Teo010 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Σημερα μου ξαναηρθε η miui9 στο κινητο και την περασα. Στην οθονη κλειδωματος πως μπορω να βγαλω την επιλογη καμερας στην δεξια επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Καλησπέρα παιδιά έχει περάσει κανένας custom rom oreo (aosp,lineage os) από xda αξίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Πρόβλημα σύνδεσης σύνδεσης με το Hot spot. Ενώ δείχνει ότι συνδέεται, δεν εχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Καμία ιδέα; Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση. Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το Note 2 θα ήθελα να μου πείτε αν παρατηρείτε γρατσουνιές στο εμπρός και πίσω γυαλί, καθώς αναφέρουν στα φόρουμ της xiaomi ότι δεν έχει gorilla glass και γδέρνεται σχετικά εύκολα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaitis Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Καμμία γραμμή, αλλά επειδή έχει γυαλί πίσω να αγοράσεις θήκη(flip case). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Xiaomi Redmi Note 5 Pro & Mi Note 2: επίσημη υποστήριξη απο το TWRP! https://gr.gizchina.com/2018/04/09/redmi-note-5-pro-mi-note-2-twrp/ Ουσιαστικα τι αλλαζει για την συσκευη μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Το προβλημα με το hot spot παραμενει.Εβαλα την sim σε αλλη συσκευη,και δουλευει κανονικα.Ολα αυτα μετα την αναβαθμιση...:mad: Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 ναι οντως,εβαλα λαθος screenshot,απο G-W-5 ηθελα να επισυναψω το θεμα ειναι αν πρεπει να προσεξω οτι δεν εχει να επιλεξω "global version" ή "international version" κ στη τελικη....αξιζει σαν κινητο για τα λεφτα αυτα? (ελπιζω να μην κουρασα):rolleyes: Εγώ τα παρήγγειλα από το G-W-5 ΑΠΟ ΤΙ; 12 του μήνα έχει φύγει και υποτίθεται ότι θα το είχα σε 3-5 εργασημες. Σήμερα που πείρα τη DHL τηλέφωνο μου είπαν ότι το πακέτο έρχεται ΟΔΥΚΩΣ οπότε θα πάρει μέχρι και 10 εργασημες. ΕΛΕΟΣ. Από την Κίνα με priority θα μου είχε έρθει πιο γρήγορα. Από την άλλη δεν πολυπιστευω και αυτό που λένε εκείνοι. Ίσως να πάρει πάνω από 5 εργασημες από την ημερομηνία αποστολής αλλά όχι +10. Αντε να δούμε. Google camera έχει δοκιμάσει να βάλει κανείς??? Και νομίζω τώρα που έχει και nougat θα είναι πιο εύκολο. Αν και ακόμα δεν ξέρω τι παίζει με το camera2api Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Υπάρχει έκδοση της gcam για το mi note 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Υπάρχει έκδοση της gcam για το mi note 2? Ναι αλλά δεν αξίζει. Μονο μια έκδοση δουλεύει (τουλάχιστον όσο το είχα) αλλά δεν ειναι τόσο καλή αφου στις βραδυνές έχει κατώτερο αποτέλεσμα. Αν θυμαμαι καλά αυτή εδώ ηταν https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GC_3.2_Android-6.0+_arm-arm64_C2API.apk Προσωπικά προτιμούσα την snap camera με low light mode. Δες εδώ τον οδηγό μου https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/29633-%CE%92%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-snap-camera/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Ναι αλλά δεν αξίζει. Μονο μια έκδοση δουλεύει (τουλάχιστον όσο το είχα) αλλά δεν ειναι τόσο καλή αφου στις βραδυνές έχει κατώτερο αποτέλεσμα. Αν θυμαμαι καλά αυτή εδώ ηταν https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GC_3.2_Android-6.0+_arm-arm64_C2API.apk Προσωπικά προτιμούσα την snap camera με low light mode. Δες εδώ τον οδηγό μου https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/29633-%CE%92%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-snap-camera/ Από την στιγμή που έχει πάρει nougat πιστεύω πως η google camera ειδικά άμα είναι και moded apk θα δουλεύει υπέροχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Από την στιγμή που έχει πάρει nougat πιστεύω πως η google camera ειδικά άμα είναι και moded apk θα δουλεύει υπέροχα. Μέχρι και Ιανουάριο που το είχα δεν δούλευε καμιά άλλη τόσο σε miui nougat όσο και miui LOS/AOSP. Οπότε αν δεν έχει αλλάξει κάτι στα libraries της κάμερας ή αν δεν έχει ασχοληθεί κάποιος dev αποκλειστικά για mi note 2, δεν νομίζω να δουλεύει άλλη. Μπορείς να δεις και σχετική συζήτηση στο xda. Θα δεις και μένα να μιλάω για τους πειραματισμούς μου και ότι κατέληξα ότι είναι η μία και μοναδική έκδοση που δουλεύει το hdr+ αλλά με.κατωτερο αποτέλεσμα από στοκ σε χαμηλό φωτισμό. Φυσικά μπορείτε να συνεχίσετε να δοκιμάζετε νέες εκδόσεις μπας και τύχει να δουλεύει κάποια καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Μέχρι και Ιανουάριο που το είχα δεν δούλευε καμιά άλλη τόσο σε miui nougat όσο και miui LOS/AOSP. Οπότε αν δεν έχει αλλάξει κάτι στα libraries της κάμερας ή αν δεν έχει ασχοληθεί κάποιος dev αποκλειστικά για mi note 2, δεν νομίζω να δουλεύει άλλη. Μπορείς να δεις και σχετική συζήτηση στο xda. Θα δεις και μένα να μιλάω για τους πειραματισμούς μου και ότι κατέληξα ότι είναι η μία και μοναδική έκδοση που δουλεύει το hdr+ αλλά με.κατωτερο αποτέλεσμα από στοκ σε χαμηλό φωτισμό. Φυσικά μπορείτε να συνεχίσετε να δοκιμάζετε νέες εκδόσεις μπας και τύχει να δουλεύει κάποια καλά. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Η αλήθεια είναι ότι τα λεγόμενα μου τα βασισα σε ένα πρόσφατο βίντεο που είδα για το miui 9 και το πως να ενεργοποιηθεί το camera2api χωρίς root. Μέσω adb γίνεται αυτό. Τώρα να σου πω την αλήθεια. Δεν με πολυνοιαζει. Έπαιξα λίγο με το κινητό στον κοτσοβολο πριν το παραγγείλω και μου άρεσαν πάρα πολύ οι κάμερες. Και γενικά το κινητό. Οπότε θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alitovasilias Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Καλημερα. Βρηκα το κινητο σε προσφορα 222€ στο Gearbest. Πιστευετε οτι αξιζει σ αυτα τα λεφτα μιας και ειναι σχετικα παλιο μοντελο; Και δευτερον εχει την επιλογη G-W-5. Αυτη ειναι ευρωπαικη αποθηκη και δε θα εχω θεμα με το τελωνειο; Η μονη επιλογη που δινει ειναι να ερθει με DHL στα 5€. Ξερω οτι αν αγορασεις και το μεταφερεις με DHL απο Κινα ειναι 100% σιγουρο οτι το προιον θα εκτελωνιστει αλλα απο ευρωπαικη αποθηκη δεν εχω ξανα ψωνισει και φανταζομαι σε αυτη τη περιπτωση δεν υπαρχει αυτος ο κινδυνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ευρωπαϊκή αποθήκη είναι χωρίς τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Η αλήθεια είναι ότι τα λεγόμενα μου τα βασισα σε ένα πρόσφατο βίντεο που είδα για το miui 9 και το πως να ενεργοποιηθεί το camera2api χωρίς root. Μέσω adb γίνεται αυτό. Τώρα να σου πω την αλήθεια. Δεν με πολυνοιαζει. Έπαιξα λίγο με το κινητό στον κοτσοβολο πριν το παραγγείλω και μου άρεσαν πάρα πολύ οι κάμερες. Και γενικά το κινητό. Οπότε θα δείξει... Εμένα προσωπικά μου άρεσε η κάμερα παρά το θάψιμο. Απλά στις βραδυνές η χαμηλή φωτεινότητα της oled οθόνης σε συνδιασμό με τη φωτογραφία χαμηλού φωτισμού απενεργοποιεί pixels και δείχνει κακό το αποτέλεσμα. Αν ομως την περάσετε pc ή ανεβάσετε την φωτεινότητα της οθόνης, στη πραγματικότητα τα πάει πολύ καλά (δηλαδή η οθόνη ειναι που σε εξαπατάει). Εδώ έχω κάποια δείγματά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Καμμία γραμμή, αλλά επειδή έχει γυαλί πίσω να αγοράσεις θήκη(flip case). Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitse1 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Σε αυτά τα χρήματα φίλε μου είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ταχύτατος επεξεργαστής, φοβερό design, πολύ καλή κάμερα -τουλάχιστον με φως-, εξαιρετική μπαταρία, καλή OLED οθόνη. Προχώρα άφοβα και δεν θα το μετανιώσεις. Η ευρωπαϊκή αποθήκη σου εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση και 0% πιθανότητα για τελωνείο. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα. Βρηκα το κινητο σε προσφορα 222€ στο Gearbest. Πιστευετε οτι αξιζει σ αυτα τα λεφτα μιας και ειναι σχετικα παλιο μοντελο; Και δευτερον εχει την επιλογη G-W-5. Αυτη ειναι ευρωπαικη αποθηκη και δε θα εχω θεμα με το τελωνειο; Η μονη επιλογη που δινει ειναι να ερθει με DHL στα 5€. Ξερω οτι αν αγορασεις και το μεταφερεις με DHL απο Κινα ειναι 100% σιγουρο οτι το προιον θα εκτελωνιστει αλλα απο ευρωπαικη αποθηκη δεν εχω ξανα ψωνισει και φανταζομαι σε αυτη τη περιπτωση δεν υπαρχει αυτος ο κινδυνος. Σε αυτά τα χρήματα φίλε μου είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ταχύτατος επεξεργαστής, φοβερό design, πολύ καλή κάμερα -τουλάχιστον με φως-, εξαιρετική μπαταρία, καλή OLED οθόνη. Προχώρα άφοβα και δεν θα το μετανιώσεις. Η ευρωπαϊκή αποθήκη σου εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση και 0% πιθανότητα για τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Σε αυτά τα χρήματα φίλε μου είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ταχύτατος επεξεργαστής, φοβερό design, πολύ καλή κάμερα -τουλάχιστον με φως-, εξαιρετική μπαταρία, καλή OLED οθόνη. Προχώρα άφοβα και δεν θα το μετανιώσεις. Η ευρωπαϊκή αποθήκη σου εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση και 0% πιθανότητα για τελωνείο. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε αυτά τα χρήματα φίλε μου είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ταχύτατος επεξεργαστής, φοβερό design, πολύ καλή κάμερα -τουλάχιστον με φως-, εξαιρετική μπαταρία, καλή OLED οθόνη. Προχώρα άφοβα και δεν θα το μετανιώσεις. Η ευρωπαϊκή αποθήκη σου εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση και 0% πιθανότητα για τελωνείο. Επειδή εγώ το παρήγγειλα και έγινε shipped στις 12 του μήνα και όταν πείρα τηλέφωνο στην DHL μου είπαν ότι έρχεται οδυκως και ότι θα κάνει εως 10 μέρες ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Επειδή εγώ το παρήγγειλα και έγινε shipped στις 12 του μήνα και όταν πείρα τηλέφωνο στην DHL μου είπαν ότι έρχεται οδυκως και ότι θα κάνει εως 10 μέρες ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ.Μια από τα ίδια. Από 6/4 έχω παραγγείλει κάτι από ευρωπαϊκή αποθήκη gearbest και ακόμα περιμένω να φτάσει Ελλάδα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Μια από τα ίδια. Από 6/4 έχω παραγγείλει κάτι από ευρωπαϊκή αποθήκη gearbest και ακόμα περιμένω να φτάσει Ελλάδα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Έλεος δηλαδή. Λες και το φέρνουν με τα πόδια. Και πέρα από αυτό εγώ το αγόρασα 239€ και 4 μέρες μετά 222€. Εγώ βιαστηκα γιατί ήλπιζα ότι θα μου ερχόταν γρήγορα αλλιώς άμα είναι να περιμένω 10 εργασημες θα το είχα αφήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Μια από τα ίδια. Από 6/4 έχω παραγγείλει κάτι από ευρωπαϊκή αποθήκη gearbest και ακόμα περιμένω να φτάσει Ελλάδα. Sent from my SM-N950F using Tapatalk https://www.dhl.de/en/privatkunden.html Για εμένα μπες καλύτερα εδώ να δεις την πορεία του πακέτου. Στην εφαρμογή του gearbest δεν μου βγάζει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Εμενα εκανε 15 μερες να ερθει αλλα ειχε πεσει μεσα στα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια (που με αυτα που διαβαζω δεν ξερω αν εφταιγαν οι γιορτες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butera Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εμενα εκανε 15 μερες να ερθει αλλα ειχε πεσει μεσα στα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια (που με αυτα που διαβαζω δεν ξερω αν εφταιγαν οι γιορτες). Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτές οι μέρες δεν είναι εργασημες. Δηλαδή 24-25 σίγουρα δεν δουλεύουν και 30-31-1 πάλι δεν θα δουλεύουν αλλά ρε συ στην δική μου παραγγελία δεν προκειπτουν αργίες ενδιάμεσα. Και ξανατονιζω είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εμενα ηρθε με UPS και στο σπιτι εφτασε με την Γενικη ταχυδρομικη. Παντως στην εξελιξη παραγγελιας αλλαξε πολλες πολεις μεσα στην Γερμανια, μετα πηγε Ιταλια και μετα ηρθε Ελλαδα. Αρα και σε εμενα δεν ηρθε με αεροπλανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts