Antretng Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 ωραια παω να τον περασω τωρα Κάνε ενα Back up πρωτα ;) Αν τυχόν έχεις θέματα απλά κανεις restore. Αλλα δώστου κανα τεταρτο χρησης πριν πεις οτι σερνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Κάνε ενα Back up πρωτα ;) Αν τυχόν έχεις θέματα απλά κανεις restore. Αλλα δώστου κανα τεταρτο χρησης πριν πεις οτι σερνεται. τον περασα ολα κομπλε πως ρυθμιζω ρολογια και τετοια πρεπει να κατεβασω τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Εγώ συνήθως προτιμώ το kernel adiutor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Ωραία ευχαριστώ πολύ απο κάμερα τι χρησιμοποιείς και για την μπαταρια με αυτον τον kernel θελει καμια ρυθμίση? Edited January 12, 2018 by Tasos12koufales Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Η αισθηση που μου δινει με governor darkness ειναι ενα 15% καλύτερη αυτονομία. Εννοεις σε σχεση με την επισημη mm ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Εννοεις σε σχεση με την επισημη mm ? Σε σχέση με την επίσημη nougat. Με mm πρέπει να ναι παρόμοια. Βέβαια έχω πολύ υψηλότερα την φωτεινότητα στη Nougat μιας και το αυτόματο δεν παίρνει από αναλογικές παρεμβάσεις (ίσως βάλω κάποιο 3rd party app να την μειώσω την φωτεινότητα). Οπότε αν την φέρω σε ίδια φωτεινότητα με mm, τελικά έχει καλύτερη αυτονομία και από mm. Υπόψιν ότι όλα αυτά ειναι με τον darkness. Αν βάλεις κάποιο πιο passive governor ή ρίξεις την συχνότητα των cpu 3 και 4, θα χεις ακόμα καλύτερη αυτονομία εις βάρος απόδοσης (αν δεν παίζεις βαριά παιχνίδια το πιθανότερο ειναι να μην καταλάβεις διαφορά). Προσωπικά όμως δεν θέλω να χάσω σε απόδοση οπότε έβαλα τον darkness και τα ρολόγια τα άφησα όπως ειναι (ίσως βεβαια να ρίξω λιγο τον 3 και 4). Για την ιστορία, η RR διαβάζω ότι έχει πολύ καλύτερη αυτονομία από miui. Ωραία ευχαριστώ πολύ απο κάμερα τι χρησιμοποιείς και για την μπαταρια με αυτον τον kernel θελει καμια ρυθμίση? Από κάμερα επειδή είμαι Miui, προτιμώ την στοκ. Εναλλακτικά εσύ που είσαι RR και σίγουρα υστερεί της στοκ, δοκίμασε την gcam 3.2 την πρωτη έκδοση που βγήκε (οι άλλες δεν δουλεύουν). Edited January 12, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Τι γίνεται με την global stable MIUI 9 ρε παιδιά; Βγήκε Global stable MIUI 9.2 για κάποιες συσκευές και εμείς είμαστε ακόμη στο MIUI 8.5 Ξέρετε αν με το xiaomitool μπορώ να πάω στην Global developer MIUI 9 σχετικά αναίμακτα , δλδ χωρίς factory reset και ξεκλείδωμα bootloader; Επίσης επειδή το έχω ξεχάσει η developer έχει θέμα με τραπεζικές εφαρμογές και Netflix , Amazon Video κλπ γιατί δεν θέλω να ρουτάρω , ξεκλειδώσω κλπ. Sent from my SM-T715 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Νομίζω με magisk θα είσαι οκ. Όσον αφορά την developers, δυστυχώς θα σου τα σβήσει όλα. Πάντως μια δοκιμή που κάνω με την τελευταία eu developers φαίνεται να βελτιωθηκε αρκετά η μπαταρία (πολύ λιγότερο drain στην αναμονή) χωρίς να χω καν βάλει τον custom kernel. Μάλλον δεν θα κάνω άλλο update και θα μείνω σε αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Νομίζω και εγώ η 8.1.11 έχει καλύτερη μπαταρία Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Βάλτε και το kernel που πρότεινα με governor darkness (σε όλους τους πυρήνες) και νομίζω είναι κομπλέ πλέον η μπαταρία του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Με καθε update, μετα αυτο απο πανω; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ναι αναγκαστικά. Αλλά να σου πω κάτι, αν βγει απροβλημάτιστη τότε μην κάνεις update. Γιατί να ρισκάρεις; Μετά από μερικούς μήνες το ξαναβλέπεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Βάλτε και το kernel που πρότεινα με governor darkness (σε όλους τους πυρήνες) και νομίζω είναι κομπλέ πλέον η μπαταρία του :) Εγω το δοκιμασα με darkness σε ολους τους πυρηνες εχει πολυ καλη μπαταρία αλλα εδω και 2 μερες αλλαξα τον governor σε ondemand και η μπαταρία του ειναι ακομα καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Εγω το δοκιμασα με darkness σε ολους τους πυρηνες εχει πολυ καλη μπαταρία αλλα εδω και 2 μερες αλλαξα τον governor σε ondemand και η μπαταρία του ειναι ακομα καλύτερη. Χάνεις όμως σε ταχύτητα ;) Φυσικά βέβαια ο καθένας βάζει ότι χρειάζεται. Ο darkness εχει το καλό να κερδίζει σε μπαταρία χωρίς να καταλαβαίνεις διαφορές σε ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Χάνεις όμως σε ταχύτητα ;) Φυσικά βέβαια ο καθένας βάζει ότι χρειάζεται. Ο darkness εχει το καλό να κερδίζει σε μπαταρία χωρίς να καταλαβαίνεις διαφορές σε ταχύτητα. Παντως δεν εχω καταλάβει καμία διαφορά σε θεμα ταχύτητας το ιδιο μου φαίνεται αλλα ο καθενας ειναι και τη χρηση κανει στο κινητο του οπως ειπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Κάνε ενα Back up πρωτα ;) Αν τυχόν έχεις θέματα απλά κανεις restore. Αλλα δώστου κανα τεταρτο χρησης πριν πεις οτι σερνεται. καλησπέρα όταν αναφέρεις back up εννοείς από ρυθμίσεις -> Περισσότερες ρυθμίσεις --> Αν. ασφ. και επ/φορά --> τοπικά αντίγραφα ασφαλείας ??? αυτό έκανα και είναι 298 MB μικρό δεν είναι για να έχει κρατήσει όλο το σύστημα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Όχι φυσικα. Μιλάμε για back up ολόκληρου του κινητού μαζί με τη rom και kernel σου. Από twrp μιλάω που προφανώς χρειάζεσαι για πέρασμα custom rom/kernel. Έχει αν δεις μια επιλογη back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Όχι φυσικα. Μιλάμε για back up ολόκληρου του κινητού μαζί με τη rom και kernel σου. Από twrp μιλάω που προφανώς χρειάζεσαι για πέρασμα custom rom/kernel. Έχει αν δεις μια επιλογη back up. ΑΑ!!! κατάλαβα μάλλον πρέπει να ξεκλειδώσω πρώτα το τηλέφωνο ! είναι το Ελληνικό 6/128 με android 6.0.1 MIUI global 8.2.1 σταθερή είδα στο κατάστημα της xiaomi που έτρεχε android 7 καί λέω πριν κάνω την ενημέρωση να κρατήσω ενα back up μηπως δεν δουλεύει το ίδιο καλά Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον κάτοχο της 4/64 έκδοσης αν έχει θέμα με το 4g internet εκτός πόλης λόγω της απουσίας b20. Λογικά με cosmote δεν θα υπάρχει πρόβλημα σωστά? Edited January 16, 2018 by ANTEGEIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον κάτοχο της 4/64 έκδοσης αν έχει θέμα με το 4g internet εκτός πόλης λόγω της απουσίας b20. Λογικά με cosmote δεν θα υπάρχει πρόβλημα σωστά? Κανένα πρόβλημα φίλε είμαι Σαντορίνη κ είναι μια χαρά κ όπου έχω πάει Τρίκαλα Ναύπλιο πρόσφατα τουλάχιστον ήταν μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον κάτοχο της 4/64 έκδοσης αν έχει θέμα με το 4g internet εκτός πόλης λόγω της απουσίας b20. Λογικά με cosmote δεν θα υπάρχει πρόβλημα σωστά?Βασικά δεν έχει θέμα... αν είσαι σε περιοχή με καλό σήμα... το πολύ πολύ να έχεις 3G....Σε απομάκρυσμενες περιοχές ( εννοώ σε κανένα απομακρυσμενο χωριό) δεν ξέρω... Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Έβαλα psychedelic kernel με darkness, καμία αλλαγή στη μπαταρία... Τώρα βλέπω έχει γυρίσει σε interactive governor. Έκανα restart, μου το γύρισε μόνο του; Edited January 17, 2018 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Έβαλα psychedelic kernel με darkness, καμία αλλαγή στη μπαταρία... Τώρα βλέπω έχει γυρίσει σε interactive governor. Έκανα restart, μου το γύρισε μόνο του; Τικαρες την επιλογή να κρατάει τις ρυθμίσεις μετά από επανεκκίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ούτε σε εμένα κράτα τις ρυθμίσεις και με τικαρισμένη την επιλογή Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoss21 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλησπερα και απο μενα... Ειμαι στην διαδικασια επιλογης κινητου και θα θελα απο την εμπειρια σας μια απαντηση Ειμαι μεταξυ του Mi note 2 4/64 και του Mi note 3 6/64 Με προβληματιζει ο παλιος επεξεργαστης του note 3 και οι αναβαθμισεις που θα παρει το Note 2 Ποια θεωτειται καλυτερη επιλογη Η τιμες ειναι ιδιες... Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts