Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξανά σήμερα προσπάθησα , να το παραγγειλω από το honorbue, τρις φορές, δεν μπόρεσα , λόγω cc.

Φίλε πρέπει να κάνεις κάποια συγκεκριμένα βήματα λόγο cc για αγορές με PayPal, να φορτώσεις δλδ τον λογαριασμό σου στο PayPal και από εκεί να κάνεις την αγορά.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Edited by matsakonas

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα...

Εχω κανει 4 αγορες απο Honorbuy τους τελευταιους 2 μηνες μέσο Paypal με καρτα της Εθνικης χωρις Balance ,μια χαρα κανενα προβλημα .

giphy.gif

Είναι αναλόγως την κάρτα και την τράπεζα και σαν τι είναι δηλωμενο το κατάστημα που κάνουμε την αγορά. Εμένα ας πούμε η alpha δεν με άφηνε να κάνω αγορά από honorbuy και την έκανα με φορτωμα του balance και με άφησε να κάνω αγορά από ένα κατάστημα με eliquids στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς καν PayPal, απευθείας με την κάρτα. Πάντως ακριβά τα μεταφορικά από honorbuy αλλά παρειγγειλα Πέμπτη και το πήρα Σάββατο, στα Χανιά κιόλας.

Τελικα, καταφερα και το παρηγγειλα, από honobye, to 3/64 GB, me balance. Εχω καποια απορια, 400 δολ, η μεταφορα, 13,90 φεετ, συνολο χρεωσης 413,90 δολλαρια, και balance ~356 euro, ενώ ειχε μια ενδειξη ~ 385 ευρω. Που χαθηκαν τα ~ 30 ευρω, δεν μπορω να το καταλαβω, αυριο θα το ψαξω. αυτά.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω, matsakona.

Τελικα, καταφερα και το παρηγγειλα, από honobye, to 3/64 GB, me balance. Εχω καποια απορια, 400 δολ, η μεταφορα, 13,90 φεετ, συνολο χρεωσης 413,90 δολλαρια, και balance ~356 euro, ενώ ειχε μια ενδειξη ~ 385 ευρω. Που χαθηκαν τα ~ 30 ευρω, δεν μπορω να το καταλαβω, αυριο θα το ψαξω. αυτά.

Εγώ πάλι γιατί βλέπω αυτό (319.99$ + 39$) :confused: ?????????

Κάποιος άλλος που παρηγγειλε, μήπως μπορει να μας δώσει τα φωτα του ?

Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

το κινητο, αξια 319,99 και ταχυδρομικα τελη από Ιταλια 39 δολλαρια. Αυτά με χρεωσε και εμενα. Σε μια - δυο μερες, είναι Ελλαδα, από την Ευρωπαικη αποθηκη,, είναι στην Ιταλια,,.

το κινητο, αξια 319,99 και ταχυδρομικα τελη από Ιταλια 39 δολλαρια. Αυτά με χρεωσε και εμενα. Σε μια - δυο μερες, είναι Ελλαδα, από την Ευρωπαικη αποθηκη,, είναι στην Ιταλια,,.
Μου έκανε εντύπωση που έγραψε ο φίλος πιο πάνω 400$ + 13,90$, σύνολο χρέωσης 413,90$ :wacko:

Τα 400 δολλάρια,. 13,90 fee είναι από το φόρτωμα του balance κλπ. Το honorbue μού χρέωσε,,,, 319,99. Και 9,99 θήκη,, και 39 δολλάρια ταχυδρομικά τέλη. Και μου έστειλε email :. prossesing, ,ότι είναι σε προετοιμασία πριν την αποστολή.

Με την θήκη σιλικόνης που δίνει το honorbuy, εάν βγάλω φωτογραφία με flash το βράδυ το φως περνάει στον φακό και η φωτογραφία βγαίνει σαν να έχει ομίχλη. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη θήκη;

Με την θήκη σιλικόνης που δίνει το honorbuy, εάν βγάλω φωτογραφία με flash το βράδυ το φως περνάει στον φακό και η φωτογραφία βγαίνει σαν να έχει ομίχλη. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη θήκη;

Ναι όλοι το έχουνε αυτό το θέμα γιατί είναι διάφανη και περνά από μέσα στο φως!

Μανώλης

Είναι θέμα η θήκη για τις φώτο, πρέπει να βγαίνει αν ανάβει το φλας

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα 400 δολλάρια,. 13,90 fee είναι από το φόρτωμα του balance κλπ. Το honorbue μού χρέωσε,,,, 319,99. Και 9,99 θήκη,, και 39 δολλάρια ταχυδρομικά τέλη. Και μου έστειλε email :. prossesing, ,ότι είναι σε προετοιμασία πριν την αποστολή.

Εγώ πληρωσα από honorbuy με την σιλικονενια θήκη και ένα tempered glass 338 ευρώ σύνολο, εκτός τα fees, για το 3/64, σε μια δυο μέρες θα το έχεις, καλορίζικο

Edited by matsakonas

Σε ευχαριστώ. Θα ήθελα να σάς ενημέρωσω, ότι υπάρχει κάρτα,. Λέγεται Revolut, έχω τέτοια κάρτα,, εικονική,,. Αλλά δεν είχα χρήματα για να τήν φορτωσω. αυτά.

Εγω πηρα αυτή που εχει το vifocal. Ειναι τελεια

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Χριστόφορος :music:

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Φλωρινιωτης :lol:

Περα απο την πλακα. Αντιστοιχη θηκη ειχα παραγγειλει για μια συναδελφο που με ειχε φαει. Μετα απο 2/3 βδομαδες χρησης αυτη η πλαστικη πλατη χαλαει τοσο πολυ που η θηκη ειναι για πεταμα.

Ασχετο αλλα τοση ανυομονησια και πληρωνετε 80 ευρω πανω για να παραλαβετε σε 3 μερες?

Κριμα ειναι για συσκευη που παιζει τωρα 250 και θα πεσει κατω απο 200 να σκατε 350αρια

Edited by pittas

.................Ασχετο αλλα τόση ανυομονησια και πληρωνετε 80 ευρω πανω για να παραλαβετε σε 3 μερες? Κρίμα ειναι για συσκευη που παιζει τωρα 250 και θα πεσει κατω απο 200 να σκατε 350αρια

Φιλε μου τα έχεις μπερδέψει λίγο .... Που τα είδες εσύ τα 80 ευρω ? 39$ είναι επιπλέον η διαφορα για παραλαβή από Ευρωπαικη αποθήκη σε 2 μέρες, δηλαδή περίπου 35 ευρω !!!!

Οποιος θέλει να περιμένει 20+ μέρες, απλα δεν τα δίνει. Οποιος όμως θέλει να πάρει το 3/64 άμεσα, δίνει τα 324 ευρω και το παίρνει. Τώρα εσύ που το βρήκες το 3/64 στα 250, πες και σε μας να πάρουμε, κρίμα είναι να δίνουμε παραπάνω λεφτά ...... ;)

Edited by kwnana

Την Τριτη 5/7/2016, το παρηγγελα, το Xiaomi mi max 3/64, αλλα την τεταρτη 6/7/2016, δεν ειχα καποιο email, trucking number. Αντίθετα στο σαιτ, γραφει~~ preparation... Τα στελνουν πραγματι σε δυο μερες ;

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την Τριτη 5/7/2016, το παρηγγελα, το Xiaomi mi max 3/64, αλλα την τεταρτη 6/7/2016, δεν ειχα καποιο email, trucking number. Αντίθετα στο σαιτ, γραφει~~ preparation... Τα στελνουν πραγματι σε δυο μερες ;

( ! την τριτη, το παρηγγελα στις 10 ωρα βραδυ )

Διάβασα και στο site xiaomi.gr, apo honorbuy τα στέλνουν σέ 2μερες. Τους έστειλα και email, περιμένω νά μού απαντήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μού το κάνουν αυτό. Κάποια γνώμη;;;

Φιλε μου τα έχεις μπερδέψει λίγο .... Που τα είδες εσύ τα 80 ευρω ? 39$ είναι επιπλέον η διαφορα για παραλαβή από Ευρωπαικη αποθήκη σε 2 μέρες, δηλαδή περίπου 35 ευρω !!!!

Οποιος θέλει να περιμένει 20+ μέρες, απλα δεν τα δίνει. Οποιος όμως θέλει να πάρει το 3/64 άμεσα, δίνει τα 324 ευρω και το παίρνει. Τώρα εσύ που το βρήκες το 3/64 στα 250, πες και σε μας να πάρουμε, κρίμα είναι να δίνουμε παραπάνω λεφτά ...... ;)

Δεν συνηθίζω να μπερδεύω τιποτα

260 κάνει στο aliexpress από hk Goldway, πωλητή με τεράστιο feedback. Είχε 254 πριν 2 μέρες.

Και 324 να το παίρνετε πάλι μεγάλη διαφορά ειναι. Για ευρώ μιλαμε

εμενα προσωπικα δεν με απασχολει το απο που θα το παρω, με απασχολει μην παει κανενα τελωνειο και στο τελος περιμενω και καμια 25αρια μερες και το πληρωσω και το ιδιο απο το να το επαιρνα σε 2 μερες. Δεν ξερω τι κινδυνος υπαρχει να παει τελωνειο με τα δωρεαν μεταφορικα απο Κινα αλλα δεν θελω να εχω το αγχος, προτιμω ενα καταστημα που εχει Ευρωπαικη αποθηκη ωστε να να μην εχω ενα μηνα αγωνια. Και στην gearbest το ειχα βρει 282 με δωρεαν μεταφορικα αλλα προτιμησα honorbuy στο τελος.

Παιδιά δίνω το κινητό σε άψογη κατάσταση όπως ήρθε Πωλείτε Xiaomi Mi Max 3/32 χρυσό φοράει από την πρώτη μέρα σιλικόνης θήκη και tempered glass μαζί δίνεται άλλο ένα tempered glass σφραγισμένο το κινητο ειναι 3 βδομάδων σαν καινούριο! Είναι ξεκλείδωτο και με περασμένη την MIUI 7 Stable!*

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μανώλης

Δεν συνηθίζω να μπερδεύω τιποτα

260 κάνει στο aliexpress από hk Goldway, πωλητή με τεράστιο feedback. Είχε 254 πριν 2 μέρες.

Και 324 να το παίρνετε πάλι μεγάλη διαφορά ειναι. Για ευρώ μιλάμε

Απλα για να μην υπάρχουν παραναοησεις και παρεξηγήσεις :

Ο συγκεκριμένος πωλητής πουλάει στο alliexpress το 3/64 στα 287,5$ + 2,63$ έξοδα αποστολης = 290$ (Estimated Delivery Time: 15-45 days, ships out within 7 business days). To Honorbuy το πουλάει στα 319$ για αγορα από Κινα, και 358$ για αγορα από Ευρωπαικη αποθήκη και παραλαβή σε 2 εργάσιμες ημερες. To αξιόπιστο Vickmall στα 309$ αγορα από Κινα. Ορίστε και screenshots

http://i.imgur.com/0xEObAZ.jpg http://i.imgur.com/xfedejT.jpg

O καθένας λοιπόν κρίνει τι είναι καλύτερο γιαυτον και αποφασίζει .... ;)

Άλλος βιάζεται και πληρώνει 324€ και άλλος δεν βιάζεται, περιμένει 15-45 μέρες (για Κινέζους μιλάμε) και πληρώνει 262€ :X

εμενα προσωπικα δεν με απασχολει το απο που θα το παρω, με απασχολει μην παει κανενα τελωνειο και στο τελος περιμενω και καμια 25αρια μερες και το πληρωσω και το ιδιο απο το να το επαιρνα σε 2 μερες. Δεν ξερω τι κινδυνος υπαρχει να παει τελωνειο με τα δωρεαν μεταφορικα απο Κινα αλλα δεν θελω να εχω το αγχος, προτιμω ενα καταστημα που εχει Ευρωπαικη αποθηκη ωστε να να μην εχω ενα μηνα αγωνια. Και στην gearbest το ειχα βρει 282 με δωρεαν μεταφορικα αλλα προτιμησα honorbuy στο τελος.

Δεν ξέρω, αν το καταλάβες, στο site, xiaomi.gr, exw username, to ,, sakis112. Πάντως μεγάλο το σπάσιμο από το honorbuy. Δεν ξέρω τι να υποθέσω. αυτά

Δεν ξέρω, αν το καταλάβες, στο site, xiaomi.gr, exw username, to ,, sakis112. Πάντως μεγάλο το σπάσιμο από το honorbuy. Δεν ξέρω τι να υποθέσω. αυτά

το καταλαβα φιλε μου, στειλτους mail και βαλτους χερι, για την ταχυτητα πληρωνεις τα 39$ και να τους το τονισεις αυτο.