TWINDROP2 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εννοείται ότι τα χάνεις όλα! Αν όμως κανείς backup πρώτα, είσαι τζετ! ☺️ Στάλθηκε από το F3212 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε non-rooted phone πως κάνουμε backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Σε non-rooted phone πως κάνουμε backup? Κάποια βασικά πράγματα, τηλέφωνα/κλήσεις/μυνήματα κλπ, μπορείς να τα κρατήσεις στο Mi Cloud σου. Τις φωτογραφίες, μουσική κ.α. στον υπολογιστή σου. Εφαρμογές τις ξανακατεβάζεις. Το μόνο θέμα είναι τα δεδομένα των εφαρμογών. Εκεί υπάρχει το Helium. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, πάντα ρουτ γαρ, αλλά λένε ότι κάνει δουλειά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Παιδια μου ρθε σημερα αναβαθμιση σε 8.5.1.0, να την κανω? Λυθηκαν τα μπαγκς που ειχαν αναφερθει? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Όλα τα θέματα που είχα με την αναβαθμιση σε 8.5.1.0 λύθηκαν με μια διαγραφή δεδομένων και επαναφορά από το MIUI Account. Το τηλέφωνο τώρα πετάει και η μπαταρία είναι μια χαρα. Οπότε έχε απλώς υπ' όψη σου οτι μπορεί να χρειαστείς να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Όλα τα θέματα που είχα με την αναβαθμιση σε 8.5.1.0 λύθηκαν με μια διαγραφή δεδομένων και επαναφορά από το MIUI Account. Το τηλέφωνο τώρα πετάει και η μπαταρία είναι μια χαρα. Οπότε έχε απλώς υπ' όψη σου οτι μπορεί να χρειαστείς να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Όταν λες διαγραφή δεδομένων εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και εγώ είχα περάσει την 8.5.1.0 global stable eu αλλά γύρισα πάλι πίσω στην 8.2.3.0 Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece94 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εμένα μετά το update πάντως το antutu score μειώθηκε κατά 20000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εμένα πάντως μου έβγαλε 81417 στο Antutu. Νομίζω ότι πήρε περίπου 15 με 20k επιπλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece94 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εμένα πάντως μου έβγαλε 81417 στο Antutu. Νομίζω ότι πήρε περίπου 15 με 20k επιπλέον. Έκανες hard reset μετά το update; γιατί εγώ δεν έκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Δεν έκανα hard reset αλλά ήταν πολύ καθαρή εγκατάσταση γιατί πρόσφατα είχα επιστρέφει σε stock από lineage και είχε ελάχιστες επιπλέον εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ολα οκ με την αναβάθμιση περιμένω να δω αν εχει καποια βελτίωση συην μπαταρία αιντε με το καλο και miui 9 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Εμενα μου εβγαλε ασπρο φοντο στα εικονιδια της google και μερικων αλλων εφαρμογων και ειναι πολυ σπαστικο στο ματι. Επισης οταν επιστρεφω στην εφαρμογη μετα απο ξεκλειδωμα οθονης λαγκαρει η ανοικτη εφαρμογη για μερικα δευτερολεπτα. Ξενερωσα επισης που δεν εφτιαξε το bug αποθηκευσης ρυθμισης βιντεο σε 4κ, ουτε και το κλεισιμο του gps απο το drop down (εξακολουθει να το γυρναει σε εξοικονομηση ενεργειας). Απο μπαταρια μενει να φανει, αλλα μου φαινεται κομματακι πιο ενεργοβορο. Γενικα δεν ειδα καμια ουσιαστικη διαφορα ή χρησιμη προσθηκη, μονο το ονομα της εκδοσης πηγε απο το 6 στο 7. Ξερουμε ημερ/νια για miui 9 και αν εχει ουσιαστικες διαφορες? EDIT: Το Cats Neko, το easter egg της nougat δε τρεχει στα xiaomi? Edited July 21, 2017 by RAZIEL1799 Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 (edited) Εγω εχω την εντυπωση οτι ολα δουλευουν οπως πριν χψρις πρόβλημα ισως λιγο πιο γρηγορα δεν παρατήρησα κανενα lag γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την προθυμια της συσκευης, καποιοι που την πηραν νωριτερα ειχαν σχολιασει για την μειωση της ευαισθησία ς της οθονης νομιζω οτι μειωθηκε. Θα δοκιμασω μια θηκη που ειχε πρόβλημα με την ευαισθησία και θα ξαναγραψω Ps Δεν διορθωθηκε η ευαισθησία σε τετοιο βαθμο ωστε να μην προβλημα με την θήκη Edited July 21, 2017 by satiros Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κάνεις εξαφανίσει του fingerprint setting στο Xiaomi του. Κάτοχος mi max είδα το τελευταίο καιρο το άψογο δακτυλικο αποτύπωμα να μην πιάνει ακαριαια όπως παλιά, μέχρι που έφτασε να μην λειτουργεί καθόλου. Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις είχε χαθεί πλήρως από τη λίστα για επιλογή κλειδώματος! Πραγματικά περίεργο! Έχει συναντήσει κάνεις παρόμοιο περιστατικό? Ευχαριστώ Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1991 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 θα ηθελα να ρωτησω απο ποια xiaomi κινητα ταιριαζουν τα πλαινα πληκτρα του xiaomi mi max? γτ μου χαλασαν κ θελω να τα αλλαξω αλλα δεν βρισκω εδω ελλαδα οποιος γνωριζει ας μου πει ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1991 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Το εχω δει φιλε μου αλλα δεν ξερω εαν αυτη εχει κουμπια εχω βρει και αλλη ιδια αλλα με 35 ευρω και λεει οτι εχει κουμπια σε αυτο το site που μου εστειλες δεν λεει σε ευχαριστω πολυ παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παιδια ποια η διαδικασια για να κανω rollback σε προηγουμενη εκδοση? Απλα περναω την ρομ στην μνημη και την επιλεγω απο τον updater? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Στην έκδοση 8.7.7.20 λέει στο τι νέο υπάρχει '' Switch for turning battery saver automatically when charged'' ξέρει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτό που λέει; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1991 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Αν θες μπορώ να ρωτήσω γιατί είχα σκοπό να πάω απο εκεί για κάτι ψιλοπραγματα και σε ενημερωνω. Αν και νομίζω πρέπει να είναι και τα πλήκτρα μαζί γιατί τις προάλλες που άνοιξα το max μου δεν φάνηκε να πέφτουν η να είναι ξεχωριστά. Εαν μπορεις και θες ρωτα γτ εγω τους εχω στειλει 20 mail και δεν μου απαντανε δεν μενω κ αθηνα αλλιως θα πηγενα εγω να ρωτησω, σε ευχαριστω πολυ παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Στην έκδοση 8.7.7.20 λέει στο τι νέο υπάρχει '' Switch for turning battery saver automatically when charged'' ξέρει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτό που λέει; Απο τα συμφραζομενα υποθετω οτι ειναι επιλογη που απενεργοποιει την εξοικονομηση ενεργειας εφοσον το κινητο φορτισει. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Απο τα συμφραζομενα υποθετω οτι ειναι επιλογη που απενεργοποιει την εξοικονομηση ενεργειας εφοσον το κινητο φορτισει. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Επιστρέφω στην τελευταία official global stable 6.01 καθώς βλέπω ότι στην nougat 7.0 έχουν αλλάξει την διαχείριση των πυρήνων και πλέον πλην παιχνιδιών οι 2 μεγάλοι Α72 μονίμως είναι σε sleep...αυτό που υποψιάζομαι είναι πουστια από την Xiaomi να ισορροπήσει τις επιδόσεις σε καθημερινή χρήση με το max 2 και επιπλέον να είναι και γρηγορότερο λόγω 8 Α53 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε τι να ισορροπησει,μια χαρα παει το 1 και ετσι ακομα,τα εχω και τα 2 κντ,ε το 2 ειναι πιο βελουδινο σε καθημερινη χρηση. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Όχι αγαπητέ , με την 7.0 είναι κατώτερο σε επιδόσεις με λαγκακια....ουσιαστικά πλην παιχνιδιών το έχουν κάνει quad core A53, είναι απόλυτα φυσιολογικό το max2 με 4GB ram & 8 core A53 @2.0gz να είναι πιο βελούδινο! Οπότε μέχρι να διορθωθει με κάποιον τρόπο παραπάνω μένω στην 6.01 που κάνει χρήση και των μεγάλων πυρήνων Και μενα λαγκαρει στις εναλλαγες, απο μενου σε εφαρμογες και στην επαναφορα στην εφαρμογη μετα το ξεκλειδωμα και μου 'χει σπασει τα νευρα. Αλλα θα περιμενω το miui 9 πρωτα. Εαν δε στρωσει θα γυρισω και γω στην 6. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Φιλε το 2 ειναι καλυτερο,για αυτο αλλωστε και το βελτιωσαν στα σημεια.Σιγα μην σαμποταρη η ιδια εταιρια το κντ της,ειπαμε να γραφουμε πραματα,αλλα...........:D Δηλαδη τι να γραψω τωρα οτι το 1 ειναι καλυτερο...πιο γρηγορο.....κτλ..ε οχι σε καμια περιπτωση δεν ειναι.Μονο και μονο ποιοτικα να το δεις θα καταλαβεις το αλμα που εχει γινει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Άντε καλά ότι πεις...θα μας κάνεις να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε...Ναι Έχει καλύτερη κάμερα, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας λόγω σναπ 625 , αλλά όχι δυνατότερο δεν είναι! Τώρα αν εσύ θέλεις να παραμυθιάζεσαι δικαίωμα σου, αλλά Μην προσπαθείς να μας πείσεις για το αυτονόητο! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μονο σιγουρο ειναι φιλε οτι δεν εχω λογο να πεισω εσενα...μα κανενα....αληθειες γραφω...και για την ιστορια....εγω τα εχω και τα 2 στα χερια μου και εχω αποψη......εσυ??? post 89......... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=452768&page=6 Αντε και οταν καταφερεις να παρεις το 2 θα με θυμηθεις...............:X End of story.. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Εχω την εντυπωση οτι οι περισσότεροι μιιλατε λιγότερο απο εμενα γυρω στις 3 ψρες την μερα 1) Ο λογος που γραφω ειναι για περιγραψω ενα προβλημα που εχω, μειώνεται η ενταση στο ακουστικό καθως μιλαω αρκετη ωρα δηλαδη ξεκινα κανονικα και πεφτει κατα την διάρκεια Σε σημειο που δεν ακουω 2) Συνηθως μιλαω με Bluetooth εχω 2 plantronics δεν εχουν δυνατη ενταση στο mi max σε αλλα τηλεφωωνα ξεσκίζει απο ενταση 3) Το nokia Bluetooth εχει ικανοποιητική ενταση 4 Δεν βρισκω κανενα lag πρι καο μετα δεν παιζω παιχνιδια και δεν βαζω οποια εφαρμογή βρω μπροστα μου Το 1 το εχω μετα την 7nougat Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας Παρακαλώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts