Jump to content

panoss21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panoss21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

panoss21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Γνωριζουμε περιπου ποσο θα κοστισει η αλλαγη? Θα σας στειλω αργοτερα τον κωδικο γιατι το εχω σπιτι αραγμενο Ευχαριστω
  2. Καλησπερα Διαθετω ενα LG G4 H815 Χθες ενω ηταν κανονικα στην λειτουργια εκανε επανεκκινηση και κολλαει στο λογοτυπο της LG αλλαγη πλακετας η υπαρχει κανα κολπο να το ανοιξω?
  3. Καλησπερα και απο μενα... Ειμαι στην διαδικασια επιλογης κινητου και θα θελα απο την εμπειρια σας μια απαντηση Ειμαι μεταξυ του Mi note 2 4/64 και του Mi note 3 6/64 Με προβληματιζει ο παλιος επεξεργαστης του note 3 και οι αναβαθμισεις που θα παρει το Note 2 Ποια θεωτειται καλυτερη επιλογη Η τιμες ειναι ιδιες... Ευχαριστω πολυ..
  4. Γεια σας Ειμαι νεος στο forum και θελω μια βοηθεια με το προβλημα μου Εχει 1-2 μερες που το κινητο δεν ξυπναει με το διπλο χτυπημα σε κλειστη οθονη κλειδωνει κανονικα με διπλο αλλα δεν ξεκλειδωνει παρατηρησα οτι οταν το συνδεσω στην φορτιση με 3 χτυπηματα δουλευει αμα το αποσυνδεσω σταματαει Μερικες φορες αμα θυμηθει μπορει και δουλεψει για λιγο αλλα μετα απο λιγο παλι το ιδιο προβλημα Υπαρχει καποια λυση σε αυτο???
  5. Ναι και μετα απο επαναφορα.... Παρατηρησα μονο οτι οταν το βαζω στην φορτιση δουλευει αλλα με 3 κλικ και οχι 2 Ολα αυτα στο αναμα τησ οθονης στο κλειδωμα δουλευει φυσιολογικα μεχρι και ολα τα τεστ εκανα απο τα κρυφα μενου και ολα βγηκαν αψογα
  6. Κανεις δεν γνωριζει ρε παιδια για το θεμα μου?
  7. Προβλημα!!!!! Γεια σας Ειμαι νεος στο forum και θελω μια βοηθεια με το προβλημα μου Εχει 1-2 μερες που το κινητο δεν ξυπναει με το διπλο χτυπημα σε κλειστη οθονη κλειδωνει κανονικα με διπλο αλλα δεν ξεκλειδωνει παρατηρησα οτι οταν το συνδεσω στην φορτιση με 3 χτυπηματα δουλευει αμα το αποσυνδεσω σταματαει Μερικες φορες αμα θυμηθει μπορει και δουλεψει για λιγο αλλα μετα απο λιγο παλι το ιδιο προβλημα Υπαρχει καποια λυση σε αυτο???
  8. Γεια σας Ειμαι νεος στο forum και θελω μια βοηθεια με το προβλημα μου Εχει 1-2 μερες που το κινητο δεν ξυπναει με το διπλο χτυπημα σε κλειστη οθονη κλειδωνει κανονικα με διπλο αλλα δεν ξεκλειδωνει παρατηρησα οτι οταν το συνδεσω στην φορτιση με 3 χτυπηματα δουλευει αμα το αποσυνδεσω σταματαει Μερικες φορες αμα θυμηθει μπορει και δουλεψει για λιγο αλλα μετα απο λιγο παλι το ιδιο προβλημα Υπαρχει καποια λυση σε αυτο???
×
×
  • Create New...