγραφει την προσωρινη μνημη τοτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_86 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 http://www.xperiablog.net/2015/09/23/new-firmware-out-for-xperia-m4-aqua-26-1-a-2-147-and-m4-aqua-dual-26-1-b-2-129/#more-38001 Την έχει κάνει κάποιος εγκατάσταση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 http://www.xperiablog.net/2015/09/23/new-firmware-out-for-xperia-m4-aqua-26-1-a-2-147-and-m4-aqua-dual-26-1-b-2-129/#more-38001 Την έχει κάνει κάποιος εγκατάσταση??? Δεν νομίζω να την έχει κανείς αφού αν είδα καλά 23 Σεπτεμβρίου το ανακοίνωσαν θα μας έρθεις μέσω ΟΤΑ λογικά Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_86 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Πάντως στην Ελληνική σελίδα της Sony Mobile την έχουν βάλει... http://support.sonymobile.com/gr/xperiam4aquadual/software/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Πάντως στην Ελληνική σελίδα της Sony Mobile την έχουν βάλει... http://support.sonymobile.com/gr/xperiam4aquadual/software/ Έχεις δίκιο Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Έχεις δίκιο Για το Dual όλα αυτά, γιατί για το μονόκαρτο έχει ακόμα την 2.99. Όχι ότι παίζει και κάνα ρόλο όλο αυτό, αφού το σαϊτ ενημερώθηκε για την 2.99 μέρες μετά αφού την είχαμε ήδη πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinterman Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Για το Dual όλα αυτά, γιατί για το μονόκαρτο έχει ακόμα την 2.99. Όχι ότι παίζει και κάνα ρόλο όλο αυτό, αφού το σαϊτ ενημερώθηκε για την 2.99 μέρες μετά αφού την είχαμε ήδη Ναι έχει δίκιο Παράθεση απλά.........και ομορφα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_86 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλημέρα!!! 2 ερωτήσεις... 1) Έχω το M4 Dual E2363 το οποίο το κέρδισα το καλοκαίρι από το Xperia Lounge. Επειδή μέχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανίσει κάποια αναβάθμιση και είμαι ακόμα με την αρχική, σκέφτομαι να κάνω χειροκίνητα μέσω flashtool. Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει θέμα αν βάλω την έκδοση για το E2312 ή E2333. (Δεν βρίσκω αρχείο ftf για το μοντέλο μου E2363). 2) Εδώ και 1 μήνα, μου έχει χαλάσει το εξωτερικό ηχείο. Το πήγα στη Sony στη Πάτρα αρχές Σεπτέμβρη. Αυτοί το έστειλαν στην Αθήνα. Την Τρίτη 22/9 μου το έφεραν χωρίς να το φτιάξουν. Ο λόγος είναι επειδή δεν είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο. Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά της Sony στην Αθήνα και μου είπαν οτι θα με ειδοποιήσουν αφού μάθουν γιατί δεν φτιάχτηκε το κινητό. Η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να κάνω?? Μπορώ να το φτιάξω σε εξωτερικό τεχνικό?? Ευχαριστώ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ποα εκδοση firmware εχεις ; Να το αφησεις οπως ειναι με το αρχικο, εαν εχεις το αρχικο δηλαδη. Ολες οι επομενες για να αντιμετωπισουν την υπερθερμανση κανουν τις επιδοσεις του 615 σαν να ειναι ο 410. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_86 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ποα εκδοση firmware εχεις ; Να το αφησεις οπως ειναι με το αρχικο, εαν εχεις το αρχικο δηλαδη. Ολες οι επομενες για να αντιμετωπισουν την υπερθερμανση κανουν τις επιδοσεις του 615 σαν να ειναι ο 410. 26.1.Β.1.85 Από επιδόσεις δεν έχω θέμα κανένα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 εαν βγαζει anututu πανω απο 32Κ ειναι το καλο, εαν βγαζει 26-28Κ ειναι κακο. Σιγουρα ολα τα νεοτερα κανουν το τηλεφωνο χελωνα. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_86 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 34765 βγάζει σκορ στο AnTuTu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 34765 βγάζει σκορ στο AnTuTu Νομίζω πως "φυσάει " Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_86 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Από επιδόσεις είμαι μια χαρά, με το ηχείο τι να κάνω όμως;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts