Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

EDIT: Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται, χρησιμοποιησα αυτον τον οδηγο και μεσα σε 10 λεπτα γυρισα επιτυχως σε official marshmallow stable.

Αν θελετε βοηθεια ρωτηστε.

Edited by RAZIEL1799
:superman: SX1 RULES !!!

Παιδια εχω την 8.5.1.0. Stable global MIUI. Εχω δει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. Δεν ξερω αν μετα 9 μηνες στο 3-32 που εχω ειναι φυσιολογικο λογω φθορας της η λογω rom. Γνωμες?

Καλημέρα παιδες!Μολις πηρα το Mi Max 3/32 και το συνδεω στο laptop μου ,το εμφανιζει αλλα όταν το ανοιγω είναι κενο,δεν δειχνει τιποτα,αδειο κι ας εχω κατεβασει εφαρμογες.Επισεις θελω να κανω backup από icloud και με το Mondershare Mobiletrans ουτε τη συσκευη διαβαζει ,ουτε το icloud μου ανοιγει.Τι κανω λαθος και πως θα κανω backup τωρα?Ευχαριστω προκαταβολικα!

Οταν συνδεεις στο Usb πρεπει να αλλαξεις την επιλογη απο "μονο φορτιση" σε "μεταφορα αρχειων MTP".

Δυστυχως ακομα ενα bug λειτουργικου δεν επιτρεπει να την αποθηκευσεις μονιμα την επιλογη, οποτε θα πρεπει να την αλλαζεις απο το drop down menu καθε φορα που το συνδεεις στον υπολογιστη.

:superman: SX1 RULES !!!

Οταν συνδεεις στο Usb πρεπει να αλλαξεις την επιλογη απο "μονο φορτιση" σε "μεταφορα αρχειων MTP".

Δυστυχως ακομα ενα bug λειτουργικου δεν επιτρεπει να την αποθηκευσεις μονιμα την επιλογη, οποτε θα πρεπει να την αλλαζεις απο το drop down menu καθε φορα που το συνδεεις στον υπολογιστη.

Δεν ειναι bug λειτουργικου,ενας τροπος ασφαλεις δεδομενων ειναι.:D

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Προφανως κανεις πλακα, ετσι?

Γατακι........:p

Ναι εννοειται οτι κανω πλακα,αλλα καθως δεν το συνδεω συνεχεια,δεν με πολυενοχλει.Αλλα δεν παυει να ειναι bug.....

Παιδιά εδώ και 2 μήνες έπεσε η ένταση στο ακουστικό... Η εγώ κουφάθηκα... Έκανα factory reset αλλα δεν έγινε κάτι... Καμία ιδέα κάποιος να σωθούμε?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Μια απο τα ίδια και γω! Δε θυμάμαι αν είναι δίμηνο, αλλα το τελευταίο μήνα σίγουρα εχω παρατηρήσει μειωμένη ένταση. Ωστόσο δεν πρέπει να είναι hardware, γιατί νοιωθω το ίδιο μειωμένη την ένταση και στο Bluetooth!

Είμαι με stable global 8.5.1.0.

Το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ, ενώ πριν ήταν καμπάνα...... Φυσικά εγώ έχω Dev οπότε το οφείλω σε αυτό και μόνο, ελπίζω να φτιάξει σε κάποια επερχόμενη αναβάθμιση.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παιδιά ας πουλήσουμε όλοι το μαξ1 να πάμε στο σούπερ 2....με τον τρομερό 625 και την 506 adreno....μνημόνιο για πάντα...

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο νημα του 2 η απαντηση σου.........

Για την ενταση και μαλιστα μειουμενη κατα την διάρκεια της συνομιλίας εχω γραψει στο miui hellas

Καμμια απαντηση

Ειναι πολυ ασχημο δεν ακουω τιποτα στα 20 λεπτα

Επισης το Bluetooth τoεχω ξαναγραψει ειδικα με τα τελεια plantronics που ηταν πολυ δυνατα σε ενταση με αλλα κινητα εδω ειναι χαμηλα το bh118 τηςnokia μια χαρα δυνατο πιθανα σαμποταρουν τα καλύτερα Bluetooth

Εχω 3/32 8.5.1

Το nougat εχει μειώσει καποια προβληματα απο κολληματα εχει λιγο μεγ καταναλωση δεν περιμενω κατι σημαντικο απο την miui 9 το 8 ειναι μια χαρα

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Παιδιά με dev Android 7 και MIUI 9 δεν με αφήνει να αλλάξω γραμματοσειρά. Μου λέει πως δεν μπορεί να αφήσει third-party εφαρμογές να παρέμβουν στο σύστημα... Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει, όπως ήταν πριν με Android 6 και MIUI 8.

Παιδια εχω την 8.5.1.0. Stable global MIUI. Εχω δει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. Δεν ξερω αν μετα 9 μηνες στο 3-32 που εχω ειναι φυσιολογικο λογω φθορας της η λογω rom. Γνωμες?

Και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Το έχω γύρω στους 7 μήνες.

...Life goes on...;)

• 3 weeks later...

Και εμενα η μπαταρία δειχνει με την τελευταια global stable σε σχεση με το android 6 να αδειάζει την μπαταρία γρηγοροτερα

Ο φιλος που εβαλε global developer miui9 ας μας γράψει για την μπαταρία

Επισης ενα μηνα πριν την stable global δεν βαζω developer ας το φτιαξουν πρωτα και μετα βλέπουμε

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Και εμενα η μπαταρία δειχνει με την τελευταια global stable σε σχεση με το android 6 να αδειάζει την μπαταρία γρηγοροτερα

Ο φιλος που εβαλε global developer miui9 ας μας γράψει για την μπαταρία

Επισης ενα μηνα πριν την stable global δεν βαζω developer ας το φτιαξουν πρωτα και μετα βλέπουμε

Λοιπόν εγώ έχω βάλει την global dev με MIUI 9 και η μπαταρία με πάει γύρω στις 30 ώρες ανοιχτό το τηλέφωνο με όλα..... Όχι οθόνη sot.... Απλά ανοιχτό, και εννοώ με αυτό να δουλεύουν δύο κάρτες ανοιχτά δεδομένα συνέχεια όλοι οι συγχρονισμοί (GPS λογαριασμός Google sync MIUI Gmail και ότι άλλο υπάρχει).... Σίγουρα σε σχέση με πριν είναι χειρότερα αλλά όχι τραγικά. Αυτό όμως που με ικανοποιεί είναι η κατανάλωση όταν το τηλέφωνο είναι σε αναμονή, μου καταναλώνει το βράδυ σε έξι ώρες αναμονής περίπου 1 έως 2% συνδεδεμένο στο WiFi.....

Ενημερωτικά και μόνο να πω πως, δεν είναι η μπαταρία κατ εμέ που έχει πρόβλημα στην έκδοση που είμαι τώρα αλλά η μνήμη του κινητού που σε σχέση με το Android 6 έχει πέσει σημαντικά στα 400 mb ελεύθερη. Καταλαβαίνετε πως άρχισε να έχει lag και κολλήματα ειδικά στο browsing, είναι το μόνο που με ενοχλεί......

Edited by duc

Έχω κατεβάσει global stable miui 9 από το official site και ήμουν έτοιμος να την βάλω. Αλλά αν είναι έτσι, ούτε καν.

Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα

Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max

http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg

Έχω κατεβάσει global stable miui 9 από το official site και ήμουν έτοιμος να την βάλω. Αλλά αν είναι έτσι, ούτε καν.

Beta...........:)

Beta είναι είναι εννοείς? Ή beta έχει βάλει ο συνάδελφος πιο πάνω?

Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα

Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max

http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg

με το kingroot γινεται root με κλειδωμενο bootloader? σορρυ αν εχει απαντηθει:)

οχι φιλε με τον επισημο τροπο για να μην διακινδυεψεις τιποτε και μετα εχουμε brick

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

οχι φιλε με τον επισημο τροπο για να μην διακινδυεψεις τιποτε και μετα εχουμε brick

ευχαριστω φιλε μου

Kαλησπερα σας,

υπαρχει xiaomi mi max μονοκαρτο;Δεν διαβαζει την δευτερη καρτα sim η συσκευη.Μηπως ειναι θεμα software;

Ευχαριστω για τον χρονο σας,

Δημητρης

Kαλησπερα σας,

υπαρχει xiaomi mi max μονοκαρτο;Δεν διαβαζει την δευτερη καρτα sim η συσκευη.Μηπως ειναι θεμα software;

Ευχαριστω για τον χρονο σας,

Δημητρης

Όχι δεν υπάρχει μονοκαρτο mi max...

Ποια ρομ φοράς?

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω για την απαντηση.

Φοραει την global miui 8.5.1.,οπως μου λεει ο πωλητης.Συμφωνησαμε για να το αγορασω αλλα τελευταια στιγμη διεπιστωσε οτι διαβαζει μονο την μια καρτα.